Δραματική, απότομη, ανατρεπτική και άκρως αιφνιδιαστική η Έκλειψη 8 Νοεμβρίου

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
08/11/2022

Δραματική, απότομη, ανατρεπτική και άκρως αιφνιδιαστική η Έκλειψη 8 Νοεμβρίου – Αποκαλύψεις, ανακαλύψεις και ξαφνικές συνειδητοποιήσεις σοκάρουν και δημιουργούν ισχυρές αμφιβολίες για το αν είμαστε ή όχι στο σωστό μονοπάτι.

Τι θα σας φέρει στα προσωπικά σας Ωροσκόπια;

Σε κοσμικό επίπεδο η Ευρωπαϊκή ένωση απέτυχε να διαφυλάξει τους λαούς της από την ενεργειακή κρίση και την οικονομική λαίλαπα που κατακλύζει τις χώρες με τον πληθωρισμό να τρέχει με ασύλληπτες ταχύτητες. Ο αστρολογικός χάρτης της δεικνύει τις επικείμενες αλλαγές που είναι επιβεβλημένες να γίνουν αν και η ίδια θα δυσκολευτεί να παραδεχθεί ότι το μοντέλο διακυβέρνησης είναι άκρως αναποτελεσματικό. Οι ευθύνες μεταφέρονται στους «άλλους» σε οποιονδήποτε άλλο βασικά, καθώς γνωρίζουμε όμως ότι οι εκλείψεις στα σταθερά ζώδια του άξονα Ταύρου/Σκορπιού από πέρυσι έχουν ολοφάνερα προειδοποιήσει για τον κλονισμό των ασφαλειών, της εμπιστοσύνης και των οικονομικών συναλλαγών σε Παγκόσμιο επίπεδο. Ας είμαστε όλοι έτοιμοι να αναγνωρίσουμε τα «κραχ» που θα λάβουν χώρα στον κόσμο μας παρόμοια με αυτά του παρελθόντος που οδήγησαν όμως στην αναδιάρθρωση της οικονομίας και σε ένα αναπτυξιακό μοντέλο που θα ξεδιπλωθεί από τα μέσα του 2023 και έπειτα! Στις ΗΠΑ οι μεσαίες εκλογές που θα λάβουν χώρα δεικνύουν επίσης πολλές ανατροπές σε Πολιτείες που παραδοσιακά καταλάμβαναν πανηγυρικά οι Δημοκρατικοί(όπως η Καλιφόρνια) και επαναλαμβάνει πάλι την έκλειψη πριν 19 χρόνια που είχε αναδείξει γερουσιαστή τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα) αν εν τω μεταξύ δεν ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος από τις συνεχείς εξεγέρσεις κατά της βίας (και νοθείας).

Ποιες θα είναι οι τελικές επιδράσεις όμως στα προσωπικά Ωροσκόπια των ζωδίων και τι θα πρέπει να προσέξετε ώστε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων;

Κριός

Σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο εφόσον οι συμμαχίες θα είναι αυτές που θα βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις κρίσιμες φάσεις του επόμενου διαστήματος. Τα οικονομικά σας είναι στο στόχαστρο των εκλείψεων και σαφώς μια μετρημένη και προσεκτική διαχείριση θα βοηθήσει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Σε περίπτωση που προκύψουν έξοδα ή ανασφάλειες συναισθηματικού τύπου, κρατήστε την αναπνοή σας και τσεκάρετε ποιος και γιατί σας τις δημιουργεί.

Ταύρος

Οι ανατροπές και η αστάθεια σας έχουν αποσυντονίσει αλλά σίγουρα διαθέτετε και δύναμη και υπομονή για να δείτε που έχουν γίνει λάθη και να τα διορθώσετε. Σχέσεις και συνεργασίες ανανεώνονται και οι εκλείψεις σας καλούν να δείτε καθαρά όσους εργάζονται μαζί σας ή για λογαριασμό σας και να πάρετε αποφάσεις. Ζητήματα υγείας και φυσικής κατάστασης αναδύονται και ζητούν λύσεις. Πρώτη σας προτεραιότητα πια η ανίχνευση και η ικανοποίηση των δικών σας αναγκών και επιθυμιών.

Δίδυμοι

Επαγγελματικές φιλοδοξίες και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα σας κλέβουν πολύ από την ενέργεια σας καθώς πολλά γίνονται παρασκηνιακά και σας φέρνουν εξάντληση. Οι εκλείψεις προτείνουν περισσότερη ξεκούραση και περισσότερες ώρες ύπνου, πιθανότατα και μια καλή ανόρθωση ανοσοποιητικού αλλά και μια αλλαγή στον τρόπο διατροφής. Κοιμηθείτε περισσότερο, χαλαρώστε, κάντε ένα βήμα πίσω( για να πάρετε φόρα).

Καρκίνος

Το παρελθόν σας επισκέπτεται συχνά πυκνά και άτομα από το φιλικό περιβάλλον αναζητούν να εισέλθουν ξανά στη ζωή σας με νέα δεδομένα. Πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και ανάπτυξη του κύκλου των γνωριμιών σας που θα δώσει την ευκαιρία να λάβετε και βοήθειες επαγγελματικές. Αποκαλύψεις από φίλους ή σε φίλους ταράζουν τον ψυχισμό σας. Η δυναμική αυτή έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια και θέματα με τα παιδιά σας.

Λέων

Επιθυμία για να αλλάξετε διαδρομή επαγγελματικά αλλά και προσωπικά. Οι παλιές φοβίες και ανασφάλειες αποχωρούν και αποδεσμεύεστε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας σκοτείνιαζαν τον Ήλιο και σας κρατούσαν πίσω! Το κόστος και οι απώλειες μακροπρόθεσμα δεν θα είναι δικές σας. Περιουσιακά θέματα, ακίνητα, μετακομίσεις και αγοροπωλησίες θα σας απασχολήσουν επίσης.

Παρθένος

Φως στα σκοτεινά επαγγελματικά σας σημεία θα ρίξει αυτή η δυνατή και εκρηκτική έκλειψη του Νοεμβρίου. Όλη η κούραση και η ταλαιπωρία που περάσατε θα σας γίνει μάθημα και οδηγός για τις επόμενες κινήσεις σας. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε θα είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικές και σίγουρα δεν θα επαναλάβετε τα ίδια λάθη αλλά θα καταφέρετε να δείτε σύντομα μια ισχυρή οικονομική ανάταση.

Ζυγός

Έξοδα και άγχη οικονομικά αποκαλύπτει αυτή η εκρηκτική πανσέληνος αλλά σίγουρα δεν είναι ικανή να σας κλονίσει εφόσον έχετε την αμέριστη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Οι αμφιβολίες έχουν εξαφανιστεί και απολαμβάνετε την αγάπη και την στήριξη τους. Με μια καλή οργάνωση αλλά και μια νέα οπτική γωνία σχετικά με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε τα αναγκαία από τα επιτακτικά.

Σκορπιός

Αναμφίβολα κλονίστηκε η πίστη και η εμπιστοσύνη σας σε αγαπημένα πρόσωπα και σίγουρα δεν είστε πλέον οι ίδιοι άνθρωποι που ήσασταν πριν από αυτές τις εκλείψεις. Αν δεν καταφέρατε να αλλάξετε γραμμή πλεύσης και συμπεριφοράς τότε σίγουρα το σύμπαν επέλεξε για σας μια πιο μοναχική διαδρομή αυτήν την περίοδο. Να θυμάστε ότι κάθε εμπόδιο είναι πάντα για καλό και ότι αυτή η περίοδος είναι απλά προαγωγική και άκρως παραγωγική.

Τοξότης

Εκνευριστικές μέρες με πολλές υποχρεώσεις και διεκπεραιώσεις υποθέσεων που σας ταλαιπωρούν αφάνταστα και σας επιβαρύνουν ψυχικά αλλά και οργανικά. Λίγη χαλάρωση, λίγη ξεκούραση δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα μια και είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι σε ιώσεις και κρυολογήματα (δεν έχουν ξεμπερδέψει και με τον covid ακόμα). Επίσης μην αναβάλετε διαρκώς τις γενικές εξετάσεις σας ή όποιες άλλες εξετάσεις είναι επιβεβλημένες να κάνετε.

Αιγόκερως

Νέοι φίλοι, νέες περιπέτειες, καινούργια ανοίγματα κοινωνικά και επαγγελματικά. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν εκρηκτικά την τεράστια ανάγκη σας πλέον να χαρείτε, να διασκεδάσετε και γιατί όχι, να ερωτευτείτε! Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν και δεν λύνονται αλλά …κόβονται και μάλιστα με το μαχαίρι. Οι ευκαιρίες και οι προσκλήσεις που θα λάβετε θα σας δώσουν την μοναδική δυνατότητα να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια.

Υδροχόος

Το έδαφος κυριολεκτικά τρίζει κάτω από τα πόδια σας εδώ και πολλούς μήνες τώρα και ήδη έχετε πάρει το μήνυμα των αλλαγών που πρέπει να υλοποιήσετε. Όσο και να σας δυσκολεύει αυτή η περίοδος με τόσες ευθύνες και υποχρεώσεις να τρέχουν πάνω από το κεφάλι σας, εσείς είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στις αλλαγές που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας από δω και μπρος. Επίσης η οριοθέτηση των μελών της οικογενείας σας ώστε να μην έχουν διαρκώς τόσες απαιτήσεις από εσάς είναι πλέον γεγονός.

Ιχθύες

Φως και περισσότερο φως, λάμψεις και πυροτεχνήματα στην ερωτική σας ζωή και στα πιο όμορφα, δημιουργικά και αισιόδοξα μηνύματα υλοποίησης της ζωής σας. Τίποτα δεν σας χαρίστηκε, τίποτα δεν έγινε εύκολα τα τελευταία χρόνια και μάλιστα τις περισσότερες φορές χρειάστηκε να κάνετε μεγάλες θυσίες ή να υποχωρήσετε από διεκδικήσεις που σας πλήγωσαν. Ήρθε όμως η ώρα που μπορείτε να διαχωρίσετε και να επιλέξετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί και δεν χρειάζεται πια να κάνετε πίσω! Η ζωή σας αλλάζει και οι προσδοκίες σας δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα