ΕΡΜΗΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 07/12 – Ψέματα και Αυταπάτες!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
06/12/2021

Από τις 06 – 08/12 ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, συγκρούεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα, δημιουργώντας ένα κλίμα σύγχυσης και ασάφειας.

Αυτό το διάστημα θα νιώθεις σα να είσαι υπό τη επιρροή ενός λήθαργου, που τα βλέπεις όλα σα να φοράς ροζ γυαλιά και δε μπορείς να δεις την πραγματικότητα των καταστάσεων. Η μνήμη δε σε βοηθά και μπλέκεσαι σε μπερδεμένες καταστάσεις και ουτοπίες. Δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς και η σκέψη είναι χαοτική. Από την άλλη, αυτή η όψη δίνει μεγάλη έμπνευση και φαντασία σε καλλιτεχνικά επιτεύγματα.

Προσοχή χρειάζεται σε ψέματα, εξαπατήσεις, ουσίες, αλκοόλ και γενικότερα σε καταχρήσεις. Επίσης, επειδή είναι ένα διάστημα που θα υπάρχει τάση αφηρημάδας, προσέχουμε συσκευές επικοινωνίας για τυχόν απώλειες και υποσχέσεις που μας δίνουν. Εδώ ισχύει ότι κρατάς μικρό καλάθι σε αυτά που σου λένε…

Η όψη επηρεάζει το μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες τέλος δευτέρου και αρχές τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από 17η έως 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα