Δυναμίτης με το φυτίλι αναμμένο!

ASTROTEAM GUEST
01/02/2023

Στις 11 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται όψη ενάμιση τετραγώνου, μεταξύ του ορθόδρομου πλέον Άρη στους Διδύμους, με τον Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω. Μια όψη που θα κρατήσει μόνο επτά ημέρες, μα θα αφήσει πίσω της στάχτη.

Ο Θεός του πολέμου σε συνάντηση με τον Θεό του κάτω κόσμου, έχοντας ορθώσει και οι δύο το ανάστημά τους να αναμετρηθούν, θα ψεκάσουν την ατμόσφαιρα μπαρούτι. Η μία δύναμη πρωτόγονη και πολεμική, η άλλη ελεγκτική και εμμονική, θα ομοιάσουν με δυναμίτη με το φυτίλι αναμμένο. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης, επικουρικά, θα ανασύρει ό,τι ήταν παγιδευμένο μέσα μας και μοιραία θα αναζητήσει την επίλυσή του. Ζητήματα που μας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν θα βγουν στην επιφάνεια και τώρα οφείλουμε να δώσουμε ένα τέλος. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από εμάς ή προς εμάς, είναι απαραίτητες για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα.

Φροντίστε τη διατροφή σας, αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ, κοιμηθείτε καλά, περπατήστε αρκετά και γυμναστείτε.

Θα νοιώσουμε μεγάλη πίεση και στρες, αφού τα λόγια θα είναι αιχμηρά και η καταπίεση βαρειά σαν ατσάλι. Ο εκνευρισμός και ο φόβος θα βρίσκονται στην παρέα μας. Συναισθηματική αστάθεια, έλλειψη ψυχραιμίας, εγωιστικές τάσεις και έντονη παρόρμηση θα χαρακτηρίσουν την περίοδο αυτή. Χρειάζεται υπομονή, ευελιξία και σωστός προσανατολισμός. Από τη μία θα οξυνθεί η σεξουαλική μας διάθεση, από την άλλη, όμως χρειάζεται προσοχή στις βίαιες δράσεις και αντιδράσεις. Οι σκέψεις μας, βόμβος στο κεφάλι, θα γίνουν εμμονικές, ενώ η διάθεση για επιβολή σε όλα τα επίπεδα, θα κυριαρχήσει στη δράση μας. Μιας και το άγχος είναι δυσάρεστος σύντροφος και ο λογισμός μας θα τρέχει, καλό είναι να φροντίσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, για να αποφύγουμε θέματα υγείας και τυχόν ατυχήματα. Φροντίστε τη διατροφή σας, αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ, κοιμηθείτε καλά, περπατήστε αρκετά και γυμναστείτε.

Έντονη πίεση θα δεχθούν οι Αιγόκεροι των δύο τελευταίων ημερών και οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί 4, 5 και 6 Ιουνίου. Θα επηρεαστούν επίσης, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί γεννημένοι τις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους, καθώς και Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι στις 4, 5 και 6 του μηνός. Μια φλογίτσα στην πλάτη θα νοιώσουν και όσοι από τα ζώδια του σταθερού σταυρού, έχουν γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους.

 

Από τη Γιούλη-Ιλλύτη Παπαγιάννη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα