ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 27/03 – 10/04

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
24/03/2022

Στις 27/03 ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά στο παρορμητικό και φλογερό ζώδιο του Κριού και η σκέψη μας παίρνει φωτιά!!!

Ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού είναι ατακαδόρος, έχει γρήγορες αντιδράσεις, παίρνει βιαστικές αποφάσεις και βέβαια ο λόγος του είναι αρκετά αιχμηρός και κοφτός. Ως ενθουσιώδες και παρορμητικό ζώδιο εκφράζει τις ιδέες του επιθετικά και κυριαρχικά και τις κάνει αμέσως πράξη, χωρίς να σκεφτεί πολύ. Είναι αρκετά αντιδραστικός, ανταγωνιστικός στην επικοινωνία, πνευματώδης αλλά και ανυπόμονος, θυμώνοντας εύκολα με τους άλλους που κινούνται και μιλούν αργά. Έχει έξυπνες, πρωτοποριακές και μοντέρνες ιδέες, που θέλει να τις εκφράζει πάντα πρώτος.
Η διέλευση του Ερμή από το ζώδιο του Κριού ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες αλλά και του αέρα, Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους.

Ας δούμε πως επηρεάζει η διέλευση του Ερμή τα 12 ζώδια:

Κριός

Mε τη διέλευση του Ερμή στο ζώδιό σου έχεις έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες, που μπορείς τώρα να εκφράσεις και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Είναι ένα διάστημα που ασχολείσαι με πολλά πράγματα.

Ταύρος

Η διέλευση του Ερμή στο ζώδιό σου αναμοχλεύει τον εσωτερικό σου κόσμο και μπαίνεις σε μια διαδικασία να οργανώνεις τα σχέδια σου μυστικά. Είναι όμως ένα διάστημα που μπορεί άτομα να μιλούν για εσένα πίσω από την πλάτη σου.

Δίδυμοι

Η διέλευση του Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κοινωνικό και σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς στόχους και όνειρα με φίλους σου ή με άτομα που δραστηριοποιείσαι σε μια ομάδα. Επίσης, είναι καλό διάστημα για να δραστηριοποιηθείς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καρκίνος

Η διέλευση του Ερμή στο ζώδιό σου σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα καριέρας, κοινωνικής προβολής και σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις σκέψεις και ιδέες σε διάφορες κοινωνικές επαφές, που κάνεις με ήρεμο τρόπο.

Λέων

Η διέλευση του Ερμή στο φιλικό για εσένα ζώδιο, σε ευνοεί στην πνευματική σου εξέλιξη και μόρφωση, καθώς επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις ένα ταξίδι που επιθυμείς, ακόμη και στο εξωτερικό. Εύνοια υπάρχει και σε νομικά θέματα.

Παρθένος

Η διέλευση του Ερμή στο ζώδιό σου σε ωθεί να εστιάσεις σε οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους, όφειλες, δάνεια, ασφάλειες ή ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά του/της συντρόφου σου. Επίσης, διλήμματα που υπάρχουν στην προσωπική, ερωτική σου πορεία μπορείς να αναζητήσεις λύσεις.

Ζυγός

Η διέλευση του Ερμή στο ζώδιό σου σε ωθεί να εστιάσεις στις προσωπικές σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σου. Αυτό το διάστημα μπορείς να επικοινωνήσεις για ό,τι σε απασχολεί με τον σύντροφο αλλά και συνεργάτη σου. Αλλά και οι αδέσμευτοι μπορεί να έχουν μια πολύ καλή επικοινωνία με το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Η διέλευση του Ερμή στο ζώδιό σου σε κινητοποιεί σε θέματα της καθημερινότητας, εργασίας αλλά και υγείας. Καταναλώνεις πολλή ενέργεια στα επαγγελματικά σου, πηγαίνοντας πίσω άλλα πράγματα και αυτό σου δημιουργεί άγχος.

Τοξότης

Η διέλευση του Ερμή στο φιλικό για εσένα ζώδιο, σου ενεργοποιεί την διάθεση για φλερτ, διασκέδαση και αρκετό ερωτικό παιχνίδι. Επίσης, πολύ καλό διάστημα να εκφράσεις τις πολλές και δημιουργικές σου ιδέες. Αλλά και για τους γονείς να έχουν καλύτερη και περισσότερη επαφή με τα παιδιά τους.

Αιγόκερως

Η διέλευση του Ερμή στο ζώδιό σου σε κινητοποιεί σε θέματα οικογένειας και σπιτιού που θα προκύψουν και πρέπει να σκεφτείς με βάση τις δικές σου ανάγκες.

Υδροχόος

Η διέλευση του Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει πιο δραστήριο, με πιο έντονη κινητική αλλά και νοητική δραστηριότητα. Σε ευνοεί σε νέες γνωριμίες αλλά και στην ευκολία να εκφράσεις τις ιδέες και σκέψεις σου στους άλλους, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας μεγάλη απήχηση.

Ιχθύες

Η διέλευση του Ερμή στο ζώδιό σου σε κινητοποιεί σε θέματα που αφορούν τα καθημερινά σου οικονομικά, που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι σου, αλλά και σε πιο εσωτερικό επίπεδο να βρεις λύσεις, ώστε να νιώσεις πιο ασφαλείς σε αυτό το θέμα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα