ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 30/05

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
28/05/2021

Από 30/05 ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας, από την 24ο42η μοίρα των Διδύμων και θα φτάσει έως την 16η μοίρα στις 23/06. Οπότε η ενέργεια αυτό το διάστημα στρέφεται εσωτερικά.

Οι επιπτώσεις του ανάδρομου Ερμή θα είναι στην καθημερινότητα μας σε ό,τι έχει να κάνει με μετακινήσεις, στην επικοινωνία μας θα υπάρχει ασάφεια, στο μεταφορικό μας μέσο, ηλεκτρικές συσκευές, αναποδιές και καθυστερήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με ταξίδια, απώλειες εγγράφων ή μικροαντικειμένων, λεκτικές ασυνεννοησίες, πρόβλημα με ό,τι έχει να κάνει με pc και κινητά τηλέφωνα (δεν κάνουμε αγορές).

Γενικότερα δεν ξεκινάμε κάτι καινούργιο, δεν κάνουμε συμφωνίες, δεν υπογράφουμε συμβόλαια. Σε αντίθετη περίπτωση, βρίσκουμε πράγματα που έχουμε χάσει, επανέρχονται καταστάσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί από το παρελθόν για να επαναπροσδιορίσουμε και να ολοκληρώσουμε είτε σε επαγγελματικό είτε σε αισθηματικό επίπεδο.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζει όλους, περισσότερο τον μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα