Δίας στους Διδύμους | Περίεργος, κοινωνικός και επικοινωνιακός

ASTROTEAM GUEST
17/04/2024

25 Μαΐου 2024 – 9 Ιουνίου 2025

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της ανάπτυξης και της αισιοδοξίας. Αναζητά τη μεγάλη αλήθεια και το νόημα και συνδέεται με τον ανώτερο νου, τη φιλοσοφία, την αλήθεια και τη θρησκεία. Ο Δίας είναι ο πιο τυχερός από όλους τους πλανήτες και είναι γνωστός για το ότι μας ευλογεί με καλή τύχη. Ο Τοξότης είναι το κυρίαρχο ζώδιο του Δία — ένα εκτεταμένο ζώδιο ακριβώς απέναντι από τους χαοτικούς Διδύμους. Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ πιο δύσκολη όταν ο γίγαντας Δίας εισέλθει στους ευάερους Διδύμους. Ο συνήθως γεμάτος αυτοπεποίθηση και φιλόδοξος πλανήτης θα μπορούσε να χρειαστεί να ξεπεράσει περισσότερα εμπόδια από ό,τι σε άλλα ζώδια. Οι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι είναι αντικειμενικοί, περίεργοι και πολύπλευροι, ενώ ο Δίας αναζητά απόλυτες απαντήσεις. Είναι αλήθεια ότι αυτή η ενέργεια μπορεί να κάνει το κεφάλι μας να γυρίζει, αλλά μπορεί επίσης να εμπνεύσει πλήθος ιδεών και αποκαλύψεων στη δική μας ζωή.

Όταν ο Δίας βρίσκεται στους Διδύμους

Ο Δίας μας ωθεί να σκεφτούμε βαθιά, ενθαρρύνοντας το μυαλό μας να αναπτυχθεί και να επεκταθεί, και οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της σκέψης και της επικοινωνίας. Στην αρχή, φαίνεται ότι αυτές οι δύο ενέργειες θα πήγαιναν χέρι-χέρι, αλλά αυτή η διέλευση μπορεί συχνά να μας κάνει να νιώθουμε καμένοι και καταβεβλημένοι. Οι Δίδυμοι, πεινασμένοι για νέες πληροφορίες, ρωτάνε τι είναι αυτό;”, ενώ ο Δίας ρωτά ταυτόχρονα, “τι σημαίνει αυτό;”. Αυτή η διέλευση μας γεμίζει με ατελείωτη περιέργεια, δίνοντάς μας την ευκαιρία να μάθουμε και να αναπτύξουμε τη διαδικασία της σκέψης μας. Ο Δίας στους Διδύμους μας βοηθάει να στρέψουμε το βλέμμα του μυαλού μας προς άλλη κατεύθυνση -ή κατευθύνσεις- καθώς οι Δίδυμοι είναι πιο διαφορετικοί από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Μας δίνεται μια απεριόριστη παλέτα ιδεών και δυνατοτήτων από τις οποίες μπορούμε να δούμε ή να βιώσουμε τη ζωή. Οι γωνίες αντίληψής μας αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται, διευρύνοντας το μυαλό μας. Οι ευάεροι Δίδυμοι είναι το ζώδιο που είναι γνωστό ότι είναι ομιλητικοί, πράγμα που σημαίνει ότι θα ζήσουμε μια πραγματικά υπέροχη επικοινωνία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι άνθρωποι θα είναι πιο ανοιχτοί στο να ακούσουν ο ένας τις ιδέες του άλλου και όλοι θα έχουν καλύτερη αίσθηση του χιούμορ και γενικά μια πιο χαρούμενη άποψη για τη ζωή. Ναι, θα μιλάμε πολύ, αλλά δεν θα είναι μόνο κουβέντα – μπορούμε να πετύχουμε πολλά και κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης!

Ας δούμε λίγο εκτενέστερα τί θα φέρει ο Δίας σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός – Ο Δίας για εσάς είναι ισχυρός όσο αφορά τη βελτίωση της προώθησης υπηρεσιών, τις διασυνδέσεις και τις εμπορικές διαπραγματεύσεις. Τομείς που μπορούν να βελτιωθούν είναι οι πωλήσεις, η εκπαίδευση και η αναμετάδοση πληροφοριών.

Ταύρος – Περνώντας ο Δίας στους Διδύμους, αυτόματα ευνοείται ο τομέας των χρημάτων και των ασφαλειών. Αύξηση στα κέρδη σας και σημαντικές αγορές είναι στο προσκήνιο. Προσοχή όμως Ταυράκια, διότι ίσως αυξηθούν και οι ανασφάλειες για τα κεκτημένα σας!

Δίδυμοι – Κατά η διάρκεια αυτής της περιόδου, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες. Έχετε την τύχη με το μέρος σας! Κυνηγήστε τα όνειρά σας και υλοποιήστε τους στόχους σας.

Καρκίνος – Αξιοποίηση κρυφών ταλέντων και επιθυμιών για ΄σας. Αποφασιστικότητα σε εσωτερικά ζητήματα. Ωραία περίοδος για να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία, διαλογισμό και σε γενικές γραμμές να έρθετε πιο κοντά στο Θείο (και ταυτόχρονα στη λύτρωση μέσω της συγχώρεσης).

Λέων – Ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών με έντονη κοινωνική ζωή. Επίσης, θα ασχοληθείτε πολύ με τα κοινά κάποιοι από εσάς. Λόγω δημοφιλίας θα πάρετε ηθική ικανοποίηση και αυτό, νομίζω, σας αρκεί.

Παρθένος – Εδώ, ο τομέας της καριέρας και της φήμης ανθίζει για εσάς. Αρκεί, φυσικά, να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, με τον οποίο θα είναι φορτωμένος ο Δίας. Πιθανό να υπάρξει γάμος για μερικούς με εύπορο άτομο ή με άτομο που θα υπάρχει διαφορά ηλικίας.

Ζυγός – Πολύ ευχάριστα ταξίδια στο εξωτερικό, επιτυχία στις σπουδές και νομικές υποθέσεις που θα ευνοηθούν. Πολλοί από εσάς θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ενώ κάποιοι άλλοι θα ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο.

Σκορπιός – Οικονομικά που αφορούν κοινά έσοδα, κληρονομιές και οφειλές έχουν τώρα, πλέον, τη δυνατότητα βελτίωσης με σύμμαχό σας τον Δία. Επέκταση επιχειρήσεων μέσω μιας συνεργασίας. Εύνοια στα ερωτικά μόνο αν υπάρξει προθυμία για νέες γνωριμίες.

Τοξότης – Κατά τη διάρκεια που θα παραμείνει ο Δίας στους Διδύμους, θα προκύψει μια νέα συνεργασία ή ένας γάμος (ίσως απλή δέσμευση). Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να το επισημοποιήσετε.

Αιγόκερως – Η υγεία σας (τι πιο πολύτιμο) θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Θα αφιερώσετε χρόνο στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης μέσω σωστής διατροφής, αποτοξίνωσης κλπ. Νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις και εκτίμηση των δεξιοτήτων σας. Φυσικά και των υπηρεσιών που θα προφέρετε.

Υδροχόος – Επιτυχία σε επενδύσεις και ερωτικά ζητήματα. Νέες σχέσεις με διάρκεια. Κάποιοι από εσάς θα υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Ιχθύες – Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει που έχει να κάνει με την οικογένεια και το σπίτι. Πιθανή η αγορά του δικού σας σπιτιού ενώ αυξάνονται τα κέρδη μέσω της ακίνητης περιουσίας.

 

Από τον Γρίγο Νικόλαο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα