Δίας στους Ιχθύες!

ASTROTEAM GUEST
10/01/2022

Όταν ο Θεός κάθεται στον θρόνο του και απολαμβάνει την πλάση του, σαν πατέρας των Θεών και των ανθρώπων, ευχαριστημένος από τον κάματο της μέρας. Εδώ, στους Ιχθύες που είναι η φυσική κυβέρνησή του, είναι ιδεαλιστής, φιλάνθρωπος, συμπονετικός, συγχωρητικός, γαλήνιος, δοτικός, με βαθιά πίστη και καλλιτεχνικό ταλέντο. Βέβαια, σε αρνητικές όψεις μπορεί να χαθεί μέσα σε ουσίες και καταχρήσεις, λόγω υπερευαισθησίας και έλλειψη διάκρισης.

Πως θα ευεργετήσει όμως το κάθε ζώδιο ξεχωριστά για το 2022;

Κριοί και ωροσκόποι Κριοί

Μέχρι τις 11/5/2022 που θα μπει στο ζώδιό σας, θα σας προετοιμάσει ψυχολογικά, θα ασχοληθείτε με το υποσυνείδητό σας, τους βαθύτερους φόβους σας και τη θεραπεία τους, θα γίνετε περισσότερο αλτρουιστές, δοτικοί και φιλάνθρωποι! Προετοιμάστε τις κινήσεις σας, με σχέδιο, οργάνωση και μυστικότητα. Μόλις μπει στο ζώδιό σας και στον 1ο οίκο σας βέβαια, τότε θα είστε έτοιμοι για αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά, ενάρξεις και δράση! Προσοχή μόνο στην υπεραισιοδοξία και στα επιπλέον κιλά που μπορεί να σας χαρίσει. Θα μείνει στο ζώδιό σας μέχρι 28/10/2022, θα κάνει μια επιστροφή, για να επανεξετάσετε τη δράση σας και μετά πάλι σε εσάς μέχρι την άνοιξη του 2023. Αρπάξτε τις ευκαιρίες, αλλά με σύνεση!

Ταύροι και ωροσκόποι Ταύροι

Ο Δίας για εσάς θα κινηθεί στον οίκο των φίλων, οπότε θα ανοιχτείτε κοινωνικά και μέσα από φίλους, ίσως έρθουν και νέες ευκαιρίες! Ενασχόληση ή και ενδιαφέρον με την πολιτική, με συλλόγους, με ό,τι έχει σχέση με την επιστήμη και σίγουρα βοήθεια θα έχετε από την τεχνολογία. Συγκρατημένη αισιοδοξία για εσάς, όπως άλλωστε σας ταιριάζει και για έναν ακόμη λόγο. Ήδη είστε υπό την επιρροή των Εκλείψεων της 19/11/2021 και της ηλιακής στις 30/4/2022. Οπότε, με επιπλέον δράση θα σας ταρακουνήσει το 2022, για το καλό σας!

Δίδυμοι και ωροσκόποι Δίδυμοι

Ο Δίας θα κινηθεί στον οίκο της επαγγελματικής δραστηριότητας και της κοινωνικής προβολής. Νέες ευκαιρίες λοιπόν στα επαγγελματικά, με μια προσοχή εκ μέρους σας, για να μην το παρακάνετε. Ταλαιπωρηθήκατε αρκετά το 2021 με τις Εκλείψεις πάνω σας, αλλά τώρα η χαρά και η μεγάλη σας αγάπη, τα ποικίλα ενδιαφέροντα, θα σας ξαναβάλουν σε δράση με ανταπόδοση.

Καρκίνοι και ωροσκόποι Καρκίνοι

Εσάς ο Δίας σας πριμοδοτεί με ευκολία, ευρισκόμενος στο άλλο ζώδιο νερού, τους Ιχθύες. Για τους ωροσκόπους Καρκίνους ειδικά, θα βρίσκεται στον 9ο οίκο τους. Οπότε θα δώσει εύνοια και ευκολία στην απόκτηση πτυχίων, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, εξειδικεύσεων σε σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό ή εύνοια από το εξωτερικό. Γράψτε, ασχοληθείτε με φιλοσοφία, μεταφυσική, αστρολογία και δε θα χάσετε!

Λέοντες και ωροσκόποι Λέοντες

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα! Με ό,τι σας έχει ταλαιπωρήσει το 2021, σίγουρα θα χρειαστήκατε μια ψυχανάλυση και μια ψυχοθεραπεία. Τώρα είναι καιρός με τη βοήθειά του, να βρείτε τον εαυτό σας σιγά σιγά. Αλλά δε θα σας βοηθήσει μόνο ψυχολογικά, κάτι μπορεί να σας έρθει είτε από κληρονομιά, είτε χρήματα που σας χρωστούσαν και ειδικά με τον Δία στον Κριό από τις 11/5/2022, σε φιλικό σας ζώδιο, θα πάρουν φωτιά οι μηχανές! Προσοχή όμως, με τις Εκλείψεις του 2022 που για τους ωροσκόπους Λέοντες θα γίνουν στον οίκο του σπιτιού. Οπότε μετακομίσεις, ανακαινίσεις, αγορές ή πωλήσεις σπιτιού θα σας απασχολήσουν ή ίσως ενασχόληση με τους γονείς.

Παρθένοι και ωροσκόποι Παρθένοι

Εσείς που τα θέλετε όλα ταχτοποιημένα και στη λεπτομέρεια, ο Δίας θα βρίσκεται στον οίκο των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας. Οπότε, χαρείτε το ρομαντισμό και τα όνειρα που θα χαρίσει απλόχερα στη σχέση σας και τη θετικότητα στις συνεργασίες σας. Και αν ακόμα σας απασχολούν νομικά θέματα, σίγουρα θα βρείτε τη λύση. Αφεθείτε να ζήσετε το όνειρο, γιατί και εσείς πήρατε μερίδιο από τις ταλαιπωρίες του 2021.

Ζυγοί και ωροσκόποι Ζυγοί

Για εσάς ο Δίας θα βρίσκεται στον οίκο της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας. Οπότε καιρός είναι να ασχοληθείτε λίγο με την υγεία σας και όχι μόνο με την ομορφιά και την περιποίησή σας. Εύνοια στη δουλειά και αν θέλετε κάποια αλλαγή ή αν ψάχνετε για δουλειά, κάντε ό,τι είναι απαραίτητο και θα δικαιωθείτε!

Σκορπιοί και ωροσκόποι Σκορπιοί

Ο Δίας θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας. Εύνοια λοιπόν, στα επιχειρηματικά σας σχέδια, στη δημιουργικότητά σας, αλλά ακόμα και στα ερωτικά σας ή σε ό,τι έχει σχέση με τα παιδιά σας. Σίγουρη είναι η εύνοια σε όλα της τα επίπεδα και προπαντός σε βάθος, όπως το χρειάζεστε!

Τοξότες και ωροσκόποι Τοξότες

O Δίας για εσάς είναι και ο κυβερνήτης σας, οπότε μια ιδιαίτερη μεταχείριση θα την έχετε! Αφού οι Εκλείψεις του 2021 σας ταρακούνησαν αρκετά, τώρα θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας, του σπιτιού. Ό,τι σχέδια κι αν έχετε για το σπίτι σας, θα ευοδωθούν. Θέλετε να μετακομίσετε, να αλλάξετε σπίτι , να το ανακαινίσετε, να το διακοσμήσετε; Όλα εφικτά και με ευκολία. Ό,τι σας ηρεμεί, σας χαλαρώνει, σας βοηθά στην πνευματικότητά σας και στη διασκέδασή σας, είναι καιρός να το κάνετε! Θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο και με τους γονείς σας, το παρελθόν σας, τις ρίζες σας, τον πατέρα σας; Πάλι θα σας βοηθήσει, για να εξομαλυνθούν τυχόν αγκάθια του παρελθόντος και με τη συγχώρεση να αποκτήσετε την ψυχική γαλήνη και ισορροπία που έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Αιγόκεροι και ωροσκόποι Αιγόκεροι

Εσείς που καίγεστε για την κορυφή και μόνο, είναι καιρός να αποκτήσετε περισσότερες δεξιότητες με τον Δία στον 3ο οίκο σας. Περισσότερη επικοινωνία, μάθηση, ξένες γλώσσες, ίσως καινούργιο μεταφορικό μέσο, ό,τι χρειάζεται για να χτίσετε το δρόμο προς την κορυφή! Και επειδή είστε και λίγο απόλυτοι στις σχέσεις σας, αν έχετε θέματα με συγγενείς, αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες είναι καιρός να συγχωρήσετε λάθη του παρελθόντος και να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας. Θα ζεστάνει σίγουρα τις καρδιές σας!

Υδροχόοι και ωροσκόποι Υδροχόοι

Επιτέλους! Μετά από ένα ανατρεπτικό 2021 -κάτι που λατρεύετε βέβαια- ήρθε ο Δίας στο 2ο οίκο σας, τον οίκο των αξιών σας, των δικών σας οικονομικών, των ταλέντων σας αλλά και των προσκολλήσεών σας. Οπότε όσοι έχετε εργαστεί με δομή, οργάνωση και πρόγραμμα, θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και αν θέλετε είναι καιρός να πετάξετε από πάνω σας προσκολλήσεις, άχρηστα πράγματα και ιδέες που δε βοηθούν στην εξέλιξή σας. Ό,τι καινούργιο επιχειρήσετε, με προσοχή και όχι υπερβολές, αφού θα υφίσταται ακόμα το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού και το 2022.

Ιχθύες και ωροσκόποι Ιχθύες

Οι τυχεροί του 2022! Αγαπημένοι μου Ιχθύες, είτε με Ήλιο στους Ιχθύες, είτε με ωροσκόπο Ιχθύες, είτε με πλανήτες στους Ιχθύες, ετοιμαστείτε για απογείωση! Πήρατε μια πρώτη δόση από τις 14/5/2021 έως 28/7/2021 που μπήκε για λίγο στο ζώδιό σας. Τα ίδια θα κάνει και το 2022. Με δόσεις θα σας δώσει τα δώρα του, αφού θα μείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 11/5/2022 και μετά πάλι θα επιστρέψει στις 28/10/2022 έως 20/12/2022. Εσείς οι καλλιτέχνες του ζωδιακού, θα έχετε ακόμα περισσότερη έμπνευση, περισσότερη αισιοδοξία, κοινωνικότητα και περισσότερα όνειρα! Όσοι συνηθίζετε να θυματοποιείστε, προσοχή λίγο, καλό είναι να βάλετε και όρια, για το δικό σας καλό. Ενώ όσοι ασχολείστε με θεραπείες, θα κάνετε την υπέρβαση σε άλλο επίπεδο. Μεγάλη προσοχή όμως, γιατί και με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, το νέο κυβερνήτη σας και έχοντας θέμα με τη διάκριση των ορίων, παραμονεύει η θολούρα και η απογοήτευση, που σας ρίχνουν συνήθως σε καταχρήσεις.

Αυτά με λίγα λόγια είναι τα δώρα του δίκαιου, φιλεύσπλαχνου, δοτικού και φιλάνθρωπου Δία. Με διάκριση και μέτρο –και ας μην του αρέσουν οι έννοιες αυτές- θα ωφεληθούμε όλοι από τα καλά του!

 

Από την Ιωάννα Αλεξοπούλου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα