ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
15/11/2021

Στις 19/11 πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού η πρώτη Έκλειψη στο σταθερό σταυρό, από ένα κύκλο που θα ακολουθήσει και θα ολοκληρωθεί σε δύο περίπου χρόνια.

Η Σελήνη στην 27° 14’ του Ταύρου, πάνω σε ένα δύσκολο και απολύτως κακό απλανή τον Algol, που μιλά για δυσκολίες σε θέματα συναισθηματικής και υλικής φύσης. Ο Ήλιος στην 27° 14’ του Σκορπιού μας μιλά για μεταμόρφωση, κρίσεις που πρέπει να βιώσουμε αλλά και για πνευματική αναζήτηση.

Ως Σεληνιακή Έκλειψη επηρεάζει περισσότερο τα ψυχολογικά και συναισθηματικά θέματα, προκαλεί έκρηξη συναισθημάτων και ευνοεί ξεκαθαρίσματα και το κλείσιμο ενός κύκλου.

Μπορεί οι Εκλείψεις να είναι αφαιρετικές και να βιώνουμε το γεγονός έτσι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι πάντα για κακό. Το σίγουρο είναι ότι μας δίνει το έναυσμα για να πάμε παρακάτω.

Τα θέματα που θα μας απασχολήσουν και θα ρίξουμε το φως με τη συγκεκριμένη Έκλειψη αφορούν τις ασφάλειές μας, τους πόρους μας, την απόκτηση ύλης -που μιλά το ζώδιο του Ταύρου- αλλά και τη δική μας στροφή-μεταμόρφωση, στο κομμάτι που θα πρέπει να μάθουμε να μοιραζόμαστε τα παραπάνω.

Σε αυτή την Έκλειψη υπάρχει και η επιρροή της δύσκολης όψης Άρη – Ουρανού που έχει προηγηθεί και δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις κυριολεκτικά και μεταφορικά. Δημιουργεί, δηλαδή, εντάσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αλλά και εξάρσεις βίας σε κοινωνικό επίπεδο.

Την ίδια ημέρα με την Έκλειψη γίνεται και μια θετική όψη της Θεάς του έρωτα με τον απρόβλεπτο Ουρανό και εδώ συμβαίνουν όμορφα, ξαφνικά πράγματα σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Μια όψη που γλυκαίνει το παραπάνω κλίμα.

Η Έκλειψη επηρεάζει το σταθερό σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες ωροσκόπο και μεσουράνημα κοντά στην 27η μοίρα των σταθερών.

Ευνοεί Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και Καρκίνους, Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα