Δίας στους Διδύμους – Η τύχη ευνοεί τους προσεκτικούς!

ASTROTEAM GUEST
31/05/2024

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας, της τύχης, της αισιοδοξίας καθώς επίσης όμως και της υπερβολής, της επιπολαιότητας και της σπατάλης έκανε την είσοδό του στο έξυπνο, αεικίνητο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στις 26/05/2024.

Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 9/6/2025.Για έναν ολόκληρο χρόνο η πληροφορία θα μεταδίδεται με γρήγορους ρυθμούς και η επικοινωνία με κάθε μέσο θα ευνοηθεί ιδιαίτερα. Η θέση του Δία στο ζώδιο των Διδύμων θεωρείται θέση αδυναμίας για αυτόν το μέγα ευεργέτη. Το γεγονός αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να δώσει τύχη σε κάθε ζώδιο ευνοώντας όμως λίγο παραπάνω ίσως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) και του αέρα (Ζυγοί και Υδροχόοι). Προσοχή όμως συνιστάται σε όλα τα ζώδια καθώς η υπεραισιοδοξία ίσως οδηγήσει σε υπερβολή και λάθος εκτιμήσεις των περιστάσεων.

Σε ποιον τομέα θα δει την τύχη να του χαμογελάει το κάθε ζώδιο;

Κριός

Ο Δίας από τους Διδύμους θα σας ευνοήσει στον αγαπημένο τομέα του ζωδίου αυτού που δεν είναι άλλος από την επικοινωνία. Αύξηση κερδών θα έρθει από πληροφορίες που θα δεχτείτε αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, Η γεφύρωση σχέσεων με συγγενείς και γείτονες ή ακόμα και η συνεργασία μαζί τους ευνοείται. Συχνές εξορμήσεις και ίσως η αλλαγή του μεταφορικού σας μέσου είναι πιθανές. Κάποιοι από εσάς ίσως σκεφτείτε σοβαρά να ξανά καθίσετε στα θρανία και για όσους ασχολούνται με την συγγραφή θα έχετε έμπνευση.

Ταύρος

Είχατε την εύνοια του Δία για έναν χρόνο σε νέα ξεκινήματα. Από την θέση του στους Διδύμους θα δείτε αυτά τα ξεκινήματα να καρποφορούν. Ο Δίας θα φανεί πολύ γενναιόδωρος μαζί σας στον τομέα των οικονομικών και των αποκτημάτων κάθε είδους γενικότερα. Θα έρθουν νέες πηγές εσόδων Η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί και αγαπημένα σας άτομα θα είναι δίπλα σας. Προσοχή όμως στην υπερβολή και τη σπατάλη.

Δίδυμοι

Ο Κρόνος που βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας εδώ και έναν χρόνο σας έχει πιέσει αρκετά. Σας αξίζει να πάρετε μία ανάσα γιατί ο ευεργέτης Δίας θα σας δώσει τύχη, αφθονία και αισιοδοξία για έναν ολόκληρο χρόνο. Θα ευνοηθείτε σε νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Κάποιοι από εσάς ίσως πειραματιστείτε και με την αλλαγή της εμφάνισής σας. Η δημοφιλία σας θα εκτοξευτεί και όλα τα φώτα θα πέσουν επάνω σας. Προσοχή όμως μη θαμπωθείτε και κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Επίσης καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε σε σχέση με το φαγητό γιατί οι επεκτατικές ιδιότητες του Δία αφορούν και τα παραπάνω κιλά.

Καρκίνος

Για τους φίλους Καρκίνους η περίοδος αυτή θα είναι περίοδος περισυλλογής προσευχής και διαλογισμού. Θα νιώσετε ίσως την ανάγκη να αποσυρθείτε από τα εγκόσμια για να μαζέψετε δυνάμεις και να σκεφτείτε ιδέες που θα αξιοποιήσετε με τον ερχομό του Δία στο δικό σας ζώδιο την επόμενη χρονιά. Όλο αυτό το διάστημα όμως ο Δίας δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους γιατί θα έχετε την προστασία του σε θέματα υγείας και από κρυφούς εχθρούς. Ο ύπνος σας θα είναι πιο ήρεμος και ίσως κανένα ταξιδάκι στη θάλασσα σας δώσει έμπνευση για τα επόμενά σας σχέδια. Προσοχή σε εθισμούς κάθε είδους.

Λέων

Τα Λιοντάρια αυτό το διάστημα θα γίνουν πιο κοινωνικά και θα συναντηθούν με παλιούς και νέους φίλους. Θα ευνοηθούν συνεργασίες επαγγελματικές ή ακόμα και ο έρωτας μέσα από φιλίες. Θα αποφασίσουν να ενταχθούν σε νέες ομάδες ή και να εμπλακούν με την πολιτική. Ο αγώνας για το κοινό καλό θα είναι στις προτεραιότητές τους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν τα έσοδά τους να αυξάνονται.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα δεχτούν την εύνοια του Δία στον πολυπόθητο για πολλούς τομέα της καριέρας. Η καριέρα τους θα εκτοξευτεί και κάποιοι ίσως πάρουν και προαγωγή. Τα έσοδα που έρχονται από το χώρο της εργασίας τους θα αυξηθούν. Θα δεχτούν νέες προτάσεις για δουλειά και τα φιλόδοξα σχέδιά τους θα βρουν έδαφος για να υλοποιηθούν. Η δημόσια εικόνα τους θα βελτιωθεί.

Ζυγός

Ο Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα δώσει την εύνοιά του σε θέματα που του είναι αρκετά γνώριμα όπως τις σπουδές, τις φιλοσοφικές και θρησκευτικές αναζητήσεις, τα ταξίδια στο εξωτερικό και στις συνεργασίες με άτομα από το εξωτερικό. Νομικές υποθέσεις θα έχουν θετική εξέλιξη. Η αισιοδοξία θα είναι διάχυτη αλλά απαιτείται προσοχή στην υπερβολή.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θα δεχτούν ξαφνικά κέρδη από τρίτους και κυρίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Κάποιοι θα ευνοηθούν από κληρονομιές ή θα έχουν μία ευκολία στην απόκτηση δανείων. Η ρύθμιση χρεών και δανείων ευνοείται. Ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων θα τους βοηθήσει να δουν πιο αισιόδοξα όλα τα σκοτεινά θέματα που τους απασχολούν και θα βελτιωθεί η ψυχολογία τους.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας Δίας θα σας ευνοήσει από το απέναντι για εσάς ζώδιο στον τομέα των σχέσεων. Θα έχετε τύχη σε σχέσεις φιλικές, ερωτικές και σε συνεργασίες. Όσοι σκέφτεστε να επισημοποιήσετε μία σχέση αλλά και να χωρίσετε με ευνοϊκές συνθήκες, τώρα είναι η στιγμή. Εύνοια θα έχετε και σε νομικές υποθέσεις. Κάποιοι ίσως σκεφτείτε να ασχοληθείτε με τα καλλιτεχνικά και όσοι είστε ήδη καλλιτέχνες θα έχετε έμπνευση. Θα εκπέμπετε ομορφιά και θα είστε ελκυστικοί για τους άλλους.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μετά από ένα πιο χαλαρό διάστημα που τους χάρισε ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου, επιστρέφουν στην πειθαρχία που τους επιβάλλει η καθημερινότητα. Η καθημερινή ρουτίνα όμως με την εύνοια του Δία θα κυλάει πιο ευχάριστα και θα έχει προστασία σε θέματα εργασίας και υγείας. Θα είναι πιο αισιόδοξοι και πολλοί ίσως αποφασίσουν να ασχοληθούν με την άσκηση και υγιεινή διατροφή. Η συνεργασία με τους συναδέλφους τους θα είναι πιο ευχάριστη και θα προκύψουν και νέες επαγγελματικές προτάσεις. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να αποκτήσετε και ένα κατοικίδιο.

Υδροχόος

Αντίθετα με τους Αιγόκερους οι Υδροχόοι δέχονται την εύνοια του Δία στον πιο ευχάριστο τομέα της ζωής που είναι η διασκέδαση και όχι μόνο. Το φλερτ, οι έρωτες, η δημιουργικότητα, οι επιχειρήσεις και τα τυχερά παιχνίδια θα έχουν θετικό πρόσημο αρκεί να μην υπερβάλλουν. Πολλοί Υδροχόοι θα αποφασίσουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και άλλοι θα πάρουν μεγάλη χαρά από τα παιδιά τους. Enjoy λοιπόν Υδροχόοι!

Ιχθύες

Οι Ιχθύες με τον Δία από τους Διδύμους θα εστιάσετε στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Πολλοί θα αποφασίσετε να επεκτείνετε, να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή και να μετακομίσετε κιόλας. Οι αγοροπωλησίες ακινήτων θα ευνοηθούν. Ο χώρος του σπιτιού και ή θαλπωρή της οικογένειάς σας θα σας δίνει χαρά και γαλήνη. Όσοι είχατε απομακρυνθεί από μέλη τις οικογένειάς σας τώρα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας.

 

Από την Αναστασία Παναρίτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα