Δίας στους Διδύμους | Μάιος 2024 – Ιούνιος 2025

ASTROTEAM GUEST
01/05/2024

Ο Δίας είναι ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική μυθολογία. Έχει κυριαρχία στον Τοξότη και στους Ιχθύς, έχει έξαρση στον Καρκίνο, εξορία στους Δίδυμους και πτώση στον Αιγόκερο. Ο Δίας μας φέρει επέκταση, απεραντοσύνη, φιλοξενία, δικαιοσύνη, φιλομάθεια, αύξηση, άνοιγμα, θετικότητα, πληθωρικότητα και εύνοια. Τύχη, γνώση, ταξίδια, ψυχική πνευματική διεύρυνση. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία. Ο Δίας στους Διδύμους είναι σε εξορία, η επικοινωνία σε κάθε μορφή, έχει προτεραιότητα. Διαπραγματεύσεις και ευνοϊκή περίοδος για μάθηση. Τάση διάσπασης, πλατειασμός και υπερεκτίμηση των επικοινωνιακών δυνατοτήτων. Αν δεν ελεγχθεί, τάση προς γκάφες και παραβλέψεις σημαντικών λεπτομερειών.

Κριός

Βοήθεια έρχεται και ευχάριστα νέα με όμορφα λόγια από αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες. Θα θέλετε να μετακινηθείτε να περνάτε ευχάριστα, ίσως θα πάρετε καινούργιο αυτοκίνητο. Θα θελήσετε να κάνετε περισσότερο γυμναστική. Θα έχετε ευκαιρίες και οφέλη από την επικοινωνία. Προσοχή στα ατυχήματα.

Ταύρος

Ευκολία στην αύξηση των οικονομικών σας. Διάθεση για επενδύσεις, αγορές αλλά και έξοδα προς ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Αναθεώρηση Αξιών. Προσοχή στην υπερβολή και την υπερεκτίμηση.

Δίδυμοι

Εδώ ο Δίας είναι σε εξορία. Η επικοινωνία έχει προτεραιότητα. Νέοι Στόχοι, πολύ τυχερή διέλευση, επεκτάσεις στο άμεσο περιβάλλον, προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Θα έχετε αισιοδοξία και καλή διάθεση. Αύξηση βάρους αλλά και διεύρυνση πνευματικών ενδιαφερόντων. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στην σωστή διαχείριση των ευκαιριών.

Καρκίνος

Ο Δίας εδώ είναι σε έξαρση. Ανακαλύπτετε πράγματα τα οποία σας έκρυβαν στο παρελθόν. Θα έχετε προστασία από κρυφούς εχθρούς και θα θελήσετε να κλείσετε κύκλους του παρελθόντος. Έχετε την ανάγκη για μια εσωτερική πορεία σε ένα δρόμο αυτογνωσίας αυτο-συγχώρεσης και αυτο-αγάπης. Ο ύπνος είναι θεραπευτικός και τα όνειρά σας προφητικά.

Λέοντας

Ελπίδες και στόχοι ανανεώνονται, ομάδες παρέες και φιλίες γίνονται πιο αποδοτικές. Νέοι ενδιαφέροντες άνθρωποι εισρέουν στη ζωή σας. Μέσω της τεχνολογίας θα λαμβάνετε σημαντικές βοήθειες από ομοϊδεάτες που μοιράζεστε κοινές προσδοκίες. Μήπως θέλετε να πολιτευθείτε; Θα έχετε ερωτικές γνωριμίες που θα ξεκινήσουν πρώτα φιλικά.

Παρθένος

Αυξημένες ευκαιρίες επαγγελματικής επέκτασης. Καριέρα, φήμη, δουλειά. Αναγνωρίζεστε από άτομα εξουσίας, οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και γίνεστε πιο δημοφιλής. Αλλάζει το κοινωνικό σας Status. Υπάρχει σημαντική προαγωγή μέσω του επαγγέλματος. Προσοχή στις ισορροπίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Απαιτείται ρεαλισμός και μέτρο. Προσεκτικά εξελιχτικά βήματα.

Ζυγός

Ταξίδια στο εξωτερικό. Ο ορίζοντάς σας επεκτείνεται. Θέλετε να πειραματιστείτε με ξένους λαούς και κουλτούρες. Διψάτε για υψηλή γνώση, αστρολογία, φιλοσοφία. Θα θέλετε καινούργιες εμπειρίες, γνωριμίες με συγγενείς εξ αγχιστείας και άτομα του εξωτερικού ευνοούνται. Σπουδές και νομικά ζητήματα βελτιώνονται.

Σκορπιός

Εύνοια και διευκόλυνση σε δάνεια, κληρονομιές, ασφάλειες, εφορείες, επενδύσεις και βοήθεια σε οικονομικό επίπεδο. Ανακάλυψη ψυχολογική και καλύτερη αντιμετώπιση θεμάτων που παλιά φοβόσασταν. Εύνοια στις έρευνες, νέες τεχνικές και αποκαλύψεις. Μεγαλύτερη απόλαυση στο σεξ. Κατανόηση και υποστήριξη από τους άλλους σε οικονομικά και ψυχολογικά θέματα.

Τοξότης

Εδώ ο Δίας είναι σε κυριαρχία. Σημαντικές γνωριμίες, σχέσεις και συνεργασίες. Θα ερωτευτείτε, θα δεσμευτείτε ή θα απελευθερωθείτε. Εύνοια από πελάτες στους ελεύθερους επαγγελματίες. Προστασία και από φανερούς εχθρούς. Εύνοια σε νομικές υποθέσεις. Θα έχετε βοήθειες και καλούς συμβούλους. Καλή διάθεση από αγαπημένα πρόσωπα να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν.

Αιγόκερος

Ο Δίας είναι σε πτώση. Διευκόλυνση στην καθημερινότητα. Η υγεία θα μπει σε προτεραιότητα. Καλή εξέλιξη με τα εργασιακά και πιθανές αυξήσεις και προαγωγές. Προσοχή στη διατροφή και στις κακές συνήθειες. Βελτίωση σχέσεων με συναδέλφους και προσωπικό. Ευχάριστη καθημερινότητα, ευνοείται η αγορά μικρών ζώων, επίσης ευνοείται η τακτοποίηση σε δημόσιες υπηρεσίες σε ότι θέματα έχετε.

Υδροχόος

Απόλαυση, χαρά, διασκέδαση, φλερτ, έρωτας και θαυμαστές παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα παιδιά γίνονται πηγή χαράς, αθλητικές επιτυχίες, δημιουργικές επιτυχίες για τους καλλιτέχνες, ηθοποιούς και τους εκπαιδευτικούς. Προσοχή στα τυχερά παιχνίδια.

Ιχθύες

Εδώ ο Δίας είναι παλιός κυβερνήτης. Οικογένεια, γονείς, σπίτι, θα σας απασχολήσουν. Υπάρχει αισιοδοξία και λύση σε οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος. Καλύτερη σχέση με γονείς. Ευνοείται η αγοραπωλησία ακινήτων. Θέλετε αλλαγές στο σπίτι, ή Συγκατοίκηση, ή Μετακόμιση, ή Ανακαίνιση. Ή Επισκευές ή ωραιοποίηση εσωτερικού χώρου, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Ευχάριστοι και επιθυμητοί άνθρωποι έρχονται στο σπίτι σας.

 

Από την Κούλα Λεοντίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα