Δίας στους Διδύμους 26/5/24 έως 9/6/25 | Ο γενναιόδωρος!

ASTROTEAM GUEST
18/05/2024

Δίας ο ευεργέτης, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης. Παιδί του Κρόνου και της Ρέας, γνωστός κατά την μυθολογία ως ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων. Ο γενναιόδωρος.

Από τις 26/5/24 έως 9/6/25 ο ευεργέτης πλανήτης Δίας θα βρίσκεται στους διδύμους .Ένα ζώδιο της επικοινωνίας, πολυμήχανο, με γρήγορη αντίληψη. Λάτρη της μετάδοσης πληροφορίας. Εδώ, ο Δίας βοηθάει ενισχύοντας κάθε μας σκέψη να αναπτυχθεί ως προς την υλοποίηση της. Μας δίνει την δυνατότητα να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες μας, να διευρύνουμε την αντίληψη μας, να επεκτείνουμε τις συνεργασίες μας, τις φιλίες, τις ιδέες μας. Αλλά και να κατανοήσουμε βαθύτερα τα θέλω και τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρο μας. Σημαντική διέλευση για τα γενέθλια ωροσκόπια όπου έχουν επιστροφή γενέθλιου Δία στους διδύμους. Τύχη, εύνοια, προστασία, ανάπτυξη (και επειδή ο Δίας αναπτύσσει κάθε τι ωραίο, ας είμαστε προσεχτικοί και στα κιλά μας).

Ας πάμε να δούμε τα δώρα του Ευεργέτη Δία στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Κριός – ο Δίας από τους διδύμους θα σας βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Θα σας δώσει έμπνευση και την δυνατότητα να βελτιώσετε την επικοινωνία σας επαγγελματικά & προσωπικά. Τα αδέλφια, ξαδέρφια θα παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς και θα ευνοηθούν στενότερες επαφές. Τα δώρα του Δία πολλά, δίνοντας σας τις ευκαιρίες για νέες γνώσεις, εμπειρίες, σπουδές, ταξίδια αλλά και για κάποιους από εσάς αγορά νέου μεταφορικού μέσου; Πιστέψτε στον εαυτό σας & να είστε βέβαιοι πως η τύχη του Δια θα είναι με το μέρος σας.

Ταύρος – Για εσάς η χρονιά αυτή φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες. Ο Δίας απλόχερα σας ανταμείβει με τους καρπούς των κόπων σας. Τα δώρα του η οικονομική επέκταση και η αύξηση εσόδων ενισχύοντας με ισχυρούς δεσμούς σχέσεις και συνεργασίες. Είστε ένα ζώδιο της Αφροδίτης όπου πρώτο ζητούμενο της είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. Εδώ ο Δίας σας ανταμείβει με το δώρο της πίστης και της πνευματικής ισορροπίας, όπου θα σας συντροφεύουν καθόλη την διάρκεια.

Δίδυμοι – Ο Δίας 26/5/24 θα περάσει στο δικό σας ζώδιο όπου θα τον φιλοξενήσετε έως 9/6/25.Στην περίοδο αυτή θα σας προικίσει με περισσότερη αυτοπεποίθηση, τόλμη για νέα ξεκινήματα και αισιοδοξία. Σας φωτίζει το μονοπάτι της προσωπικής σας εξέλιξης, των στόχων σας ώστε να εκπληρώσετε κάθε όνειρο και επιθυμία μέσα από νέους δρόμους, φιλίες, συνεργασίες, είτε ενός νέου έρωτα… Ο Δίας σας δίνει τα δώρα της εκπλήρωσης και της δημιουργίας. Αγκαλιάστε το νέο, το διαφορετικό και αφεθείτε στο να το ζήσετε.

Καρκίνος – Για εσάς ο Δίας θα σας χαρίσει απλόχερα το δώρο της διαίσθησης και της προστασίας του. Μέσα από ένα ποιο εσωτερικό οίκο της ψυχής θα σας φροντίσει, θα σας κανακέψει, θα σας δυναμώσει σε ψυχολογικό επίπεδο ώστε να βγείτε μπροστά αξιοποιώντας τα ταλέντα σας για επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Αφεθείτε στην προστασία του ευεργέτη Δία-εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Λέων – Ο ευεργέτης Δίας σας χαρίζει απλόχερα περισσότερη κοινωνικοποίηση, δημοφιλία, επέκταση σε νέους συλλογικούς χώρους, ομάδες και κάθε είδους νέα επικοινωνία. Θα είστε περισσότερο ανοιχτοί σε οτιδήποτε καινούργιο, θα έχετε την ανάγκη για περισσότερη προσωπική ελευθερία. Περίοδος αξιοσημείωτων αλλαγών στην κοινωνική σας ζωή. Μέσα από όλο αυτό, το ποιο σημαντικό για εσάς δώρο του Δία θα είναι η ηθική ικανοποίηση.

Παρθένος – Επαγγελματικά, θα σας γεμίσει με νέες ιδέες, προτάσεις και συνεργασίες. Κοινωνικά θα ανεβείτε σκαλοπάτι και θα υπάρξει σημαντική αναγνώριση των δυνατοτήτων σας. Η τύχη του Δία θα ευνοήσει τους πιο τολμηρούς και φιλόδοξους, αρκεί να είναι σωστά μελετημένες και προσεγμένες οι κινήσεις σας.

Ζυγός – Για εσάς το δώρο του Δία θα είναι η εσωτερική σας ελευθερία. Εδώ ο Δίας σας βοηθάει να αισθανθείτε απελευθερωμένα σε κάθε τι νέο. Σας ωθεί να ακούσετε τον εσωτερικό εαυτό σας, να ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες, να δομήσετε νέα πλάνα στο μυαλό σας, να πειραματιστείτε με οτιδήποτε ασυνήθιστο για εσάς, να ταξιδέψετε, να ενδιαφερθείτε για γνώση, φιλοσοφία, σπουδές, μελέτη…απολαύσετε σαν παιδιά της Αφροδίτης τα δώρα του Δία με αγάπη.

Σκορπιός – Μια χρονιά υλοποίησης για εσάς. O Δίας σας ευνοεί σε οικονομικό επίπεδο, στις επενδύσεις, τα ακίνητα, τις κληρονομιές αλλά και σε οφειλές όπου θα έχουν την δυνατότητα να βελτιωθούν. Δίνει ευκαιρίες για συνεργασίες και σε προσωπικό επίπεδο σας βοηθάει στην αναζήτηση εσωτερικού τραύματος προς θεραπεία. Εύνοια θα έχετε στα ερωτικά σας και σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες για όσοι είστε πρόθυμοι.

Τοξότης – Για εσάς το δώρο του Δία είναι οι σημαντικοί άλλοι απέναντι σας. Εδώ ο Δίας σας ζητάει να συνεργαστείτε, να δεσμευτείτε η ακόμη και να απελευθερωθείτε από κάτι που ενδεχομένως σας προβληματίζει. Εύνοια σε θέματα σχέσεων, νομικών υποθέσεων, και ιδανική περίοδος για επισημοποίηση της σχέσης σας αν το επιθυμείτε.

Αιγόκερως – Εδώ ο Δίας θα βελτιώσει την καθημερινότητα σας, τις συνθήκες εργασίες σας και τα κρυφά ταλέντα σας θα αρχίσετε να τα αξιοποιείτε.

Ο τομέας της εργασίας παίρνει τα πάνω του, θα σας δοθούν ευκαιρίες να αναζητήσετε το καλλίτερο για εσάς. Επίσης θα βάλετε την υγειά σας ως προτεραιότητα αφιερώνοντας τον χρόνο που χρειάζεται. Λύσεις και βελτίωση θα υπάρξουν.

Υδροχόος – Ένας νέος κύκλος για εσάς όπου ο Δίας σας πριμοδοτεί με επιτυχίες σε ερωτικά ζητήματα και επενδύσεις. Σας καλεί να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε αν είστε μόνοι, να παίξετε με τα παιδιά σας, αλλά και με το εσωτερικό παιδί που έχετε μέσα σας. Διασκέδαση, έρωτας και για όσους το επιθυμούν υποδοχή νέου μέλους στην οικογένεια;

Ιχθύες – Μια χρονιά που θα αφορά την οικογένεια, το σπίτι σας, και τους σημαντικούς άλλους της ζωή σας. Eδώ ο Δίας θα σας βοηθήσει να καλυτερέψετε το υπάρχον σπιτικό σας, η να βρείτε κάποιο καινούργιο. Κάποιοι από εσάς θα αυξήσετε τα κέρδη σας μέσο ακίνητης περιουσίας, άλλοι πάλι θα αποφασίσετε να μπείτε σε μια συγκατοίκηση. Τέλος, ο ευεργέτης Δίας και πλανήτης της επέκτασης σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε δημιουργικά πλάνα για γάμο και οικογένεια.

 

Από τη Δήμητρα Δαριβιανάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα