ΔΙΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΙΣ 18/01/2121

ASTROTEAM GUEST
17/01/2021

Από το ζώδιο του Υδροχόου που είναι ο Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανατρεπτικό πλανήτη Ουρανό. Είναι η στιγμή που δημιουργείται μια ταραχή επιδιώκοντας να αλλάξει το ρυθμό κάποιων καταστάσεων. Πολλές φορές θα νιώσουμε την ανάγκη να κυνηγήσουμε τις ευκαιρίες, όμως είναι μια όψη που δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε για τα θετικά αποτελέσματά της. Όσο έξυπνος και αν είναι κάποιος δεν μπορεί να προδιαγράψει τι θα συμβεί και ποια θα είναι η εξέλιξη.

Το πιο αρνητικό σημείο αυτής της διέλευσης είναι η υπέρ αισιοδοξία για τις ενέργειες και δραστηριότητες που ακολουθούμε, γι αυτό και υπερβάλουμε και ενεργούμε  πάνω από τις δυνατότητές μας. Καλό είναι να είμαστε συντονισμένοι με τις δυνατότητές μας και με τις επιθυμίες όσων βρίσκονται κοντά μας, γιατί δημιουργεί και μια αίσθηση ανεξαρτησίας και λειτουργούμε χωρίς να υπολογίσουμε την  άποψή τους.

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την όψη είναι η αυτοσυγκράτηση για τις τολμηρές επαγγελματικές και προσωπικές μας κινήσεις.

Δεν θα πρέπει να επενδύσουμε κεφάλαια και να εμπιστευτούμε άτομα που μας έχουν πείσει για μεγάλα κέρδη, γιατί θα αντιμετωπίσουμε αναξιοπιστία και ανευθυνότητα.

Τα ζώδια που αφορά ιδιαίτερα η όψη είναι τα σταθερά δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες και Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια (από την 3η-8η μοίρα). Όλοι εσείς που η όψη σας επηρεάζει προσπαθήστε να αντισταθείτε στις υπερβολές και στις ακριβές αγορές πριν ελέγξετε πολύ καλά τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να καλλιεργήσετε τις διορατικές σας ικανότητες και να αναπτύξετε περισσότερο τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Μέσα από τη γνώση θα απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν και θα απομακρύνετε συνειδητά από τη ζωή σας άτομα που δεν έχετε κοινούς στόχους και σας εμποδίζουν στην προσωπική σας εξέλιξη.

Ο Πλανήτης Ουρανός δεν αγαπάει τα δεδομένα και γι’ αυτό στην επαφή του με τον Δία ανατρέπει τη σταθερότητα που αγαπούν τα ζώδια που αναφέραμε (γι’ αυτό και χαρακτηρίζονται σταθερά). Ετοιμαστείτε όλα τα σταθερά  να αντιμετωπίσετε την αστάθεια που θα είναι πολύ συχνή τα επόμενα χρόνια, για να δημιουργήσετε νέες καταστάσεις στη ζωή σας με περισσότερο ενδιαφέρον.

Προσοχή στις υπερβολές για να αποφύγετε λάθη από απροσεξία και βιασύνη γιατί πιθανό να δημιουργήσετε σοκ στο περιβάλλον σας. Προσοχή στο μεγάλο ρίσκο και στα τυχερά παιχνίδια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας με μικρά ποσά.

Η όψη είναι εντυπωσιακή για τη μελέτη και την επαφή των ατόμων με την αστρολογία γιατί ανοίγει ένα νέο εντυπωσιακό πεδίο γνώσης διαφορετικό, πνευματικό και Ουράνιο!

(Ας γίνει το θέλημά σου, όπως στον Ουρανό έτσι και πάνω στη γη.)

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα