ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 10/06

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
09/06/2021

Η δεύτερη και τελευταία Έκλειψη του καλοκαιριού σχηματίζεται στη 19η μοίρα των Διδύμων. Πρόκειται για Ηλιακή Έκλειψη – Ν. Σελήνη, όπου το εγώ των ατόμων αποκτά περισσότερη έμφαση και μπλοκάρεται το συναισθηματικό κομμάτι, καθώς θα επικρατεί η ανάγκη για νέα σχέδια, μια δημιουργική δραστηριότητα και μια ανάγκη για επίλυση δύσκολων προβλημάτων.

Οι κύριες όψεις της είναι η σύνοδος με τον Ερμή ανάδρομο, που είναι και κυβερνήτης της Έκλειψης και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Με την Έκλειψη αυτή θα υπάρχει σύγχυση γύρω μας, μια νευρικότητα και το μυαλό μας θα είναι σε ανησυχία.

Θα υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία, σε παιδιά, και γενικότερα θα επικρατεί ασάφεια σε αυτά που λέμε, που μας λένε ή που ακούμε. Οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε να τις επεξεργαζόμαστε καλά για να αποφύγουμε λάθος κινήσεις.

Η επιρροή του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού, ξεκινώντας από την Έκλειψη με κορύφωση στις 15/06, θα φέρει ανατροπές και μια αποσταθεροποίηση.

Η Έκλειψη μας επηρεάζει όλους αλλά περισσότερο το μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν πλανήτες ακριβώς η κοντά στη 19η μοίρα.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα