Δίας στους Ιχθύες 2022

ASTROTEAM GUEST
17/01/2022

Δίας ή Ζευς. Ο πατέρας των Θεών και των ανθρώπων, ο Θεός του Ουρανού και του κεραυνού. Η θεϊκή συμπαντική ενέργεια δικαίου και της ανώτερης πνευματικής αλήθειας. Το 2022 ο Δίας θα βρεθεί στον υδάτινο κόσμο των Ιχθύων. Θα επηρεάσει θετικά τις ήδη κοινωνικές τάσεις φέρνοντας μας τη βοήθεια και τη λύτρωση που τόσο έχουμε ανάγκη. Να θυμόμαστε ότι ο Δίας ό,τι ακουμπάει το μεγεθύνει είτε μας εξυπηρετεί είτε όχι.

Έτσι λοιπόν, ο Δίας στις 29 Δεκεμβρίου 2021 θα περάσει στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων, στην παραδοσιακή θέση κυβέρνησής του, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Μαΐου. Έπειτα θα περάσει στο ζώδιο του Κριού (1ο δεκαήμερο) και θα μείνει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, όπου θα κλείσει ο κύκλος πορείας του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 19 Δεκεμβρίου ξεκινώντας μετά από τον Κριό.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι: Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Κριοί (1ου δεκαημέρου).

Ζώδια & Ωροσκόποι

Κριός

Οι Κριοί, αυτή την χρονιά θα δείτε πιο θετικά όσα έχουν να κάνουν με την ψυχική σας υγεία. Μέσα από πνευματικές πρακτικές, όπως διαλογισμός και προσευχή θα μπορέσετε να νιώσετε ψυχική ανακούφιση.

Ταύρος

Οι Ταύροι, θα ευνοηθούν στα θέματα του διαδικτύου. Μέσα από τις υπάρχουσες δυνατότητες της τεχνολογίας θα μπορέσετε να κάνετε περισσότερες δια-συνδέσεις και επεκτατικές κινήσεις. Έχετε και την υποστήριξη άλλωστε των φίλων σας! Οι παρέες σας μεγαλώνουν!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θα ωφεληθείτε στον τομέα των επαγγελματικών σας, της εργασίας και της καριέρας σας δηλαδή. Ευκαιρίες θα σας δοθούν για να την προβάλετε της εικόνα σας. Επέκταση στις επιχειρήσεις σας αλλά και των καθηκόντων τους!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, θα έχετε ευκαιρίες μέσα από τα ταξίδια που θα κάνετε. Είναι μία καλή περίοδος να ξεκινήσετε μία ξένη γλώσσα, κάποιο σεμινάριο ή να σπουδάσετε κάτι καινούριο. Καιρός και για πνευματική εξερεύνηση και περισσότερη πίστη!

Λέων

Οι Λέοντες, δείχνουν ενδιαφέρον σε επενδύσεις, κληρονομιές θα τους απασχολήσουν αλλά και χρήματα άλλων θα χρειαστεί να διαχειριστούν. Κατάλληλη περίοδος να κάνετε ενδοσκόπηση προς την ψυχή σας για να νιώσετε πλήρεις.

Παρθένος

Οι Παρθένοι, κάνετε νέες γνωριμίες, σχέσεις, παντρεύεστε, αυξάνονται και αναβαθμίζονται οι σχέσεις σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η βοήθεια που σας προσφέρετε από τους άλλους σας είναι πολύτιμη και εξυπηρετική!

Ζυγός

Οι Ζυγοί, θα δουν βελτίωση στην καθημερινότητά τους. Καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση. Με τους συναδέλφους σας αποκτάτε καλύτερη επικοινωνία. Όμορφη περίοδος για να υιοθετήσετε ένα μικρό ζωάκι!

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί, θα πλημμυριστείτε με έμπνευση, δημιουργικότητα και αισιοδοξία κάνοντας όμορφα πράγματα. Θα έχετε περισσότερο ρομαντισμό αλλά και φλερτ στη ζωή σας. Τύχη επίσης στον τομέα με τα παιδιά!

Τοξότης

Οι Τοξότες, θα δείτε διευκολύνσεις στα θέματα που αφορούν το σπίτι σας και την οικογενειακή σας γη. Περισσότερο θετικά τα αποτελέσματα που σχετίζονται με την περιουσία σας.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, πλέον θα έχετε βελτίωση στις καθημερινές σας μετακινήσεις, έτσι θα υπάρξει η διάθεση για μικρές αποδράσεις και εκδρομές. Δημιουργείται καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω σας όπως και με τα αδέρφια σας και κοντινούς σας συγγενείς.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, θα έχουν κέρδη οικονομικά και υλικά και θα δουν τα εισοδήματά τους να αυξάνονται. Ιδιαίτερη προσοχή οι Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου καθώς ο Κρόνος θα διανύει το δεκαήμερό σας και θα σας δίνει ένα περιορισμό ως προς αυτά που θέλετε. Ο Δίας ακόμα θα σας βάλει να στοχαστείτε και τις προσωπικές αξίες που έχετε.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες, είναι οι πρώτοι τυχεροί έχοντας τον Δία στο ζώδιο τους. Θα φέρει αισιοδοξία στα προσωπικά σας ζητήματα, θα νιώσετε πιο ελεύθεροι, χαρούμενοι και τυχεροί στις νέες ευκαιρίες που σας περιμένουν. Προσοχή στις υπερβολές!

 

Από την Αγγελική Μάρακα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα