Εξελίξεις για όλα τα ζώδια τον Απρίλιο του 2022 – Ερμής στον Ταύρο

ASTROTEAM GUEST
11/04/2022

Σε έναν μήνα εκλείψεων ο Ερμής αφήνει το ζώδιο του Κριού και μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου στις 10 Απριλίου 2022 για να μείνει μέχρι και τις 30 Απριλίου 2022. Ο Ερμής στον Ταύρο θα είναι αρκετά υποστηρικτικός και προωθητικός και στην πραγματικότητα θα φέρει εξελίξεις και αποκαλύψεις τόσο ατομικά όσο και κοσμικά. Θα μοιάζει σαν ένα παλιό φορτηγό για το οποίο σχεδόν στοιχηματίζεις ότι θα μείνει στα μισά της διαδρομής και τελικά με το που ξεκινήσει δεν φτάνει απλά πρώτο στον τερματισμό αλλά έχει παρασύρει και ότι υπήρχε και δεν υπήρχε γύρω του.

*ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ

Κριός

Κριέ πόσες εκπτώσεις έχεις κάνει στην ποιότητα ζωής σου το τελευταίο χρονικό διάστημα; Ο Απρίλιος στρέφει την προσοχή σου σε θέματα ασφάλειας, οικονομικών και αξιών. Δίνεις μεγάλη βάση στο πορτοφόλι σου. Αφενός γίνονται πολλά οικονομικά ξοδέματα και αγορές οι οποίες μάλιστα συμβαίνουν για την προσωπική σου ευχαρίστηση και φροντίδα, κάνεις δώρα στον εαυτό σου δηλαδή. Αφετέρου προκύπτουν οικονομικές συζητήσεις, ξαφνικές οικονομικές λύσεις σε ζητήματα που έμοιαζαν άλυτα και λαμβάνουν χώρα συνειδητοποιήσεις γύρω από τα χρήματα και την ύλη. Τώρα συνειδητοποιείς και ειδικότερα τις ημέρες 15 – 19 Απριλίου ότι έχεις πια αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείς τα χρήματα και τα αποκτήματα και ότι τα πρωτερεοποιείς πλέον με διαφορετικό τρόπο από ότι στο παρελθόν. Από την άλλη ωστόσο υπάρχουν και αυτοί οι Κριοί που τώρα συνειδητοποιούν ότι ο τρόπος με τον οποίο κινούνται τελικά δημιουργεί δυσκολίες, αστάθεια οικονομική και οφείλουν να κάνουν αλλαγές ζωής -και αυτοί οι Κριοί αυτές τις ημέρες θα βιώνουν αισθήματα ανασφάλειας-.

Ξαναπιάνεις θέματα προσωπικών αξιών και προσωπικής ηθικής. Γεγονότα ούτως ή άλλως πυροδοτούν τα παραπάνω θέματα κυρίως μεταξύ των ημερών 21 – 28 Απριλίου. Σκέφτεσαι που βρίσκεσαι, πως λειτουργούν οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει στη ζωή σου και αν αυτός ο τρόπος τους σε εκφράζει. Τις ημέρες αυτές ξεδιαλύνει το τοπίο και συγκεκριμένα μέσα στις ομάδες που βρίσκεσαι και τον φιλικό σου κύκλο. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι είσαι ευνοημένος και αν θέλεις προστατευμένος καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν βοηθητικές δυνάμεις που αυτές τις ημέρες σου δίνουν λύσεις και σε σπρώχνουν να πας προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, εξελικτικά θετικά για εσένα -εφόσον φυσικά έχεις ανοιχτές τις κεραίες σου-. Τέλος, μεταξύ 25 – 30 Απριλίου υπάρχει τάση για επαγγελματικές ευκαιρίες και bonus και μοιάζει σαν να εγκαθιδρύεις την θέση σου μέσα στον επαγγελματικό και κοινωνικό σου χώρο. Λαμβάνεις επιβεβαίωση από τους ανώτερους σου οι οποίοι σε έχουν από πολύ κοντά.

Ταύρος

Ταύρε, μετά από μια περίοδο απόσυρσης, που κρυβόσουν, ήσουν στον αυτόματο και συχνά πιεζόσουν από τις επιταγές και την ένταση της καθημερινότητας, τώρα ενεργοποιείσαι, αποκτάς εξωστρέφεια, γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός και ανανεώνεσαι -τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά-. Δώσε μόνο προσοχή στο ότι συχνά θα λειτουργείς εγωκεντρικά μιας και θα μιλάς περισσότερο για όλα αυτά που θέλεις και θα ακούς λιγότερο τους συνομιλητές σου. Αυτές τις ημέρες θα εκφράσεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι σε σχέση με τους ανθρώπους που έχεις στην ζωή σου. Ο Απρίλιος θα έχει χαρακτήρα συνειδητοποιήσεων και σοκ για εσένα και για αυτό τον λόγο δώσε μεγαλύτερη βάση στις ημέρες 15 – 19 Απριλίου. Συνειδητοποιήσεις για τον εαυτό σου και συγκεκριμένα για μοτίβα που σου προκαλούν εγκλωβισμό και ακολουθείς με τους ανθρώπους ζωής σου. Εκφράζεται ένας επαναστατικός χαρακτήρας γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τις παρορμητικές σου κινήσεις και αποφάσεις. Στις ημέρες αυτές θα είσαι νευρικός, με στρες και θα έχεις τις τάσεις φυγής στην τσέπη σου. Νιώθεις ότι πνίγεσαι από τους ανθρώπους και τις σχέσεις ζωής σου.

Την περίοδο 21 – 28 Απριλίου προκύπτουν δυσκολίες, εμπόδια και απαιτήσεις από το επαγγελματικό περιβάλλον που σε τραβάνε πίσω και προκαλούν κολλήματα στην καθημερινότητα σου. Τόσο στον εργασιακό όσο και στον κοινωνικό σου κύκλο λειτουργείς με μικρότερη διαπραγμάτευση και διπλωματία. Σύγκρουση και δυσκολία επικοινωνίας με ανώτερους, τα αδέρφια ή κάποιο κυριαρχικό αντρικό πρόσωπο. Αυτές τις ημέρες ωστόσο οι φίλοι και οι ομάδες λειτουργούν υποστηρικτικά και σε χαλαρώνουν. Αυτό το διάστημα ξαναθυμάσαι ότι έχεις σταματήσει να σχεδιάζεις και να ονειρεύεσαι και αυτό προκύπτει έντονα από το εργασιακό και κοινωνικό σου πλαίσιο. Τέλος, στις ημέρες 25 – 30 Απριλίου λαμβάνουν χώρα συνειδητοποιήσεις και αποφάσεις πορείας ζωής, βαθιές συζητήσεις καθώς και θετική έκβαση σε θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης.

Δίδυμοι

Δίδυμοι κατεβάζετε διακόπτη και αποσύρεστε, στρέφεστε προς τα μέσα σας. Αφιερώνετε πολύ χρόνο σε νοητικές διεργασίες, αναλύετε και ξαναθυμάστε παρελθόν. Μέσα σε όλη αυτή την εσωστρέφεια που λέτε λιγότερα από όσα πραγματικά θέλετε να πείτε υπάρχει συχνά και μια σύγχυση και ένα χάος που η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές προσπαθείτε να το βάλετε σε σειρά ωστόσο ανεπιτυχώς. Υπάρχει παρασκήνιο αυτές τις ημέρες στην ζωή σας, κάτι ετοιμάζετε και ζυμώνετε. Τις ημέρες μεταξύ 15 – 19 Απριλίου δώστε μεγάλη βάση στα όνειρα, το αισθητήριο και το ένστικτο σας. Τάση για αποκαλύψεις μυστικών και ξεκαθάρισμα θολών καταστάσεων. Υπάρχει νευρικότητα, στρες και ίσως αϋπνία.

Για το διάστημα 21 – 28 Απριλίου προετοιμαστείτε για δυσκολίες και εμπόδια σε θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης. Δυσκολίες επίσης προκύπτουν σε ταξίδια. Το αποτύπωμα των ημερών θέλει εσάς να κάνετε καρμικές συνειδητοποιήσεις. Ούτως ή άλλως τα χρόνια αυτά βρίσκεστε σε περίοδο καρμικών ξεκαθαρισμάτων, συνειδητοποιήσεων ζωής των οποίων τα αποτελέσματα θα αρχίσετε να βιώνετε τα επόμενα χρόνια. Τώρα αλλάζετε ή μεταβάλλετε το περιεχόμενό σας, την δομή, τα πιστεύω και όλα εκείνα μέσα από τα οποία εξηγείται την ζωή και εσάς μέσα σε αυτή. Τις ημέρες αυτές χάνετε -για ακόμα μια φορά- την ελαφρότητα σας, σκληραίνετε. Μέσα στο διάστημα αυτό ωστόσο προκύπτουν επαγγελματικές ευκαιρίες και ανοίγματα. Κάποια επιθυμία ή όνειρα σας γίνονται πραγματικότητα και αυτό φέρνει χαρά. Υπάρχει αποδοχή από τον κοινωνικό σας κύκλο. Τέλος, για τις ημέρες 25 – 30 Απριλίου στρέφεστε εξ ολοκλήρου μέσα σας. Εσωτερικοί διάλογοι, ημέρες κατάλληλες για ψυχοθεραπεία ή έναρξη οποιαδήποτε μορφής θεραπείας. Ανασύρετε κομμάτια παρελθόντος, έχετε καλύτερη επαφή με το υποσυνείδητο. Κατεβάζετε τόνους, χαμηλώνει ακόμα και ο τόνος της φωνής, γεμίζετε μπαταρίες. Τώρα είναι που κάτι ολοκληρώνετε μέσα σας και αρχίζετε να προετοιμάζετε για να ανοίξετε από τον επόμενο μήνα. Έντονη διαίσθηση.

Καρκίνος

Καρκίνε μεταβιβάζεις το ενδιαφέρον και την ενέργεια σου στους άλλους και συγκεκριμένα στις ομάδες στις οποίες βρίσκεσαι και στον φιλικό σου κύκλο. Λειτουργείς με περισσότερη εξωστρέφεια και κοινωνικότητα. Συναντήσεις με φίλους και ποιοτικός χρόνος μέσα από επαφή με ανθρώπους με τους οποίους νιώθεις ότι ταυτίζεσαι και σε εξιτάρουν. Την περίοδο αυτή δεν είναι καθόλου απίθανο να μπεις μέσα σε ομάδες και συλλόγους, είτε να υπάρχουν εξελίξεις -κατά βάση θετικές- στις ήδη υπάρχουσες ομάδες στις οποίες βρίσκεσαι είτε να χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με κοινότητες και σωματεία. Δικτυώνεσαι και προωθείσαι μέσα από το διαδίκτυο. Σχεδιάζεις, ονειρεύεσαι και σηκώνεις ανάστημα. Δώσε μεγάλη προσοχή στο διάστημα μεταξύ 15 – 19 Απριλίου στις διασπάσεις με φίλους και στις διαφωνίες και τις εντάσεις μέσα στις ομάδες που συμμετέχεις. Ειδικότερα για τους φίλους εάν δεν υπάρξει οριστικός χωρισμός ο οποίος προετοιμαζόταν καιρό πριν, πιθανώς να έρθουν στην επιφάνεια κενά στην επαφή σου με κάποιον άνθρωπο. Στα θετικά οι ουρανοκατέβατες ιδέες και τα εμπνευσμένα σχέδια.

Την περίοδο ανάμεσα στις 21 – 28 Απριλίου προκύπτουν δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος λόγω παγιωμένων πιστεύω. Ολοκληρώσεις λαμβάνουν χώρα. Οικονομικές επίσης διαφωνίες με κάποιο φιλικό πρόσωπο μπορεί να οδηγήσουν σε πάγωμα σχέσεων και απομάκρυνση. Προωθούνται ωστόσο οι ενάρξεις σε θέματα σπουδών και εκπαίδευσης που πιθανώς να επιθυμούσατε καιρό πριν ή έρχονται καλά νέα σε σχέση με αυτά. Το παράδοξο των ημερών είναι ότι παρά το γεγονός ότι επί σειρά ημερών θα έχεις να αντιμετωπίσεις θέματα διάσπασης και απομάκρυνσης ανθρώπων, παράλληλα αυτές τις ημέρες διαπραγματεύεσαι γύρω από την “συγχώρεση”. Επίσης υπάρχει έμπνευση και φαντασία. Τέλος, τις ημέρες 25 – 30 Απριλίου υπάρχει υποστήριξη από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Πιθανώς κάποιοι δεσμευμένοι να γνωρίσουν τον σύντροφο τους στον φιλικό τους κύκλο ή να προκύψουν γνωριμίες που θα ενθουσιάσουν μέσα από τον φιλικό περίγυρο.

Λέων

Λέοντα μοιάζει να αρχίζει να ρολάρει η συνολική κατάσταση που ναι μεν κινείται με δυσκολία ωστόσο εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στα επαγγελματικά και τα ευρέως κοινωνικά σου γεγονός που αναπτερώνει το ηθικό που κατ’ άλλα ανά περιόδους είναι πεσμένο. Επαγγελματικές εξελίξεις και αλλαγές έχει ο μήνας Απρίλιος και από ότι φαίνεται εκεί είναι που αφιερώνεις την περισσότερη σου ενέργεια. Προκύπτουν νέα θέματα και καταστάσεις στα επαγγελματικά και υπάρχει μια γενικότερη κινητικότητα. Είσαι αρκετά δραστήριος, κοινωνικός, επικοινωνιακός και εύκολα δίνεις λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν. Πιθανές προσλήψεις και απολύσεις συνεργατών σου. Τώρα είναι η στιγμή που στον επαγγελματικό σου χώρο οφείλεις να βγεις μπροστά και να πάρεις τις αποφάσεις που προετοίμαζες τις προηγούμενες εβδομάδες. Τάση επίσης για πολλές μετακινήσεις και επικοινωνιακές διασυνδέσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στο διάστημα 15 – 19 Απριλίου συμβαίνουν ανακατατάξεις στα επαγγελματικά και αποκαλύψεις βγαίνουν στην φόρα. Πιθανές διασπάσεις και ξαφνικά γεγονότα προκύπτουν με σκοπό να φέρουν την αλήθεια στην επιφάνεια. Ευκαιρίες για κοινωνική και επαγγελματική επιτυχία που ωστόσο οφείλεις να λειτουργήσεις όχι με τον συμβατικό τρόπο που έχεις μάθει αλλά παίρνοντας ρίσκο.

Στο διάστημα 21 – 28 Απριλίου υπάρχει τάση για επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα με συνεργάτες, δυσκολίες στην επαφή με συνεργάτη μεγαλύτερης ηλικίας ή βαρύ κλίμα και ασυνεννοησία με τον σύντροφο σου. Εδώ κράτα ότι υπάρχει ένα δίδαγμα το οποίο οφείλεις να αποκρυπτογραφήσεις πίσω από τα γεγονότα και τις λέξεις. Απέφυγε ιδανικά να κάνεις συζητήσεις για έγγραφα και προσλήψεις και υπόψη ότι πιθανώς να ταλαιπωρηθείς με δημόσιες υπηρεσίες. Το κλίμα εξισορροπείται με κάποιο καλό νέο που σου έρχεται και περίμενες ή κάποια θετική έκβαση σε κατάσταση που είχε ξεκινήσει στο παρελθόν. Πιθανές λύσεις σε οικονομικές δυσκολίες του συζύγου που εμπλέκεται η γραφειοκρατία και έντονη διαίσθηση. Τις ημέρες 25 – 30 Απριλίου φαίνεται να απολαμβάνεις και να νιώθεις πλήρης με την καθημερινότητα σου και τον τρόπο που έχεις σταθεί μέσα στην εργασία σου. Ξέρεις ότι έχεις προσπαθήσει σκληρά και έχεις αντιμετωπίσει δυσκολίες, κούραση, ανατροπές και περιορισμούς. Αίσθημα εμπιστοσύνης με συγκεκριμένα άτομα στο εργασιακό περιβάλλον με τα οποία έρχεσαι ακόμα πιο κοντά.

Παρθένος

Μετά από μια περίοδο απόσυρσης, εγκλεισμού και ανάγκης για ξεκούραση φαίνεται να έρχονται οι ημέρες του φωτός για εσένα Παρθένε. Αισιοδοξία, κοινωνικότητα, συναντήσεις, εξερεύνηση, επιθυμία να ανοίξεις τον εγκέφαλο σου, να διαβάσεις και να βγεις στην επιφάνεια. Προωθούνται ενάρξεις σε σπουδές, εκπαιδεύσεις και χόμπι ή τα ξαναπιάνεις από την αρχή με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και όρεξη. Στην λίστα και τα ταξίδια που όλο και κάπου φεύγεις. Νιώθεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις μπλοκάρει από την καθημερινότητα σου και τώρα είναι η στιγμή που θα ανανεωθείς. Μάλλον ξαναθυμάσαι το νόημα της ζωής σου ή συνειδητοποιείς ότι αφιέρωσες τον χρόνο και την ενέργεια σου σε πράγματα στα οποία δεν έπρεπε. Στα υπόψη σου όμως μπορεί να φαίνεσαι και να λειτουργείς περισσότερο επιφανειακά στον περίγυρο σου ο οποίος σε κατηγορεί ότι δεν συνδέεσαι με τις δυσκολίες και τα προβλήματα τους. Για τις ημέρες 15 – 19 Απριλίου κράτησε στο μυαλό ότι σου έρχεται κάποιο βιβλίο, ταινία, άνθρωπος, λέξη ή φράση που σε σοκάρει, σε ενεργοποιεί και σε επαναπροσδιορίζει. Οι ημέρες αυτές είναι ημέρες αφύπνισης, ημέρες για προσευχή, ημέρες πνευματικές -εάν το θέλεις-, ημέρες σπάνιες. Ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα στις μετακινήσεις και στα ταξίδια σου. Τώρα ο συγχρονισμός είναι περισσότερο ενεργή από ποτέ. Παρθένε λειτούργησε out of the box, ακολούθησε την ροή και πήγαινε εκεί που σε πάει.

Για το διάστημα 21 – 28 Απριλίου προκύπτουν δυσκολίες επικοινωνίας με συνεργάτες στην δουλειά. Η εργασία προκαλεί αναταράξεις στην ρουτίνα και στο πρόγραμμα σου. Πιθανώς κάποιο πρόβλημα υγείας να έρθει στην επιφάνεια. Ημέρες που δυσκολεύεσαι να κάνεις αυτά τα οποία οφείλεις ή μάλλον πρέπει. Ημέρες με δυσκολία στην μετακίνηση. Αντίβαρο στην περίοδο αυτή ωστόσο θα είναι οι άνθρωποι της ζωής σου με τους οποίους θα έχεις επανασυνδέσεις. Οι άνθρωποι σου τώρα σου θυμίζουν το πόσο σημαντικοί είναι και ότι αυτό που είσαι σήμερα μεταξύ άλλων έχει εξαρτηθεί και από αυτούς. Τώρα λαμβάνεις αγάπη και αποδοχή, λες στον εαυτό σου ότι οφείλεις να πιστεύεις στους ανθρώπους. Προωθούνται επίσης λύσεις σε έγγραφα και διαδικασίες νομικού χαρακτήρα ή δημόσιων υπηρεσιών. Για τις ημέρες 25 – 30 Απριλίου προκύπτει κάποιο/α ερωτικό/α ενδιαφέρον/τα με ανθρώπους που σου προκαλούν την περιέργεια. Αίσθημα περιπέτειας και για όσους είναι στην αναμονή έρχονται θετικές εκβάσεις στις ερωτικές τους ιστορίες. Για τους γονείς βελτιώνεται η επαφή με τα παιδιά ή βαίνουν καλώς θέματα που τα αφορούν. Κάποια δημιουργική ιδέα τώρα γεννιέται ή κατακάθεται καλύτερα μέσα σου.

Ζυγός

Ζυγέ αποσύρεσαι και φαίνεται να έχεις κουραστεί τους τελευταίους μήνες από την εξωστρέφεια και την έκθεση. Κάπως θέλεις να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αναλύσεις τα δεδομένα σου. Σε κουράζει ο πολύς κόσμος και η φασαρία. Επιζητείς ουσιαστικότερες συζητήσεις και συχνά φέρνεις στην επικοινωνία σου με τους άλλους εσωτερικά σου διλήμματα. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για ψυχοθεραπεία, σκάψιμο ή κάθε μορφή θεραπείας. Έρχεσαι σε επαφή με τον θάνατο ή κάτι τελειώνει. Κρατάς μυστικά ή οφείλεις να διαχειριστείς ένα μυστικό, κινείσαι περίεργα και λες λιγότερα από όσα κάνεις. Κάποιο γεγονός σε πυροδοτεί να χάσεις την εμπιστοσύνη σου σε κάτι ή κάποιον. Η σκέψη σου γίνεται περισσότερο αναλυτική και κολλάς σε συγκεκριμένα άτομα ή γεγονότα με αποτέλεσμα να χάνεις ενέργεια. Άλλωστε τώρα βαμπιρίζεις ή βαμπιρίζεσαι. Για το διάστημα 15 – 19 Απριλίου μυστικά αποκαλύπτονται ή λαμβάνει χώρα κάποια αυτοαποκάλυψη και συνειδητοποίηση που σοκάρει και τραντάζει. Οικονομικές υποθέσεις τρέχουν και υποθέσεις που αφορούν τα χρήματα του συζύγου ή κάποια κληρονομιά . Για τους επιχειρηματίες μπορούν να βρεθούν οικονομικές λύσεις και σχέδια. Η αντίστροφη αρνητική εκδοχή είναι να προκύψουν ξαφνικές οικονομικές απώλειες ή οικονομικές δυσκολίες.

Τις ημέρες 21 – 28 Απριλίου προκύπτουν δυσκολίες και μπλοκαρίσματα σε ερωτικές ιστορίες, παρεξηγήσεις, ασυνεννοησία και απογοητεύσεις. Πιθανές δυσκολίες σε θέματα με τα παιδιά. Νοητικό μπλοκάρισμα και απώλεια δημιουργικότητας και έμπνευσης. Στα θετικά η καθημερινότητα και η εργασία που λειτουργούν με ροή και φέρνουν χαρά. Ημέρες που μπορεί να αποκτήσεις κάποιο κατοικίδιο. Τέλος για την περίοδο μεταξύ 25 – 30 Απριλίου προωθείται η σύνδεση με μέλη της οικογένειας σου. Φαίνεται να επιστρέφεις στις ρίζες σου, στο σπίτι και στην ασφάλεια σου. Βαθαίνεις με ωραίο τρόπο μέσα σου και έχεις έντονη διαίσθηση και ένστικτο. Θετικές συνειδητοποιήσεις σε σχέση με τον πατέρα λαμβάνουν χώρα.

Σκορπιός

Σκορπιέ ξανοίγεσαι και πέφτεις με τα μούτρα στις σχέσεις και στους άλλους. Εξελίξεις στο συντροφικό κομμάτι το οποίο το διαπραγματεύεσαι μέσα σου και το συζητάς με τον περίγυρο. Δεν σημαίνει φυσικά ότι απαραίτητα θέλεις να μπεις σε σχέση αλλά περισσότερο σκέφτεσαι τι είναι αυτό που σου ταιριάζει πιο πολύ και θέλεις στην παρούσα φάση της ζωής σου. Βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο και παρέες. Επικοινωνείς τις σκέψεις σου με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και ακούς τους άλλους. Μιλάς για εσένα, δίνεις και παίρνεις συμβουλές. Για τους δεσμευμένους Σκορπιούς μέσα σε αυτό το κλίμα εξωστρέφειας και κοινωνικότητας έρχονται σε περισσότερη επαφή με τον σύντροφό τους. Σκορπιέ περνάς χρόνο μαζί του, συζητάς, παίρνεις αποφάσεις και πηγαίνεις την σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Ούτως ή άλλως η περίοδος αυτή σε φέρνει προ των πυλών για να λάβεις αποφάσεις για τους ανθρώπους της ζωής σου. Για το διάστημα μεταξύ 15 – 19 Απριλίου πιθανώς να προκύψουν νομικές υποθέσεις ή υποθέσεις σχετικά με τις δημόσιες υπηρεσίες με ξαφνικές λύσεις ή ξαφνικά προβλήματα. Τώρα κάποια σχέση σου τραντάζεται. Από την μια γνωριμίες και από την άλλη απότομες διασπάσεις. Λειτουργείς με περισσότερη ανεξαρτησία.

Για τις ημέρες 21 – 28 Απριλίου υπάρχει τάση για δυσκολίες σε θέματα σπιτιού, αγοραπωλησιών και συγκατοίκησης. Τα θέματα με το σπίτι πιθανώς να σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες. Στις δυσκολίες και η επικοινωνία με τον πατέρα και τον/την σύντροφο. Στα θετικά κάποια ερωτική γνωριμία σε ανανεώνει και σου φέρνει χαρά. Είσαι περισσότερο ανέμελος και νιώθεις σαν να βρήκες αυτό που έψαχνες. Έμπνευση και δημιουργικότητα και θέματα με τα παιδιά ή τον/την σύντροφο που βαίνουν με επιτυχία και φέρνουν κάποιο χαρμόσυνο νέο. Την περίοδο 25 – 30 Απριλίου υπάρχει ευκολία στις μετακινήσεις, προωθείται το εμπόριο, οι διαπραγματεύσεις, οι συζητήσεις για συνεργασίες και η αγορά μέσου μεταφοράς. Έρχεσαι πιο κοντά με τα αδέρφια σου και αυξάνεται η εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

Τοξότης

Τοξότη ξαναβάζεις την ζωή σου σε μια σειρά και αυτό ήταν κάτι που ήθελες να κάνεις καιρό τώρα. Επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα, διαμορφώνεις ένα πρόγραμμα και προσπαθείς να κινηθείς πάνω σε μια ρουτίνα. Ξαναπιάνεις κάποιο χόμπι σου ή ξεκινάς καινούργιο, βελτιώνεις την διατροφή και τους χρόνους σου, γυμνάζεσαι και ασχολείσαι περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση. Απομακρύνεις όσα σε τραβάνε πίσω, απλοποιείς τα πράγματα και ψάχνεις την πρακτικότητα στις καταστάσεις. Η καθημερινότητα στην εργασία κυλάει με περισσότερη ευκολία και ροή. Οι εργασιακές σχέσεις είναι καλύτερες και λαμβάνουν χώρα εξελίξεις. Μέσα στο διάστημα 15 – 19 Απριλίου φαίνεται να αποκτάς κάποια νέα στάση ζωής και είναι καλή περίοδο για έναρξη δίαιτας ή πραγμάτων που σκεφτόσουν καιρό. Αποφασίζεις να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείς στην καθημερινότητα σου. Η υγεία μπαίνει στο πλάνο με ξαφνική επίλυση ή εμφάνιση κάποιου θέματος. Καλές ημέρες για κάποιο check – up. Τάση για κάποιο ξαφνικό γεγονός σε σχέση με κατοικίδιο ή ζώο. Πιθανώς να προκύψει ένα περιστατικό το οποίο θα προκαλέσει αναστάτωση στην καθημερινότητα σου και ίσως να προέλθει από τον χώρο εργασίας. Τοξότη εσύ μπορεί να δώσεις την λύση ωστόσο σκέψου out of the box και πάρε κάποιο ρίσκο.

Για τις ημέρες 21 – 28 Απριλίου προκύπτουν δυσκολίες, ταλαιπωρία με τις μετακινήσεις ή το μέσο μεταφοράς σου, δυσκολία με αδέρφια και την γειτονιά, μπλοκαρίσματα και απογοητεύσεις σε θέματα εκπαίδευσης ή γνώσης και ως εκ τούτου επηρεάζεται η ρουτίνα σου. Στα θετικά λύνονται παλαιότερα θέματα σπιτιού ή το σπίτι σου παίρνει την μορφή που επιθυμούσες. Επίσης νιώθεις γεμάτος και έχεις ένα αίσθημα εκπλήρωσης μέσα σου. Καλή επαφή με τον πατέρα. Για την περίοδο 25 – 30 Απριλίου προκύπτουν οικονομικές λύσεις και υπάρχει οικονομική ασφάλεια μετά από ένα μακρό διάστημα. Αποκτάς κάτι που ήθελες καιρό και γενικότερα βιώνεις σταθερότητα και νιώθεις ότι πατάς με τα πόδια στο έδαφος.

Αιγόκερως

Ασυγκράτητε Αιγόκερε κυνηγάς την χαρά, την διασκέδαση και το παιχνίδι. Πολύ ανάλαφρος -τόσο που απορείς με τον ίδιο σου τον εαυτό- θα πάρεις απόφαση όλες τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας να τις τραβήξεις στο πλάι και να τις οριοθετήσεις. Τυχερός και ερωτικός γράφει το κοντέρ το οποίο το διαλύεις με τον αισθησιασμό και τα φλερτ σου -ναι, πράγματι μιλάμε για εσένα-. Μικρότερα ηλικιακά άτομα ή άτομα που νεανίζουν και έχουν ενέργεια σε παρασύρουν. Προωθούνται θέματα σχετικά με τα παιδιά και γενικότερα γυροφέρνεις στο μυαλό σου την ιδέα της απόκτησης. Για τις ημέρες 15 – 19 Απριλίου πιάνεις τον εαυτό σου εμπνευσμένο και δημιουργικό και πράγματι είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι ή να αρχίσεις να σχεδιάζεις με πλάνο υλοποίησης από τον επόμενο μήνα. Οφείλεις να λειτουργήσεις αυθόρμητα και να ρισκάρεις ωστόσο πρόσεχε μην παρασυρθείς. Κάποια γνωριμία ανεβάζει τους τόνους, σε ταρακουνάει και σου παίρνει το μυαλό. Για τους δεσμευμένους αναπτερώνεται ο ερωτισμός. Κάποιο απροσδόκητο νέο για τους γονείς σχέση με τα παιδιά ξαφνιάζει.

Για το διάστημα 21 – 28 Απριλίου προκύπτουν οικονομικές δυσκολίες και φαίνεται να σφίγγεται το πορτοφόλι σου και αυτό να σου προκαλεί ανασφάλεια. Ξοδέματα λόγω χαράς και διασκέδασης με αποτέλεσμα τελικά να σε πιάσουν οι τσιγκουνιές σου. Στα θετικά η καλή επαφή με την γειτονιά και τα αδέρφια καθώς και οι εξορμήσεις και τα μικρά ταξίδια που λαμβάνουν χώρα. Θετικές εκβάσεις σε θέματα εκπαίδευσης ή ίσως κάποιο καλό νέο σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών για τους γονείς. Ημέρες που επικοινωνείς το έργο και την δημιουργικότητα σου. Για την περίοδο μεταξύ 25 – 30 Απριλίου κυριαρχεί το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, της εκπλήρωσης και της χαράς. Το φλερτ σου αναπτερώνει το ηθικό και είσαι στα πολύ καλά σου σε σημείο που καταλήγεις να τσιμπάς τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Υδροχόε επικεντρώνεσαι σε θέματα σπιτιού και κατοικίας. Κάτι αλλάζει μέσα στο σπίτι σου, αναδιαμορφώνεις, ασχολείσαι με την διακόσμηση του χώρου, αντικαταστείς κάτι παλιό με κάτι καινούργιο, φτιάχνεις κάτι που χάλασε και γενικά ανανεώνεις. Τάση για μετακόμιση ή ακόμα και μετανάστευση και αλλαγή τόπου. Πιθανώς να μπει κάποιο καινούργιο μέλος το οποίο θα είναι νεανικό ή κάποιο ζώο στην οικογένεια. Γενικότερα, κόσμος μπαίνει, κόσμος βγαίνει και μέσα σε όλη αυτή την κινητικότητα εσύ βρίσκεσαι σε φάση που κάνεις εσωτερικές αναζυμώσεις. Είναι περίοδος που αλλάζεις πράγματα μέσα σου, που διαπραγματεύεσαι τι σου προσφέρει σταθερότητα και τι όχι. Προωθείται η επικοινωνία με τον πατέρα. Για το διάστημα 15 – 19 Απριλίου κάτι προκύπτει απροσδόκητα μέσα στο σπίτι και την οικογένεια με αποτέλεσμα να προκαλείται αναταραχή. Βάλε στο πλάνο κάποια απώλεια ή κάτι που χάνεται. Είναι ημέρες με μια εσωτερική σου ανάγκη για ανανέωση και αλλαγή. Από την μια δεν σε καλύπτει το σπίτι και όλη αυτή η φάση της εσωστρέφειας από την άλλη δεν περνάς και όπως θα ήθελες έξω στον κόσμο. Αμφιθυμικά συναισθήματα, στρες, νευρικότητα και τάσεις φυγής.

Για τις ημέρες 21 – 28 Απριλίου νιώθεις ότι η οικογένεια σε περιορίζει και κάπως επιβάλλεται πάνω σου. Επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα με τον πατέρα. Νιώθεις ότι πνίγεσαι μέσα στο σπίτι και φαίνεται σαν να ξέμεινες παρότι θα ήθελες να κάνεις άλλα πράγματα. Αίσθημα κατακερματισμένης αυτοεκτίμησης. Στα θετικά οικονομικές υποθέσεις και διαπραγματεύσεις βαίνουν καλώς όπως και διακανονισμοί σχετικά με το σπίτι. Κάτι παίρνεις που περίμενες πολύ καιρό. Για την περίοδο μεταξύ 25 – 30 Απριλίου ξεκουράζεσαι και ρίχνεις τους τόνους. Έχεις καλύτερη επαφή με το έσω σου και κάτι καταλαγιάζει μέσα σου.

Ιχθύες

Ιχθύες βρίσκεστε σε περίοδο εξωστρέφειας, κοινωνικότητας και κινητικότητας. Συζητήσεις και συναντήσεις διαδέχονται η μια την άλλη και μέσα σε όλο αυτή την κατάσταση εσείς είστε τόσο επικοινωνιακοί όσο είχατε καιρό να υπάρξετε. Στο πρόγραμμα μικρά ταξίδια και εξορμήσεις που τις περισσότερες φορές προκύπτουν τελευταία στιγμή. Στα φόρτε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, εξετάσεις και πιστοποιήσεις ή αγορά μέσου μεταφοράς. Αδέρφια και γειτονιά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και ειδικότερα τα πρώτα τα οποία ίσως είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια ολόκληρου του μήνα. Για τις ημέρες μεταξύ 15 – 19 Απριλίου θα υπάρχει νευρικότητα και στρες. Πιθανές αναταραχές με τις μετακινήσεις και ένταση με τα αδέρφια ή την γειτονιά. Ιχθύες προσέξτε γιατί λέτε πολλά παραπάνω από όσα πρέπει με αποτέλεσμα να εκτίθεστε και να εκθέτετε άλλους. Για το διάστημα μεταξύ 21 – 28 Απριλίου θα παρατηρήσετε ότι θα είστε χαμηλά ενεργειακά και θα έχετε την ανάγκη να αποσυρθείτε παρ’ ότι βρίσκεστε σε μια γενικότερη φάση κοινωνικότητας και εξωστρέφειας. Ξανατονίζω το κομμάτι με τα αδέρφια που τις συγκεκριμένες ημέρες θα ξεβράσει θέματα. Πιθανώς να προκύψουν δυσκολίες ή να βγουν στην επιφάνεια πράγματα τα οποία πρέπει να διαχειριστείτε. Το σίγουρο είναι ότι τώρα είναι μια χρονική στιγμή που εμβαθύνετε στην σχέση σας με αυτά και θα μπορέσετε να αποκτήσετε βαθύτερο επίπεδο ανάγνωσης. Στα θετικά αν το θελήσετε μπορείτε να γεφυρώσετε τις διαφορές ή να πάτε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Τάση για απογοητεύσεις μέσα από θέματα σχετικά με την εκπαίδευση ή τις μετακινήσεις. Επίσης κάποιο νέο σας στενοχωρεί. Να έχετε υπόψη ότι αυτές τις ημέρες θα βρίσκεστε στο σωστό σημείο στην σωστή στιγμή. Για την περίοδο 25 – 30 Απριλίου νιώθετε ασφάλεια και χαρά μέσα από τους φίλους και τις ομάδες που είστε. Σκέφτεστε ότι αυτό που θέλετε το παίρνετε και το έχετε.

 

Από το Νικόλα Τσιναφορνιώτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα