Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 2022

ASTROTEAM GUEST
04/01/2022

Πολλοί αναγνώστες θα έχουν ακούσει την επισήμανση της εισόδου του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων από πολλούς Αστρολόγους και πολλοί επίσης, θα αναρωτιούνται και θα λένε: Τί με ενδιαφέρει εμένα; Αφού δεν είναι πάνω στο ζώδιό μου! Και όμως, το γεγονός της εισόδου του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό γεγονός και είναι ένα από τα πιο σημαντικά που θα συμβούν μέσα στο 2022.

Ο Δίας ως πλανήτης συμβολίζει την αφθονία, την εύνοια, την τύχη, την επέκταση, την αισιοδοξία, την καλοσύνη…

Γενικότερα, πρέπει να γνωρίζουν, οι φίλοι αναγνώστες, ότι οι αλλαγές των πλανητών στα ζώδια είναι πολύ σημαντικές ακόμα και αν δεν αφορούν άμεσα το ωροσκόπιο του καθενός μας. Είναι σημαντικές γιατί αλλάζουν οι ενέργειες στον πλανήτη που ζούμε. Ο Δίας ως πλανήτης συμβολίζει την αφθονία, την εύνοια, την τύχη, την επέκταση, την αισιοδοξία, την καλοσύνη και με την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει περισσότερη ευαισθησία, ενσυναίσθηση, κατανόηση στα ανθρώπινα προβλήματα και θα αναπτυχθούν περισσότερο η φιλανθρωπία, η ευσπλαχνία και το θρησκευτικό συναίσθημα σε όλο τον κόσμο. Ο Δίας, ως παλαιός κυβερνήτης του ζωδίου, αισθάνεται άνετα σε αυτήν τη θέση και θα δώσει όλα του τα δώρα στην ανθρωπότητα.

Ο Δίας λοιπόν, θα κάνει την είσοδό του στους Ιχθύες λίγο πριν εκπνεύσει το 2021 και συγκεκριμένα στις 29/12/2021. Κατόπιν, θα διανύσει όλο το ζώδιο των Ιχθύων μέχρι και τις 10/5/2022. Την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 11-05-2022, θα εισέλθει στο ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει σε ορθή πορεία μέχρι και τις 28/7/2022. Θα αναδρομήσει φαινομενικά στο ζώδιο του Κριού μέχρι τις 27/10/2022 και θα ξανά εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων με φαινομενική ανάδρομη πορεία στις 28/10/2022. Έπειτα, θα επανέλθει σε φαινομενική ορθή πορεία στις 24/11/2022, πάντα στο ζώδιο των Ιχθύων και στο τέλος θα εισέλθει ξανά στο ζώδιο του Κριού στις 21/12/2022.

Σημείωση: Όσον αφορά την ορθή και ανάδρομη πορεία ενός πλανήτη, οφείλουμε να τονίσουμε ότι οι πλανήτες στην ουσία δεν αναδρομούν ποτέ. Υπάρχει η πραγματική κίνηση των πλανητών που κάνει τους πλανήτες να περιστρέφονται γύρω από τον Ήλιο και όταν εμείς τους παρατηρούμε, επειδή και η γη κινείται γύρω από τον Ήλιο αλλά με διαφορετική ταχύτητα, μας δίνεται η εντύπωση ότι οι πλανήτες αναδρομούν. Δηλαδή, άλλοτε προτρέχει η Γη και άλλοτε ο εκάστοτε πλανήτης που παρατηρούμε. Η επιρροή στη Γη της φαινομενικής ορθής και ανάδρομης πορείας όλων των πλανητών, είχε διαπιστωθεί ήδη από πολλούς μεγάλους Μαθηματικούς της Αρχαιότητας και του Μεσαίωνα, καθώς και από τον Johann Kepler ο οποίος κάνει αρκετές νύξεις στο συγκεκριμένο θέμα, στο έργο του De Funtamentis Astrologicae Certioribus (Περί των πιο Αξιόπιστων Θεμελιωδών Αστρολογικών Δεδομένων) που είναι γραμμένο στα Νέα Λατινικά, κατά το έτος 1601 και αποτελούν τις Καιρικές Αστρολογικές του Προβλέψεις για το έτος 1602.

Ας δούμε όμως, τί θα φέρει ο Δίας ξεχωριστά στο κάθε ζώδιο για το 2022. Μην ξεχνάτε ότι στις προβλέψεις θα πρέπει πάντα να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας, για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα.

Κριοί

Για σας τους Κριούς ο Δίας το 2022 θα φέρει αφθονία και εύνοια στα θέματα της υγείας, μια καλύτερη ψυχολογία, θα έχετε μια μεγαλύτερη κατανόηση στα προβλήματα των άλλων, τύχη όσον αφορά την ύπαρξη παρασκηνιακών ανθρώπων που σας επιβουλεύονται και θέλουν να σας διαβάλλουν. Από τις 11/5/2022 και μέχρι τις 27/10/2022 όπου ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο σας και κυρίως όσοι είστε γεννημένοι από τις 21/3 μέχρι και τις 29/3, θα σας φέρει μια βελτίωση στο άμεσο περιβάλλον σας, σε προσωπικά σας ζητήματα και τέλος θα έχετε τύχη και εύνοια σε νέες ενάρξεις που τυχόν θέλετε να κάνετε.

Ταύροι

Για σας τους Ταύρους ο Δίας θα φέρει αρμονία και καλές σχέσεις με τους φίλους σας, καθώς και με ομάδες στις οποίες συμμετέχετε και έχετε τις ίδιες απόψεις. Θα σας φέρει εύνοια σε θέματα που αφορούν την νέα τεχνολογία, τις επιστήμες και το διαδίκτυο, αν βέβαια ασχολείστε με αυτά και γενικά θα έχετε κάποιες πολύ καλές ιδέες.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους ο Δίας θα φέρει επιτυχία και καλή τύχη στα θέματα της Καριέρας, στην κοινωνική προβολή σας και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Επίσης, μπορεί να σας δώσει κάποια επαγγελματική ανταμοιβή ως επιβράβευση για τη δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα, π.χ. μια προαγωγή.

Καρκίνοι

Για σας τους Καρκίνους ο Δίας θα φέρει διευκολύνσεις και ευκολίες στα θέματα σπουδών και εκμάθησης ξένων γλωσσών. Εάν φερειπείν θέλετε να μάθετε μία ξένη γλώσσα φέτος ή να αρχίσετε ένα μεταπτυχιακό, τότε αυτή είναι μια καλή χρονιά για να το πράξετε. Επίσης, θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για την πραγματοποίηση ταξιδιών στο εξωτερικό. Τέλος, αυτήν την περίοδο μπορεί να ανακαλύψετε και να ασχοληθείτε με ένα νέο είδος φιλοσοφίας ζωής, που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες.

Λέοντες

Για σας τους Λέοντες ο Δίας θα φέρει τύχη, εύνοια και αφθονία σε θέματα που αφορούν κληρονομικά ζητήματα. Σε επιδόματα ή δάνεια τα οποία επιθυμείτε να λάβετε και εύνοια στα οικονομικά του/της συντρόφου σας.

Παρθένοι

Για σας τους Παρθένους ο Δίας, μιας και θα είναι απέναντί σας, θα φέρει εύνοια και τύχη σε σχέσεις, συνεργασίες ή συμφωνίες που θέλετε να κάνετε, ευκολίες στην απόκτηση καινούργιων πελατών εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, προστασία από την επιβουλή ατόμων που θέλουν να σας βλάψουν και τους γνωρίζετε πάρα πολύ καλά.

Ζυγοί

Για σας τους Ζυγούς ο Δίας θα φέρει εύνοια και τύχη στα θέματα της υγείας σας, στην διαχείριση της καθημερινότητάς σας, δηλαδή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Είναι μια καλή περίοδος εάν θέλετε να αποκτήσετε ένα μικρό κατοικίδιο, όπως ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι. Επίσης, φέτος θα έχετε μια μεγάλη εύνοια στα εργασιακά σας θέματα ή μπορεί να βρείτε μια νέα δουλειά σε περίπτωση που δεν έχετε.

Σκορπιοί

Για σας τους Σκορπιούς ο Δίας θα φέρει εύνοια και τύχη στα θέματα των ερωτικών σχέσεων σας. Ειδικά αν δεν έχετε κάποια ερωτική σχέση αυτόν τον καιρό, τώρα ήρθε η κατάλληλη ευκαιρία για να αποκτήσετε μία. Θα ασχοληθείτε περισσότερο και με πιο ευχάριστο τρόπο με τα παιδιά σας. Αν έχετε ή αν σκοπεύετε να αποκτήσετε κάποιον απόγονο, αυτή είναι η πιο κατάλληλη περίοδος. Τέλος, θα έχετε μια εύνοια στα θέματα που αφορούν τη διασκέδασή σας.

Τοξότες

Για σας τους Τοξότες ο Δίας θα φέρει τύχη και εύνοια στα θέματα του σπιτιού σας. Φέτος θα περάσετε πιο ευχάριστα περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας. Ευνοούνται θέματα ανακαίνισης του σπιτιού σας ή εύρεσης νέας κατοικίας. Τέλος, ευνοούνται θέματα πώλησης ακινήτων.

Αιγόκεροι

Για σας τους Αιγόκερους ο Δίας θα φέρει τύχη και εύνοια σε επικοινωνιακά θέματα. Γενικά, αυτόν τον χρόνο ευνοούνται αγορές τεχνολογικών gadgets, ενός καινούργιου κινητού ή η αγορά ενός καινούργιου μεταφορικού μέσου, όπως ενός αυτοκινήτου. Ευνοούνται, επίσης, εκπαιδευτικά θέματα, όπως το να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο ή να ξεκινήσετε φέτος κάποιες σπουδές.

Υδροχόοι

Για σας τους Υδροχόους ο Δίας θα φέρει αφθονία, τύχη και εύνοια στα οικονομικά σας και κυρίως τα οικονομικά που βγαίνουν από την προσπάθειά σας, δηλαδή από τη δουλειά σας. Θα έχετε, επίσης, μια αφθονία στα αποκτήματά σας και μια βελτίωση στο αξιακό σας σύστημα, δηλαδή για το τί αξίζετε.

Ιχθύες

Και το φετινό Όσκαρ πάει στους πρωταγωνιστές του 2022, που δεν είναι άλλοι από το ζώδιο των Ιχθύων. Φέτος βέβαια, οφείλουμε να πούμε ότι κάποιοι θα είναι διπλά ευνοημένοι από το πέρασμα του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους γεννημένους στις 18, 19 και 20/3. Αυτοί θα έχουν τη χαρά και την απόλαυση ο Δίας να περάσει δύο φορές από τον Ήλιο τους. Βέβαια, όλοι οι γεννημένοι κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων θα λάβουν τα δώρα του Δία, αλλά οι προαναφερθέντες γεννημένοι, θα τα λάβουν εις διπλούν. Για σας τους Ιχθύες ο Δίας το 2022 θα φέρει μια βελτίωση στην εικόνα που προβάλετε στους άλλους, θα βελτιωθεί η αυτοέκφρασή σας, η συμπεριφορά σας, θα κοιτάξετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα καλυτερεύσει το περιβάλλον σας και φέτος ευνοείστε σε τυχόν νέα εγχειρήματα που θέλετε να κάνετε. Το μόνο αρνητικό γεγονός που μπορεί να φέρει φέτος ο Δίας είναι το πάχος, που ξαφνικά μπορεί να αποκτήσετε. Γιατί ο Δίας εκτός από τα δώρα του, δυστυχώς φέρνει και κιλά.

 

Από τον Αντώνη Σπυρίδη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα