Δίας στους Ιχθύες – Welcome back Jupiter!

ASTROTEAM GUEST
12/01/2022

Welcome back Jupiter! – Ακολουθεί χειροκρότημα!

Με τον Δία να επιστρέφει στη θέση που του ανήκει, στους Ιχθύες, θα βγούμε από την πεζή καθημερινότητα μας, κι αυτό το νέο μόνο χαρά μπορεί να μας δώσει! Είναι ώρα να ονειρευτούμε καθώς οι επιθυμίες μας θα βρουν τον τρόπο τους να γίνουν πραγματικότητα.
Ένας Δίας λοιπόν στους Ιχθύες είναι ένας Δίας μεγαλόψυχος, με μια απέραντη υποστήριξη και γενναιοδωρία στο να προσφέρει αυτά που εμείς οι άνθρωποι όντως έχουμε ανάγκη, καθώς διαθέτει ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο ενσυναίσθησης, και ξέρει τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο καθένας μας για να είναι ευτυχισμένος. Ένας Δίας με μια έκτη αίσθηση δηλαδή. Η διαίσθηση θα δουλεύει στο φουλ, δίνοντας μια νότα σουρεαλιστική στην καθημερινότητα της ζωής μας. Πολλά deja vu θα ζήσουμε.

Για τους Κριούς

Σε εσάς παρουσιάζεται η ευκαιρία να γνωρίσετε τον πραγματικό σας εαυτό. Θα βρεθείτε σε καταστάσεις μέσα από τις οποίες θα δουλέψετε με το υποσυνείδητο σας, κι όλοι γνωρίζουμε πως μέσα από τη σωστή ρύθμιση του είναι που καταφέρνουμε να χτίσουμε σε στέρεο έδαφος όλη μας τη ζωή.
Μπορείτε να ασχοληθείτε με το διαλογισμό, να επισκεφτείτε ψυχολόγο, να κάνετε μια βουτιά προς τον εσωτερισμό ή να μείνετε για κάποιο διάστημα κοντά στη φύση, να καθαριστείτε δηλαδή λίγο εσωτερικά. Επίσης γίνεστε πιο δημιουργικοί από άλλες φορές, αφουγκράζεστε την ομορφιά των τοπίων που επισκέπτεστε και γι’ αυτό γιατί να μην πάρετε και μια φωτογραφική μηχανή μαζί σας ώστε να τις αποθανατίζετε; Ξεκουραστείτε δημιουργικά αγαπημένα Κριάρια ώστε να μπορείτε μετά να κατακτήσετε ότι κι αν σας μπει στο μυαλό!

Για τους Ταύρους

Επιτυχείς γνωριμίες προβλέπω για εσάς αγαπημένα Ταυράκια, γνωριμίες μάλιστα με ανθρώπους με δύναμη κι επιρροή, καινούριοι φίλοι, ομοϊδεάτες, πολλοί στόχοι τους οποίους θέσατε από παλιά, πραγματικά έχουν όλα τα φόντα να πραγματοποιηθούν. Θα απολαύσετε μια αίσθηση ελευθερίας με τον Δία στους Ιχθύες. Παίζει και το ενδεχόμενο να λάβετε κάποιες απολαβές από την κυβέρνηση. Θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε χώρα διαμονής – εάν κάτι τέτοιο είναι στα άμεσα σχέδιά σας. Επεκτείνονται οι δυνατότητες σας με αποτέλεσμα μια νέα ζωή να ξεκινά. Επίσης σκεφτείτε να βάλετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην επαγγελματική σας ζωή, θα σας έκαναν μια πολύ καλή προώθηση -μου ψιθυρίζει ο Δίας.
Αγαπημένοι Δίδυμοι, ή αλήθεια είναι πως βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής. Σας περιμένουν μεγάλες προοπτικές υλοποίησης στην καριέρα σας, αλλαγή του στάτους σας, περισσότερη προβολή, άνοδος στην ήδη υπάρχουσα θέση σας, φήμη και δημοτικότητα, επιτυχία σε στόχους ζωής γενικά, κάτι το οποίο μετέπειτα θα σας βάλει σε έναν ολοκαίνουργιο κύκλο ανθρώπων.
Ίσως γίνετε μέλη ενός αξιόπιστου οργανισμού αποκτώντας συνάμα την δύναμη και σταθερότητα που τόσο έχετε ανάγκη. Ψηλά το κεφάλι, δουλειά, κι ο Δίας θα σας ανταμείψει. Προσέχετε τη φήμη σας στην ουσία τη χτίζετε τώρα κι αυτό θέλει έξυπνη διαχείριση. Αλλά για τι φημίζονται άραγε οι Δίδυμοι; Μα για την εξυπνάδα τους! Ωραία, επίσης, ιδέα θα ήταν να ανανεώσετε λίγο τις επαγγελματικές κάρτες σας, βάλτε μια έξυπνα δημιουργική νότα που να σας εκφράζει όταν την δίνετε σε κάποιον!

Για τους Καρκίνους

Αγαπημένοι Καρκίνοι, μεγάλη τύχη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εάν είχατε εγκαταλείψει τις σπουδές σας να η κατάλληλη στιγμή να γυρίσετε πίσω! Επαγγελματικά ταξίδια αλλά και γενικά ταξίδια μακρινά που θα απολαύσετε έχουν την τιμητική τους. Ταξίδια πραγματικά, είτε νοητικά. Γεγονός είναι πως το μυαλό θέλει να ξεφύγει λίγο, να θέσει στόχους και να ονειρευτεί. Γενικά κάτι η ξένη κουλτούρα, κάτι οι ξένες γλώσσες, κάτι η ξένη ιδεολογία θα σας κάνουν ένα τικ, κι αν θα είσαστε σε θέση να ταξιδέψετε μέρες που είναι, θα κάνει κάτι στην κοσμοθεωρία σας αυτό. Οποιαδήποτε δικαστικά θέματα φαίνεται να λύνονται και αυτά με καλή τροπή.
Κάποια περαιτέρω εκπαίδευση πάνω στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας ίσως να σας παρέχει μια άνοδο. Γενικά σας χαρίζει ένα είδος θετικής σκέψης και μια διάθεση συνεχής εξερεύνησης αυτή τη χρονιά ο Δίας, ένα δώρο το οποίο θα εκτιμήσουν βαθύτατα οι Καρκίνοι.

Για τους Λέοντες

Λέοντες μου, μπορείτε να ανοίξετε δική σας εταιρεία, να πάρετε δάνειο, κληρονομιά, ή να προσελκύσετε τους απαραίτητους επενδυτές, να κάνετε μια επικερδής συνεργασία. Η οικονομική βοήθεια από τους άλλους θα είναι εκεί. Ίσως να έχετε πρόσβαση σε διεθνή αγορά. Πολύ επικερδές θα είναι να επενδύετε κάπου τα λεφτά σας, π.χ. κρύπτο, ή και να διεισδύσετε μέσα σας μέσω ενός καλού ψυχαναλυτή. Καλό θα ήταν να εκπαιδευτείτε σε μαθήματα επικερδών επενδύσεων και οικονομικής σκέψης. Ίσως έχετε μια έλξη αυτή τη χρονιά για θέματα μεταφυσικής και βαθιάς ψυχολογίας. Μη φοβηθείτε τίποτα, αντιθέτως ακολουθείστε τη διαίσθηση σας και θα σας βγάλει εκεί ακριβώς που πρέπει! Αυτό το “gut feeling” σας που λένε, δε θα σας προδώσει αυτή τη χρονιά!
Η προσωπική σας ζωή με το έτερον ήμισυ θα νιώσετε ότι βαθαίνει, ενώ για τους πιο νέους θα υπάρχει ένα πολύ ισχυρό μόνιμο ερωτικό ενδιαφέρον, το οποίο και θα απολαύσετε.

Για τους Παρθένους

Παρθένοι μου εσείς θα ερωτευτείτε. Ίσως και να βρεθείτε να διαλέγετε ανάμεσα σε δύο. Διαλέξτε κάποιον όπως και να έχει γιατί ο Δίας τώρα είναι που σας παραθέτει αυτήν την ευκαιρία! Ίσως αυτήν την περίοδο να βρεθούν στο δρόμο σας και ένας, και δύο, και τρεις καλοί. Διαλέξτε με την κρίση σας η οποία είναι αλάνθαστη ως επί το πλείστον.
Γενικά, ο κόσμος θα είναι με το μέρος σας, θα κοιτάνε να σας κάνουν τις χάρες. Όσοι είστε παντρεμένοι σας περιμένει ένα πολύ ωραίο συντροφικό διάστημα καθώς ο δεσμός σας βαθαίνει. Ξεκινήστε να μιλάτε με το σύντροφό σας για τις επιθυμίες σας. Καλή περίοδος να συμφιλιωθείτε με άτομα από το παρελθόν αλλά και να ξεκινήσετε καινούργιες συνεργασίες.
Ο χρόνος υπόσχεται πολλούς πελάτες, γι’ αυτό κάντε ένα time management ώστε να τους προλάβετε όλους! Επίσης εάν οι ίδιοι ψάχνατε έναν καλό επαγγελματία, τώρα θα σας έρθει ο ίδιος στην πόρτα σας!

Για τους Ζυγούς

Αγαπημένοι Ζυγοί, τύχη στο να βρείτε μια δουλειά που να σας γεμίζει, να αλλάξετε δουλειά, ίσως και freelancer. Γιατί όχι;
Η δουλειά από μόνη της θα πάει καλά, χωρίς να σας φέρνει πανικό μόνο και μόνο η λέξη “δουλειά”, θα απολαμβάνετε πιο πολύ την εργασία, αντί να την βλέπετε σαν αγγαρεία. Ακόμη και αν δεν δουλεύετε θα δείτε πως θα θέλετε να προσφέρεται σε μόνιμη βάση στους ανθρώπους γύρω σας. Γενικά η ρουτίνα σας αποκτά μια πιο εποικοδομητική νότα, όπου απολαμβάνετε και τα πιο απλά πράγματα. Κοιτάξτε και την υγεία σας λιγάκι, κάντε τα απαραίτητα τσεκ απ και δράστε ανάλογα. Μην αναβάλλετε! Θα μπορούσατε να υιοθετήσετε καινούργιο ζωάκι το οποίο και να σας φέρνει τύχη!

Για τους Σκορπιούς

Σκορπιοί μου, να μια χρονιά που πραγματικά θέλετε να περάσετε καλά, ότι καταφέρετε καταφέρατε, αλλά σιγά σιγά συνειδητοποιείτε πως τα χρόνια πίσω δε γυρνούν κι ότι το πιο σημαντικό τελικά είναι οι αναμνήσεις που μας μένουν. Ο χρόνος σας λοιπόν θα είναι γεμάτος με πολλά φλερτ, ραντεβού, γιορτές, ψυχαγωγικές συναντήσεις με ενδιαφέρων άτομα.
Πολλές πιθανότητες να μπείτε σε μια ευχάριστη για εσάς σχέση! Καινούρια χόμπυ, καινούρια πρότζεκτ είναι στο πρόγραμμα. Όμορφες αλλαγές γενικά, οι οποίες για τους μεγαλύτερους κάτι θα έχουν να κάνουν και με τα παιδιά σας, τώρα επιτυχίες δικές τους η εγκυμοσύνη δική σας, εσείς ξέρετε καλύτερα!
Όπως και να έχει Σκορπιοί μου, θα χαρείτε, θα γελάσει και λίγο το χειλάκι σας και το αξίζετε επειδή και πολύ περιμένατε. Ίσως να ανακαλύψετε και ένα βαθιά κρυμμένο ταλέντο σας, το οποίο και πάλι να σας φέρει συναισθήματα ολοκλήρωσης.

Για τους Τοξότες

Τοξότες μου, η τύχη με το μέρος σας στην αγορά ακινήτων, ενοικιάσεων, σπιτιών. Ξεκινάτε τολμηρά – όπως άλλωστε πάντα κάνετε, και τα χρήματα για αυτά θα βρεθούν! Μπορείτε να αλλάξετε επίσης χώρα διαμονής  εάν ελπίζατε σε κάτι τέτοιο ο Δίας είναι μαζί σας. Επιτυχώς θα είναι και οι σχέσεις με τους γονείς αυτή τη χρονιά, σε περίπτωση που κάτι σας πίκρανε με αυτούς πριν. Μπορείτε επίσης να μάθετε πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με το οικογενειακό σας δέντρο κι αυτά τα πράγματα να σας συγκινήσουν, κάντε το διότι θα είναι σαν να εμβαθύνετε όλο και πιο βαθιά μέσα στην ιστορία της οικογένειας σας. Όλο αυτό θα σας φέρει μεγαλύτερη ηρεμία, ψυχική γαλήνη και ασφάλεια. Ανακαινίζετε το σπιτικό σας και το κάνετε πολύ πιο όμορφο.

Για τους Αιγόκερους

Αγαπητοί Αιγόκεροι, προς το τέλος του έτους η λίστα των καινούριων γνωριμιών που θα έχετε κάνει θα φτάνει μέχρι το πάτωμα. Κοινωνική χρονιά, νέες γνώσεις, νέα δημιουργικά χόμπυ σας φέρνει ο Δίας. Μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο, ένα νέο κινητό τηλέφωνο ή κάποια άλλη μοντέρνα συσκευή. Ίσως και να σας τη χαρίσουν. Έχετε πολλές συζητήσεις να κάνετε αυτή τη χρονιά, πολλές επικοινωνίες, πολλά πέρα δώθε. Αδέρφια, ξαδέρφια, παλιοί συμμαθητές ίσως πάρουν μέρος, ή να καλυτερέψει η σχέση μαζί τους. Καλή ιδέα να ξεκινούσατε ένα δικό σας μπλογκ να δείτε πόσο καλά θα πήγαινε.
Οι άνθρωποι γύρω σας θέλουν τα νέα σας γενικά, θέλουν να ξέρουν τι πάτε τι κάνετε, γενικά που γυρίζετε, εκμεταλλευτείτε το, ούτε διάσημο πρόσωπο να ήσασταν. Επίσης έχετε την ευκαιρία πραγματικά να κάνετε πάρα πολλά πράγματα τα οποία κάποια άλλη χρονιά θα σας κούραζαν – όχι όμως αυτήν!

Για τους Υδροχόους

Υδροχόοι μου, ήρθε ο καιρός να γεμίσει το πορτοφόλι σας. Μέσω δουλειάς ή κάτι που κάνετε σαν χόμπυ έχει όλα τα φόντα να γίνει ένα επικερδές επάγγελμα. Εάν χρειαστεί να περάσετε κάποιου είδους training προτού σας δεχτούν σε μια ανώτερη θέση, μη φοβηθείτε! Ο Δίας στον 2ο οίκο σας θέλει απελπισμένα να σας δώσει κάτι από την γενναιοδωρία του!
Επίσης, η αυτοεκτίμηση σας βαθύνει και κατανοείτε και αναλύετε καλύτερα τον εαυτό σας. Καταλαβαίνετε πλέον πως αξίζετε πολλά. Γι’ αυτό και τα χρήματα θέλουν να ‘ναι κοντά σας, καθώς τα χρήματα είναι ενέργεια. Ότι αποτελεί αξία για εσάς αγαπητοί Υδροχόοι αυτό και θα πάρει μπρος! Υπέροχη θέση καθώς μαθαίνετε να είστε ευγνώμων για τα απλά πράγματα της ζωής. Πιθανόν να αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι αυτή τη χρονιά με τα χρήματα που αποθηκεύατε προηγουμένως, ή να τα επενδύσετε κάπου.

Για τους Ιχθύες

Ιχθύες μου αγαπημένοι, όλα τα φώτα είναι κυριολεκτικά πάνω σας! Η τύχη θα είναι αφενός και παντού με το μέρος σας. Οπότε τολμήστε να ονειρευτείτε και να διεκδικήσετε. Θα είστε πιο αποφασιστικοί, γι’ αυτό, θυμηθείτε και κάντε πραγματικότητα όνειρα τα οποία ήταν στο συρτάρι για καιρό. Καινούριες ευκαιρίες, προσωπικό και οικονομικό κέρδος, αλλαγή αξιών, βλέπετε τα πράγματα ήδη διαφορετικά. Ίσως να θελήσετε να αλλάξετε μέχρι και στυλ, κάτι πάνω σας τέλος πάντων, αλλά ακόμη και να μην αλλάξετε, κάτι πάνω σας θα αλλαχθεί πάρα πολύ! Που σίγουρα όλοι θα μένουν άναυδοι με την τόση θετική σας ενέργεια που θα εκφράζεται από μέσα σας μέσω του Δία. Τυχερά πράγματα θα συμβαίνουν ακόμη και σε τόπους που θα πατάτε το πόδι σας! Ε, παίξτε και κανένα λαχείο με την τόση τύχη πια!

 

Από την Ιουλιάνα Ντενισένκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα