Ερμαφρόδιτη… Λογοτεχνία!

ASTROTEAM GUEST
26/07/2023

Στον πυρήνα του καλοκαιριού και στο ζενίθ του καύσωνα, συναντώνται ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, για να κάψουν τις καρδιές μας.

Η απαστράπτουσα, λαμπερή, θερμή και εξωστρεφής Αφροδίτη, φλερτάρει με τον χαρούμενο, γεμάτο χιούμορ και περήφανο Ερμή. Αυταρχική μα και γενναιόδωρη εκείνη, παρεξηγησιάρης και επίμονος αυτός, θα γίνουν κύκλωμα που θα μεταδώσει την αξία της ομορφιάς και της αγάπης. Από τις 26/7 έως το μεσημέρι της 29 ης Ιουλίου, θα είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα, ερωτικά συναισθήματα, αφού λίγο ως πολύ, η σκέψη όλων μας θα είναι στον έρωτα και την αγάπη. Τα λόγια γίνονται μελένια, και είναι η ευκαιρία να εκφράσουμε τα αισθήματά μας, γιατί θα είναι εύκολο τόσο να τα πούμε, όσο και να τα νοιώσουν οι άλλοι. Μπορούμε να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις με τα παιδιά μας, αλλά και με τα αδέρφια και τους συγγενείς μας. Ακόμη και με τους γείτονες θα υπάρχει αβρότητα και αρμονία. Πολλοί, ίσως επανεκτιμήσουν μια παλιά ερωτική σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως ενδώσουν σε έναν πνευματικό έρωτα. Κάποιοι πιο τολμηροί, ίσως ταξιδέψουν για τον έρωτά τους.

Η όψη αυτή ευνοεί τους καλλιτέχνες, τους εμπόρους που σχετίζονται με γυναικεία είδη, τους αισθητικούς, τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με τις καλλιτεχνικές και τις οικονομικές στήλες, και όσους ασχολούνται με έργα τέχνης. Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και γύρισε πίσω να πάρει το πολύ. Και ο Ερμής της το δίνει, χαρούμενα, με στόμφο, αλλά και με παιδικότητα. Γι’ αυτό, ας είμαστε φειδωλοί στις βαρύγδουπες εκφράσεις και ας μετριάσουμε τα παχιά τα λόγια. Η τάση για πολυτέλεια και καλοπέραση, μπορεί να γίνει αλαζονεία, ενώ η εύθυμη φύση της συνόδου αυτής, θα φέρει και σπατάλες. Επειδή δεν αποκλείεται να ακούσουμε για σκάνδαλα, στον ευρύτερο κοινωνικό τομέα, προσοχή στα δικά σας, διότι όταν ορθοδρομήσει η Αφροδίτη, θα βγουν όλα στην φόρα. Αφόρμηση για το καθετί που κάνουμε στην ζωή μας, είναι ο έρωτας. Από την εργασία που επιλέγουμε, τον σύντροφό μας, έως το ταξίδι που θα ταξιδέψουμε. Εύχομαι αυτό το τριήμερο, να αφήσει το αποτύπωμά του, ως το πιο όμορφο «ερωτικό ποίημα», μέσα στην ψυχή σας.

 

Από την Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα