ΕΡΜΗΣ – ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ 25/02 – Σκληρή γλώσσα!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
22/02/2022

Από τις 22-26/02 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, συγκρούεται με τον αντισυμβατικό Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, δημιουργώντας εντάσεις αφού η γλώσσα γίνεται σκληρή και ασυγκράτητη, ξεστομίζοντας τις αλήθειες έξω από τα δόντια.

Είναι το διάστημα που η επικοινωνία δυσκολεύει, αφού δε μπορείς να χειριστείς τον λόγο σου και γίνεσαι απότομος/η απέναντι στους άλλους. Το μυαλό είναι δυνατό μεν, αλλά σκέφτεται άκρως προκλητικά και ανταγωνιστικά απέναντι στους άλλους, οπότε δημιουργείται νευρικότητα και δυσκολεύεσαι να ακούσεις τους άλλους μένοντας στις δικές σου ιδέες.

Από την άλλη δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς στα καθημερινά πράγματα, αφού διάφορα απρόβλεπτα γεγονότα σε αποσυντονίζουν. Γενικότερα είναι ένα διάστημα που ευνοεί τις ρήξεις με τους γύρω σου, φίλους, αδέρφια, συγγενείς και παιδιά. Επίσης, προσοχή χρειάζεται και με τις συσκευές τεχνολογίας κινητό, υπολογιστή κ.λπ.

Δύσκολη όψη για το σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από την 8η – 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα