Ερμής στον Αιγόκερω 7/12 – 12/2/23 – Λόγια Μετρημένα!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
06/12/2022

Ο Ερμής στον Αιγόκερω δείχνει ένα αυστηρό, σοβαρό, πρακτικό, μεθοδικό και υπολογιστικό νου.  Αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος που σκεφτόμαστε και επικοινωνούμε αλλάζει και γίνεται σοβαρός. Οι σκέψεις και οι ιδέες μας στρέφονται περισσότερο στην πρόοδό μας, αφού ο Αιγόκερως κυβερνά επιχειρήσεις, σταδιοδρομία και στόχους. Με αυτή τη θέση ο Ερμής δε στέκεται σε ανούσιες συζητήσεις, εστιάζει σε πρακτικά θέματα και με ουσία. Είναι ένας λογικός Ερμής που προτιμά να μη μιλά όταν δεν έχει κάτι ουσιαστικό και πρακτικό να πει.

Υπάρχει έλλειψη χιούμορ και είναι κάπως βαρύς στον τρόπο που μιλά, με κοφτό και λακωνικό λόγο. Έχει φόβους για υλικά πράγματα και πολλές φορές σκέπτεται αρνητικά και απαισιόδοξα και αυτό δημιουργεί τάση κατάθλιψης. Οπότε, ο τρόπος επικοινωνίας αλλάζει και γίνεται πιο σοβαρός, μετρημένος και για πρακτικά θέματα.  Τώρα από τις 30/12 έως 19/01/23 θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Η διέλευση του Ερμή από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον παρορμητικό σταυρό Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους Αιγόκερους. Ευνοεί Ταύρους και Παρθένους και δίνει ευκαιρίες σε Σκορπιούς και Ιχθύς.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα