Δίας στους Ιχθύες – Ο Δίας των θαυμάτων

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
08/05/2021

Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας και της προστασίας, της επέκτασης και της ανώτερης γνώσης, όχι μόνο αλλάζει θέση αλλά μπαίνει και στο παραδοσιακό του “σπίτι”, στους Ιχθύες, ένα ζώδιο στο οποίο νιώθει άνετα και μπορεί να δράσει σε όλο του το φάσμα.

Για την ακρίβεια μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14.5.2021 όπου θα παραμείνει έως τις 28 Ιουλίου 2021, όπου μετά την αναδρομή του επιστρέφει για τελευταία φορά στο ζώδιο του Υδροχόου έως τις 29 Δεκεμβρίου. Από εκεί και πέρα, αρχίζει πάλι τη διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Δίας είναι ένας παρεξηγημένος πλανήτης. Το άκουσμα του δημιουργεί υπερβολικές προσδοκίες στους ανθρώπους (κάτι για το οποίο ευθύνονται και οι αστρολόγοι ως ένα βαθμό). Φυσικά και φέρνει δώρα, είμαστε όμως έτοιμοι να τα αναγνωρίσουμε ή απογοητευόμαστε λόγω των υψηλών προσδοκιών που έχουμε δημιουργήσει αναμένοντας τη διέλευση του; Ο Δίας δεν έρχεται για να κερδίσουμε το λαχείο, όπως πολλοί πιστεύουν κι έτσι, όταν μας απαλλάσσει από κάτι ή μας προστατεύει από κάτι άλλο, δεν το διακρίνουμε, δεν μένουμε ευχαριστημένοι. Κι όμως, όλοι μπορούμε να περιμένουμε θετικά πράγματα από τον πλανήτη της πνευματικής επέκτασης, αν κι εμείς δεν στοχεύσουμε αποκλειστικά στην ύλη αλλά και στο πνεύμα κι αν αναπτύξουμε τη διάθεση αλληλοβοήθειας, αν κοιτάξουμε πέρα από τον εαυτό μας.

Ο Δίας επίσης, τείνει να διογκώνει και να επεκτείνει ό,τι βρει μπροστά του. Συχνά, αυτή η επέκταση μεταφράζεται και σε… κιλά αλλά όχι μόνο. Είναι πολύ πιθανόν να μεγεθύνει και κάτι δυσάρεστο, αυτό όμως εξαρτάται πάντα από το προσωπικό ωροσκόπιο του ανθρώπου. Σε κοσμικό επίπεδο, θα αυξήσει την ασθενικότητα, τις ιώσεις (δυστυχώς), τη χρήση ναρκωτικών και άλλων ουσιών, τις εξαρτήσεις – ειδικά όταν συναντηθεί του χρόνου με τον Ποσειδώνα, μία συνάντηση εξαιρετικά σημαντική κι αυτό είναι θέμα επόμενου άρθρου).

Αν η γενική διάθεση του Δία είναι επεκτατική – είναι ένας πλανήτης που δεν συμπαθεί καθόλου τα όρια – στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα ζώδιο δικό του, συντονισμένο απόλυτα με τη φύση του, αυτό υπερπολλαπλασιάζεται.

Όσο διαρκέσει η διέλευση του, θα αυξήσει προσδοκίες, την πνευματικότητα, θα ευνοήσει την έμπνευση, τις τέχνες και την πίστη παντός είδους. Θα ευνοήσει τη φαρμακευτική (με την ελπίδα έως και το ’22 να φέρει και την κυκλοφορία  του  φαρμάκου κατά του κορονοϊού) αλλά και τη θεραπευτική γενικά. Θα αυξηθεί η φαντασία αλλά και η συμπόνοια, η θέληση να βοηθηθεί ο διπλανός. Περισσότερος κόσμος θα στραφεί προς τη μεταφυσική και τον πνευματισμό. Θα οξυνθεί η διαίσθηση και τα παραφυσικά φαινόμενα. Ο Δίας στους Ιχθύες, είναι ο Δίας των θαυμάτων και πολλοί τυχεροί θα δουν θαύματα να συμβαίνουν στη ζωή τους, εφόσον κάτι τέτοιο προβλέπεται από το προσωπικό τους ωροσκόπιο. Θαύματα μικρότερα και θαύματα μεγαλύτερα.

Ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων, το τελευταίο του ζωδιακού, θα σημάνει την αρχή του τέλους ενός μεγάλου και σημαντικού κύκλου για όλη την ανθρωπότητα.  Η ευχή είναι να ολοκληρωθεί – σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον – το θέμα του ιού που μαστίζει τον πλανήτη, ώστε με την επόμενη θέση του Δία στον Κριό αργότερα, να γυρίσουμε σελίδα οριστικά.

Από τη νέα θέση του Δία, όλοι έχουν μερίδιο αλλά τα πιο ευνοημένα ζώδια είναι πρωτίστως τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και όσοι έχουν πλανήτες και μαθηματικά σημεία εκεί. Για το 2021, περισσότερη εύνοια για όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες των ζωδίων σας.

 
Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;
 

Κριοί και Ωροσκόποι Κριοί:
Ο Δίας θα σας βοηθήσει να κλείσετε παρελθοντικούς καρμικούς κύκλους που σας απασχολούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ολοκληρώσετε καταστάσεις που θα σας ελαφρύνουν ψυχικά. Προστασία σε ζητήματα που αφορούν νοσοκομεία και άλλους είδους ιδρύματα. Πιο οξυμένη διαίσθηση, πολλά και προφητικά όνειρα, ξεκούραση. Η επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο και την πίστη σας, θα σας κάνει καλό. Προστασία από κρυφούς εχθρούς. Θα αποκαλύπτονται πράγματα και καταστάσεις ώστε να προφυλαχτείτε. Ενασχόληση με τη μεταφυσική σε βαθύτερο επίπεδο.

 

Ταύροι και Ωροσκόποι Ταύροι:
Ο Δίας από τους Ιχθύες, θα φροντίσει να επεκτείνει τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο (από τον οποίο έχετε να περιμένετε ευχάριστα) αλλά και να σας προστατεύσει (ή και να σας απαλλάξει) από σχέσεις τέτοιου είδους που έχουν δημιουργήσει βάρη. Το πιθανότερο είναι να θελήσετε να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα ή σύλλογο. Πολλοί, θα κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον και θα θέσετε νέους στόχους, με αισιοδοξία και πίστη. Τα αποτελέσματα των ως τώρα κόπων σας, θα αρχίζουν να φέρνουν καρπούς. Εύνοια και στήριξη ή ευκαιρίες μέσα από φιλικές σχέσεις. Μέσα από την ιδεολογική στάση, προκύπτουν νοήματα που σας ανακουφίζουν. Ενασχόληση με την πολιτική ή τον συνδικαλισμό.

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι:
Ο Δίας έρχεται να αναδείξει την επαγγελματική σας εικόνα, να σας δώσει ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα και την εύνοια των ανωτέρων σας, αρκεί να θυμάστε ότι η φήμη μπορεί να είναι είτε θετική είτε αρνητική, αναλόγως των προθέσεων και των κινήσεων σας, διότι οι επιπόλαιες επιλογές και υπερβολικές κινήσεις, μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Για αρκετούς, θα διαφοροποιηθεί η κοινωνική εικόνα μέσω ενός γάμου ή μίας επαγγελματικής αναβάθμισης. Ας μην ξεχνάμε ότι οι εκλείψεις παράλληλα, αλλάζουν τη ζωή σας. Ο Δίας μπορεί επίσης να σας απαλλάξει από κάποια εργασία ή τα προβλήματα της και να φέρει νέες ευκαιρίες. Είναι ευκαιρία να δείξετε τις δυνατότητες σας και να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Καρκίνοι και Ωροσκόποι Καρκίνοι:
Φαίνεται να σας περιμένει μία τυχερή στροφή σε σχέση με τις σπουδές σας ή την απόκτηση πτυχίου. Έρχονται άνθρωποι που φέρνουν ευκαιρίες ώστε να διευρύνετε το γνωσιακό σας πεδίο. Τα πράγματα παίρνουν διαφορετικό νόημα και θα αποκτήσετε πιο αισιόδοξη οπτική. Παράλληλα, όσοι στοχεύετε προς το εξωτερικό, είτε για λόγους αναψυχής είτε επαγγελματικούς κλπ, έχετε υποστήριξη και ευκαιρίες. Υπάρχει εύνοια σε νομικά θέματα ενώ κάλλιστα μπορείτε να βελτιώσετε σχέσεις με συγγενείς, ειδικά εξ’ αγχιστείας. Γενικά, θα υπάρξει για όλους τους Καρκίνους σταδιακά, διευκόλυνση και επέκταση αλλά και ευκαιρίες.

Λέοντες και Ωροσκόποι Λέοντες:
Ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας δώσει μία μοναδική ευκαιρία να απαλλαγείτε από οικονομικά βάρη που σχετίζονται με το κράτος, με δάνεια, διατροφές κλπ. Γενικώς, θα βελτιώσει όσα λαμβάνετε από τρίτους, όχι μόνο οικονομικά, αν και για αρκετούς θα έρθουν κληρονομιές. Θα σημάνει μία περίοδο απαλλαγής από φόβους επίσης και βαθιών συνειδητοποιήσεων. Προβλέπεται βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής επίσης. Εάν δεν είστε μόνοι σας, να γνωρίζετε ότι θα ευνοήσει και τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Σε κάθε περίπτωση, θα ικανοποιηθείτε κι εσείς όμως, από όσα οι άλλοι σας προσφέρουν. Προστασία σε χειρουργεία.

Παρθένοι και Ωροσκόποι Παρθένοι:
Ο Δίας έρχεται για να διευρύνει όχι μόνο τον κοινωνικό σας κύκλο αλλά να φέρει κι ευκαιρίες για νέες σχέσεις κι έρωτες, όπως και συνεργασίες! Κάποιοι, θα απελευθερωθείτε από συνεργατικές ή συντροφικές σχέσεις που σας βαραίνουν με περισσότερη ευκολία απ’ όση περιμένατε και άλλες θα πάρουν τη θέση τους.
Για πολλούς Παρθένους η διέλευση του Δία από τους Ιχθύες θα είναι περίοδος γάμου και αυξημένων κοινωνικών υποχρεώσεων. Οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε, θα έχουν να σας προσφέρουν πράγματα και να σας υποστηρίξουν ποικιλοτρόπως. Θα έχετε την ευκαιρία δε, να απαλλαγείτε από άτομα που σας εχθρεύονται.

Ζυγοί και Ωροσκόποι Ζυγοί:
Η καθημερινότητα σας θα βελτιωθεί αισθητά, το ίδιο και οι συνθήκες εργασίες σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις με συναδέλφους αλλά και να ευνοηθείτε επαγγελματικά σε κάθε περίπτωση. Με τον Δία στους Ιχθύες, θα υπάρχει υποστήριξη σε θέματα υγείας, ιατρών, θεραπειών κλπ αλλά είναι σημαντικό να προσέξετε κι εσείς τις διατροφικές επιπολαιότητες και τις υπερβολές για να μην έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα επιθυμούσατε. Ένα ζωάκι θα μπει στις ζωές αρκετών ή θα υπάρχει κάποια τύχη, προστασία, για όσα ήδη έχετε.

Σκορπιοί και Ωροσκόποι Σκορπιοί:
Μέσα στην γενική πίεση που έχετε, έρχεται ο Δίας να σας κάνει να χαρείτε. Κάποιοι γιατί ευνοείστε στον ερωτικό (και σεξουαλικό) τομέα, άλλοι γιατί παίρνετε χαρά από τα παιδιά σας ή από ένα παιδί που έρχεται και άλλοι γιατί “ξυπνά” ο δημιουργικός σας εαυτός και παράγετε έργο που σας ικανοποιεί (και επιχειρηματικά), κερδίζοντας μάλιστα και αποδοχή. Περισσότερες οι ευκαιρίες για κέρδη από τυχερά παιχνίδια. Περισσότερες οι ευκαιρίες και για εξωστρέφεια, διασκέδαση και χαρά, κάτι που έχετε ανάγκη. Μία νέα δημιουργική ενασχόληση, ένα χόμπυ, θα σας ικανοποιήσει.

Τοξότες και Ωροσκόποι Τοξότες:
Αν αποφασίσετε να μετακομίσετε, να κάνετε μία ωραία ανακαίνιση ή και αγορά σπιτιού, ο Δίας θα βοηθήσει ώστε να γίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αγορές που σχετίζονται με το σπίτι και την οικοσκευή. Αρκετοί θα απαλλαγείτε και θα απελευθερωθείτε από βάρη που αφορούν την οικογένεια ή την ακίνητη  περιουσία. Τα τελευταία βέβαια σε αρκετούς, θα διευρυνθούν κιόλας. Θα υπάρξει υποστήριξη από άτομα την οικογενείας σας όταν τη χρειαστείτε. Πολλές ψυχολογικές συνειδητοποιήσεις θα έρθουν με αυτή τη θέση επίσης, και αποκαλύψεις πραγμάτων που αφορούν την οικογένεια και τις ρίζες σας.

Αιγόκεροι και Ωροσκόποι Αιγόκεροι:
Το μεγάλο δώρο του Δία από τους Ιχθύες, θα είναι η αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας: Θα γίνει πιο αισιόδοξη η ματιά σας, κάτι που κακά τα ψέματα, έχετε ανάγκη! Θα αυξήσει τις μετακινήσεις σας, όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για λόγους αναψυχής. Θα διευρύνει τις γνώσεις μέσω σεμιναρίων κλπ ενώ θα αποκτήσετε περισσότερη δημοφιλία διαδικτυακά. Αρκετοί από εσάς θα αντικαταστήσετε το μεταφορικό σας μέσο ή θα κάνετε αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού, υπολογιστές κ.α. Θα σας δωθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε σχέσεις με αδέρφια. Ετοιμαστείτε για μία περίοδο όπου θα λαμβάνετε περισσότερη πληροφορία από το συνηθισμένο.

Υδροχόοι και Ωροσκόποι Υδροχόοι:
Θα έχετε για αρκετό καιρό τον Δία στο ζώδιο σας, αφού θα επιστρέψει σε αυτό με την αναδρομή του. Έχετε όμως να περιμένετε πολύ ωραία πράγματα και με τον Δία στους Ιχθύες, που έρχεται να αυξήσει τα εισοδήματα σας και να φέρει οικονομικές ευκαιρίες αλλά και απαλλαγή από κάποια οικονομικά βάρη. Ευκαιρία να αναγνωρίσετε περισσότερο την αξία σας και να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να νιώσετε με κάποιο τρόπο πιο ασφαλής. Θα δείτε να έρχονται μικρά ή μεγαλύτερα δώρα συχνότερα ενώ κι εσείς θα κάνετε συμφέρουσες αγοραπωλησίες.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύες:
Όπως καταλαβαίνετε, είστε οι… νικητές! Η εύνοια και η ευεργεσία του Δία που έρχεται στο ζώδιο σας, θα λειτουργήσει πολυεπίπεδα. Προσέξτε μόνο μην μεταφραστεί σε… κιλά η περιβόητη επέκταση που έρχεται μαζί του! Ένας νέος κύκλος ξεκινά για εσάς, απαλλάσοντας σας από βάρη του παρελθόντος και από πολλά που σας απασχολούσαν σε σχέση με αυτό. Φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες, οικογενειακή επέκταση, προσωπική ανάπτυξη, πολλές ευκαιρίες παντός είδους. Αυξάνεται η τύχη σας γενικώς και διευρύνεται το άμεσο σας περιβάλλον, από το οποίο μπορείτε να περιμένετε υποστήριξη και αποδοχή.

Από τη Νόνα Βουδούρη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα