Δίας στους Διδύμους | Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

ASTROTEAM GUEST
18/05/2024

Δίας στους Διδύμους | 26 Μαΐου 2024 έως Ιουνίου 2025 – Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Κριός

Η ενεργητικότητα σας θα μπορέσει με μαγικό τρόπο να διοχετευτεί σε μετακινήσεις, αλισβερίσια με νέους ανθρώπους και συγγενικά σας πρόσωπα. Η επικοινωνία θα είναι αβίαστη και εποικοδομητική. Δεν αποκλείεται η εμπλοκή σας σε ομάδες και κοινότητες και μάλιστα με τρόπο που η πρωτοποριακή σας δράση να ωφελήσει και να δρομολογήσει το σκοπό τους. Και για το τέλος, να έχετε στο νου σας ότι τα παραπάνω ακολουθούν χρηματικά οφέλη, η τσέπη σας ίσως βαρύνει! Πάντως, εάν θέλετε να αγοράσετε κάτι, η αγορά αυτοκινήτου ευνοείται σίγουρα!

Ταύρος

Μήπως ήρθε η ώρα να ταρακουνήσει κάποιος την ηρεμία σας; Ίσως αναθεωρήσετε πολλά και πιστέψετε περισσότερο σε σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας και τακτικής. Πιθανή είναι και μία μετάλλαξη στην καριέρα σας, αλλαγή εργασίας προς το καλύτερο, χρηματική αύξηση, προαγωγή. Οι αλλαγές πιθανότατα σχετίζονται με πνευματικά θέματα, θέματα κατάρτισης, μόρφωσης και ουσιαστικά επιμόρφωσης. Πάντως θα είναι δραστικές και μακροπρόθεσμα θα σας ωφελήσουν οικονομικά, δυνητικά σε μεγάλο βαθμό. Αφεθείτε, μην αντιστέκεστε και επωφεληθείτε από την αλλαγή.

Δίδυμοι

Θα λάβετε δώρα που θα επιφέρουν την ισορροπία και όχι δώρα πληθωρικά. Θα έχετε δίκαιη ανταμοιβή για ότι έχετε προσπαθήσει, θα απολαύσετε επισημοποίηση σχέσεων ή συνεργασιών όπου έχετε δώσει τον καλύτερό σας εαυτό και θα ανταμειφτείτε χρηματικά όπου έχετε μοχθήσει. Από την άλλη μεριά δεν θα σας συγχωρεθούν επιπόλαιες κινήσεις ή τυχοδιωκτικά κίνητρα, διαφορετικά δεν αποκλείονται απώλειες, οι οποίες όταν είναι οικονομικές μπορεί να είναι συγκρίσιμες με χρεοκοπία. Εάν όμως επιδείξετε ευγνωμοσύνη, ακεραιότητα και πίστη, το πρόσημο στο τέλος θα είναι θετικό.

Καρκίνος

Προστασία και λύτρωση είναι τα δώρα σας. Προστασία απέναντι σε κρυφούς εχθρούς που επιβουλεύονται τα σχέδια σας και άτομα και καταστάσεις που παρακωλύουν τις σπουδές σας ή την επιθυμία σας για ταξίδια και γνώση. Η λύτρωση θα έρθει μέσα από εσωτερική κάθαρση, ενδελεχή, ίσως σε κάποιο βαθμό επίπονη και κουραστική, αλλά διαφωτιστική ενδοσκόπηση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τη διαίσθηση και να έρθετε σε επαφή με το ασυνείδητο. Απειλές παρασκηνίου αποκαλύπτονται προς όφελός σας. Τέλος, χρήματα που σας οφείλουν και εκκρεμούν ίσως επιστραφούν.

Λέων

Έρχονται βαθιές, ωφέλιμες αλλαγές σε συντροφικές σχέσεις και συνεργασίες. Νέες γνωριμίες, νέες φιλίες σας ευνοούν και λαμβάνετε χέρι βοηθείας από φιλικά σας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να συμμετάσχετε σε ομάδες και μάλιστα με ηγετικό ρόλο, που άλλωστε σας ταιριάζει, αλλά παράλληλα θα αναπτύξετε και ομαδικό πνεύμα αρμονίας. Χρηματικά κέρδη μέσα από συνεργασίες είτε στον επαγγελματικό χώρο είτε από τον σύντροφό σας είναι πιθανά. Εν κατακλείδι, προωθείται το συλλογικό στοιχείο εποικοδομητικά για εσάς.

Παρθένος

Ο μεγάλος ευεργέτης στέκεται ως δικαστής στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σας είτε για να σας απογειώσει είτε για να σας καθηλώσει. Οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται είναι σημαντικές. Νέες επαγγελματικές προτάσεις, προαγωγές, πιθανοί γάμοι, βοήθεια από άτομα εξουσίας είναι όλα στην ατζέντα, όχι όμως αβίαστα, ως μάννα εξ ουρανού. Οι επιπόλαιες κινήσεις, οι αμέλειες και οι κακόβουλες ενέργειες δεν επιβραβεύονται. Αντιθέτως μία μικρή παραφωνία μπορεί να διαλύσει την ορχήστρα. Εάν λοιπόν λειτουργήσετε με σύστημα, σταθερά και καθαρά όπως συνηθίζετε, έχετε να λαμβάνετε σπουδαία δώρα.

Ζυγός

Ο γενναιόδωρος πλανήτης σας προστατεύει σωματικά και συναισθηματικά. Η υγεία σας θωρακίζεται και ανακουφίζεστε από τυχόν προβλήματα υγείας που σας πιέζουν αυτό τον καιρό. Ταυτόχρονα ευνοούνται θέματα ψυχικής και διανοητικής ανάτασης. Νέα φλερτ, νέοι έρωτες, ταξίδια, σπουδές, νέες φιλοσοφίες, δεν ακούγονται και άσχημα! Μπορείτε πλέον να αναπνεύσετε καλύτερα, πιο ανάλαφρα, να ενθουσιαστείτε. Επίσης ευνοούνται δικαστικές υποθέσεις και επικαιροποίηση σπουδών με απόκτηση πτυχίων ή επιτυχία σε εξετάσεις. Εν κατακλείδι, σταθεροποιήστε την υγεία σας και ανανεωμένοι πλέον ετοιμαστείτε να απολαύσετε νέα ανοίγματα.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να κάνετε με επιτυχία αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Να ξεκαθαρίσετε θολές καταστάσεις και διλήμματα μέσω της λεπτομερούς ενδοσκόπησης. Οι σχέσεις σας θα γίνουν ουσιαστικές αλλιώς θα τελειώσουν για πάντα. Η ουσία και το βάθος σας ταιριάζει και τώρα σας ευνοεί περισσότερο από ποτέ. Τύχη έρχεται σε θέματα χρημάτων, τα οποία προέρχονται από άλλους ή από κληρονομιές. Δανεικά που σας χρωστούν επιστρέφουν και χρηματοοικονομικές επενδύσεις ευνοούνται αρκεί να μην είναι αλόγιστες. Τυχόν επεμβάσεις ή χειρουργεία ευνοούνται ή αποφεύγονται.

Τοξότης

Το δικό σας δώρο είναι η ωρίμανση των σχέσεων και η καλυτέρευση αυτών. Έρχονται νέες σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και οι ήδη υπάρχουσες είναι δυνατόν να μεταλλαχθούν σε κάτι καλύτερο, κάτι το ανώτερο, κυρίως λόγω μεγάλης αλλαγής στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε και σκέφτεστε. Οι υγιείς σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται ενώ η λύση προβληματικών σχέσεων και ακατάλληλων συνεργασιών γίνεται αναίμακτα και απελευθερωτικά.

Αιγόκερως

Οι υποθέσεις της καθημερινότητας μπαίνουν σε μία τάξη. Βρίσκετε δουλειά εάν δεν έχετε, βρίσκετε τους υπαλλήλους που χρειάζεστε και μάλιστα τους κατάλληλους. Θα βρείτε τον κατάλληλο θεραπευτή για το πρόβλημα υγείας που σας βασάνιζε. Γενικότερα η μέρα σας θα κυλά πιο ανάλαφρα, ομαλά, χωρίς δυσκολίες. Ειδικά για εσάς το δώρο αυτό είναι σημαντικό, αφού το μπλοκάρισμα και το αίσθημα απογοήτευσης που συχνά βιώνετε λόγω τελειομανίας ξεθωριάζει. Απολαύστε το.

Υδροχόος

Όλα αλλάζουν πάνω σας αυτή την περίοδο, λες και αλλάζετε δέρμα. Να περιμένετε δώρα χαράς και έρωτα. Έρχεται έρωτας για άτομα ή για δημιουργήματα. Νέες ευκαιρίες για ρομαντικές σχέσεις, διασκέδαση και δημιουργία. Για αρκετούς από εσάς η χαρά έρχεται από παιδιά, είτε με τον ερχομό τους είτε αυτά ήδη υπάρχουν. Η αυτοπροβολή για τα επιτεύγματά σας και τα δημιουργήματά σας δεν είναι το φόρτε σας, αλλά αυτή τη φορά η αναγνώρισή σας από τους άλλους σας δίνει χαρά.

Ιχθύες

Μετά από μία αρκετά καταπιεστική περίοδο, που αρχίζει να ξεκαθαρίζει σε επίπεδο συνείδησης, έρχεται ο φιλεύσπλαχνος πλανήτης να διευκολύνει τα του οίκου σας, τις υποθέσεις του σπιτιού σας. Εξομαλύνονται οι οικογενειακές σχέσεις ή χτίζεται μια νέα οικογένεια με ότι αυτό συνεπάγεται. Εάν ψάχνετε για συγκάτοικο θα βρείτε τον κατάλληλο, ενώ δεν αποκλείεται να εισέλθουν νέα μέλη στην οικογένεια. Σε υλικό επίπεδο, επίσης ευνοούνται τα θέματα της οικίας, δηλαδή ευνοείται η εύρεση της επιθυμητής κατοικίας, η επικερδής πώληση ή η αγορά σπιτιού, η ανακαίνιση και επίπλωση της κατοικίας σας. Η όποια μετακόμιση θα είναι προς το καλύτερο. Με λίγα λόγια, θα ¨αράξετε σπίτι¨ και θα περάσετε καλά.

 

Από την Άννα Παναγοπούλου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα