Δίας Στους Διδύμους | Δίας ο Βασιλιάς…

ASTROTEAM GUEST
28/05/2024

Δίας ή Ζευς, ο Άρχοντας του ουρανού, ο Θεός του κεραυνού και της βροχής, που συγκεντρώνει τα σύννεφα… Για τους αρχαίους Έλληνες, συμβόλιζε την παντοδυναμία και την απόλυτη εξουσία. Λατρευόταν ως ο σοφός θεός που καθόριζε τις τύχες των ανθρώπων και ρύθμιζε την ηθική τάξη του κόσμου.

Ο Δίας πέρασε στις 26 Μαΐου στο ζώδιο των Διδύμων όπου θα παραμείνει ως τις 9 Ιουνίου του επόμενου έτους. Ο πλανήτης της επέκτασης, της φιλοσοφίας, της φήμης, της αφθονίας, που λατρεύει τα ταξίδια και τις μακρινές αποδράσεις, της γνώσης, της μάθησης, ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, θα ευνοήσει το ζώδιο της επικοινωνίας αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα, Ζυγούς και Υδροχόους, αλλά και τα φιλικά με τον αέρα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες.

Οι Δίδυμοι, ένα ζώδιο επικοινωνίας, μεταφοράς, εξυπνάδας, πολύπλευρης σκέψης, με χιούμορ και γρήγορη σκέψη που αγαπά τη μάθηση. Η συνεργασία τους θα μας χαρίσει ταχύτερη σκέψη, ευστροφία, ανάπτυξη και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα τεχνολογίας, ενώ οι πληροφορίες θα μεταδίδονται γρήγορα και σε όλα τα επίπεδα. Θα ευνοήσει και τα 3 δεκαήμερα αλλά οι νικητές θα είναι τα ωροσκόπια του δεύτερου δεκαημέρου, αφού στις 8 Οκτωβρίου ο Δίας θα κάνει στάση στην 21η μοίρα του ζωδίου και θα επανέλθει σε ορθόδρομη πορεία στις 5 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους στην 11η μοίρα. Όσοι λοιπόν έχουν τον ήλιο τους ή τον ωροσκόπο τους σε αυτές τις μοίρες, θα απολαύσουν τα οφέλη του στο μέγιστο.

Δώρα θα φέρει σε όλα τα ζώδια!

Όμως ο Δίας έχει και σκοτεινή πλευρά που σε σκληρές γωνίες μπορεί να δώσει φλυαρία, ανικανότητα έκφρασης, επιπολαιότητα, ασυνέπεια, δυσφήμιση αλλά και μια επέκταση στη ζυγαριά μας. Δώρα θα φέρει σε όλα τα ζώδια, αφού όλοι κάπου στο χάρτη μας, έχουμε το ζώδιο των Διδύμων. Σε εκείνο τον οίκο θα έχουμε μεγάλη εύνοια και αφθονία. Θα μας απαλλάξει από προβληματικές καταστάσεις θα μας δώσει ευκαιρίες αλλά και μικρά θαύματα!

Ας δούμε αναλυτικά τι θα περιμένει το κάθε ζώδιο και αντίστοιχα ο Ωροσκόπος:

Κριός

Αγαπημένα Κριαράκια, είναι μια χρονιά καταπληκτική για μάθηση αλλά και για εμπορικές συναλλαγές. Αγοράστε είδη τεχνολογίας, αλλά και αυτοκίνητα και μηχανές. Κοντινές εξορμήσεις, ταξιδάκια, αποδράσεις αναψυχής αλλά και εκπαιδευτικά ταξίδια.

Δίψα να μάθετε ξένες γλώσσες, μεταπτυχιακά, αλλά και μεγάλη εύνοια στους μαθητές πανελληνίων. Είναι η χρονιά που θα πάρετε διπλώματα, θα κάνετε συμφέρουσες συμφωνίες και θα υπογράψετε συμβόλαια. Όσοι έχετε παρεξηγηθεί με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, ήρθε η ώρα να λύσετε κάθε παρεξήγηση. Αυτό που ζητάει ο Δίας από σας, είναι προσοχή στις μετακινήσεις και στην αλόγιστη ταχύτητα της σκέψης και της οδήγησης.

Ταύρος

Αγαπημένοι Ταύροι, αν δεν νιώθετε ασφάλεια υλική και συναισθηματική, είστε σε αναμμένα κάρβουνα και τα τελευταία χρόνια σας έχει κλονίσει ο Ουρανός τις αξίες. Ήρθε η ώρα να πάρετε ανάσα! Ο Δίας θα βελτιώσει τα οικονομικά σας και την ψυχική σας διάθεση. Έντονο το αίσθημα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης αυτή τη χρονιά. Ευκαιρίες για όσους δεν έχετε εργασία και είστε σε φάση αναζήτησης, αλλά και για εσάς που αναζητάτε βελτίωση οικονομικών και κάποια εργασιακή αλλαγή. Φυσικά εκτός από τη βελτίωση των εσόδων, βελτίωση και της ψυχολογίας!

Δίδυμοι

Δίδυμοι, οι μεγάλοι νικητές της χρονιάς. Χρονιά αισιοδοξίας και δημοφιλίας. Αν και ο Κρόνος από τη θέση του στους Ιχθύες περιορίζει την επεκτασιμότητα του Δία, βάζοντας σας όρια, δε θα σας εμποδίσει να κάνετε σχέδια για την καριέρα σας. Νέες ενάρξεις, ανάληψη επαγγελματικών ευθυνών, νέες συνεργασίες αλλά και επισημοποιήσεις σχέσεων. Σας χαρακτηρίζει η επέκταση κάθε είδους, επαγγελματική και προσωπική, από συνεργασίες μέχρι και γεννήσεις, γάμους και νέα μέλη στην οικογένεια. Έχετε βοήθεια σε νομικές υποθέσεις αλλά ζητά προσοχή στις αλόγιστες διασκεδάσεις. Και το νου σας όχι σε διπλές καταστάσεις. Όσο για το φαγητό, μην ξεχνάτε ότι ο αγαπημένος Δίας για όποιον δεν συμμορφώνεται δίνει επέκταση στα κιλά!

Καρκίνος

Καρκίνοι μας, φέτος είναι μια χρονιά προετοιμασίας για να υποδεχτείτε του χρόνου το Δία, στο δικό σας ζώδιο. Μια χρονιά που θα καταστρώσετε σχέδια με σκοπό να υλοποιήσετε του χρόνου. Ενισχυμένη διαίσθηση, καλύτερος ύπνος που τόσο αγαπάτε, αλλά και προφητικά όνειρα, που καλό είναι να σημειώνετε. Έχετε βοήθεια σε θέματα υγείας και προστασία από κρυφούς εχθρούς. Φέτος ο Δίας θα λειτουργήσει αποτρεπτικά σε αυτούς που δρουν εις βάρος σας. Εάν ψάχνετε για κάποια θεραπεία ή νοσοκομείο, σαν από μηχανής θεός, θα σας δώσει τη λύση. Μην ξεχνάτε, είναι καιρός να απαλλαγείτε από ότι έκανε τον κύκλο του και σας είναι πλέον δυσάρεστο. Δώστε θέση σε ότι νέο θέλει να έρθει.

Λέων

Για εσάς Λιοντάρια μας, ο Δίας θα χαρίσει δημοφιλία, κοινωνικότητα, νέες παρέες, φλερτ και συμμετοχή σε ομάδες. Νέα σχέδια, νέοι φίλοι και αποκατάσταση σχέσεων. Χρονιά να απαλλαγείτε από σχέσεις τοξικές και προβληματικές. Θα εισπράττετε θαυμασμό από τους άλλους, θα ηγείστε σε ομάδες και θα λειτουργείτε με ισότητα και σύνεση αλλά και με σεβασμό και ισορροπία μέσα στις ομάδες που θα συμμετέχετε. Για όσους από εσάς έχετε δικές σας επιχειρήσεις, θα είναι μια χρονιά καλή για τα οικονομικά της επιχείρησης σας. Προσοχή και σύνεση στις νέες ιδέες. Μη σας παρασύρει υπέρμετρος ενθουσιασμός.

Παρθένος

Για σας αγαπημένοι Παρθένοι, που τα επαγγελματικά παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σας, θα δώσει αναγνώριση, καταξίωση, επαγγελματικές ευκαιρίες και αλλαγές καριέρας. Νέες συνεργασίες, προαγωγές, επέκταση επαγγελματικής δραστηριότητας για τους ελεύθερους επαγγελματίες και για όσους έχουν επιχειρήσεις. Καλύτερες συνθήκες εργασίας και βοήθεια από άτομα εξουσίας. Γάμοι, επισημοποιήσεις σχέσεων, αλλά και διαζύγια σε προβληματικές σχέσεις. Ο Κρόνος απέναντί σας, βοηθάει να βάζετε σωστά όρια. Προσοχή σε επαγγελματικά λάθη και επιπολαιότητες που μπορεί να φέρουν δυσφήμιση.

Ζυγός

Φέτος αγαπημένοι Ζυγοί, που έχετε ταλαιπωρηθεί από τις εκλείψεις, ο Δίας θα είναι ευνοϊκός δίνοντας σας ευκαιρίες για ταξίδια αναψυχής αλλά και εκπαιδευτικά. Ταξίδια στο εξωτερικό για να ανακαλύψετε νέους πολιτισμούς και φιλοσοφίες. Έντονη διάθεση για σπουδές και θρησκευτικές αναζητήσεις. Ευκαιρία για απόκτηση πτυχίων νέων ή «ξεχασμένων». Πολύ αισιοδοξία και εύνοια σε ζητήματα νομικά αλλά και σε θέματα υγείας. Ναι στα νέα σχέδια, όχι στο φανατισμό.

Σκορπιός

Σεξ, χρήματα και καλή ψυχολογία, θα ήταν ο τίτλος για σας τους Σκορπιούς. Ψυχική ανάταση, αντιμετώπιση των φόβων σας, οικονομική εύνοια σε θέματα κληρονομικά και σε χρήματα που προέρχονται από τρίτους. Πολύ καλή περίοδος για θεραπείες σωματικές και ψυχικές. Επιστροφές χρημάτων, τακτοποίηση κληρονομιών και δανείων. Θα απαλλαγείτε από φόβους, εμμονές και θα έχετε θετικότερη οπτική των πραγμάτων. Η σεξουαλικότητα σας είναι πολύ αυξημένη, αλλά προσοχή στα όρια. Ξέρετε ότι ο Δίας, δεν φημίζεται για την επιβολή τους.

Τοξότης

Αγαπημένοι Τοξότες, πρώτο θέμα για εσάς φέτος, οι σχέσεις. Κατάλληλη περίοδος για ανεύρεση σχέσης, επισημοποίηση μιας υπάρχουσας, αναίμακτη διάλυση μια προβληματικής. Σχέσεις επαγγελματικές, νέοι συνεργάτες βελτίωση συνθηκών εργασίας με τους παλιούς σας συνεργάτες αλλά και με όλους τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Επιπλέον, βοήθεια σε δικαστικές υποθέσεις και αντιδικίες. Προσοχή σε επιπολαιότητες, ιδιαίτερα για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αιγόκερως

Φίλοι Αιγόκεροι, βελτίωση της καθημερινότητα σας. Ευκαιρίες στα εργασιακά και στις συνθήκες εργασίας. Θα ασχοληθείτε με θέματα διατροφικά, γυμναστική και με τη φυσική σας κατάσταση. Κατάλληλη περίοδος για αναζήτηση θεραπείας ή οποιασδήποτε βελτιώνει την καθημερινότητας σας. Είστε πιο επικοινωνιακοί σε καθημερινό επίπεδο ενώ θα εμφανίζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι την κατάλληλη στιγμή. Πολύ καλή περίοδος για όσους από εσάς θέλετε να αποκτήσετε κάποιο κατοικίδιο.

Υδροχόος

Υδροχόοι μας, είναι η περίοδος οπού το βασικό ζητούμενο σας είναι η χαρά, κάθε είδους χαρά. Φλερτ, κέφι, διασκέδαση, ερωτικά παιχνίδια, τυχερά παιχνίδια, χόμπι και νέα ενδιαφέροντα. Δέχεστε τον θαυμασμό των άλλων αλλά και προβάλλεται το εγώ σας. Νέοι έρωτες, βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής και νέοι σύντροφοι. Πολύ καλό διάστημα ενασχόλησης με τα παιδιά ή για την απόκτηση τους. Ευνοϊκή περίοδος για γονείς και παιδιά να λύσουν τυχόν παρεξηγήσεις.

Ιχθύες

Αγαπημένα Ψαράκια, που από πέρυσι δέχεστε τις πιέσεις του Κρόνου, θα ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού, ακινήτων, πατρικής περιουσίας και οικογένειας. Αγορές ακινήτων, ανακαινίσεις, πωλήσεις, αλλαγές κατοικίας σε μεγαλύτερα ή καλύτερα σπίτια, αλλά γενικότερα ενασχόληση με τα έμψυχα και άψυχα ενός σπιτιού. Κάποιοι θα αλλάξουν ενοικιαστές ή θα συγκατοικήσουν με νέους. Κάποιοι θα προχωρήσουν σε επισημοποίηση σχέσης, αφού η παραμονή του Κρόνου στο ζώδιο σας, ευνοεί και ενθαρρύνει την ανάληψη ευθυνών. Εύνοια επίσης έχετε σε θέματα γονέων και οικογένειας γενικότερα.

 

Από τη Σοφία Μανασίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα