ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ 30/08 – Ισορροπιστής!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
30/08/2021

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, περνά στο αρμονικό ζώδιο του Ζυγού και η επικοινωνία γίνεται πιο ευχάριστη, αρμονική, ισορροπημένη και με διπλωματία, έχοντας γοητευτικό τρόπο ομιλίας.
Ο Ερμής θα βρίσκεται ορθόδρομος έως τις 27/09. Αμέσως μετά αρχίζει την ανάδρομη πορεία του από την 25η 27 μοίρα του Ζυγού, θα φτάσει έως τη 10η 07 μοίρα και θα γυρίσει ορθόδρομος στις 19/10.
Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού είναι αντικειμενικός και ο λόγος του αναζητά την ισότητα, τη δικαιοσύνη και την ισορροπία σε νοητικό επίπεδο.
Είναι τελειομανής και θέλει να βλέπει γύρω του αρμονία. Αυτό το διάστημα θα θελήσουμε να βελτιώσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, μέσα από την επικοινωνία, με όμορφο και διπλωματικό τρόπο. Από την άλλη, όσο δύσκολο είναι να αποφασίσουμε για κάτι που μας απασχολεί, εξετάζοντας και τις δυο όψεις του νομίσματος, τόσο εύκολο θα είναι να συμφωνήσουμε με τις απόψεις των άλλων, μόνο και μόνο για να μη δημιουργήσουμε εντάσεις και να διατηρήσουμε τις ισορροπίες.
Η διέλευση του Ερμή στο Ζυγό ενεργοποιεί τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, για να πάρουν αποφάσεις. Δίνει ευκαιρίες σε Λέοντες και Τοξότες και ευνοεί Διδύμους και Υδροχόους.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα