ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ 2022

ASTROTEAM GUEST
03/01/2022

Ο Δίας ο πλανήτης της αισιοδοξίας, της τύχης, της επέκτασης, από τις 29/12/2021 μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων, από όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 10/05/2022 ευνοώντας κυρίως τα μεταβλητά ζώδια, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και φυσικά τους Ιχθύες αλλά και τα ζώδια του νερού Καρκίνους και Σκορπιούς σε διαφορετικό τομέα της ζωής τους ξεχωριστά.

Ο Δίας στους Ιχθύες θα ευνοήσει πολύ τη φιλανθρωπία, την προσφορά, την τέχνη, την ιατρική.

Περνάει μετά για μερικούς μήνες και μέχρι τις 27/10/2022 στο ζώδιο του Κριού, ευνοώντας τα ζώδια της φωτιάς και περισσότερο αυτά του πρώτου δεκαήμερου και συγκεκριμένα αυτούς που είναι γεννημένοι στις 8 πρώτες μέρες του κάθε ζωδίου, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.
Στο διάστημα αυτό παραμονής του Δία στον Κριό, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του από τις 28/7/22 μέχρι και τις 27/10/22 για να περάσει πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του μέχρι και τις 24/11/22.

Από τις 25/11/22 θα γυρίσει σε ορθή πορεία μέχρι και τις 20/12/22, όπου και θα αποχωρήσει από το ζώδιο των Ιχθύων για να μπει στο ζώδιο του Κριού, ξεκινώντας μια καινούργια πορεία.
Ο Δίας στους Ιχθύες θα ευνοήσει πολύ τη φιλανθρωπία, την προσφορά, την τέχνη, την ιατρική σε γενικό επίπεδο αλλά και σε πιο προσωπικό, ανάλογα σε ποιο σημείο του γενέθλιου χάρτη θα κάνει την διέλευσή του.

Κριός

Ο Δίας στους Ιχθύες την περίοδο 29/12/21-10/05/22 θα ευνοήσει τους Κριούς σε θέματα που έχουν να κάνουν με κρυφές επιθυμίες και κρυφά όνειρα, βοηθώντας τους έτσι να τα επεξεργαστούν καλύτερα και να τα οργανώσουν με καλύτερο τρόπο, ώστε μετά το Μάιο, όπου και θα μπει στο ζώδιο τους να μπορέσουν να τα υλοποιήσουν. Έχει να κάνει γενικά και με κλεισίματα κύκλων. Επίσης, θα ανέβει η ψυχολογία των Κριών, θα αισθανθούν καλύτερα και θα ασχοληθούν περισσότερο με την προσφορά σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Θα τους χαρακτηρίζει ένα αίσθημα συμπόνιας και φιλανθρωπίας.

Έχουν την ευκαιρία επίσης να ζήσουν έναν κρυφό έρωτα αρχικά πριν να τον εμφανίσουν από τον Μάιο και μετά που μπαίνει στο ζώδιό τους. Θα υπάρξει επίσης, προστασία σε ό,τι έχει να κάνει με κρυφούς εχθρούς. Υπάρχει εύνοια σε ιατρικά θέματα, αν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας και σε νοσοκομεία, στην περίπτωση που θα χρειαστεί να κάνουν κάποιο χειρουργείο.
Μετά τις 10/05/22 που θα περάσει στο δικό τους ζώδιο, θα υπάρξει εύνοια σε όλα κυρίως τα επίπεδα της ζωής τους, κυρίως όμως αυτών που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού. Επίσης, μπορεί να έχουν μια τάση στο να τρώνε πολύ με αποτέλεσμα να πάρουν κιλά, αφού ο Δίας μπορεί να δώσει επέκταση ακόμα και στην εξωτερική τους εμφάνιση. Θα έχουν όμως, τη δυνατότητα με την ανάδρομη πορεία που θα ξεκινήσει στις 29/7/2022, να ξεκινήσουν κάποια διατροφή και να μπορέσουν τα χάσουν.

Επίσης, με την ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιό τους πιθανόν είναι να επανεξετάσουν θέματα προσωπικά σε πιο εσωτερικό επίπεδο, να αναζητήσουν το θαυμασμό και την αποδοχή των άλλων, να λειτουργούν πιο ματαιόδοξα σε σχέση με τις πνευματικές τους δεξιότητες και να δώσουν το βάρος στις οικονομικές και υλικές απολαβές τους.
Στο τέλος του χρόνου που θα γυρίσει και πάλι σε ορθή πορεία στο ζώδιό τους, θα ξεκινήσει ένα νέος κύκλος εύνοιας, αισιοδοξίας, τύχης, σε νέα ξεκινήματα αλλά και σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.

Ταύρος

Για το ζώδιο του Ταύρου ο Δίας, στην παραμονή του στο ζώδιο των Ιχθύων, θα ευνοήσει κυρίως τις φιλίες, από τις οποίες θα δεχτούν βοήθεια ή ακόμα και καινούργιους ανθρώπους, που θα μπουν στη ζωή τους και ίσως να έχουν και κάποια ξεκαθαρίσματα κυρίως με φίλους που δεν αξίζουν να παραμείνουν άλλο δίπλα τους. Το παλιό φεύγει για να έρθει το καινούργιο. Εύνοια μέσα από ομαδικές εργασίες, οργανώσεις, πολιτική, τεχνολογία.

Με την είσοδο του Δία στον Κριό στις 11/05/22 θα ασχοληθούν με την ψυχική τους υγεία, θα αισθανθούν ένα ψυχολογικό ανέβασμα μέσα από την προσφορά σε άτομα που έχουν την ανάγκη τους. Ίαση, εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν κρυφούς εχθρούς αλλά και να προστατευτούν με κάποιο τρόπο από αυτούς. Με την ανάδρομη κίνηση του Δία στις 28/07/22 έως και 24/11/22 θα στραφούν σε πιο εσωτερικά θέματα, που έχουν να κάνουν με την αναζήτηση της αλήθειας, της συμπόνιας και της προσφοράς.

Δίδυμοι

Για τους Διδύμους, ο Δίας θα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του χάρτη τους και θα τους χαρίζει εύνοια σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Θα θελήσουν να προβάλουν με ένα διαφορετικό τρόπο τον εαυτό τους προς τα έξω. Μια προαγωγή στη δουλειά τους ίσως είναι το ζητούμενο και ίσως να το αποκτήσουν. Θα γίνουν πιο δημιουργικοί και ίσως επεκτείνουν την καριέρα τους σε ένα άλλο επίπεδο. Επίσης, γνωριμία με κάποιο άτομο κύρους είναι πιθανόν που θα εξελιχθεί σε ένα νέο έρωτα. Το Μάιο και συγκεκριμένα στις 11/05/22 με την είσοδο του Δία στον Κριό, θα έχουν την εύνοια στο κομμάτι φιλίες και επίτευξη στόχων και σε ό,τι έχει να κάνει με ομαδικές εργασίες ή σε μεγάλους οργανισμούς, που θα δεχτούν ή θα προσφέρουν τη βοήθειά τους για την πραγματοποίηση ενός στόχου. Επιστημονική έρευνα επίσης, είναι πιθανή με επιτυχία.

Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 28/07/22 έως και 24/11/22 θα τους ωθήσει στο να αναζητήσουν την κοινωνική αποδοχή, που τη θεωρούν αυτονόητη εντάσσοντας τον εαυτό τους σε ομάδες.
Παλιές φιλίες επιστρέφουν, για να λύσουν τυχόν προβλήματα που υπήρξαν στο παρελθόν.

Καρκίνος

Ο Δίας στους Ιχθύες στο φιλικό του ζώδιο του Καρκίνου, θα βρίσκεται σε ιδανική θέση για να εκφραστεί από τις 29/12/22 έως και 10/05/22, για να τους προσφέρει την εύνοιά του σε σπουδές, ταξίδια, αθλητισμό ή θέματα με το εξωτερικό, ακόμα και μια πιθανή μετακόμιση σε κάποια άλλη χώρα.
Επίσης, σπουδές σε φιλοσοφία, άλλες ανώτερες σπουδές, μια ξένη γλώσσα ή αν ασχολούνται, στην έκδοση ενός δικού τους έργου.

Προστασία σε ό,τι έχει να κάνει με νομικά θέματα και κυρίως ανώτατα δικαστήρια. Από τις 11/05/22 και μετά, αφού περάσει ο Δίας στο ζώδιο του Κριού, θα τους απασχολήσουν θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας και στο πώς θα μπορέσουν να επεκταθούν στο κομμάτι αυτό. Επίτευξη κάποιου στόχου σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ πιθανή.

Η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 28/07/22 έως και 24/11/22 στο ζώδιο του Κριού, θα τους ωθήσει να σκεφτούν λύσεις πώς να αποκατασταθούν κοινωνικά και επαγγελματικά. Φιλοδοξία και θέληση για διάκριση.
Θα επανεξετάσουν τις σχέσεις τους με άτομα εξουσίας αλλά και με τον πατέρα, αν η σχέση είναι προβληματική. Προσοχή θα χρειαστεί σε τυχόν σκάνδαλα, που μπορεί να προκύψουν που αφορούν την καριέρα.

Λέων

Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12/22, το ζώδιο του Λέοντα θα το ευνοήσει κυρίως σε οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους, ίσως δεχτούν και κάποια κληρονομιά.
Εύνοια επίσης, στη γνώση σε θέματα ψυχολογίας, έρευνας και μεταφυσικής με πιθανές σπουδές στους τομείς αυτούς. Υπερβολικά έντονη σεξουαλική ζωή και έναν έντονο πόθο για απολαύσεις. Με το πέρασμα το Δία στον Κριό από το Μάιο και μετά και συγκεκριμένα στις 11/05/22, θα ευνοηθούν σε θέματα ανωτέρων σπουδών, εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή και ταξίδια στο εξωτερικό, που μέσα από αυτά θα έχουν και κάποια καινούργια γνωριμία στη ζωή τους, που ίσως εξελιχθεί σε κάτι όμορφο. Εύνοια σε θέματα με ανώτερα δικαστήρια.

Στις 28/07/22, που ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό και αυτό θα διαρκέσει μέχρι και τις 24/11/22, η ενέργεια θα στραφεί πιο εσωτερικά και ίσως μπουν σε μια αναζήτηση για το νόημα της ζωής. Μπορεί να τους απασχολήσουν θέματα θρησκείας και φιλοσοφίας, χωρίς όμως να πάρουν απαντήσεις οπότε και να τα παρατήσουν μετά. Γίνονται δηλαδή κάτι σαν εξερευνητές στα θέματα αυτά.

Μπορεί επίσης, να ξεκινήσουν σπουδές που είχαν αφήσει στο παρελθόν και να τις συνεχίσουν τώρα ακόμα και στο εξωτερικό και ας είναι σε μια μεγαλύτερη ηλικία.

Παρθένος

Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12/22 για το ζώδιο της Παρθένου, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι του, θα δώσει εύνοια κυρίως σε θέματα σχέσεων είτε αυτές είναι συναισθηματικές, είτε σχέσεις συνεργασιών. Επέκταση λοιπόν, σε αυτούς τους τομείς που μπορεί να έχει να κάνει με καινούργιες συνεργασίες, να ξεκινήσουν μια δική τους δουλειά ή με τις σχέσεις τους να πάνε ένα βήμα παρακάτω και να τις επισημοποιήσουν.
Επίσης, μπορεί να αποκτήσουν και ένα δεύτερο παιδί στην περίπτωση που είναι ήδη παντρεμένοι και θα θελήσουν να επεκτείνουν την οικογένεια τους κατά κάποιο τρόπο. Σε άλλη περίπτωση, μπορεί να δώσει και ένα εύκολο διαζύγιο με καλύτερους όρους και δίνοντας τελικά και μια απελευθέρωση.

Στο διάστημα που ο Δίας θα μπει στον Κριό στις 11/05/22 θα πρέπει να προσέξουν τα πολύ βαθιά συναισθήματα με το σύντροφό τους, να μην περάσει στο άλλο επίπεδο του έντονου πάθους, που δεν είναι βέβαια κακό αν δε φτάνει στα όρια του χειρισμού και της ζήλιας.
Εύνοια σε χρήματα από τρίτα πρόσωπα, κληρονομικά θέματα. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσουν και ψυχοθεραπεία και λόγω του Δία να συνδεθούν πολύ καλά με τον ψυχαναλυτή τους.

Στις 28/07/22 και μέχρι τις 24/11/22 που ο Δίας θα είναι σε ανάδρομη πορεία από τους Ιχθύες, μπορεί και να υπάρξουν κάποια υπαρξιακά θέματα και να παλεύουν διακαώς να τα λύσουν, όπως επίσης θα χρειαστεί να προσέξουν με την εύνοια στον οικονομικό τομέα να μην οδηγηθούν στην απληστία.

Ζυγός

Ο Δίας στους Ιχθύες για το ζώδιο του Ζυγού, από τις 29/12/22 θα τους ευνοήσει κυρίως σε πρακτικά θέματα καθημερινότητας και εργασίας, καθώς επίσης σε τυχόν προβλήματα υγείας, ώστε να μπορέσουν να τα ξεπεράσουν. Θα έχουν μια εύκολη καθημερινότητα και θα νιώθουν πιο χαρούμενοι.
Η δουλειά τους θα γίνει ποιο ευχάριστη ακόμα και οι σχέσεις με τους συναδέλφους, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ίσως τώρα να λυθεί με πιο εύκολο τρόπο.
Καλό είναι να ξεκινήσουν και κάποια διατροφή, αλλάζοντας τον τρόπο ζωής τους, μπαίνοντας σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής, γιατί ο Δίας φέρνει συνήθως υπερβολές σε ό,τι έχει να κάνει με το φαγητό.

Το Μάιο και συγκεκριμένα στις 11/05/22, που Δίας θα συνεχίσει την πορεία του στον Κριό και θα βρεθεί απέναντί τους, θα έχουν εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες, πιθανός γάμος ή ακόμα και ένας άλλος τρόπος στο να κάνουν τις σχέσεις τους πιο επίσημες. Νέες συνεργασίες επίσης είναι πολύ πιθανές. Μπορεί να παρουσιαστεί και το θέμα να αποχωρήσουν από σχέσεις που δεν τηρούν τους όρους, ώστε να προχωρήσουν και αυτό να γίνει με έναν πιο ομαλό τρόπο.

Στις 28/07/22 έως και τις 24/11/22 που ο Δίας γυρίζει ανάδρομος από τον Κριό, θα αρχίζουν να επανεξετάζουν σχέσεις, οι οποίες τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν εγωιστικό και συμφεροντολογικό χαρακτήρα και γάμοι επαναλαμβανόμενοι λόγω συμφέροντος, όπως επίσης να προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν καταστάσεις, που όμως δε γνωρίζουν πραγματικά τα αποτελέσματα τους.

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς στις 29/12/22 η έλευση του Δία στους Ιχθύες, σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο για αυτούς, θα τους ευνοήσει σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα που αφορούν τον 5ο ηλιακό τους οίκο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν εύνοια σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημιουργία, τη διασκέδαση και τα τυχερά παιχνίδια, αρκεί όμως να μην το παρακάνουν γιατί ο Δίας εκτός από τύχη δίνει και πολύ αισιοδοξία και μας ωθεί να το παρακάνουμε. Ίσως να έχουν και την ευκαιρία για τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένειά τους, όπως υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάρουν χαρά από κάποια δημιουργία που προέρχεται από τα παιδιά τους.

Νέοι έρωτες θα παρουσιαστούν, που θα τους κάνουν να περάσουν καλά όλο αυτό το διάστημα ή ακόμα ίσως αποφασίσουν να ασχοληθούν με κάποιο χόμπι, αυτό μπορεί ακόμα και να έχει να κάνει με χώρους θεάματος και με πολύ επιτυχημένο τρόπο.
Με την είσοδο του Δία στον Κριό στις 11/05/22, η καθημερινότητά τους θα αποκτήσει μια χαρούμενη διάθεση, η διευθέτηση πρακτικών θεμάτων θα γίνεται με πιο εύκολο τρόπο, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας είναι τώρα πολύ πιθανόν να υπάρξει ίαση.

Σχέσεις με συναδέλφους καλυτερεύουν και μπορεί ακόμα να υπάρξει ένας νέος έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Με την ανάδρομη κίνηση του Δία από τον Κριό στο διάστημα από 28/07/22 μέχρι και 24/11/22, θα θελήσουν να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ανθρώπους και ζώα ή μπορεί και να υιοθετήσουν κάποιο κατοικίδιο μέσα από το αποτέλεσμα της βοήθεια αυτής.
Πρέπει να προσέξουν ώστε να μην το παρακάνουν με τη διατροφή και την παραπάνω ενασχόληση με το σώμα τους. Στο χώρο της εργασίας θα θελήσουν να συμπεριφέρονται με καλοσύνη και δοτικότητα, δυσανάλογη πολλές φορές με τις περιστάσεις.

Τοξότης

Ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12/22, για το ζώδιο του Τοξότη θα βρίσκεται σε ένα πολύ σημαντικό σημείο του γενέθλιου ωροσκοπίου του, που θα χαρίσει εύνοια σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια και το σπίτι.
Μια μετακόμιση είναι πιθανή σε ένα άλλο σπίτι μεγαλύτερο ή ακόμα και μια αγορά σπιτιού ή αγορά γης. Ίσως ακόμα να έχει να κάνει με πωλήσεις ακινήτων και με αυτό τον τρόπο να έχουν κέρδος, στο οικονομικό τους κομμάτι. Σχέσεις με την οικογένεια που μπορεί να είχαν προβλήματα, είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να αποκατασταθούν.

Με την είσοδο του Δία στον Κριό στις 11/05/22, θα ασχοληθούν περισσότερο με τα παιδιά τους ή να έχουν τη διάθεση να διασκεδάσουν περισσότερο και να δεχτούν την εύνοια σε ό,τι έχει να κάνει με τυχερά παιχνίδια. Επίσης, να μεγαλώσει η οικογένειά τους με ένα νέο μέλος με τον ερχομό ενός παιδιού. Θα έχουν τη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια και γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα, που να έχουν όλα τα εφόδια στο να εξελιχθεί σε μια καλή σχέση.

Μετά τις 28/07/2022 που ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος από τον Κριό, μπορεί να έχουν την τάση να γίνουν υπερβολικά ματαιόδοξοι και να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και τις δυνάμεις τους, έχοντας μια σιγουριά για τα πραγματικά τους προσόντα. Ίσως πάλι να θελήσουν να φροντίσουν την εξωτερική τους εμφάνιση, με μια τάση επιδειξιμανίας για να γίνουν κοινωνικά πιο αποδεκτοί.

Αιγόκερως

Ο Δίας στους Ιχθύες θα μπει στις 29/12/22 στο τρίτο ηλιακό σπίτι του Αιγόκερω, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία και την εύνοια να ασχοληθούν με θέματα που έχουν σχέση με την επικοινωνία. Θα μπορούν να εκφράζονται και να επικοινωνούν καλύτερα και οι άλλοι να τους καταλαβαίνουν περισσότερο, δείχνοντάς τους το θαυμασμό τους σε αυτά που λένε.

Ευνοούνται οι εργασίες που έχουν να κάνουν με το λόγο ή τη συγγραφή και να μπορέσουν να επεκταθούν στο κομμάτι αυτό. Θα έχουν την ευκαιρία για την αγορά ενός καινούργιου μεταφορικού μέσου και αντικατάστασης του παλιού.
Εύνοια θα έχουν στις σχέσεις τους με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς και γείτονες, ώστε να βοηθηθούν και να λύσουν τυχόν διάφορες που είχαν στο παρελθόν. Εύνοια επίσης, θα έχουν στο να κάνουν κοντινά ταξίδια και να περάσουν καλά.

Με την είσοδο του Δία στον Κριό στις 11/05/22, το σκηνικό κάπως αλλάζει και η εύνοια έρχεται μέσα από το σπίτι και την οικογένεια. Οι σχέσεις καλυτερεύουν, αν υπήρξε κάποιο θέμα στο παρελθόν ή και ακόμα να λάβουν κάποια δώρα από τους γονείς τους. Αν θελήσουν να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, θα έχουν τη δυνατότητα να το καταφέρουν ή ακόμα και να αγοράσουν ένα δικό τους σπίτι, αν αυτό είναι που επιθυμούν περισσότερο να μπορέσει να πραγματοποιηθεί με έναν ευκολότερο τρόπο.

Κατά την ανάδρομη κίνηση που ξεκινά στις 28/7/2022 και θα διαρκέσει μέχρι και 24/11/2022, ίσως να χρειαστεί να ασχοληθούν με την ανακαίνιση του σπιτιού τους ή να αποφασίσουν να το διακοσμήσουν. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να αποφασίσουν να επιστρέψουν στις ρίζες τους, μετά από μακρόχρονη παραμονή στο εξωτερικό.

Υδροχόος

Για το ζωδίου του Υδροχόου ο Δίας στους Ιχθύες από τις 29/12/2021 έως και 11/5/2022, θα φέρει ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα, εύνοια στις ασφάλειές τους, υλικές και συναισθηματικές και στα αποκτήματα τους. Θα αρχίσουν να αισθάνονται πιο ασφαλείς. Θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τα ταλέντα τους, μέσα από την αυτοεκτίμηση που θα αποκτήσουν για τον εαυτό τους. Ίσως να δεχτούν και κάποια κληρονομιά αυτό το διάστημα ή να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από την δουλειά τους.

Με την είσοδο του Δία στον Κριό στις 11/05/22, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν καλά μέσα από μικρές αποδράσεις, κάνοντας κοντινά ταξίδια με φίλους, να έρθουν πιο κοντά με τα αδέλφια τους και κοντινούς συγγενείς. Ίσως αποφασίσουν να αλλάξουν και μεταφορικό μέσο και να μπορέσουν να αγοράσουν ένα καινούργιο και μεγαλύτερο. Καλύτερος θα είναι ακόμα ο τρόπος που επικοινωνούν και πολύ περισσότερο μέσα από το γραπτό λόγο, αν αυτό τους ευχαριστεί και θέλουν να το προωθήσουν και μέχρι τώρα δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα να το καταφέρουν ή τον χρόνο να το κάνουν.

Ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνηση στις 28/07/22 μέχρι και 24/11/22, θα πρέπει να προσέξουν τα πολλά λόγια και άστοχα χωρίς νόημα προς εντυπωσιασμό, ώστε να δεχτούν την αποδοχή από τους άλλους και να μπορούν να αποφασίζουν, όταν θα χρειαστεί να πάρουν αποφάσεις χωρίς να τις αναβάλουν.

Ιχθύες

Τύχη, εύνοια, επέκταση και όλα τα καλά σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους θα δεχτούν όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις 29/12/21 που ο Δίας περνά στο ζώδιό τους και θα παραμένει μέχρι τις 11/5/22, αφού μετά θα περάσει στον Κριό για να επιστρέψει πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων στις 28/10/22, παραμένοντας μέχρι και τις 21/12/22.

Για τους πρώτους περίπου πέντε μήνες του 2022, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια νέα αρχή στον τομέα που επιθυμούν, έχοντας την εύνοια του παραδοσιακού κυβερνήτη τους Δία. Θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή τους και θα μπορούν να κάνουν αρκετά πράγματα, για να προχωρήσουν και να φθάσουν εκεί που επιθυμούν. Εμφάνιση κάποιου σημαντικού ανθρώπου στην ζωή τους, άσχετα αν είναι ερωτική ή μία απλή φιλία, θα έχει όλα τα εφόδια για να είναι μια ουσιώδης σχέση που θα κρατήσει στο χρόνο. Προσοχή θα χρειαστεί στο φαγητό, γιατί ο Δίας φέρνει επέκταση ακόμα και στην εξωτερική εμφάνιση, δίνοντας παραπάνω κιλά.

Με την είσοδο του Δία στον Κριό στις 11/5/22, θα υπάρξει εύνοια στον οικονομικό τομέα και στο κομμάτι που έχει να κάνει με συναισθηματικές ασφάλειες. Ίσως να πάρουν και κάποια αύξηση μέσα από το επάγγελμά τους ή κάποια προαγωγή, ώστε με αυτό τον τρόπο να αυξηθεί το εισόδημά τους. Ευνοούνται επίσης και στο να επενδύσουν σε κάτι που θεωρούν ότι θα τους φέρει κέρδος. Υπάρχει βέβαια και η τάση της υπερβολής και ίσως αρχίζουν να ξοδεύουν ασταμάτητα, οπότε θα πρέπει να προσέξουν σε αυτό το θέμα.

Με την ανάδρομη κίνηση του Δία στον Κριό στις 28/07/22 έως και 24/11/22, αν έχουν προηγηθεί σπατάλες το προηγούμενο διάστημα, τώρα ίσως να μη μπορούν να κάνουν καλή χρήση των χρημάτων τους, γιατί έχουν μάθει στα πολλά οπότε και αν για παράδειγμα βρίσκονται σε κάποια εργασία που δεν περνούν καλά και θα θελήσουν να την αλλάξουν, να μη μπορέσουν τελικά γιατί η υπάρχουσα δουλειά τους προσφέρει οικονομικό όφελος.
Επίσης, ίσως ενώ έχουν κερδίσει αρκετά χρήματα με σχετικά εύκολο τρόπο το προηγούμενο διάστημα, τώρα με τον Δία ανάδρομο θα πρέπει να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρήσουν την υλική τους άνεση.

 

Από τον Λευτέρη Καρύδη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα