Ερμής στο Ταύρο (16/5 – 2/6/24) | «Αξιόπιστος αλλά ξεροκέφαλος»

ASTROTEAM GUEST
07/05/2024

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου σε ένα σταθερό ζώδιο αρνητικής πολικότητας και η σκέψη/πληροφορία τώρα γίνεται πιο βαριά, σταθερή, αξιόπιστη αλλά και αμετακίνητη! Δυσκολευόμαστε να δούμε την άλλη πλευρά του νομίσματος χάνοντας την ευελιξία που προσφέρει κατά τα αλλά ο πλανήτης αυτός!

«Οι όψεις που θα σχηματίζει ο Ερμής από το Ταύρο»

Αρχικά (17/5) το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 2ο του Υδροχόου μας φέρνει πληροφορίες έντονες, σκοτεινές και οι φόβοι καραδοκούν στο μυαλό μας για συλλογικά – κοινωνικά θέματα ενώ εύκολα μπορεί οι συζητήσεις για οικονομικά να γίνουν αιτία συγκρούσεων. Αργότερα (28/5) ο Ερμής σχηματίζει ένα αξιόλογο εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες κάνοντας τη μέρα ιδανική για υπογραφές συμβολαίων ή να τηρήσουμε υποσχέσεις που θα κρατήσουμε. Τέλος του μήνα (31/5) η σύνοδος με τον Ουρανό στις 24ο του Ταύρου δείχνει ξαφνικές ειδήσεις που αφορούν οικονομικά, την ύλη, τη γη & τα ακίνητα! Στις 3/6 το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα γλυκαίνει την επικοινωνία και γινόμαστε πιο τρυφεροί στην προσέγγιση μας ενώ η έμπνευση σε καλλιτεχνικά θέματα προωθεί τα σχέδια μας.

Πώς θα επηρεάσει για κάθε ζώδιο/ωροσκόπο;

Κριός – οικονομικές συμφωνίες ή αξιοποίηση ιδεών σε οικονομικό επίπεδο. Προσέξτε για διαφωνίες με φίλους για οικονομικούς λόγους.

Ταύρος – παίρνετε αποφάσεις να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ και η επικοινωνία ή τα συμβόλαια που υπογράφετε θα έχουν καλύτερη προοπτική ειδικά για το 2ο δεκαήμερο. Προσέξτε μόνο την τάση για πόλωση σε απόψεις ή το πείσμα.

Δίδυμοι – δεν θέλετε κοινωνικότητες τώρα ενώ πολλές σκέψεις θα κατακλύσουν το μυαλό σας δε θα μπορείτε να τις μοιραστείτε με το άμεσο περιβάλλον γιατί θα νοιώθετε ότι δεν σας κατανοούν. Ανάγκη να προστατεύσετε τα μυστικά σας ειδικά όσοι είστε στο 1ο και 3ο δεκαήμερο.

Καρκίνος – βάζετε πλώρη για την επίτευξη των νέων σας στόχων τόσο σε επαγγελματικά όσο και στις σπουδές σας. Προσοχή σε συμφωνίες οικονομικές με συνεργάτες ή φίλους εσείς του 1ου δεκαημέρου ενώ το 2ο και 3ο δεκαήμερο θα υπογράψετε καλύτερα συμβόλαια ή συμφωνίες. Αυξάνεται η κοινωνικότητά σας!

Λέων – Κάποιοι από εσάς μπορεί να φύγετε από μια επαγγελματική στέγη ή θα ψάξετε για περισσότερη αυτονομία ενώ δεν αποκλείεται να έχετε αρκετές εκπλήξεις ή ανατροπές στα επαγγελματικά!

Παρθένος – επαφές και συζητήσεις για εκδόσεις, σπουδές ή αν πηγαίνετε στο εξωτερικό, μετακινείστε για επαγγελματικούς ή σπουδαστικούς λόγους. Ευκαιρία για να σχεδιάσετε τα μελλοντικά πλάνα, ευκαιρίες για γνωριμίες μέσα από σπουδές ή ταξίδια. Ανοίγεται η δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο.

Ζυγός – εκκρεμότητες οικονομικές έρχονται στο προσκήνιο, ρυθμίσεις, δάνεια ή όρους που υπογράφετε θέλουν μεγάλη προσοχή ειδικά αν είστε στο 1ο δεκαήμερο, αλλαγές στα οικονομικά κάποιου άλλου ατόμου (συντρόφου) που διαχειρίζεστε θα φέρουν ανασφάλειες στην επιφάνεια αλλά προσπαθήστε να βάλετε μια σειρά για να μην χαθείτε! Μην μπείτε στο τρυπάκι να ασκήσετε έλεγχο στη τσέπη κάποιου άλλου με το έτσι θέλω!

Σκορπιός – έντονες θα είναι οι συζητήσεις και τα ξεκαθαρίσματα που θα κάνετε στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας! Νέες προτάσεις θα σας γίνουν ή θα πάρετε την απόφαση για μια επισημοποίηση σχέσης. Να έχετε το νου σας στα νομικά πλαίσια στα οποία κινείστε όταν θέλετε να υπογράψετε έγγραφα, σταθερές προοπτικές σε συμβόλαια ή συμφωνίες για το 2ο δεκαήμερο.

Τοξότης – τα αποτελέσματα από τα ευρήματα και το ψάξιμο σχετικά με θέματα υγείας ή εργασιακά θα αποδώσουν καλύτερα αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό ή εναλλακτικό ως λύση. Ίσως βρείτε μια δεύτερη εργασία προς συμπλήρωση του εισοδήματος ή μετακινείστε προσωρινά σε άλλο πόστο.

Αιγόκερως – συζητήσεις για δημιουργικά ή επιχειρηματικά σχέδια, φλερτ στα ερωτικά και ωραίες γνωριμίες ή ευχάριστες συναντήσεις, καλύτερη προοπτική με τα παιδιά σε συζητήσεις μαζί τους, σταθεροποίηση και επισημοποιήσεις για το 2ο δεκαήμερο.

Υδροχόος – Ψυχική αναμόχλευση και συζητήσεις με τους γονείς θα σας βάλουν σε μπόλικες σκέψεις με τον εαυτό σας! Να έχετε και ένα δεύτερο πλάνο αν χρειαστεί να μετακομίσετε για να μην ξαφνιαστείτε από τα απρόοπτα που θα βρείτε μπροστά σας! Αφήστε το πείσμα και την αδιαλλαξία στην άκρη, μάθετε να ακούτε χωρίς να πολώνετε.

Ιχθύες – θα κινείστε με μεγαλύτερη άνεση για εύρεση εργασίας, σεμιναρίων ή σπουδών ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και νέα άτομα με τα οποία θα πορευτείτε σε φιλικό επίπεδο μαζί τους. Μπορεί να προκύψουν κοντινές εκδρομές ή να υπογράψετε ένα κλείσετε μια καλύτερη συμφωνία εσείς του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα