Ερμής στο Ζυγό από 30.08 – 06.11.2021

ASTROTEAM GUEST
26/08/2021

Ο Ερμής εισέρχεται στο Ζυγό στις 30.08.2021 έως τις 27.09.2021 (μετά θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 18.10.2021 και θα παραμείνει έως τις 06.11.2021, γι’ αυτό θα κάνουμε ξεχωριστή αναφορά). Σε αυτό το ζώδιο ο Ερμής θα προσπαθήσει να ισορροπήσει, με όμορφο τρόπο, την επικοινωνία και θα αυξήσει τη διπλωματία. Η επιθυμία να αντιμετωπίσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις με σεβασμό, στις απόψεις των άλλων, είναι υπέροχο και ιδιαίτερα ευγενικό.
Το γεγονός ότι το ζώδιο του Ζυγού έχει σα σύμβολο μια ζυγαριά και δεν αναπαριστά κάποιο ζώο, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, για το μεγάλο νόημα της δικαιοσύνης και της συνύπαρξης με άλλους ανθρώπους.

Να προσπαθήσουμε να λύσουμε τις διαφορές μας με τους άλλους, στα πλαίσια της ευγένειας και να αντιλαμβανόμαστε τη θέση του άλλου ατόμου.

Ο Ερμής σε αυτή τη θέση, πολλές φορές, μένει αμέτοχος σε έντονες αντιπαραθέσεις, σε ό,τι χαλάει την ηρεμία του και την ψυχική του ισορροπία. Πολλές φορές, τα άτομα που έχουν τον Ερμή στο Ζυγό δεν παίρνουν αποφάσεις, γιατί δεν είναι ποτέ σίγουροι και ιδιαίτερα όταν θα πρέπει να πάρουν θέση ανάμεσα σε δύο απόψεις, που πιθανόν μεταξύ δύο ανθρώπων να υπάρχει διένεξη, συνήθως το αποφεύγουν και εξαφανίζονται. Όλο αυτό γίνεται στα πλαίσια της ηρεμίας και της ισορροπίας, γιατί δε θέλουν να δυσαρεστήσουν κανέναν.
Η θετική έκφραση του Ερμή στο Ζυγό, με την ενέργεια που θα μας προσφέρει από αυτή την ευγενική διέλευση, είναι να προσπαθήσουμε να λύσουμε τις διαφορές μας με τους άλλους, στα πλαίσια της ευγένειας και να αντιλαμβανόμαστε τη θέση του άλλου ατόμου.

 Ο Ερμής έχει άμεση σχέση με τα παιδιά, τη μάθηση και θα υπάρχει προβληματισμός για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών.

Όποια διαφωνία χρειαστεί να επιλύσουμε με τον Ερμή στο Ζυγό, θα μας βοηθήσει να τη διευθετήσουμε με κανόνες δικαίου.
Καλό είναι να δούμε και την αρνητική μορφή της επικοινωνίας που θα προσφέρει, γιατί η αναποφασιστικότητα και η αναβολή θα δημιουργήσει προβλήματα, ιδιαίτερα θα μπλοκάρει απόλυτα τις αποφάσεις μας (προβλήματα της κοινωνίας και της κυβέρνησης να βάλει σε αναστολή κάποιους, θα δημιουργήσει το απόλυτο αίσθημα της αναποφασιστικότητας για τους εμβολιασμούς, γιατί έχουν επικοινωνήσει ιδιαίτερα λάθος στο παρελθόν το σοβαρό θέμα της υγείας). Επίσης, ο Ερμής έχει άμεση σχέση με τα παιδιά, τη μάθηση και θα υπάρχει προβληματισμός για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των παιδιών.

Στα παρορμητικά ζώδια, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, θα σας βάλει σε σκέψεις για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας, για την προσωπική σας ζωή και θα έχετε πολλές συζητήσεις για θέματα σπιτιού και οικογένειας. Οι Λέοντες και οι Τοξότες θα έχουν όμορφες ιδέες και προτάσεις από άλλους για επαγγελματική εξέλιξη. Πολύ ανεπτυγμένη πνευματική διαύγεια θα έχουν οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι. Οι Ιχθύες θα έχουν οικονομικά οφέλη από τρίτες πηγές. Οι Καρκίνοι θα ασχοληθούν με άτομα της οικογένειας, με τους γονείς ή την ακίνητη περιουσία. Οι Σκορπιοί θα έχετε παρασκήνιο και κρυφές επαφές. Οι Παρθένοι θα σκεφτείτε την αύξηση των οικονομικών σας.

Σημαντικές ημερομηνίες:

 Στις 05.09.2021 ο Ερμής θα είναι σε τρίγωνο με τον Υδροχόο. Είναι θετική μέρα για να υπογράψουμε συμβόλαια, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες.
Στις 21.09.2021 ο Ερμής θα είναι σε τρίγωνο με το Δια. Είναι υπέροχη ημέρα για εγγραφές σε σχολεία, να δηλώσουμε συμμετοχή σε σεμινάρια και να υλοποιήσουμε κάποια από τα σχέδιά μας. Οι μέρες είναι θετικές έως τις 25.09.2021 και καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε τις ημέρες για νέες ενάρξεις.
Στις 27.09.2021 ο Ερμής θα είναι σε ανάδρομη πορεία, πρέπει να αποφύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις και να κάνουμε οποιαδήποτε έναρξη.
Στις 22.09.2021 ο Ερμής θα είναι σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και καλό είναι να μην πάρουμε σοβαρές αποφάσεις, γιατί δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι αν αυτό που μας προτείνουν είναι ακριβώς έτσι ή κάτι μας κρύβουν. Θα είμαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι και θα κάνουμε αρνητικές σκέψεις.

Η παγίδα του Ερμή στο Ζυγό είναι να αργήσουμε να πάρουμε την απόφαση να μπούμε στο τρένο και να μείνουμε με τη βαλίτσα στο χέρι… χάνοντας την ευκαιρία ενός όμορφου ταξιδιού!

 

Από την Κατσιμάρδου Ιωάννα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα