Δίδυμοι | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ASTROTEAM GUEST
24/11/2023

Αγαπημένοι Δίδυμοι ξέρουμε ότι το 2023 δε σας φέρθηκε και πολύ καλά μέχρι τώρα κι αυτό οφείλεται κυρίως στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα που σας κάνουν όψεις τετραγώνου από το ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Κρόνος θα σας επηρεάζει και μέσα στο 24΄ απλά από τη καινούργια χρονιά θα ταλαιπωρήσει περισσότερο το 2ο δεκαήμερο. Θα σας βάλει σε μια πιο πειθαρχημένη ρουτίνα με περισσότερες υποχρεώσεις ενώ θα σας αναγκάσει να κόψετε άτομα και συνήθειες που δε κάνουν καλό ούτε στην υγεία ούτε στη ζωή σας γενικότερα. Ο Ποσειδώνας από την άλλη, πλανήτης της έμπνευσης αλλά και της αυταπάτης, θα συνεχίσει να επηρεάζει το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας αλλά πιο έντονα θα τον βιώσουν οι γεννημένοι τις τελευταίες πέντε μέρες που εξακολουθούν να ζουν μέσα σε καταστάσεις ουτοπικές και ασαφείς. Ουσιαστικά αυτό που θα συμβεί είναι πως ο Κρόνος θα έρθει να ελέγξει τη ζημιά που έκανε ο Ποσειδώνας και να αφαιρέσει με σκληρό τρόπο όλες τις λάθος επιλογές των τελευταίων χρόνων.

Οι πιο ευνοημένοι θα είστε όσοι έχετε γενέθλια 20-22/05 που θα δείτε σημαντικές και πολύ θετικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα!

Για το τέλος σας άφησα τον Δία που από 26/06/24 θα περάσει στο δικό σας ζώδιο παίζοντας έναν αμφιλεγόμενο ρόλο. Αρχικά θα σας δώσει το boost και την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να συνεχίσετε το έργο σας. Κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε μια σπουδή. Όσοι έχετε έναν καλά τοποθετημένο Ήλιο στο ωροσκόπιο σας χωρίς προκλητικές όψεις τότε θα δείτε μια κοπιαστική αλλά σταθερή πορεία εξέλιξης μέσα στο 2024. Ωστόσο δε πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός ο Δίας θα βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας και το πιο πιθανό είναι να σας δώσει επιπλέον επιλογές και λύσεις οι οποίες όμως θα σας διχάσουν και θα σας μπερδέψουν περισσότερο ειδικά εσάς που έχετε ένα «χτυπημένο» Ήλιο στον γενέθλιο χάρτη σας. Οι πιο ευνοημένοι θα είστε όσοι έχετε γενέθλια 20-22/05 που θα δείτε σημαντικές και πολύ θετικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, ενώ όσοι είστε γεννημένοι 2-9/06 αλλά και 17-20/06 θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή και την λογική σας ώστε να βγείτε νικητές το 2024. 

Επαγγελματικός τομέας

Πολλοί από εσάς δεν είστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά σας είτε επειδή δε βλέπετε κάποια εξέλιξη στην υπάρχουσα θέση είτε επειδή αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες χωρίς όμως να υπάρχει το ανάλογο οικονομικό αντίκρισμα. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις Εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό σας τομέα οπότε θα υπάρξει μια επιπλέον τάση για αλλαγές και τροποποιήσεις. Κάποιοι μπορεί να έχουν μια εσωτερική αλλαγή ενώ άλλοι θα αναζητήσουν νέα επαγγελματική στέγη. Θα σας πρότεινα να πάρετε πρωτοβουλία και να αναλάβετε πιο απαιτητικά πρότζεκτ φέτος τα οποία, αν έχετε εργαστεί σκληρά και μεθοδικά, θα σας αναδείξουν έτσι ώστε να κερδίσετε μια προαγωγή αργότερα. Αν η δουλειά σας δεν έχει περιθώρια βελτίωσης τότε μη φοβηθείτε να αναζητήσετε νέα εργασία με περισσότερες προοπτικές κυρίως όσοι ανήκετε στο 1ο και το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ωστόσο να θυμάστε πως όποια οδό κι αν επιλέξετε, είναι απαραίτητο να κάνετε μελετημένα βήματα και να στηρίζεστε σε ρεαλιστικούς στόχους. Περισσότερη εύνοια και ευκαιρίες θα έχετε κυρίως όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που αφορούν εκπαίδευση, μέσα μεταφοράς, οδικά έργα και υποδομές, μικροεμπόριο, προώθηση προϊόντων, συγγραφή, εφημερίδες και ταχυδρομεία. Τα διαστήματα που θα σας δώσουν την αφορμή για οποιαδήποτε αλλαγή θέσης είναι τα εξής: 

 • 19/02-20/03/24
 • 20/05-21/06
 • 23/08-22/09

Οικονομικός τομέας

Προσεκτική διαχείριση χρειάζεται το πορτοφόλι σας ειδικά για όσους ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο καθώς το τετράγωνο Δία-Κρόνου θα επηρεάσει κυρίως εσάς. Η συγκεκριμένη όψη ανάμεσα σε αυτούς του δύο πλανήτες θα προκαλέσει αστάθεια γιατί θα σας αναγκάσει για αρχή να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις ή περικοπές ώστε αργότερα(από το 25΄ κι έπειτα) να σας δώσει την ανταμοιβή των κόπων σας. Προσέξτε πολύ που επιλέγετε φέτος να επενδύσετε και που να ξοδέψετε . Δύο είναι τα τινά, ή θα σπαταλήσετε χρήματα σε λάθος χρονικές στιγμές και αργότερα θα πρέπει να κάνετε σκληρή οικονομία ή θα έχετε επαγγελματικές αλλαγές και υποχρεωτικά έξοδα που δε θα σας επιτρέπουν να έχετε έναν σταθερό προϋπολογισμό. Θα τα βγάλετε πέρα αρκεί να κάνετε οικονομία και να ξοδευτείτε μόνο για εξασφαλισμένες επενδύσεις. Το θετικό είναι πως ο Πλούτωνας θα αποχωρήσει από τον 8ο οίκο σας για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, οπότε φαίνεται να κλείνουν ή να διευθετούνται οικονομικά αλλά και καρμικά χρέη που σας ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια. Οι μήνες που υποδηλώνουν αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση είναι οι εξής (το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές θα εξαρτηθεί φέτος κατά πολύ από τη δική σας διαχείριση): 

 • ο Ιανουάριος
 • ο Ιούνιος
 • ο Ιούλιος
 • ο Σεπτέμβρης
 • ο Οκτώβρης

Ερωτικός τομέας

Αρκετοί από εσάς έχετε ήδη πάρει μια γεύση από τον Κρόνο και το μήνυμα είναι πολύ ξεκάθαρο. Είτε θα σοβαρέψετε το δεσμό σας ή θα τον τελειώσετε. Ο Κρόνος απεχθάνεται τις χαλαρές ή ελεύθερες σχέσεις οπότε όσοι έχετε τέτοιες καταστάσεις εδώ και χρόνια(ειδικά εσείς που ξεκινήσατε μεταξύ του 2016-2017) θα δοκιμαστείτε. Είναι προτιμότερο να κάνετε εσείς την αρχή και είτε να χωρίσετε οριστικά είτε να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο βήμα γιατί αν συνεχίσετε σε αυτή την ασαφή κατάσταση τότε θα υπάρχουν συνεχείς χωρισμοί ή απομακρύνσεις μέχρι να το πάρετε και οι δύο απόφαση. Τα διαστήματα που είναι τα πιο επίφοβα είναι: 

 • τέλη Φεβρουαρίου με τέλη Μαρτίου
 • ο Ιούνιος
 • ο Ιούλιος
 • τέλη Αυγούστου με τέλη Σεπτέμβρη
 • τέλη Νοέμβρη με τέλη Δεκέμβρη

Όσοι από την άλλη είστε σε μια σταθερή και υγιή σχέση για καιρό, μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα και να επισημοποιηθείτε απλά θα έχετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από εξωτερικούς παράγοντες που θα σας ταλαιπωρήσουν κάπως τα παραπάνω διαστήματα. Αν θέλετε να επισημοποιηθείτε επιλέξτε τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο (αποφύγετε τον Αύγουστο λόγω ανάδρομου Ερμή). Οι ελεύθεροι μπορείτε μέσα σε αυτούς τους μήνες να βρείτε το ταίρι σας και να ερωτευτείτε! 

Τι να προσέξετε:

Φέτος μπορεί να προκύψουν ψυχοσωματικά προβλήματα ή να επανέλθουν θέματα από το παρελθόν που δεν είχαν τη κατάλληλη θεραπεία και να πρέπει να επανεξεταστούν. Δεν είναι απαραίτητα κάτι σοβαρό μπορεί απλά να σας ταλαιπωρήσουν κάπως (θέματα με τα δόντια πχ). Φροντίστε να είστε τυπικοί στα τσεκ απ σας και κόψτε ή περιορίστε κακές συνήθειες γιατί ο Κρόνος μπορεί να σας τα κόψει με το ζόρι. Τα διαστήματα που θέλουν προσοχή είναι: 

 • ο Μάρτιος, ο Μάιος, ο Ιούνιος
 • ο Σεπτέμβρης, ο Νοέμβρης και ο Δεκέμβρης

Είναι επίσης πιθανό να μην έχετε εσείς κάποιο θέμα αλλά κάποιο κοντινό σας πρόσωπο το οποίο να χρειαστεί τη φροντίδα σας κυρίως στα παραπάνω διαστήματα 

Να θυμάστε ότι:

Ο Κρόνος και το σύμπαν γενικότερα δεν θέλει να σας τιμωρήσει αλλά να σας βοηθήσει και να σας ανοίξει τα μάτια. Να είστε βέβαιοι πως ότι φύγει φέτος από τη ζωή σας είναι γιατί πρέπει να «αδειάσετε χώρο» ώστε να έρθουν άλλα πιο αξιόλογα άτομα και καταστάσεις που θα σας εκτιμήσουν πραγματικά και θα σας δώσουν όλα αυτά που αξίζετε. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες μπορεί να σας επιβαρύνουν για αρχή αλλά μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία θα διδαχθείτε ότι η πραγματική αίσθηση ελευθερίας έρχεται όταν μαθαίνουμε καλά ποια είναι τα όρια μας. Καλή και δημιουργική χρονιά Διδυμάκια! 

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα 

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα