Ο Δίας στους Διδύμους (26/5/2024-10/6/2025) – Διανοητικός… Αχόρταγος

ASTROTEAM GUEST
12/05/2024

Ο Δίας φεύγει από το ζώδιο του Ταύρου και εισέρχεται στο κοινωνικό ζώδιο των Διδύμων. Ως πλανήτης, της επέκτασης, της ανάπτυξης και της αισιοδοξίας συνδέεται με τον ανώτερο νου, τη φιλοσοφία, την αλήθεια και την θρησκεία.

Δίας: ο πλανήτης της σοφίας, των δασκάλων και της πνευματικότητας

Ο Δίας ο μεγαλύτερος και πιο τυχερός απ’ όλους τους πλανήτες είναι γνωστός για το ότι μας ευλογεί με καλή τύχη που από το ζώδιο του Τοξότη έχει θέση «κυριαρχίας» ένα εκτεταμένο ζώδιο ακριβώς απέναντι από τους Διδύμους σε θέση «αδυναμίας».

Δίδυμοι: ομιλητικός, διανοητικός, πολυτάλαντος

Το ζώδιο των Διδύμων έχει μια γοητευτική, ομιλητική και χιουμοριστική φύση είναι ζώδιο επικοινωνίας. Κυβερνάται από τον Ερμή πλανήτη λογικής, μάθησης και νόησης. Δίας στους Διδύμους: Διανοητικός… Αχόρταγος λοιπόν και ειδικότερα ταλαντούχος ομιλητής μαθαίνει νέες γλώσσες εύκολα, πιο ομιλητικός από τους περισσότερους. Είτε γράφοντας, είτε μιλώντας, αφήνει μια βαθιά εντύπωση στους άλλους, διατυπώνει τις ιδέες του καθαρά και με πολλή πειθώ. Ο Δίας μας ωθεί να σκεφτούμε βαθιά ενθαρρύνοντας το μυαλό μας να αναπτυχθεί και να επεκταθεί. Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της σκέψης και της επικοινωνίας.

Το σύμπαν έχει αναθέσει στο Δία στους Διδύμους μια συγκεκριμένη αποστολή…

Οι Δίδυμοι ρωτάνε «τι είναι αυτό;», ενώ ταυτόχρονα ο Δίας ρωτάει «τι σημαίνει αυτό;». Αυτή η διέλευση μας γεμίζει με ατελείωτη περιέργεια δίνοντας μας την ευκαιρία να μάθουμε και να αναπτύξουμε τη διαδικασία της σκέψης μας. Ο Δίας πλανήτης της πίστης. Ο Δίας στους Διδύμους απορρίπτει την πίστη, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι ιδέες, αναπηδάει από ιδέα σε ιδέα είναι ένας ηλεκτρικός εγκέφαλος που συνδέεται με όλη τη σκεπτόμενη ύλη του κόσμου. Το σύμπαν έχει αναθέσει στο Δία στους Διδύμους μια συγκεκριμένη αποστολή, να χρησιμοποιήσει την αμφιβολία για να καλλιεργήσει την πίστη, μπορεί ακόμα να πιστέψει στην καλοσύνη όταν βλέπει «τι είναι διεφθαρμένο» ή όπου επιτρέπεται να ευδοκιμήσει ο κυνισμός είναι εκεί όπου μπορεί να ζήσει η ελπίδα.

Κάθε ζώδιο θα βιώσει τη διέλευση του Δία στους Διδύμους μοναδικά:

Κριός: Φέρνει μια περίοδο που θα σας ευνοήσει σε φήμη, αναγνώριση και επιτυχία στην εκπαίδευση. Η περιέργεια σας δεν έχει όρια και θα βρείτε τον εαυτό σας πρόθυμο να μάθετε να μοιραστείτε γνώσεις και να συνδεθείτε με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων για συναρπαστικές ευκαιρίες, ταξίδια και βελτίωση σχέσεων με αδέρφια και γείτονες.

Ταύρος: Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, προμηνύει καλά αναμενόμενα κέρδη, προτρέποντας σας να ξεκινήσετε μια εξερεύνηση χρηματικών θεμάτων(θέσεις εργασίας, χρηματοοικονομικά, το μάρκετινγκ) και μ’ αυτόν τον τρόπο θα διευκολυνθούν τα οικονομικά κέρδη σας και θα νιώσετε ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη.

Δίδυμοι: Με τον Δία να κοσμεί στο ζώδιο σας ανοίγετε μπροστά σας μια περίοδο προσωπικής ανάπτυξης και επέκτασης θα έχετε την επιθυμία να μάθετε και να βιώσετε νέα πράγματα πιο πρόθυμοι να συνδεθείτε με άλλους, έτσι μην διστάσετε να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις.

Καρκίνος: Ο Δίας στους Διδύμους επηρεάζει την πνευματική και ψυχολογική πλευρά. Σας ενθαρρύνει έτσι να βρείτε παρηγοριά, αναζητώντας βαθύτερο νόημα στη ζωής σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνδεση με άτομα που μοιράζονται τις ίδιες πεποιθήσεις με εσάς ικανοποιείστε ψυχολογικά. Υπάρχει προστασία και προσοχή σε κρυφούς εχθρούς.

Λέων: Οι κοινωνικές συμμετοχές σε κοινότητες και ομάδες βρίσκονται στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Δία στους Διδύμους, σας ενθαρρύνει να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Το φυσικό σας χάρισμα και η ικανότητα σας να συνδέεστε με άλλους μπορεί να σας οδηγήσουν σε ευκαιρίες ανάπτυξης.

Παρθένος: Ο Δίας στους Διδύμους ρίχνει φως στην καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες γίνονται πολύτιμο πλεονέκτημα που μπορεί να οδηγήσει σε αναγνώριση και πρόοδο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αναδείξετε τα ταλέντα σας στον επαγγελματικό τομέα και σε επισημοποίηση σχέσεων σε προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός: Εγκαινιάζεται μια περίοδο επέκτασης στους ορίζοντες σας και σας ενθαρρύνει να γνωρίσετε διαφορετικές φιλοσοφίες, πολιτισμούς και πεποιθήσεις. Τα ταξίδια είτε φυσικά είτε διανοητικά μπορούν να διευρύνουν την κοσμοθεωρία σας και να οδηγηθείτε σε προσωπική ανάπτυξη και βαθύτερη σύνδεση με άλλους.

Σκορπιός: Εστιάζεται την προσοχή σας σε κοινούς πόρους μεταμόρφωσης και συναισθηματικές συνδέσεις. Μπορεί να προκύψουν οικονομικές ευκαιρίες ή περίπλοκες καταστάσεις, έχετε την ικανότητα να πλοηγείτε αυτών με ευνοϊκά αποτελέσματα.

Τοξότης: Συνεργασίες και συνεργασίες βρίσκονται κατά την διάρκεια της διέλευσης του Δία στους Διδύμους με ενθάρρυνση για εξερεύνηση σε νέες συνδέσεις με ανοιχτή και ουσιαστική επικοινωνία με άλλους είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε προσωπικό αποφέρουν θετικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως: Η εστίαση σας προς την ευημερία και στην καθημερινή ρουτίνα – πέρα των επαγγελματικών υποχρεώσεων όπου υπάρχει βοήθεια από συναδέλφους είναι η κατάλληλη στιγμή για να υιοθετήσετε νέες πρακτικές υγείας και να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που θρέφουν το μυαλό και το σώμα σας.

Υδροχόος: Ο Δίας στους Διδύμους ενισχύει την επιθυμία σας για καλλιτεχνικές αναζητήσεις, χόμπυ και άλλες χαρούμενες δραστηριότητες. Επιπλέον, αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει φλέρτ, ρομαντικές ευκαιρίες στις υπάρχουσες σχέσεις και μοναδικές ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας.

Ιχθύες: Εστιάζετε τη προσοχή σας στο σπίτι, την οικογένεια και τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ενθαρρύνει να ενισχύσετε τους δεσμούς με τους αγαπημένους σας και να δημιουργήσετε ένα αρμονικό οικιακό περιβάλλον. Όσο για τον επαγγελματικό τομέα υπάρχει εύνοια σε αγοραπωλησίες σπιτιών.

 

Από την Μάρω Παπαδάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα