Έκλειψη στον Σκορπιό

ASTROTEAM GUEST
19/10/2022

Μερική έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της 25ης Οκτωβρίου που θα είναι ορατή στην Ευρώπη, στα Ουράλια Όρη, στη Δυτική Σιβηρία, στη Μέση Ανατολή και στη Βορειοανατολική Αφρική. Η μέγιστη φάση της μερικής έκλειψης θα παρατηρηθεί στη Δυτική Σιβηρία, στη Ρωσία, κοντά στο Νιζνεβάρτοσκ. Θα είναι ορατή και στη χώρα μας κατά τις 13:48′ το μεσημέρι. Ανήκει στη σειρά Σάρος 124 της οποίας η πρώτη έκλειψη έγινε στις 6-3-1049 στην 22η μοίρα των Ιχθύων σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Θα επηρεάζει έντονα τους γεννημένους στις πρώτες μέρες των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), τις δύο τελευταίες των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), την 16η-18η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς) καθώς και από αντισκιά την 28η μοίρα του Υδροχόου και κόντρα αντισκιά την 28η μοίρα του Λέοντα.

Όσοι επηρεάζονται θα δουν αλλαγές στη ζωή τους σε οικονομικά και σχέσεις λόγω της συνόδου με την Αφροδίτη που την καθιστά εξαιρετικά σημαντική. Σελήνη και Αφροδίτη είναι σε μια δύσκολη θέση στο ζώδιο του Σκορπιού και ο χορηγός τους ο Άρης επίσης έχει κάποιες δύσκολες όψεις με Πλούτωνα και Ποσειδώνα, ετοιμάζεται να αναδρομήσει και είναι και εκτός ορίων, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στους χειρισμούς των καταστάσεων στους τομείς που επηρεάζει τον καθένα ξεχωριστά αυτή η έκλειψη.

Κριός

Για εσάς η έκλειψη αυτή αφορά τον οικονομικό τομέα και ιδίως τα χρήματα που είναι κοινά με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας οπότε μπορεί να προκύψουν διαφωνίες και να έχετε εντάσεις. Δώστε ιδιαίτερη σημασία και στην ψυχολογία σας. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σας προκύψει και κάτι πολύ καλό στην ερωτική ζωή σας.

Ταύρος

Απέναντί σας η έκλειψη μιλάει για τις σχέσεις σας και την επιρροή τους στην καθημερινότητά σας, την εργασία, τα άτομα που εργάζεστε στον ίδιο χώρο και ιδιαίτερα στην υγεία σας. Η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης σας σε μία δύσκολη θέση μπορεί να δώσει προβλήματα με άτομα εξουσίας, στα οικονομικά σας ή και στα πράγματα που κατέχετε.

Δίδυμοι

Η καθημερινότητά σας μπορεί να υποστεί αλλαγές. Ο Άρης στον 1ο οίκο σας σας κάνει υπερβολικά μαχητικούς και να δημιουργεί εντάσεις με το περιβάλλον σας. Περιορίστε την επιθετικότητα και διαφυλάξτε την φήμη σας. Επίσης δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία, αλλά και την διατροφή σας. Θετικές εξελίξεις έρχονται στα ερωτικά σας.

Καρκίνος

Εσάς η έκλειψη σας βλέπει θετικά σε έναν ευνοϊκό οίκο που σχετίζεται με τα ερωτικά σας. Μπορεί επίσης οτιδήποτε αφορά στα παιδιά ή τα νέα που αφορούν τα δικά σας παιδιά να είναι ιδιαίτερα καλά. Πιθανό είναι επίσης να ασχοληθείτε με δημιουργικά σχέδια που είχατε στο μυαλό σας και να προβάλετε τη δουλειά σας.

Λέων

Θέματα σπιτιού, οικογένειας ή ακόμα και μια μετακόμιση μπορεί να σας απασχολήσουν στο γενικευμένο κλίμα των αλλαγών που πραγματοποιεί το τετράγωνο Κρόνου- Ουρανού σε εσάς. Μπορεί να υπάρξουν διευθετήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας με τους κοντινούς συγγενείς σας. Προσοχή και στην υγεία σας, αλλά και των γονιών σας.

Παρθένος

Ο τρόπος που επικοινωνείτε με αδέρφια, κοντινούς συγγενείς ή τον περίγυρό σας κυρίως για οικονομικά, ή για πράγματα που κατέχετε και που σχετίζονται με την καριέρα σας και τη δημόσια εικόνα σας έρχεται στο προσκήνιο. Κάποιο μεταφορικό μέσο επίσης είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει ή να πραγματοποιήσετε πολλές μικρές μετακινήσεις.

Ζυγός

Εσείς θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας ή στα πράγματα που κατέχετε μιας και η Αφροδίτη που σας κυβερνάει είναι σε σύνοδο με την έκλειψη έτσι ώστε να μην έχετε απώλειες. Οι σχέσεις σας επίσης μπορεί να σας απασχολήσουν κυρίως με τον σύντροφο ή ακόμη και με τους συνεργάτες σας.

Σκορπιός

Πολύ σημαντική αυτή η έκλειψη για σας μιας και γίνεται στον 1ο οίκο και μπορεί να φέρει μια αλλαγή ακόμη και στην εμφάνισή σας ή στο περιβάλλον σας, ή ακόμη και να αλλάξετε οι ίδιοι περιβάλλον. Πολύ σημαντικές θα είναι και οι σχέσεις σας απέναντι, όπου οι αλλαγές είναι μονόδρομος μιας κι εκεί βρίσκεται ο Ουρανός. Προσέξτε και την υγεία σας.

Τοξότης

Για εσάς γίνεται πίσω σας, στον 12ο οίκο και σίγουρα σχετίζεται με κάποιους κύκλους πραγμάτων που έχουν φτάσει στο τέλος τους και που πρέπει να κλείσετε κι αυτό σας προκαλεί άγχος και φοβίες. Οι άλλοι μπορεί να είναι επιθετικοί απέναντί σας και όλο αυτό να επιβαρύνει την υγεία σας γι’ αυτό δώστε την ανάλογη προσοχή.

Αιγόκερως

Οι στόχοι και τα σχέδιά σας φαίνεται να σας απασχολήσουν μιας και θα αλλάξουν με αυτή την έκλειψη θετικά πιστεύω μιας και η έκλειψη φαίνεται φιλική για εσάς. Μπορεί και να ενταχθείτε σε νέες ομάδες ατόμων, ομοϊδεατών ακόμη και διαδικτυακά ή το φιλικό σας περιβάλλον να αλλάξει κι αυτό προς το καλύτερο.

Υδροχόος

Η καριέρα σας γίνεται πολύ σημαντική για σας και ίσως κάνετε κάποια στροφή στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να συμβεί αυτό μέσω μιας αναγκαστικής αλλαγής που θα προέλθει από την οικογένειά σας. Η κοινωνική σας εικόνα θα γίνει πολύ σημαντική και θα σας απασχολήσει με αυτή την έκλειψη. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και των δικών σας.

Ιχθύες

Θετική για εσάς αυτή η έκλειψη μιας και σας βλέπει με γωνία τριγώνου και μπορεί να σας φέρει ευνοϊκές αλλαγές στον τρόπο σκέψης, στις ανώτερες σπουδές σας, στις επαφές με άτομα από το εξωτερικό και με τους συγγενείς εξ αγχιστείας. Στους πιο τυχερούς μπορεί να φέρει και την πραγματοποίηση ενός μακρινού ταξιδιού.

 

Από την Anna Kotsi

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα