Εκρηκτική Νέα Σελήνη, στο ζώδιο του Ζυγού – 6 Οκτωβρίου

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
04/10/2021

Εκρηκτική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 6 Οκτωβρίου.

Μια νέα σελήνη που μας φέρνει διλήμματα, ανάμεσα σε αυτά που κάνουμε και αυτά που θα θέλαμε να κάνουμε. Προδιαθέτει εκκεντρικές συμπεριφορές ανάμεσα σε σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες θα δοκιμαστούν αντιμετωπίζοντας διάσπαση και ρίξεις. Ασυνήθιστες επαναστατικές απόψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι περισσότεροι θα προτιμήσουν το ξέσπασμα που μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες, παρά την υπομονή. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να λειτουργούμε αυτοκαταστροφικά και τελικά να μην πάρουμε αυτό που θέλουμε. Οι χωρισμοί έχουν την τιμητική τους.

Επίσης, μπορεί να υπάρξει έξαρση σε γυναικολογικά προβλήματα, που έχουν να κάνουν με αδένες και ορμόνες (κυρίως για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους δευτέρου δεκαημέρου και Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους τρίτου δεκαήμερου). Τα θέματα τεκνοποίησης ανατρέπονται λόγω ελλιπούς συνεννόησης και διάσπασης.
Φυσικά η Νέα Σελήνη σημαίνει έναρξη και εκκίνηση σε κάτι νέο. Τα ξεκινήματα θα είναι το αποτέλεσμα των διασπαστικών επιρροών.

Τάσεις θα δεχθούν όλα τα δεκαήμερα, αλλά καθοριστικά γεγονότα θα έχουν οι μοίρες που φιλοξενούν τη Νέα Σελήνη.

Κριός

Κυρίως οι γεννημένοι στις 2 Απριλίου. Λογομαχία, εντάσεις με σύντροφο και συνεργάτες αλλάζουν τις σχέσεις και στερούν το σεξ ή πιέζουν σε κοινά οικονομικά θέματα.

Ταύρος

Κυρίως οι γεννημένοι στις 3 Μαΐου. Φόρτος εργασίας οδηγεί σε αναδιοργάνωση, μέσα από διλήμματα. Πιθανές απώλειες συνεργατών.

Δίδυμοι

Κυρίως οι γεννημένοι στις 3 Ιουνίου. Νέοι έρωτες εμφανίζονται δυναμικά και με εύκολο τρόπο. Ασυνέπειες σε εργασία και στόχους διατροφής.

Καρκίνος

Κυρίως οι γεννημένοι στις 5 Ιουλίου. Αλλαγές στο σπίτι που σας πιέζουν, αλλά σας απελευθερώνουν. Κέρδη στον έρωτα.

Λέων

Κυρίως οι γεννημένοι στις 5 Αυγούστου. Αλλαγές, προς διευκόλυνση, σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Συμβιβασμοί στο σπίτι.

Παρθένος

Κυρίως οι γεννημένοι στις 5 Σεπτεμβρίου. Οικονομικές κινήσεις που αποδίδουν. Καθυστερήσεις σε επικοινωνία και μετακινήσεις.

Ζυγός

Κυρίως οι γεννημένοι στις 6 Οκτωβρίου. Δυναμική διακήρυξη των επιθυμιών και αναγκών. Οικονομικοί συμβιβασμοί.

Σκορπιός

Κυρίως οι γεννημένοι στις 4 Νοεμβρίου. Αποκαλύψεις μυστικών και προσωπικοί συμβιβασμοί, για να διατηρήσετε ισορροπίες.

Τοξότης

Κυρίως οι γεννημένοι στις 5 Δεκεμβρίου. Δυναμιτίζονται σχέσεις με φίλους και αναγκάζεστε να κρατήσετε μυστικά.

Αιγόκερως

Κυρίως οι γεννημένοι στις 3 Ιανουαρίου. Ενάρξεις σε θέματα καριέρας που σας πιέζουν και πάγωμα κάποιων φιλικών σχέσεων.

Υδροχόος

Κυρίως οι γεννημένοι στις 2 Φεβρουαρίου. Ενάρξεις σε θέματα σπουδών η νομικές υποθέσεις, με τη μορφή διευκολύνσεων. Καθυστερήσεις στην καριέρα.

Ιχθύες

Κυρίως οι γεννημένοι στις 3 Μαρτίου. Αλλαγές σε διαχείριση χρεών και οφειλών, που σας φέρνουν διλλήματα. Τα κέρδη έρχονται σε νομικό επίπεδο.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα