Ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
30/04/2021

Ο Δίας θα πατήσει το ζώδιο των Ιχθύων στις 14 Μαΐου τα ξημερώματα. Θα ακολουθήσει ορθή πορεία μέχρι τις 20 Ιουνίου φτάνοντας τις 2 μοίρες και 11 λεπτά. Στις 22 Ιουνίου θα αναδρομήσει και θα εξέλθει από τους Ιχθύες στις 28 Ιουλίου το μεσημέρι. Θα επανέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29 Δεκεμβρίου και θα μείνει εκεί για σχεδόν ένα χρόνο. Ο φιλεύσπλαχνος και φιλάνθρωπος Σωτήρας Δίας, στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου είναι παλαιός κυβερνήτης, μπορεί να εκδηλώσει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες με ένα τρόπο πατρικό. Ο Δίας θέλει να δώσει χωρίς να κρίνει. Έχει πίστη στον άνθρωπο και θέλει να τον βγάλει από την δύσκολη θέση δίνοντας τα δώρα της αφθονίας της πίστης της συγχώρεσης και της αλήθειας. Στις προσφορές του Διός δεν ελλοχεύει η τιμωρία αν κάνουμε κάτι λάθος όπως με τον πατέρα του Κρόνο, ούτε οι ανατροπές που συνοδεύουν τις αλλαγές του παππού του Ουρανού αλλά απουσιάζουν και οι εξαπατήσεις και απογοητεύσεις που συνοδεύουν τα δώρα του αδελφού του Ποσειδώνα. Εδώ δεν ισχύει το «ναι μεν αλλά…». Ο Δίας από αυτή την θέση έχει θυσιαστική διάθεση για ανθρωπιστική προσφορά σε αδύναμους και αδικημένους. Σε αυτούς που δεν έχουν φωνή. Μπορούμε να περιμένουμε εξελίξεις σε θέματα ψυχικής υγείας με αποτελέσματα που έχουν να κάνουν με την ίδια την ψυχή του ανθρώπου και όχι με κούφια στατιστικά στοιχεία από άτομα που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη της (της ψυχής), και προσπαθούν να την θεραπεύσουν. Μάζες παραγκωνισμένες και κρυμμένες από τα φώτα της δημοσιότητας που υποφέρουν μπορεί να αποκαλυφθούν και να βοηθηθούν. Τα φάρμακα και τα υγειονομικά μέσα θα λειτουργήσουν περισσότερο προς την κατεύθυνση της προσφοράς αφήνοντας την αισχροκέρδεια στην άκρη.

Στα ζώδια θα φέρει δώρα που σχετίζονται με τον φυσικό οίκο στον οποίο θα κινηθεί. Οι πρώτες ημέρες των ζωδίων θα καταλάβουν περί τίνος πρόκειται και πιθανόν προλάβουν να εισπράξουν κάποια από τα οφέλη. Οι υπόλοιποι θα λάβουν μηνύματα για το τι θα επακολουθήσει και από που θα πρέπει να περιμένουν τις εξελίξεις.

Κριός

Διάθεση προσφοράς στον εαυτό σας και στους άλλους. Μπορεί κάποιοι από εσάς να ξεκινήσετε μια διαδικασία ψυχικής ανέλιξης μέσα από ψυχοθεραπεία η διαλογισμό η οποιοδήποτε εσωτερικό σύστημα που μπορεί να σας ευεργετήσει ψυχικά. Τα αφορολόγητα εισοδήματα ευνοούνται με λιγότερο κίνδυνο. Καθετί που ήταν στο σκοτάδι φωτίζεται.

Ταύρος

Οι φιλικοί κύκλοι σας επιφυλάσσουν ευεργετικές εκπλήξεις. Μπορεί να ενταχθείτε σε μια ομάδα που θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει ώθηση για ζωή. Γνωρίζετε συναρπαστικά άτομα. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι επαναπροσδιορίζονται και επιτυγχάνονται.

Δίδυμος

Ευκαιρίες εξέλιξης της καριέρας και της κοινωνικής προβολής. Άτομα με ισχύ από το επαγγελματικό περιβάλλον θα σας ευνοήσουν. Η δημόσια εικόνα σας θα αναβαθμιστεί και η κοινωνική σας προβολή θα σας ικανοποιήσει. Ευνοείται ο γάμος.

Καρκίνος

Θέματα μάθησης και φιλοσοφίας ζωής φωτίζονται. Θα αλλάξετε αντιλήψεις και θα γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Η συγχώρεση βρίσκει τρόπο να ανθήσει. Επίσης δικαστικά θέματα μπορεί να εξελιχθούν με θετικά αποτελέσματα.

Λέων

Τα κληρονομικά και φορολογικά θέματα βρίσκουν συμφέρουσες λύσεις. Ότι σας προκαλεί κρίσεις και βρίσκεται στο σκοτάδι φωτίζεται. Τ σεξ γίνεται συναρπαστικό και εσείς μπορείτε να το απολαύσετε πιο αληθινά.

Παρθένος

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας ευνοούν και έρχονται στα μέτρα σας. Όσοι δεν είστε σε σχέση θα έχετε ευκαιρίες για ιδανική σχέση. Αν έχετε σχέση βελτιώνεται η επισημοποιείται. Η αλήθεια και η προσφορά των άλλων σας ευεργετεί.

Ζυγός

Η εργασία σας θα είναι ο τομέας που θα δείτε να βελτιώνεται. Μια καλύτερη εργασία η καλυτέρευση των συνθηκών η των αποδοχών σας είναι πολύ πιθανά. Προβλήματα υγείας που σας απασχολούσαν βρίσκουν λύση. Ακόμα και τα κιλά που παίρνετε σας ομορφαίνουν.

Σκορπιός

Τα δώρα έρχονται στον έρωτα που θα σας κυνηγάει, την δημιουργία και την προβολή. Θα έχετε ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Ευνοϊκή όψη για όσους θέλουν να κάνουν παιδί. Καλλιτέχνες και επιχειρηματίες θα αποπνέουν έμπνευση και πρωτοτυπία.

Τοξότης

Μετά την καταιγίδα η λιακάδα στην ζωή σας. Το σπίτι και η οικογένεια γίνονται πηγή ευτυχίας. Οι σχέσεις εξομαλύνονται και γίνονται εγγύτερες. Η αγορά σπιτιού είναι πιθανή και μάλιστα με πιο εύκολο τρόπο από ότι περιμένατε.

Αιγόκερως

Πνευματική απελευθέρωση! Αγκυλώσεις και προκαταλήψεις που σας πίεζαν ξεδιαλύνονται και σας απελευθερώνουν. Αλλάζετε αντιλήψεις υιοθετώντας πιο βιώσιμες. Η αγορά μεταφορικού μέσου επίσης είναι κάτι που μπορεί να σας φέρει χαρά.

Υδροχόος

Οι αξίες και όχι μόνον οι οικονομικές αναβαθμίζονται. Βεβαίως βελτιώνονται τα οικονομικά σας μέσα από ευκαιρίες που θα έχετε για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Αλλά και η αυτοεκτίμηση ανεβαίνει μέσα από τις επιτυχίες που καταφέρνετε.

ΥΓ. Για δανεικά τρέξτε στους Υδροχόους παιδιά!!!

Ιχθείς

Ο Δίας επάνω σας! Ότι ονειρεύεστε μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μπορείτε να πάρετε ρίσκα που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Προσωπικοί στόχοι πετυχαίνουν χωρίς δυσκολίες και έχετε αποδοχή. Τα κιλά που παίρνετε μην σας προβληματίζουν γιατί σας πάνε.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα