ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ… ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΡΙΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
25/05/2021

Η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη του 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στις 5 μοίρες Διδύμων/Τοξότη. Άξονας αιώνιας μαθητείας, με τους Δεσμούς της Σελήνης στις 10 μοίρες να ενεργοποιούν το μονοπάτι της Έκλειψης της 30ης Νοεμβρίου 2020. Κάποια μαθήματα θα επαναληφθούν, κάποιοι θα δώσουν και πάλι εξετάσεις και κάποιοι άλλοι θα περιμένουν την Ηλιακή Έκλειψη της 10ης Ιουνίου για να δουν αν πέρασαν με επιτυχία, ή έμειναν μετεξεταστέοι.

Σε προσωπικό επίπεδο επηρεάζεται ο Μεταβλητός Σταυρός και κυρίως ΔΙΔΥΜΟΙ 25, 26, 27 Μαΐου, ΠΑΡΘΕΝΟΙ 28,29, 30 Αυγούστου, ΤΟΞΟΤΕΣ 24, 25, 26 Νοεμβρίου και ΙΧΘΥΕΣ 25, 26, 27 Φεβρουαρίου, καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες από 4- 6 μοίρες Μεταβλητών.

Αυξημένη προσοχή σε μετακινήσεις, σε θέματα υγείας που μπορεί να είχαν κάνει την εμφάνιση τους στο τέλος του 2020, αλλά και σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Δεν είναι η στιγμή για μεγάλες αποφάσεις και μεγάλες αλλαγές ζωής τώρα, εν μέσω δύο Εκλείψεων και εν αναμονή της αναδρομής του Ερμή στους Διδύμους.

Σε γενικό και κοσμικό επίπεδο, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, θα στρέψει το ενδιαφέρον σε θέματα παιδείας και νομοθεσίας. Αποφάσεις που είχαν μείνει στο… χρονοντούλαπο της γραφειοκρατίας, θα περάσουν από αναθεώρηση γιατί οι περιστάσεις θα το απαιτήσουν. Εντάσεις πολιτικές, διεκδικήσεις εδαφικές, καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα ξυπνούν και θεριεύουν ανάμεσα στις δυο Εκλείψεις που θέλουν να φέρουν τα πάνω κάτω στον ήδη αναστατωμένο κόσμο μας.

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ
Όραμα, προοπτικές, στόχοι! Δεν αποκλείεται να αλλάξετε απόψεις και πεποιθήσεις αυτό το διάστημα. Ο Άρης, δικός σας κυβερνήτης από την αδύναμη θέση του στον Καρκίνο και σε κοφτερή όψη 45 μοιρών με τον Ήλιο, αρχικά θα δυσκολέψει τη δράση σας, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Ευνοούνται θέματα σπουδών, απόκτησης πτυχίων και σχεδιασμός ταξιδιών για επιχειρηματικούς λόγους αλλά και λόγους αναψυχής.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ερωτικές και οικονομικές σας φοβίες στο στόχαστρο της Σεληνιακής Έκλειψης της 26ης Μαΐου. Προσοχή στη διαχείριση οικονομικών που αφορούν σε οφειλές και τρίτα πρόσωπα. Η Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης από τη χαριτωμένη της θέση στους Διδύμους, σας χαρίζει το ταλέντο της επικοινωνίας και την πιθανότητα επιστροφής συντρόφων στη ζωή σας. Σταθερά ευνοημένοι οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σημαντικές οι προσωπικές σας σχέσεις και οι νομικές σας κινήσεις. Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης λίγο πριν γίνει ανάδρομος, σας δίνει την ευκαιρία αν έχετε νομικές και δικαστικές εκκρεμότητες να τις θέσετε σε ροή. Προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις από το τέλος του 2020 θα μπουν πλέον στην τελική ευθεία, επίλυσης ή… λύσης. Προσεχτικοί σε θέματα υγείας και σχέσεων, κυρίως οι γεννημένοι το Μάιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η υγείας σας και η σιγουριά σας για αυτή πάνω από όλα! Η Σεληνιακή Έκλειψη της 26ης Μαΐου θα σας παρακινήσει σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε σε θέματα που αφορούν στην υγεία σας, αλλά και σε θέματα υγείας των θηλυκών μελών της οικογενείας σας. Η Σελήνη, δικός σας κυβερνήτης σε προκλητική όψη 135 μοιρών με τον Άρη, δεν σας δίνει τα περιθώρια να μη μεριμνήσετε για τη θωράκιση της.

ΛΕΟΝΤΑΣ
Επικοινωνία και γρήγορη σκέψη σας χαρίζει ο Ήλιος, δικός σας κυβερνήτης στους Διδύμους με τη Σεληνιακή Έκλειψη της 26ης Μαΐου να σας φέρεται πιο τρυφερά και προστατευτικά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ερωτικές αναζητήσεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα και αυξημένη διάθεση για περιπέτεια. Μόνη προσοχή σας στα θέματα που αφορούν σε παιδιά και νεαρά άτομα της οικογένειας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ασφάλεια, η αυτοπεποίθηση και οι οικογενειακές σας σχέσεις, στο στόχαστρο της Σεληνιακής Έκλειψης της 26ης Μαΐου, κυρίως για τους γεννημένους τον Αύγουστο. Η ακίνητη περιουσία σας και ο ι διεκδικήσεις σας πάνω σε αυτή, μπορεί να φέρουν εντάσεις και οικογενειακούς διχασμούς. Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης στους Διδύμους σε σύνοδο με την Αφροδίτη σας δείχνει το δρόμο της ‘’ γλυκιάς’’ επικοινωνίας προκειμένου να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

ΖΥΓΟΣ
Τρυφερά θα σας φερθεί η Σεληνιακή Έκλειψη της 26ης Μαΐου, ή μάλλον τρυφερότερα! Η Ουράνια Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης, ευνοεί τις αγάπες πλατωνικές και μη και στη σύνοδο της με τον ανάδρομο σε λίγο Ερμή, θα σας φέρει πίσω και αγάπες παλιές, πλατωνικές και μη! Όμορφες ιδέες θα προκύψουν, αλλαγές, μετακομίσεις και σκέψεις για αγορά μεταφορικού μέσου που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μετά το τέλος Ιουνίου. Προσοχή στον τρόπο που οδηγείτε αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αξίες σας, η αυτοεκτίμηση σας και η οικονομική σας ασφάλεια θα απαιτήσουν…τροφοδότηση το διάστημα αυτό της Σεληνιακής Έκλειψης της 26ης Μαΐου. Με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη τον Άρη, στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα προκύψουν απίστευτες οικονομικές και ερωτικές ευκαιρίες για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Δύναμη, αποφασιστικότητα και προοπτικές σας χαρίζει και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα φώτα της Έκλειψης πάνω σας! Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών και θα πρέπει να μάθετε τα ‘’λόγια’’ σας πολύ καλά! Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε, πρέπει να αποφασίσετε πως πρέπει να συμπεριφερθείτε και πρέπει να σταματήσετε τις λάθος επιλογές. Ο Δίας , δικός σας κυβερνήτης στο πέρασμα του στους Ιχθύες, θέλει να σας προσφέρει ευκαιρίες αποκατάστασης. Προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις κυρίως οι γεννημένοι το Νοέμβριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι τύψεις, οι φοβίες, οι Ερινύες, απρόσκλητοι επισκέπτες της Έκλειψης για εσάς! Ο Κρόνος δικός σας κυβερνήτης στην παραδοσιακή του κυβέρνηση στον Υδροχόο και στα τετράγωνα του με τον Ουρανό, δυσκολεύει την ψυχολογική σας κατάσταση. Μυστικά κρυμμένα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν και κοιμισμένοι φόβοι να θεριέψουν. Τώρα θα κάνετε ”ησυχία” και με το τέλος του Ιουνίου θα μπείτε φωναχτά και δυνατά στη δράση ανανεωμένοι και … ασφαλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τριγμούς στην κοινωνική σας εικόνα θα φέρει η Έκλειψη της 26ης Μαΐου με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό στη δύσκολη και απρόβλεπτη θέση του στο ζώδιο του Ταύρου σε σκληρά τετράγωνα με τον Κρόνο, παραδοσιακό σας κυβερνήτη. Σύγκρουση γιγάντων! Ο Δίας σας αφήνει απροστάτευτους καθώς έχει εγκαταλείψει έστω και πρόσκαιρα το ζώδιο σας και φανερώνει τα τρωτά σας σημεία. Ο Ερμής ανάδρομος για ολόκληρο τον Ιούνιο θα ξυπνήσει μνήμες και καταστάσεις του παρελθόντος. Ευάλωτο το πρώτο δεκαήμερο, προβληματισμένο το δεύτερο, ευνοημένο το τρίτο.

ΙΧΘΥΕΣ
Δημόσια εικόνα, καριέρα, αλλά γιατί και όχι γάμος για τους ερωτευμένους και σίγουρους! Ο Ποσειδώνας δικός κυβερνήτης σε χαρισματικά τρίγωνα με τον Άρη θα φέρει δύναμη, θα χαρίσει αγωνιστικότητα και θα δώσει επαγγελματικές ευκαιρίες, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Ο Δίας παραδοσιακός σας κυβερνήτης από την άλλη, στο δικό σας ζώδιο τάζει έρωτες, γάμους, επισημοποιήσεις , αλλά και απόκτηση απογόνων στους γεννημένους τις δύο πρώτες ημέρες. Προσεκτικοί σε υγεία και σχέσεις οι γεννημένοι 25, 26, 27 Φεβρουαρίου με τη Σεληνιακή Έκλειψη της 26ης Μαΐου σε τετράγωνο με τον Ήλιο σας.

Οι Εκλείψεις λειτουργούν παράδοξα, προκλητικά, αφαιρετικά, παράλογα. Στερούν εκεί που βρίσκουν περίσσευμα, χαρίζουν εκεί που βρίσκουν έλλειμμα. Πολλές φορές, όταν έχουν κέφια, κάνουν δώρα ζωής γιατί φέρνουν στο δρόμο μας τα μοιραία συναπαντήματα. Μη τις δείτε με φόβο, μη τις δείτε με δειλία. Δείτε τις με παλικαριά, σαν πρόκληση, σαν αναμέτρηση, σαν έκπληξη, σαν μια ευκαιρία να βιώσετε καταστάσεις που μπορεί να μην επιλέγατε… αλλά που ποτέ δε θα μετανιώσετε που ζήσατε.

Μόνο μυστικό και μυστήριο της ζήσης μας άλλωστε, το θέλημα του Θεού που ”καρφίτσωσε” στο Σύμπαν τον Ήλιο και τη Σελήνη να κυνηγιούνται, φωτίζοντας τις μέρες και τις νύχτες μας…

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα