ΕΠΕΣΕ ΕΡΩΤΑΣ… ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ! Δείξε μου την Αφροδίτη σου να σου πω πως αγαπάς!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
07/04/2022

Μια εκπομπή αφιερωμένη στον έρωτα, με την Αφροδίτη να αλλάζει ζώδιο και να περνά στους Ιχθύς. Από σήμερα, 4 Απριλίου και μέχρι την πρώτη ημέρα του Μάη η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, των επιθυμούμενων ασφαλειών αλλά και των ανθηρών οικονομικών, πέρασε στη θέση έξαρσής της. Πέρασε στους τρυφερούς, ρομαντικούς, θυσιαστικούς Ιχθύς.

  • Θα πέσει έρωτας στην πλάση, θα πέσει έρωτας στις ψυχές, θα πέσει έρωτας στα δώδεκα ζώδια… μεγάλη ανασφάλεια! Θα πέσει έρωτας, θα ανάψουν αίματα, θα ανοίξουνε μπουκάλια, όπως μας λέει το υπέροχο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη. Γιατί η Αφροδίτη στους Ιχθύς πρέπει να είναι μεθυστική, να ανοίξει μπουκάλια και να φερθεί παράφορα…
  • Θα μάθετε τα πάντα για την Αφροδίτη και την… Αφροδίτη σας. Στο ζώδιο που βρίσκεται η γενέθλια Αφροδίτη σας, βρίσκεται και ο τρόπος που αγαπάτε. Ο τρόπος που ερωτεύεστε. Ο τρόπος που είστε ‘’πιστοί’’ ή ‘’ άπιστοι’’. Ο τρόπος που θέλετε να καλύψετε τις ασφάλειες και τις ανασφάλειές σας. Ο τρόπος που απολαμβάνετε τη ζωή. Δείξε μου την Αφροδίτη σου να σου πω πως θα αγαπήσεις και πως θα σε αγαπήσουν!

Μια ξεχωριστή εκπομπή δαντελένια και ροζ, έτσι όπως είναι η Αφροδίτη στους Ιχθύς! 

28:23 Κριός
32:44 Ταύρος
37:15 Δίδυμοι
41:55 Καρκίνος
46:20 Λέων
51:16 Παρθένος
59:58 Ζυγός
1:03:00 Σκορπιός
1:06:42 Τοξότης
1:10:18 Αιγόκερως
1:14:17 Υδροχόος
1:18:11 Ιχθύες

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα