ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

ASTROTEAM GUEST
05/01/2022

Ο μεγάλος ευεργέτης Δίας, στους Ιχθύες είναι ο Άγιος Βασίλης που φέτος θα φέρει στον κόσμο μας ένα αίσθημα αυταπάρνησης, επιείκειας, ευγένειας και συμπόνοιας για όσους έχουν ανάγκη. Θα μας βοηθήσει να στρέψουμε το βλέμμα μας σε θέματα πιο πνευματικά, χαρίζοντάς μας τη λύτρωση.

Περνώντας ο Δίας για λίγο διάστημα στις πρώτες μοίρες του Κριού το σκηνικό αλλάζει, οδηγώντας μας σε μονοπάτια πιο ηρωικά και ηγετικά, καλώντας μας να αναλάβουμε την υπεράσπιση της ατομικότητας και της προσωπικής μας ελευθερίας, με εξωστρέφεια και πάθος

Κριός

Εποχή της εσωτερίκευσης και της ανάρρωσης. Ήρθε η ώρα να φιλοσοφήσετε βαθύτερα από ό,τι συνήθως ή ακόμα να ασχοληθείτε με προσευχή και διαλογισμό. Στρεφόμενοι μέσα σας, στη σιωπή και τη μοναξιά, ανακαλύπτετε την αναρρωτική ευτυχία της σιωπής και έρχεστε σε επαφή με τις εσωτερικές δυνάμεις και αδυναμίες σας. Με φαντασία, εμπλουτισμένη πίστη στο πνευματικό και με βοήθεια από το υποσυνείδητο, μπορείτε να βρείτε λύσεις καθώς και την πραγματική ουσία της ζωή σας. Ο Δίας, σα φύλακας άγγελος, θα σας προστατεύει σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι εσωτερίκευσης. Ευνοούνται ασχολίες με άσυλα, νοσοκομεία και έρευνα. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να προσφέρετε ανθρωπιστική βοήθεια με αλτρουισμό, αλλά κυρίως αθόρυβα και παρασκηνιακά.

Ταύρος

Η εποχή πραγματοποίησης των στόχων. Έντονα κοινωνικοί, τριγυρισμένοι από φίλους παλιούς και καινούργιους, καθώς και από γνωριμίες που εκτός από αγάπη και αναγνώριση που απλόχερα θα σας παρέχουν, θα μπορέσουν να σας δώσουν και ένα χέρι βοηθείας για την επίτευξη των στόχων σας. Η δράση σας σε ομάδες, είτε θρησκευτικές είτε κοινωνικά ισχυρές, θα βοηθηθεί από τον Δία και θα σας χαρίσει χρήματα, κοινωνική αναγνώριση –ίσως ένα δεύτερο γάμο ή παιδί από υιοθεσία. Τα ενδιαφέροντα, ο τρόπος που βλέπετε τους άλλους και η φιλοσοφική σας άποψη για την κοινωνία πλαταίνει και γίνεται πιο ανθρωπιστική.

Δίδυμοι

Η ώρα της κοινωνικής και επαγγελματικής διάκρισης. Ο Δίας θα σας φέρει τύχη στην επαγγελματική σας πρόοδο και στην πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σας. Οι ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική άνοδο πολλές. Είναι η περίοδος στην οποία θα τονιστούν τόσο οι ηγετικές σας ικανότητες, όσο και η ικανότητα να δίνετε κίνητρα στους άλλους και να τους δημιουργείτε ένα αίσθημα εμπιστοσύνης. Προσέξτε, όμως, τις τάσεις υπερβολής και φανατισμού που μπορεί να σας κυριέψουν αυτή την περίοδο, τόσο κατά την άνοδό σας, όσο και όταν νιώσετε ότι είσαστε στην κορυφή του κόσμου. Για να φτάσετε ψηλά και να μείνετε ψηλά τόσο σε επιχειρηματικά, πολιτικά πόστα ή να πάρετε ηγετικές θέσεις σε όποιον τομέα δραστηριοποιείστε, η άσκηση της εξουσίας πρέπει να γίνεται με αίσθημα δικαιοσύνης και υψηλές ηθικές αρχές

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα της ελευθερίας και των καινούργιων εμπειριών –οι ορίζοντες σας πλαταίνουν. Η ροή του τριγώνου του Δία από τους Ιχθύες σας γεμίζει αισιοδοξία και σας χαρίζει τα δώρα του σε τομείς όπως είναι η ανώτατη εκπαίδευση, οι ξένες γλώσσες, τα μακρινά ταξίδια και οι εμπειρίες της ζωής στο εξωτερικό ή με ανθρώπους από το εξωτερικό. Αρχίζετε να βλέπετε τη ζωή και τα πράγματα με άλλη ματιά, πιο διαισθητική και φιλοσοφική. Η ανάγκη της δικαιοσύνης, μιας θρησκευτικής άποψης του κόσμου ή μιας βαθυστόχαστης πνευματικής μελέτης γίνεται έντονη και χρωματίζει με καινούργιο τρόπο τη ζωή σας. Εύνοια θα υπάρξει, επίσης, σε τομείς όπως οι μεγάλες επιχειρήσεις (π.χ. εισαγωγές/εξαγωγές ), οι εκδόσεις, οι δημόσιες ομιλίες και γενικά σε θέματα ευρύτερης κοινωνικής δικαιοσύνης.

Λέων

Η ώρα αναζήτησης της ψυχής, σε αρμονία με τον απώτερο υψηλό σας στόχο. Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε δύσβατες και κρυμμένες περιοχές –ακόμα και μεταφυσικά πεδία- χωρίς να χάσετε την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σας, με περηφάνια, εντιμότητα και έντονο πάθος. Θα οδηγηθείτε έτσι σε μια σημαντική πνευματική και σωματική ανανέωση. Θα έχετε, επίσης, κέρδη από οικονομικά θέματα και κληρονομιές, από τη διαχείριση της δικής σας περιουσίας ή και από τη διαχείριση τόσο των οικονομικών όσο και των ψυχικών πόρων άλλων ανθρώπων, που σας δωρίζουν την υποστήριξή τους σε πολλούς τομείς. Πιθανά προβλήματα υγείας ή εγχειρήσεις θα έχουν αίσιο τέλος. Ευνοϊκή περίοδος για όσους ασχολούνται με επιχειρήσεις, που έχουν να κάνουν με διαχείριση χρημάτων άλλων (funds, χρηματιστηριακές κ.λπ.), με τη βαθιά επιστημονική έρευνα, καθώς και με τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου. Έντονες τάσεις και εύνοια για βαθιές μεταμορφωτικές και έντονα σεξουαλικές σχέσεις.

Παρθένος

Εύνοια σε θέματα γάμου και συνεργασιών γενικότερα. Η τύχη θα σας συντροφεύει επίσης σε θέματα νομικά, σε εμπορικές συνεργασίες και σε υπογραφές συμβολαίων. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις γενικότερα χρωματίζονται από εμπιστοσύνη, δικαιοσύνη και γενναιοδωρία. Άτομα που σας αντιπροσωπεύουν ή δρουν για λογαριασμό σας, θα σας ευνοήσουν ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά. Οι εχθροί σας φανερώνονται για τη δική σας προστασία και η αντιμετώπισή τους διευκολύνεται με την απλόχερη βοήθεια του Δία. Χρειάζεται μόνο να δείξετε προσοχή σε μια υπερβολική αισιοδοξία που μπορεί να σας διακατέχει στις σχέσεις σας ή σε παράλογα υψηλές προσδοκίες, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε δυσκολίες ή κ ασυμφωνίες.

Ζυγός

Ο Δίας εδώ σκορπίζει τα δώρα του στην καθημερινή/επαγγελματική σας ζωή. Εύνοια, λοιπόν, και αυτοεπιβεβαίωση στην καθημερινότητα, στις σχέσεις με τους υφιστάμενους και στην εξυπηρέτηση που παρέχεται στους άλλους. Η γενναιοδωρία σας, η καλή οργανωτική σας ικανότητα, η προθυμία σας να βοηθήσετε με τρόπο αξιότιμο και αδιάφθορο αναγνωρίζονται τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά, κερδίζοντας έτσι το σεβασμό και την εκτίμηση των άλλων. Η υγεία σας θα είναι καλή και θα έχετε ισχυρές αναρρωτικές δυνάμεις. Πιθανόν να στραφείτε σε θέματα υγιεινής διατροφής και να αλλάξετε τη φιλοσοφία με την οποία αντιμετωπίζετε τα θέματα υγείας και γενικότερα το σώμα σας. Τα κατοικίδια ζωάκια που έχετε ή θα μπορούσατε να αποκτήσετε αυτή την περίοδο, ευνοούνται ιδιαίτερα και θα είναι πιστοί σύντροφοι της καθημερινότητάς σας

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς ήρθε η ώρα να απολαύσετε τη ζωή και τη δημιουργία και να τη δείτε μέσα από μια πιο παιχνιδιάρικη ματιά. Η εύνοια σάς χαρίζεται σε τομείς όπως είναι ο έρωτας και οι ερωτικές σχέσεις, η ψυχαγωγία, η διασκέδαση, τα τυχερά παιχνίδια, ο τζόγος, τα σπορ και η ένταξη σε ομάδες, από τις οποίες αντλείτε χαρά. Πιθανόν να ήρθε η ώρα να μάθετε χορό, μπριτζ ή να μπείτε σε μια θεατρική ομάδα, καθώς ιδιαίτερη εύνοια θα σας χαριστεί σε θέματα καλλιτεχνικής έκφρασης, λογοτεχνικής ή γενικότερης έμπνευσης. Τα παιδιά θα έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή σας, χαρίζοντάς σας μεγάλη χαρά -θα έχετε δε τύχη και σε θέματα εγκυμοσύνης. Ευνοείται η διδασκαλία και επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά.

Τοξότης

Αρμονία στην προσωπική/οικογενειακή ζωή. Θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια από μέλη της οικογένειάς σας, από ακίνητα ή από κληρονομικά. Η πατρίδα και οι προγονικές ρίζες θα σας φέρουν τύχη στη ζωή σας. Ίσως0 να ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το ζεστό μεγάλο σπίτι, που πάντα ονειρευόσασταν. Έχετε πνευματική και ψυχική υγεία και οι υποθέσεις, που πιθανόν σας ταλαιπωρούσαν, θα οδηγηθούν σε ένα αίσιο τέλος. Προσοχή μόνο σε τάσεις ματαιοδοξίας, καθώς και στην υπέρμετρη περηφάνια για την καταγωγή, που θα μπορούσε να οδηγήσει τόσο σε φανατισμό, σε θέματα πατριωτικά όσο και σε ένα τυραννικό καθεστώς στην οικογενειακή εστία.

Αιγόκερως

Μεγάλες ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις. Καινούργια παράθυρα ανοίγονται για εσάς σε τομείς γνώσης, επιστήμης, διδασκαλίας και συγγραφής. Ο τρόπος σκέψης, η αντίληψή σας και η επικοινωνιακή σας ικανότητα διευρύνονται και τοποθετούνται σε φιλοσοφικότερα πλαίσια. Οι διανοητικές ικανότητές σας αυξάνονται, μαθαίνετε εύκολα και αυξάνεται η ικανότητά σας να ενημερώνετε και να πείθετε τους άλλους. Οι σχέσεις με τα άτομα τους περιβάλλοντός σας, όπως αδέλφια, ξαδέλφια, κοντινοί συγγενείς και γείτονες ευνοούνται και θα περάσετε μια περίοδο κατά την οποία θα προσαρμόζεστε με μεγαλύτερη επιτυχία στον άμεσο κοινωνικό σας περίγυρο.

Υδροχόος

Η καλή σας τύχη εκφράζεται και ευνοεί την επιτυχία σας στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωή σας. Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια σε θέματα τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Έρχεστε σε ευνοϊκή επαφή με την αίσθηση της προσωπικής σας αξίας και ασφάλειας και αυτή η εσωτερική σας αισιοδοξία σας κάνει αγαπητούς και ελκυστικούς. Μεγάλη εύνοια και επιτυχία θα έχετε στις οικονομικές σας υποθέσεις, η ικανότητα σας να βγάζετε χρήματα αυξάνεται και έχετε την τύχη με το μέρος σας, τόσο σε καινούργια οικονομικά ανοίγματα όσο και στην επιτυχή διατήρηση των κεκτημένων σας –κερδίζοντας έτσι περισσότερη προσωπική ελευθερία. Είναι, επίσης, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος αυτοπραγμάτωσης, ανακάλυψης και έκφρασης των εσωτερικών ταλέντων και εφοδίων σας.

Ιχθύες

Όταν ο Δίας μπαίνει στον πρώτο σας οίκο, ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε τη ζωή αλλάζει. Αποκτάτε πίστη στον εαυτό σας και στα κατορθώματά σας και ταυτόχρονα κερδίζετε την εμπιστοσύνη των άλλων. Η προσέγγιση της ζωής γίνεται πιο έντιμη, δίκαιη και ειλικρινής. Ο τρόπος που κινείστε και εκφράζεστε αποκτά μια ποιότητα χαράς, χιούμορ, ευγένειας και μεγαλοσύνης. Είστε ικανοί να μεταφέρετε την αισιοδοξία σας και στους ανθρώπους που έλκετε γύρω σας. Η προβολή της προσωπικότητάς σας αυξάνεται. Η ταυτότητά σας θα εκφραστεί με αυτοπεποίθηση, σε καινούργια ξεκινήματα που γίνονται με αισιοδοξία και μεγάλη ζωτική δύναμη. Η προσωπικότητα και το σώμα αποκτούν μια πληθωρικότητα (υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παχύνετε ή να μείνετε έγκυος –οπότε προσοχή). Τα σπορ μπορεί να κερδίσουν μια θέση στη ζωή σας και ο Δίας θα είναι ένας φύλακας άγγελος, όσον αφορά την υγεία και τη ζωτικότητά σας. Ο μόνος κίνδυνος είναι να παρουσιάσετε μια τάση για αλαζονεία, αυταρέσκεια και έλλειψη αυτοκριτικής.

 

Από την Ανδρονίκη Χαριτάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα