Έκλειψη 16 Μαΐου στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού – Ανασφάλεια σε θέματα ασφάλειας

ASTROTEAM GUEST
16/05/2022

Κριός

Η εικόνα, για εμένα, αλλάζει σε θέματα μοιράσματος, sex, χρήματα -άλλων, σκοτεινά, μαύρα, κρυφά-, εγώ σε σχέση με τους άλλους, με τη ζωή των άλλων, χειρισμός, έλεγχος, θυμός, κάθαρση, θέματα ζωής και θανάτου. Πολύ ψυχανάλυση, λέμε!

Ταύρος

Σχέσεις, σχέσεις, σχέσεις. Πώς βλέπω και αντιμετωπίζω τις σχέσεις μου, τους άλλους μες τον κόσμο, σα δική μου αντανάκλαση. Τί λέω για τους άλλους. Εγώ είμαι οι άλλοι. Ο γάμος μου, οι φίλοι μου, οι γνωστοί μου και ο, τι έχω αφήσει ανοιχτό σε σχέση με τους άλλους.

Δίδυμοι

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Αυτή η Έκλειψη μου δίνει σκούπα και φαράσι, να ξεκαθαρίσω την καθημερινότητά μου, την οργάνωσή, την εργασία, την υπηρεσία που προσφέρω, την υγιεινή διατροφή, την υγεία, την άθληση.

Καρκίνος

Διύλιση σε θέματα συναισθημάτων χαράς, δημιουργικότητας, αναψυχής. Το φλερτ, ο έρωτας, τα παιδιά, το «έργο» μου. Στη μαρμίτα αυτή, βάζω εγώ τα συστατικά για να δημιουργήσω τη δική μου ευχαρίστηση, ικανοποίηση, με τελικό στόχο την αυτοέκφραση, αυτοπραγμάτωση, ολοκλήρωση.

Λέων

Το παρελθόν μου χτυπάει την πόρτα, οι ρίζες μου, το σπίτι μου. Και εδώ βαθιά ψυχολογική η επίδραση. Είμαι οι γονείς μου ή τι γονιός είμαι; Που θέλω να είμαι; Ποιος θέλω να είμαι; Αυτά που κουβαλάω είναι δικά μου ή μου τα έχουν φορέσει; Πού ανήκω; Που θέλω να ανήκω;

Παρθένος

Επικοινωνία με χαρτιά, έγγραφα, μεταφορές. Επικοινωνία με αδέρφια και συγγενείς. Επικοινωνία με τον «άλλο» μου εαυτό. Συνδιαλέγομαι με κοινό νου και αντίληψη. Συλλέγω την πληροφορία προσεκτικά και τη μεταφέρω με λογική. Υπάρχει ένταση! Θέλω να τα πω!

Ζυγός

Εδώ η ανασφάλεια έρχεται να ταρακουνήσει το κομμάτι του «τί αξίζω», «τί έχω αποκτήσει», «σε τί είμαι καλός», «τί απολαμβάνω»; Αξίες, κεκτημένα, χρήματα, -από εισοδήματα και μισθό-, και γίνονται αυτά εστία έντασης, παρά ηρεμίας.

Σκορπιός

Πόσο, όμως, δε μπορώ να υπολογίσω τα πάντα και πόσο αυτό μου προκαλεί ένταση; Σεξ, κακία, ενέργεια βαθιά, υπόγεια, εσωτερική, κίνδυνοι και απειλές, όχι απλά φωτίζονται, αλλά βγαίνουν στην επιφάνεια. Η κρίση αυτή θέλει υπομονή, αποφασιστικότητα, σταθερότητα και ηρεμία.

Τοξότης

Μαζεύω τις δυνάμεις μου, πώς; Προσεύχομαι, διαλογίζομαι, συγκεντρώνομαι, κοιμάμαι, ξεκουράζομαι, προσφέρω χωρίς αντάλλαγμα. Η πνευματική μου διάσταση με καλεί, συνειδητά και με εσωστρέφεια, χωρίς σκόρπισμα. Και μπορεί να μη μου είναι οικείο, αλλά είναι αναγκαίο.

Αιγόκερως

Οι φίλοι, οι ομάδες, οι στόχοι, οι επιδιώξεις, οι ελπίδες, τα social, ο παγκόσμιος ιστός, το μέλλον, ο οραματισμός για το μέλλον, όχι μόνο για την προσωπική μου φιλοδοξία, αλλά για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Εγώ μπορώ να ρίξω φως στη λύση. Μπορώ να σκεφτώ έξω από το κουτί!

Υδροχόος

Άλλο ένα σταθερό ζώδιο που πρωταγωνιστεί σε αυτή την Έκλειψη. Η μητέρα μου, θέματα με τη μητέρα μου. Ζητούμενο η αποδοχή αλλά και η φιλοδοξία και η αναγνώριση  από το επάγγελμα. Οι ευθύνες και τα πρέπει με βαραίνουν, αλλά είναι η κοινωνική μου εικόνα. Στέκομαι στα πόδια μου.

Ιχθύες

Χρησιμοποιώ τη διαίσθηση για να δω τί έρχεται! Βλέπω τη μεγάλη εικόνα, το στόχο. Εκεί πρέπει να εστιάσω, ούτε να χαωθώ, ούτε να πάρω μια βαλίτσα και «όπου φύγει, φύγει» -όπου και να πάω από τον εαυτό μου δε γλυτώνω. Φιλοσοφώ, μελετώ, βάζω τάξη στο χάος, βλέπω μια προοπτική.

 

Από τη Δήμητρα Νατσιούλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα