Έκλειψη Σελήνης στις 19/11

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
13/11/2021

Μια πολύπλευρη Έκλειψη Σελήνης λαμβάνει χώρα στις 19 Νοεμβρίου 10:57 π.μ. στις 27 μοίρες του ζωδίου του Ταύρου. Η Έκλειψη σημαίνει πως κάτι θα λείψει και από το ζώδιο του Ταύρου περιμένουμε απώλειες σε τράπεζες και τρόφιμα. Επίσης, αποϋλοποίηση του χρήματος και άρα απόλυτο έλεγχο της οικονομίας από τους «τυπογράφους των νομισμάτων» (βλ. κεντρικές τράπεζες, οι οποίες δεν ελέγχονται ούτε κατά ένα μικρό ποσοστό από τις χώρες τις οποίες διοικούν οικονομικά).
Οι τράπεζες θα σημειώσουν ένα κραδασμό αρκετά έντονο που θα συμπαρασύρει όλους τους τομείς της οικονομίας, αρχίζοντας από τη διατροφή. Η παύση παραγωγής τα τελευταία δύο έτη μαζί με την άνοδο στα καύσιμα, –που θα συνεχιστεί και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα- θα έχει ως επακόλουθο την μειωμένη μεταφορά των μειωμένων αγαθών. Επίσης, περιορισμοί και κανόνες δημόσιας υγείας μπορεί να εφαρμοστούν και να δυσκολέψουν την πρόσβαση των πολιτών στα καταστήματα.

Με αυτή την Έκλειψη σηματοδοτείται η έναρξη πιθανών περιοριστικών μεταβολών σε είδη διατροφής που «επιβαρύνουν» το περιβάλλον. Η τροφή όπως την ξέρουμε θα αλλάξει, δίνοντας τη θέση της σε βιομηχανική χημικά παρασκευασμένη «τροφή», την οποία θα λανσάρουν οι σεφ των πρωϊνάδικων όλου του κόσμου ως λύση στο επισιτιστικό πρόβλημα που προκαλείται.
Στον τραπεζικό κλάδο, αφού οι ισχυροί κρατούσαν τόσα χρόνια χαμηλά την τιμή του χρυσού, ενώ τύπωναν τραπεζογραμμάτια και αυτά ήθελαν να προωθήσουν, τώρα με την αποϋλοποίηση του χρήματος, θα μπορέσουν να αυξήσουν την τιμή του χρυσού, έτσι ώστε να συμπαρασύρει αυξητικά όλα τα προϊόντα τα οποία ελέγχουν ολοκληρωτικά πλέον ελάχιστες πολυεθνικές.

Επίσης, το ζώδιο του Ταύρου έχει συνάφεια με τις ακίνητες περιουσίες είτε ως κατασκευές είτε ως περιουσιακά στοιχεία. Άρα περιμένουμε κλονισμό σε αυτό τον τομέα που περιλαμβάνει, εκτός από ατομικές περιουσίες και όλους τους τομείς της οικονομίας που συνδέονται (κατασκευαστικές εταιρίες, πρώτες ύλες, μεταφορές αυτών κ.α.).

Το καλό είναι πως αυτή η Έκλειψη θα σηματοδοτήσει μια μαζική αφύπνιση των μαζών, οι οποίες θα κατανοήσουν τα βαθύτερα νοήματα και τους τρόπους με τους οποίους ελέγχονται οι ζωές τους. Θα φέρει καινοτόμες αντιδράσεις, κυρίως από τις γυναίκες, που θα καταλάβουν πως έχουν γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης. Ξαφνικά θα αρχίσουν όλοι να καταλαβαίνουν τί συμβαίνει με γρήγορο τρόπο και με νέα που θα ταξιδεύουν γρήγορα. Μαζική κατανόηση βαθύτερων εννοιών και κρυφών γεγονότων θα αναβαθμίσει την κοσμική διάνοια.
Οι επιρροές αυτές θα φέρουν με ένα περίεργο τρόπο μαζί με τη μαζική κατανόηση βαθύτερων εννοιών από τις πλατιές μάζες, μια πιο αισιόδοξη στάση για τη ζωή. Θα δούμε μεγάλου βαθμού συντονισμό από τις μάζες με αποτέλεσμα να αναδυθούν ομάδες, συνεταιρισμοί και γενικώς καλή συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων για ένα κοινό σκοπό.

Τις επιρροές που αρχίσαμε να τις βλέπουμε με εκρηκτικό τρόπο αρχικά στις 9 και 10 Νοεμβρίου, θα ενταθούν στις 17 και 18 Νοεμβρίου, όπου η αντιπαράθεση θα κορυφωθεί με γεγονότα σαν αυτά που βλέπουμε σε εκλογικές αντιπαραθέσεις ή επαναστατικές ομαδικές δράσεις.
Αναμένονται έντονες εξελίξεις το διάστημα 20 με 30 Δεκεμβρίου, όπου οι ηλικιωμένοι θα πιεστούν να μειώσουν τις ανάγκες τους. Θα κληθούν να κάνουν μια θυσία για χάρη της ανάπτυξης και της ευημερίας της υπόλοιπης κοινωνίας.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι ζυμώσεις με έντονα γεγονότα και ανακατατάξεις σε διάφορους τομείς της οικονομίας. Η κορύφωση θα έρθει το διάστημα από 3 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου 2022. Εκεί θα πρωτοστατήσουν οι ασφαλιστικές εταιρίες, προβάλλοντας ισχυρές αντιστάσεις, που θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την πτωτική πορεία της οικονομίας, από την οποία επηρεάζονται. Αυτό θα γίνει μέσα από την προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητά τους, αποκαλύπτοντας στοιχεία που θα προκαλέσουν αναταράξεις και πιθανή ανακοπή του εφαρμοζόμενου σχεδίου. Εκείνη τη χρονική περίοδο θα συντονιστούν και άλλοι τομείς της οικονομίας που θα έχουν τραυματιστεί, όπως μεταφορές, κατασκευές, υπηρεσίες και εταιρίες παραγωγής τροφίμων και προϊόντων.

Οι ατομικές επιρροές θα γίνουν αισθητές στον τομέα που καταλαμβάνει η Έκλειψη στο κάθε ωροσκόπιο.

Κριός

Οικονομικός περιορισμός στα προσωπικά έξοδα, για διευθέτηση χρεών και οφειλών.

Ταύρος

Περιορισμός συναισθηματικής έκφρασης, με σκοπό την ισορροπία με σύντροφο και συνεργάτες.

Δίδυμοι

Αλλαγές στην ψυχολογία και το ασυνείδητο για λόγους προσαρμογής σε νέες συνθήκες εργασίας ή υγείας.

Καρκίνος

Ένταξη η αποχώρηση από ομάδες με σκοπό τη δημιουργία τα παιδιά και τον έρωτα.

Λέων

Αλλαγές σε θέματα κοινωνικής προβολής και καριέρας, που έχουν να κάνουν με επαγγελματική έδρα ή κατοικία.

Παρθένος

Αλλαγές στο φιλοσοφικό υπόβαθρο και τις αντιλήψεις, με σκοπό την απελευθέρωση της σκέψης από αγκυλώσεις.

Ζυγός

Διαχείριση φορολογικών ή κληρονομικών οφειλών, με στόχο την αύξηση του τραπεζικού λογαριασμού.

Σκορπιός

Περιορισμό των επιρροών που δέχεστε από σύντροφο και συνεργάτες, με αντάλλαγμα περισσότερη ατομική ελευθερία.

Τοξότης

Αναμόρφωση εργασιακών υποχρεώσεων ή διατροφικών επιλογών, με σκοπό καλύτερη υγεία και ψυχολογία.

Αιγόκερως

Ξαφνικοί έρωτες έρχονται ή απέρχονται αλλά και οι σχέσεις με παιδιά και δημιουργία αλλάζουν και σας απελευθερώνουν.

Υδροχόος

Αλλαγές σε θέματα κατοικίας και οικογένειας που σας ελαφρώνουν για να δώσετε περισσότερη ενέργεια στην καριέρα.

Ιχθύες

Αναδιαμόρφωση σε σχέσεις με συγγενείς ή περίοικους. Πιθανές μετακινήσεις με σκοπό τη γνώση η επιμόρφωση.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα