Ο Δίας στους Διδύμους & θα φέρει και τα δικά του δώρα!

ASTROTEAM GUEST
31/05/2024

Ο Δίας αποχαιρέτησε το ζώδιο του Ταύρου και εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Μαΐου του 2024.

Παρόλο που ο Δίας στους Διδύμους βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας θα φέρει και τα δικά του δώρα. Τα δώρα αυτά έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τη γνώση, τη διδασκαλία και τα ταξίδια. Θα ευνοήσει πολύ με τρίγωνα τα ζώδια του αέρα δηλαδή, τους Υδροχόους, τους Ζυγούς αλλά εννοεί και τους Διδύμους και δευτερεύοντος τα ζώδια της φωτιάς με εξάγωνα δηλαδή τους Κριούς, τους Λέοντες  και σε αντίθεση βέβαια τους Τοξότες ακριβώς απέναντί τους.

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς ο Δίας θα επηρεάσει τον καθένα ξεχωριστά από εμάς!

Κριός

Μετά το Δια στο Ταύρο που σας ευνόησε πολύ μέσα από το δεύτερο οίκο σας σε οικονομικό επίπεδο ο Δίας στους Διδύμους μέσα από το τρίτο οίκο σας, σας ευνοεί σε ότι έχει να κάνει με επικοινωνία, ταξίδια, επαγγελματικά και κοινωνικά, αλλά και με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς συγγενείς  και γείτονες αλλά και σε συνεργασίες. Ευνοείστε να αγοράσετε και ένα μεταφορικό μέσο η να ξεκινήσετε και μαθήματα οδήγησης. Επίσης ευνοήστε φέτος  και σε ξεκαθαρίσματα ό,τι δε σας  κάνει, θα το βγάλετε από τη ζωή σας πιο εύκολα και δυναμικά.

Ταύρος

Για τους Ταύρους, ο Δίας στους Διδύμους θα φέρει χρήμα μέσα από το δεύτερο τους οίκο, αλλά και έρωτες, γάμο, οικογένεια, ταξίδια και πολύ διασκέδαση. Χαρείτε το, γιατί το είχατε ανάγκη. Είχατε ταλαιπωρηθεί και εσείς πολύ τα τελευταία χρόνια, με τις εκλείψεις και τον ουρανό πάνω σας. Κλείσατε σημαντικούς κύκλους ζωής, και τώρα, με τον Δία ακόμη στο ζώδιό σας, αλλά και με τον Δία στους Διδύμους, έχετε μπει σε έναν καινούριο κύκλο ζωής που θα σας φέρει ό,τι είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Δίδυμοι

Ο Δίας επιτέλους, μετά από δώδεκα χρόνια, έρχεται ξανά στο ζώδιό σας για να σας φέρει την ευτυχία που χρειαζόταν και την είχατε ανάγκη, γιατί είχατε ταλαιπωρηθεί και εσείς τα τελευταία χρόνια με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο. Τώρα λοιπόν έρχεται ο Δίας για να σας φέρει ό,τι είχατε ανάγκη και είχατε στερηθεί. Ζητήστε το λοιπόν και θα σας δοθεί. Κάντε τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας πραγματικότητα. Βγείτε από την ομίχλη και την εξαπάτηση και τη στέρηση και επεκταθείτε. Επικοινωνήστε, δικτυωθείτε, βγάλτε τον εαυτό σας μπροστά. Ερωτευτείτε, γράψτε, ασχοληθείτε με τη συγγραφή βιβλίων ή την πολιτική, αν σας αρέσει. Ό,τι και να κάνετε, τώρα θα έχει επιτυχία.

Καρκίνος

Καρκίνοι μου, είστε σε αναμονή και προετοιμασία, περιμένοντας την επόμενη χρονιά να μπει ο Δίας στο ζώδιό σας. Φέτος λοιπόν, ο Δίας στους Διδύμους και μέσα από το δωδέκατο για σας οίκο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να διαλογιστείτε, να σκεφτείτε και να οργανώσετε δυναμικά τα βήματά σας, για την επόμενη χρονιά που έρχεται. Επίσης, ο Δίας στους Διδύμους θα σας βοηθήσει σε σχέση με παρασκήνιο εχθρούς, κρυμμένα μυστικά και γεγονότα. Οπότε ξεκουραστείτε, σκεφτείτε πώς θα επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν, και όλα θα έρθουν φυσικά. Αποφεύγετε όσο μπορείτε να κλειστείτε όμως στον εαυτό σας και να μιζεριάσετε ή να έχετε κατάθλιψη.

Λέων

Με το Δια στους Διδύμους Λιοντάρια μου ποιος σας πιάνει! Ο Δίας, μέσα από τον ενδέκατο οίκο σας, χαρίζει φήμη, εξουσία, δημοφιλία, δόξα, μαχητικότητα, διασκέδαση, νέους φίλους, επαγγελματική και αισθηματική εύνοια, μέσα από κοινωνικό κύκλο. Και σας αξίζει, γιατί είστε και εσείς ένα από ταλαιπωρημένα ζώδια του σταθερού σταυρού, που χτυπηθήκατε πολύ το προηγούμενο διάστημα. Με αυτή τη θέση του Δία, θα λάμψετε, παρόλο που, όπως και να ‘χει, εσείς πάντα λάμπετε. Τώρα, όμως, θα μαγέψετε τα πλήθη. Μπράβο σας!

Παρθένος

Ο Δίας στους Διδύμους για εσάς, τους Παρθένους, θα φέρει επαγγελματικές επιτυχίες και συνεργασίες μέσα στον δέκατο οίκο σας. Επιτυχία μέσα από αφεντικό, σύζυγο ή  Πατέρα, αλλά τίποτα δεν θα σας χαριστεί Χρειάζεται δουλειά και κόπος, γιατί ο Δίας εκεί είναι σε κόντρα με το ζώδιό σας, δηλαδή κάνει τετράγωνο. Έτσι, εύνοια μεν, αλλά με πολύ δουλειά και δυσκολία. Φέτος θα κουραστείτε αρκετά. Ωστόσο, εσείς θα ευνοηθείτε με τον Δία στον Καρκίνο την επόμενη χρονιά.

Ζυγός

Αγαπημένοι μου Ζυγοί, για εσάς ο Δίας στους Διδύμους είναι πολύ φιλικός σε σχέση με το ζώδιό σας. Μέσα από τον ένατο σας οίκο θα σας φέρει πλούσια δώρα, μέσα από σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό, νέες ερωτικές και καρμικές σχέσεις, με τους δεσμούς της Σελήνης, χρήματα και ανανέωση γενικά στη ζωή σας και επαγγελματική επιτυχία. Επίσης, τύχη μέσα από ένα δεύτερο γάμο, για όσους θέλετε να το τολμήσετε. Ευνοεί επίσης σχέσεις με πεθερικά και ό,τι έχει να κάνει με θρησκεία, φιλοσοφία, εναλλακτικά. Επίσης, παίξτε και κάποιο τυχερό παιχνίδι, γενικά έρχεται πλούτος σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.

Σκορπιός

Ο Δίας στους Διδύμους για εσάς, τους Σκορπιούς, μέσα από τον όγδοο οίκο, που είναι και ο φυσικός για εσάς, φέρνει πλούτο και χρήματα μέσα από άλλους, πολλά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες, θεραπείες μέσα από προβλήματα υγείας και ανακούφιση γενικά. Εσείς έχετε περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, μετά από όλες αυτές τις εκλείψεις και τις αντιθέσεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Μια ανακούφιση γενικά, λοιπόν, και περιμένοντας με χαρά την άφιξη του Δία στον Καρκίνο την επόμενη χρονιά, που θα κάνει τρίγωνο με το ζώδιό σας και θα σας φέρει πολλή τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σε αναμονή, λοιπόν, και τα καλύτερα έπονται.

Τοξότης

Τοξότες μου, για εσάς ο Δίας στους Διδύμους και απέναντί σας στον έβδομο οίκο φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Έτσι, πολλοί Τοξότες μπορεί να χωρίσουν μετά από μια μακροχρόνια σχέση, γάμο ή και συνεργασία και να ανοίξουν φτερά για καινούργιες καταστάσεις στη ζωή τους. Ή μπορεί να μείνουν μόνοι και να περιμένουν το φτερωτό θεό να τους λαβώσει ξανά και να ερωτευτούν από την αρχή. Όπως και να έχει, πάντως, γιατί και εσείς είστε από τα ζώδια που έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, η κάθε αλλαγή θα είναι για το καλό σας σε βάθος χρόνου. Οπότε, κάντε λίγο υπομονή.

Αιγόκερως

Για εσάς, τους Αιγόκερους, ο Δίας στους Διδύμους και μέσα από τον έκτο οίκο σας σας ευνοεί πολύ σε θέματα υγείας και εργασίας. Έτσι, θα μπορούσατε άφοβα να κάνετε τις κινήσεις και τις αλλαγές σας σε θέματα εργασίας και να ευνοηθείτε πολύ, μιας και τόσα χρόνια δέχεστε και εσείς την πίεση του Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Θα μπορούσατε να βρείτε μια καινούργια δουλειά που σας ταιριάζει και σας αμείβει καλύτερα. Επίσης, να ξεκινήσετε διατροφή, γυμναστική, να χάσετε βάρος, να κάνετε check-up, ό,τι νοιώθετε ότι θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Επίσης, θα ευνοηθείτε οικονομικά, είτε μέσα από την ήδη υπάρχουσα δουλειά σας με κάποια αύξηση ή προαγωγή, είτε μέσα από μια καινούργια εργασία, η επιλογή δική σας.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, επιτέλους ένας ευχάριστος και τυχερός Δίας στους Διδύμους, μέσα στον πέμπτο οίκο σας! Μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει και συνεχίζετε να περνάτε, είναι βέβαιο ότι αξίζετε ένα φως στη ζωή και στα μάτια σας. Άντε να γελάσει και λίγο το χειλάκι σας! Ο Δίας στους Διδύμους φέρνει για εσάς χαρά, ευτυχία, επιτυχία, έρωτες, χρήματα, μέσα από τυχερά παιχνίδια, γνωριμίες καινούργιες, εγκυμοσύνη για όσους επιθυμείτε παιδάκι, χαρά και ευτυχία μέσα από παιδιά και ζωάκια. Και κάνει και ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, όλα σε βάθος με πάθος και πολύ πλούτο. Εγώ σας εύχομαι τα καλύτερα!

Ιχθύες

Και ολοκληρώνουμε με σας, τα ψαράκια, για σας ο Δίας λοιπόν στο ζώδιο των Διδύμων, που είναι στο τέταρτο οίκο της οικογένειας και του σπιτιού. Φέρνει τύχη σε ό,τι αφορά οικογένεια, ακίνητα, αγορές, πωλήσεις, μετακομίσεις, μέσα από πολύ σκέψη και ωρίμανση. Όμως, σε κάθε κίνησή σας, γιατί μη ξεχνάμε, έχετε και έναν Κρόνο και έναν Ποσειδώνα ακόμη πάνω σας, που θέλει προσοχή σε ό,τι αποφασίζετε. Όποτε, διαβάζουμε πολύ καλά και υπογράφουμε μετά σε ό,τι σημαντικό σκεφτόμαστε να κάνουμε. Για σας τα καλύτερα θα έρθουν του χρόνου, με το Δία στο Καρκίνο και με την απελευθέρωση του Κρόνου και αργότερα του Ποσειδώνα, που αποχωρούν από το ζώδιο σας και λυτρώνεστε από αυτό. Ναι, μεν προς το παρόν, αλλά με προσοχή, δε.

 

Από τη Χρυσούλα Προβή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα