Ποιο είναι το μήνυμα της έκλειψης για κάθε ζώδιο ή Ωροσκόπο; | 25.3.2024

ASTROTEAM GUEST
14/03/2024

Ποιο είναι το μήνυμα της έκλειψης Σελήνης στο Ζυγό για κάθε ζώδιο ή Ωροσκόπο;

Κριός – ο φακός στρέφεται στους άλλους και στις σχέσεις ή συνεργασίες που έχετε. Είστε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι καθώς η έκλειψη αυτή γίνεται στον δικό σας άξονα και θέλει να φωτίσει όλα τα προβληματικά σημεία των σχέσεων με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Ξεκινήστε πρώτα από την αποδοχή των δικών σας λαθών και αφήστε κατά μέρους την επιθετική στάση διότι οι άλλοι λειτουργούν ως καθρέφτης της δικής σας συμπεριφοράς στον τρόπο που συσχετίζεστε μαζί τους. Ή αλλάζετε μέσα στις σχέσεις ή λήγετε αυτές.

Ταύρος – η επιρροή της είναι έμμεση για εσάς αλλά επειδή μοιράζεστε τον ίδιο κυβερνήτη με τον Ζυγό (την Αφροδίτη) σας αφορά και εσάς καθώς οι σχέσεις μέσα στο εργασιακό περιβάλλον είναι αυτές που “χτυπά” ουσιαστικά η έκλειψη του Μάρτη. Θα δείτε ότι χρειάζεται να ισορροπήσετε ή ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας με τους συναδέλφους καθώς φαίνεται να υπάρχει ένα κλίμα δύσκολης προσαρμοστικότητας, νιώθοντας ότι δεν ανήκετε ή ότι σας απομονώνουν ειδικά όσο είστε στο 1ο δεκαήμερο. Για εσάς του 2ου δεκαημέρου αν είστε άνεργοι, τώρα μπορεί να βρεθεί η δουλειά που ψάχνατε ή αν εργάζεστε ήδη μπορεί να αναπτύσσεται ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στην δουλειά, στο οποίο πρέπει να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες.

Δίδυμοι – εσάς δεν σας δυσκολεύει άμεσα αυτή η έκλειψη καθώς γίνεται στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού. Παρ όλα αυτά θα αποφασίσετε τί θα κάνετε με την πορεία μιας προσωπικής σχέσης και πώς επενδύετε σε αυτήν ή αν σας είναι αρκετή ή όχι στις απαιτήσεις που ζητά η άλλη πλευρά. Με την όψη Αφροδίτης-Κρόνου στους Ιχθύες οφείλετε να ωριμάσετε και να μην λειτουργήσετε ευθυνόφοβα αλλιώς θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες συνέπειες στο γάμο ή σε μια ερωτική σχέση.

Καρκίνος – εσείς είστε οι επόμενοι ενδιαφερόμενοι της έκλειψης του Μάρτη καθώς βρίσκει τον Ήλιο σας (ζώδιο) σε όψη τετραγώνου, μια όψη που δείχνει εσωτερικές συγκρούσεις και πιέσεις. Πιέσεις σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς η έκλειψη ρίχνει φως στις πολύ προσωπικές σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, την οικογένεια ή εκείνον τον άνθρωπο που συγκατοικείτε. Πιθανόν να δείτε ότι χρειάζεται να αλλάξετε σπίτι ή χώρα ή να μετακομίσετε για λόγους επαγγελματικούς ή οικογενειακούς και αυτό θα είναι η αφορμή για να βγουν ανασφάλειες στην επιφάνεια.

Λέων – η έκλειψη αυτή δεν σας αφορά άμεσα καθώς γίνεται στο φιλικό για το ζώδιο σας Ζυγό. Αυτό που μπορεί να φέρει όμως είναι η αίσθηση της έλλειψης κατανόησης από το περιβάλλον των φίλων σας ή αν έχετε αδέρφια να δείτε πως δεν σας στηρίζουν στις αποφάσεις που παίρνετε. Προσέξτε όσο μπορείτε το μεταφορικό σας μέσο, τις καθημερινές μετακινήσεις σας ή αν ταξιδεύετε τις αλλαγές σε δρομολόγια ή σε απώλειες απαραίτητων εγγράφων. Σε κάθε περίπτωση αν υπάρχουν διαφωνίες σε συζητήσεις μην το παρατραβήξετε με εγωισμούς και πείσματα και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Παρθένος – η έκλειψη αυτή αφορά το πορτοφόλι σας αλλά και τις ασφάλειες ή σταθερές που έχετε ευρύτερα στη ζωή σας. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο αλλά αυτές έρχονται μόνο μέσα από σκληρή δουλειά. Όσοι είστε στο 2ο δεκαήμερο τα οικονομικά μπορεί να γίνουν η αφορμή να ξεσπάσουν εντάσεις με το σύντροφο σας ή με ένα συνεργάτη ή πελάτη σας γι αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Ζυγός – η έκλειψη είναι στον δικό σας άξονα και υπογράφει το όνομά σας. Τώρα ήρθε ή ώρα να πέσει φως τόσο στις σχέσεις τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Θα δείτε μέχρι ποιο σημείο μπορείτε να συμβιβάζεστε και ποια είναι τα δικά σας όρια απέναντι στους άλλους αλλά και τους λόγους που κάνετε αυτές τις υποχωρήσεις. Όσοι μείνουν στη ζωή σας έχουν να δώσουν αλλά και να πάρουν σημαντικά μαθήματα από και προς εσάς, ειδάλλως θα αποχωρήσουν ακόμη κι αν μέσα σας βρίσκεστε σε αδιέξοδο πλέον δεν μπορείτε να εθελοτυφλείτε. Φροντίστε τη υγεία σας καθώς πάντα μια έκλειψη πάνω στον Ήλιο μας δείχνει ότι πέφτουν οι άμυνες του οργανισμού μας. Για τις γυναίκες του ζωδιακού ο Ήλιος συνδέεται άμεσα με την υγεία των ανδρικών προσώπων στο περιβάλλον (αδερφός, πατέρας, παππούς ή σύντροφος) ενώ για τους άνδρες είναι αντίστοιχα ανδρικά πρόσωπα ή και το επάγγελμά τους, η κοινωνική τους αναφορά.

Σκορπιός – η έκλειψη αυτή γίνεται ένα ζώδιο πίσω από το δικό σας και αφορά το ψυχολογικό κυρίως κομμάτι. Τώρα η ψυχική σας υγεία είναι εύθραυστη, νιώθετε εξαντλημένοι σαν κάποιος να απομυζά όλη σας την ενέργεια και μπορεί να παρουσιαστούν ψυχοσωματικά. Προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, ύπουλες ή κρυφές κινήσεις μπορεί να βγουν στη φόρα ή να αποκαλυφθούν μυστικά που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαλογισμός, προσευχή και περισσότερος χρόνος με τον εαυτό σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα θα βοηθήσει αρκετά για να ανακουφιστείτε. Όσοι είστε στο 2ο δεκαήμερο μπορεί να βρείτε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να φτιάξετε ξανά την καθημερινότητά σας ή για όσους είναι αδέσμευτοι να εμφανιστεί ερωτικά ένα νέο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Τοξότης – εσείς δεν είστε από αυτούς που βάλλονται άμεσα από την έκλειψη αλλά θα θέλετε να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο καθώς νιώθετε πλέον ότι οι παρέες στις οποίες ανήκετε ή σας κρατάνε πίσω στη προσωπική σας ζωή ή σας “τρώνε” περισσότερη από την ενέργεια που μπορείτε να διαθέσετε. Όσοι είστε στο 2ο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε αρκετά μετρημένοι και συγκροτημένοι στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένεια σας για να μην δεχτείτε κριτική την οποία δεν αντέχετε.

Αιγόκερως – η έκλειψη αυτή σας αφορά καθώς γίνεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας (ζώδιο) και δείχνει τις πιέσεις που θα δεχτείτε στα επαγγελματικά και την κοινωνική σας εικόνα. Τώρα, πρέπει να διαφυλάξτε και να προστατεύσετε αυτό που θεωρείται πιο σημαντικό για εσάς, είτε είναι ο γάμος, είτε η καριέρα σας. Αλλαγή κοινωνικού στάτους για τους Αιγόκερους λοιπόν, φανείτε γενναίοι να αναλάβετε τις ευθύνες που καλείστε να πάρετε. Πιθανόν η καριέρα να πάει ένα βήμα πιο πίσω ή να αλλάξει ο τρόπος που εργάζεστε λόγω οικογενειακών ή άλλων υποχρεώσεων και αυτό να σας φέρει σε σύγκρουση με τις φιλοδοξίες που αναπτύσσετε για τη επαγγελματική σας ζωή. Όσοι είστε στο 2ο δεκαήμερο ο έρωτας καιροφυλαχτεί και μπορεί να έρθει εκεί που δεν το περιμένετε.

Υδροχόος – η έκλειψη του Μάρτη δεν σας χτυπά άμεσα καθώς γίνεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού. Φως θα πέσει στο κομμάτι που αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια, τις σπουδές, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν τώρα έρχεται η ώρα να τακτοποιηθούν. Πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση με τις παλαιές σας πεποιθήσεις ή με όσα σας μεγάλωσαν και να δείτε μια τελείως διαφορετική προοπτική της ζωής από εδώ και πέρα συνειδητοποιώντας πού θέλετε να πάτε, παίρνοντας το “τιμόνι στα χέρια σας”.

Ιχθύες – η έκλειψη αυτή ενώ δεν σχετίζεται άμεσα με εσάς, γίνεται στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ακουμπά ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σας, φέρνοντας σας αντιμέτωπους με τους πιο βαθύς και εσωτερικούς φόβους. Ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε, με ποιους μοιράζεστε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα, με ποιους ανθρώπους πέφτουν οι άμυνες σας και πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις ανασφάλειες σας; Τα οικονομικά μπορεί να είναι η αφορμή για να βγουν απωθημένα ή ανασφάλειες στην επιφάνεια και να έρθετε αντιμέτωποι με συγκρούσεις στις σχέσεις σας.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα