Δίας στου Διδύμους – Ευκαιρίες, εύνοια αλλά και υπερβολή

ASTROTEAM GUEST
10/06/2024

Το σύμβολο του Δία απεικονίζει το Ημικύκλιο της Ψυχής  πάνω στο σταυρό της Ύλης. Αντιπροσωπεύει την εξέλιξη του ατόμου, όπου η ψυχή του θα θριαμβεύσει μέσα από τις εμπειρίες του στη Γη (σταυρός) αφού έχει αφομοιώσει όλη τη σοφία που μεταδίδει η κατανόηση του συμπαντικού νόμου. Η ψύχη στρέφεται στο συνάνθρωπο και ενισχύει την ανάπτυξη σχέσεων πάνω από την ύλη.

Ο Δίας στου Διδύμους θα αναζητήσει τους ανθρώπους εκείνους (δασκάλους, συγγενείς, συμβούλους) για να τους φέρει κοντά μας και να μας εξελίξουν πνευματικά και να μας ανοίξουν τους ορίζοντες. Θα αναπτύξει την περιέργεια μας για το συνάνθρωπο, όπως και το κουτσομπολιό, την επικοινωνίας (ίσως και στα όρια τις φλυαρίας) καθώς κα τις ιδέες μας. Καθώς ο Δίας είναι και ο πλανήτης της υπερβολής, τις υπερεκτίμησης των δυνάμεων μας, της σπατάλης και της ανευθυνότητας, στο ζώδιο του Διδύμου θα κάνει απερίσκεπτες τις ιδέες μας, ανέφικτα τα όνειρά μας και τους στόχους μας, και δύσκολη την προσαρμογή. Δεν θα τα σκεφτόμαστε σε βάθος αλλά επιφανειακά και με πολύ δόση αισιοδοξίας όπου δεν θα έχουμε ρεαλιστική εικόνα και στο μέλλον θα φανούμε αναξιόπιστοι. Μην ξεχνάμε άλλωστε την διπλή φύση του ζωδίου των Διδύμων – μία ανώτερη και διανοητική και η άλλη κατώτερη και ασταθής. Κοινωνικά θα ακμάσει το εμπόριο, οι συναλλαγές, όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον λόγο και την επικοινωνίας (social media, sms, AI ), την παιδεία, των Συμβούλων, και των Δημόσιων Σχέσεων.

Ακολουθεί πρόβλεψη για όλα τα ζώδια!

Κριός – Ο Δίας στον 3ο οίκο, του Εγώ Επικοινωνώ, θα σας αυξήσει τις μετακινήσεις και την περιέργειά για μάθηση και πληροφόρηση από την άλλη ο λόγος και η γραφή μπορεί να γίνει φλύαρη. Ευνοϊκό διάστημα για την αγορά μεταφορικό μέσου, τεχνολογικό εξοπλισμό, σύσφιξη σχέσεων με συγγενής και γείτονες (προσοχή στη μεταφορά πληροφοριών και το κουτσομπολιό). ΟΙ ενάρξεις και η ενασχόληση σε τομείς Δημοσίων Σχέσεων, πληροφορικής και ΜΜΕ δίνουν ευκαιρίες αρκεί να είναι ρεαλιστικές.

Ταύρος – Ο Δίας μετά από ένα χρόνο εύνοιας και ευκαιριών φεύγει από τον 1ο οίκο, του Εγώ Είμαι, και μπαίνει στον 2ο του Εγώ Έχω. Θα αυξήσει τα έσοδά σας και ίσως από διπλή πηγή, αλλά και τα έξοδα για συγγενείς και για τις παρέες. Το λιανεμπόριο, τα ασφαλιστικά και ότι έχει σχέση με τη γνώση και τη μάθηση ευνοείτε. Οι αξίες σας αποκτούν μια πιο φιλοσοφημένη χρεία και η ύλη πλέον δεν είναι το μόνο σας ενδιαφέρον. Ο μόνος κίνδυνος είναι να γίνετε φανατικός υποστηρικτής των ιδεών σας και να θελήσετε με το πείσμα σας να τις επιβάλετε στους άλλους.

Δίδυμοι – Ο Δίας στο 1ο οίκο του Εγώ Είμαι, δίνει μία τάση για αύξηση, επέκταση αλλά ταυτόχρονα και ποιο αισιόδοξους, χαμογελαστούς. Η επιθυμία σας να αποκτήσετε γνώση και να την μεταδώσετε θα είναι μεγάλη. Θα εκπέμπετε θετική ενεργεία και το τηλέφωνό σας δεν θα σταματά. Όλοι θα θέλουν να βρίσκονται κοντά σας και να επικοινωνούν μαζί σας. Εύνοια θα έχετε σε όλους τους προσωπικούς σας στόχους γι’ αυτό στοχεύστε ‘’ψηλά’’.

Καρκίνος – Ο Δίας στο 12ο οίκο του Εγώ Ονειρεύομαι, θα σας δώσει μεγάλη προστασία, πνευματικότητα, και πίστη. Θα αναζητήσετε το νόημα της ζωής μέσα από την θρησκεία, την φιλανθρωπία, τον εθελοντισμό. Θα βρείτε τους σωστούς ανθρώπους που θα σας εμπνεύσουν/καθοδηγήσουν πνευματικά. Προσοχή μόνο στην υπεραισιοδοξία που μπορεί να οδηγήσει στην απογοήτευση από ανθρώπους που θα έρθουν κοντά σας για να σας εκμεταλλευτούν.

Λέων – Ο Δίας στο 11ο οίκο του Εγώ Συσχετίζομαι, και εσείς δεν θα σταματάτε να βλέπετε φίλους οι οποίοι και θα σας στηρίζουν στους στόχους σας. Εύνοια θα πάρετε μέσα από ομάδες, συλλόγους, και τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και εσείς θα γίνετε πιο δραστήριοι μέσα σε αυτά. Βλέποντας μέσα από μία πιο θετική οπτική τα θέματα αυτά θα έλξετε και τις καταστάσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε μέσα από τις ομάδες. Πολλές μετακινήσεις για να συναντήσετε φίλους και ομοϊδεάτες.

Παρθένος – Ο Δίας στο 10ο οίκο του Εγώ Επιβάλλομαι, θα σας δώσει εύνοια και μία θετική έκβαση στα επαγγελματικά, στις φιλοδοξίες σας και στη φήμη σας. Αν ψάχνετε για δουλειά ίσως να έχετε και διπλές προτάσεις. Οι συνάδελφοί σας θα είναι πιο υποστηρικτικοί και οι ανώτεροι σας θα σας προσέξουν και θα σας προωθήσουν. Προσοχή μόνο στις επιπόλαιες επιλογές και κινήσεις στην καριέρα σας και στα σκάνδαλα. ΟΙ μετακινήσεις για λόγους επαγγελματικούς και κοινωνικούς θα αυξηθούν και δεν θα σας βλέπει το σπίτι σας.

Ζυγός – Ο Δίας στο 9ο οίκο του Εγώ Επεκτείνομαι, είναι η ιδανική θέση για να εκφραστεί. Από το ζώδιο του Διδύμου θα σας δώσει την περιέργεια που χρειάζεστε για τις πνευματικές σας αναζητήσεις ίσως και σε διαφορετικού τομείς που μέχρι τώρα δεν είχατε ανακαλύψει. Εύνοια και για ταξίδια στο εξωτερικό όπου θα είστε συνεχώς σε κίνηση για να τα δείτε όλα. Πολύ πιθανό να ταξιδέψετε και σε συγγενείς στο εξωτερικό. Αν σκέφτεστε να σπουδάσετε τώρα είναι η ευκαιρία όπως και να ξεκινήσετε μία νομική υπόθεση ή να δικαιωθείτε σε ένα νομικό θέμα που θα έχει να κάνει με συγγενείς ή γείτονες.

Σκορπιός – Ο Δίας στο 8ο οίκο του Εγώ Αναγεννιέμαι, θα σας δώσει μία προστασία/ εύνοια σε ότι αφορά τα οικονομικά με τρίτους και τις κληρονομιές. Αν αποφασίσετε να επενδύσετε και χρειαστείτε δάνειο θα το πάρετε πολύ πιο εύκολα. Η γνώση για θέματα που αφορούν την μεταφυσική και τα οικονομικά θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρων για σας. Οι φοβίες σας για τους συγγενείς και τα αδέλφια θα είναι έντονες αλλά με την προστασία του Δια θα καταλάβετε ότι ίσως υπερβάλετε και αποκτήσετε την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να τις ξεπεράσετε. Τα ερωτικά σας θα αποκτήσουν μία επιπολαιότητα και η ποσότητα θα είναι στα ζητούμενά σας.

Τοξότης – Ο Δίας στο 7ο οίκο του Εγώ Σχετίζομαι, και οι ευκαιρείς για μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται. Οι άλλοι (συνεργάτες, σύντροφοι) θα σας ευεργετούν και η προσφορά σας θα αναγνωριστεί. Προσοχή στη δική σας σπατάλη προς τους άλλους καθώς ο Δίας δίνει και μία υπερβολή λόγω τις γενναιοδωρίας και του υπερενθουσιασμού και την επιπολαιότητα. Έλκετε νεαρότερα άτομα και η κοινωνικότητα σας αυξάνει τις μετακινήσεις σας. Εμφανίζεστε στα social media καθώς η επικοινωνίας είναι στις προτεραιότητες σας. Η πιθανότητα να ‘’παίζεται’’ σε δύο ταμπλό είναι και αυτή στο σενάριο.

Αιγόκερως – Ο Δίας στο 6ο οίκο του Εγώ Προσφέρω, θα σας δώσει ευκαιρίες εργασίας. Αν είστε άνεργοι στείλτε βιογραφικά και ίσως βρεθείτε να έχετε και πάνω από μία επιλογές σε τομείς που αφορούν κυρίως τα τουριστικά, την εκπαίδευση και την υγείας. Αν εργάζεστε εύνοια θα σας δώσει και στις σχέσεις σας με συνάδελφους και ανωτέρους. Στη καθημερινότητα οι μετακινήσεις για δουλειές θα αυξηθούν. Θα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει μία νευρικότητα.

Υδροχόος – Ο Δίας στο 5ο οίκο του Εγώ Δημιουργό, θα σας ευνοήσει σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τα ταλέντα. Θα σας αυξήσει την αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει πιο δημιουργικούς ειδικά αν ασχολείστε με τη συγγραφή. Το φλερτ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα αυξάνεται όπως και ο ενθουσιασμός που μπορεί όμως να οδηγήσει στην απογοήτευση. Ερωτάς με νεότερο/η είναι ένα από τα σενάρια.

Ιχθύες – Ο Δίας στο 4ο οίκο του Εγώ Αισθάνομαι, θα σας συσφίξει τις σχέσεις σας με την οικογένεια και το σπίτι. Πολύ πιθανή και μία διαμονή στο εξωτερικό για λόγους πχ. εργασίας ή σπουδών. Μία ανακαίνιση ή αλλαγή χρήσης του σπιτιού (AirBnB) είναι στα σενάρια με προσοχή στην υπερβολή/σπατάλη γιατί το σενάριο να βγείτε εκτός προϋπολογισμού είναι πολύ πιθανό. Η κοινωνικότητα σας αυξάνει και στο σπίτι σας πολύ συχνά θα έχετε επισκέψεις.

 

Από την Εύα Ελαιοτριβάρη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα