Δίας στον Ταύρο | 2023 – 2024

ASTROTEAM GUEST
29/03/2023

Κριός

Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στον δεύτερο σας οίκο, των ασφαλειών, των αξιών, των χρημάτων αλλά και των υπάρχοντών σας στις 16 Μαΐου 2023 για περίπου ένα χρόνο θα σας δώσει την δυνατότητα να απολαύσετε οφέλη στα οικονομικά σας αλλά και στο σύστημα αξιών σας. Θα σας κάνει να αισθάνεστε σίγουροι και ενθουσιώδεις για την ικανότητα σας να κερδίσετε με το σπαθί σας το προς το ζην, θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα προσελκύσει περισσότερο εισόδημα. Μπορεί στη διάρκεια που θα μείνει στον δεύτερο σας οίκο να αναπτύξετε τα ταλέντα σας με αποτέλεσμα να ενισχύσει την κερδοσκοπική σας δύναμη και να βελτιώσετε την μελλοντική οικονομική κατάσταση. Μπορεί να έχετε την τάση να γεμίσετε τον χώρο με καινούργια αποθέματα προσωπικών αντικειμένων για να νιώσετε ασφαλείς. Ίσως να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα μεγάλο αντικείμενο ή μια σημαντική αγορά που τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσετε ή να δεχτείτε ένα δώρο. Μάλλον θα είναι μια καλή στιγμή να ζητήσετε αύξηση στη δουλεία σας αλλά από την άλλη η τάση προς κατανάλωση θα πρέπει να περιοριστεί γιατί τα πόδια σας θα σας ταξιδέψουν προς τα καταστήματα και μάλλον θα ξεχάσετε την λέξη «μέλλον». Επειδή ο Δίας κυβερνά τον ένατο οίκο σας μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας μέσω εκπαίδευσής και επαγγελματικών ταξιδιών. Έχετε τα μάτια ανοιχτά λοιπόν να αυξήσετε το εισόδημα αλλά και να το διαχειριστείτε καλά!

Ταύρος

Ο Δίας από τις 16 Μαΐου 2023 θα είναι στον πρώτο σας οίκο όσοι έχετε ωροσκόπο Ταύρο και στον Ήλιο σας όσοι είσαστε στο ζώδιο του Ταύρου. Η διέλευση αυτή φέρνει βελτιώσεις στο άμεσο περιβάλλον σας και αυτοπεποίθηση, καθώς και αυξημένη γενναιοδωρία. Θα είσαστε πιο επεκτατικοί, πληθωρικοί και ενθουσιώδεις. Την περίοδο που θα μείνει στο ζώδιό σας θα είναι μια χαλαρή περίοδος, τυχερή και ελπιδοφόρα. Θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα που στο παρελθόν φαίνονταν προκλητικά ή αξεπέραστα, θα έρθει η ώρα που αυτά θα τα δείτε από μια άλλη σκοπιά, με διαφορετική οπτική για την ζωή. Θα δημιουργήσετε μια ξεχωριστή πρώτη εντύπωση στους άλλους και η συμπάθεια προς εσάς θα αυξηθεί. Θα μπορέσετε να προωθήσετε τις προσωπικές φιλοδοξίες σας και τα ενδιαφέροντα σας πολύ εύκολα κατά την παραμονή του στο δικό σας ζώδιο. Παραμονεύει ο κίνδυνος να μην καταλάβετε τα όρια νομίζοντας ότι μπορείτε «να πιάσετε τον Ουρανό» που παρεμπίπτοντος είναι στο ζώδιό σας και σας το θυμίζει. Θα νιώσετε πιο ελεύθεροι, ανέμελοι ίσως να αποκτήσετε και μερικά κιλάκια. Θα πρέπει να προσέχετε την υπερβολική συμπεριφορά και να η ευκαιρία να βελτιώσετε τον εαυτό σας, την εικόνα σας προς τα έξω αφού θα έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε. Οι άλλοι θα μπορούσαν να σας υποστηρίξουν αφού ο Δίας κυβερνά τον όγδοο σας οίκο για να εξερευνήσετε τα εσωτερικά σας ταλέντα αλλά από την άλλη εσείς θα πρέπει να προσέχετε τον δανεισμό από τους άλλους να μην βρεθείτε με χρέη ή αρνητικές συνέπιες της υπερβολικής στήριξης από τους άλλους.

Δίδυμοι

Ο Δίας που εισέρχεται στον Ταύρο, το ζώδιο λίγο πριν από το δικό σας, τοποθετεί τον τυχερό πλανήτη στον δωδέκατο οίκο σας ωφελώντας δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα «παρασκηνιακά» στο υποσυνείδητο σας καθώς και στην ψυχή σας. Η παραμονή εκεί θα σας κάνει πιο συμπονετικούς, πιο ευαίσθητους ή θα βρεθείτε σε βαθύτερη επαφή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Θα σας φέρει πνευματική προστασία, θα σας αποτρέψει από αυτοκαταστροφικές τάσεις και από αισθήματα ενοχής. Θα είσαστε πιο ικανοί να έρθετε σε επαφή με το υποσυνείδητο σας και η αντιμετώπιση των φόβων θα είναι πιο ευχάριστη αυτή την εποχή. Η προσφορά, ο εθελοντισμός και η βοήθεια προς άλλους χωρίς ανταμοιβή θα σας βοηθήσει και σας να πάρετε χαρά νιώθοντας πιο χρήσιμοι. Είναι ωραία περίοδος για να ξεκινήσετε διαλογισμό καθώς θα τονώσει το πνεύμα σας. Επίσης είναι θετικές συνθήκες για να ανοικοδομήσετε την πίστη. Ο Δίας κυβερνά τον έβδομο σας οίκο, τον τομέα της συνεργασίας σας και μπορεί να είναι πιο εύκολα από το συνηθισμένο να συνάψετε μια στενή συνεργασία ή μία υπάρχουσα συνεργασία να απαιτεί περισσότερη θυσία από εσάς και από τον χρόνο σας.

Καρκίνος

Η είσοδος του Δία στον Ταύρο θα είναι ευεργετική για εσάς διότι θα σχηματίσει ένα ωραίο εξάγωνο με τον Ήλιο σας από τον ενδέκατο οίκο. Αυτή η διέλευση φέρνει δραστηριότητες δικτύωσης, στη διαμόρφωση μακροπρόθεσμων στόχων, γνωριμιών, συλλόγων και οργανισμών στη ζωή σας. Μπορείτε να βασιστείτε σε φίλους αλλά μπορεί κατά τη διάρκεια της διέλευσης του ο κύκλος των φίλων σας να αυξηθεί. Οι στόχοι σας κατά την περίοδο αυτή μπορεί να είναι γενικοί ή ασυνήθιστοι για την εποχή μας. Οι άλλοι θα εκτιμήσουν τις συμβουλές σας και μπορεί να έχετε ευκαιρίες να ηγηθείτε συλλόγων ή ομάδων. Μέσα από τις δραστηριότητες με τους άλλους θα μπορούσαν να αποτελέσουν δρόμους για την εκπλήρωση των δικών σας στόχων. Μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερη χαρά όταν μοιράζεστε έναν κοινό σκοπό ή ιδανικά με τους άλλους. Θα γεμίσετε με καινούριες ιδέες και μπορεί να γίνεστε πιο ανεκτικοί με τους άλλους γενικά άλλα και με διαφορετικές αξίες. Ξεπερνώντας τον προσωπικό σας κύκλο φίλων μπορεί να σας ανοίξει κάποια άλλη πόρτα στη συνέχεια. Ο Δίας είναι κυβερνήτης του 6ου σας που σημαίνει ότι θα σας φέρει καλά νέα στο κομμάτι της εργασίας με περισσότερη δουλειά αλλά και στα της υγείας σας.

Λέων

Η είσοδος του Δία στις 16 Μαΐου τοποθετεί τον Δία στον δέκατο οίκο σας στην κορυφή του ηλιακού γενέθλιου χάρτη σας. Η αυξημένη δημόσια αναγνώριση και η επαγγελματική επιτυχία είναι πολύ πιθανή τώρα. Θα είναι μια περίοδος εξέλιξης, επιτευγμάτων και επιτυχίας στο επάγγελμά σας. Μπορεί να προκύψουν επαγγελματικά ταξίδια για προσέγγιση ευρύτερου κοινού. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει προαγωγή, νέες ευκαιρίες εργασίας. Μπορεί να έρθετε στο προσκήνιο. Οι ανώτεροι σας θα σας βλέπουν ευνοϊκά, θα βλέπουν τις μεγάλες σας δυνατότητες σας και θα σας βοηθήσουν πιο εύκολα. Οι συνθήκες είναι τέτοιες στην καριέρα σας που θα πρέπει να έχετε τα μάτια ανοιχτά για την αναρρίχηση σε ανώτερες θέσεις, μεγαλύτερες ευθύνες, αναγνωσιμότητα με αποτέλεσμα μεγαλύτερης ανταμοιβής. Όσο εσείς θα είσαστε πρόθυμοι να βάλετε τον εαυτό σας στο προσκήνιο τόσο πιο θετικές θα είναι οι ανταμοιβές. Ο Δίας κυβερνά τον 5ο οίκο σας, ίσως έρθει η αναγνώριση του ταλέντου σας στα καλλιτεχνικά και τα δημιουργικά έργα σας να προωθηθούν με επιτυχία. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα είναι πολύ καλές.

Παρθένος

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς καθώς ο Δίας θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας από τον ένατο οίκο. Κατά την παραμονή του εκεί (περίπου 1 χρόνο) θα έχετε ευκαιρίες να ταξιδέψετε να σπουδάσετε να πάτε στο εξωτερικό, να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να συναντήσετε άτομα με διαφορετικά υπόβαθρα. Τα νομικά ζητήματα επίσης θα λειτουργούν υπέρ σας ή τα μακροχρόνια νομικά ζητήματα μπορεί τώρα να λυθούν. Αν χρειάζεστε νομικές συμβουλές τώρα θα είναι η καλύτερη ώρα. Θα έχετε πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Θα έχετε ευκαιρίες για εκπαίδευση αλλά και για ταξίδια που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Ευνοείτε η διδασκαλία κατά την διάρκεια του κύκλου του Δία στον οίκο αυτό. Ίσως θα έχετε καλές συναλλαγές με τους συγγενείς εξ αγχιστείας ή να προκύψει δεύτερος γάμος. Προσέξτε τον υπερβολικό φανατισμό σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στην διάρκεια αυτή θα είσαστε λιγότερο αγχωμένοι αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να μην αλλοιωθεί η ηθική σας. Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης του 4ου σας οίκου που μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να μετακομίσετε σε ένα άλλο μέρος/πολιτισμό που είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχετε συνηθίσει. Μπορεί με άλλα μέλη της της οικογένειας να φιλοσοφείτε ή να κάνετε σχέδια για διερεύνηση της ιστορίας άλλων χωρών, να μάθετε να μαγειρεύετε φαγητά από άλλες χώρες ή να λυθεί κάποιο νομικό θέμα σε σχέση με το σπίτι.

Ζυγός

Ο Δίας που εισέρχεται στον Ταύρο από τις 16 Μαΐου τοποθετεί τον μεγάλο ευεργέτη στον 8ο σας οίκο σας που έχει να κάνει με ασφάλειες, ανασφάλειες, οικονομικά τρίτων. Ενδέχεται να δείτε οφέλη σε οποιονδήποτε από τους τομείς που έχουν σχέση με τον όγδοο οίκο – κοινά οικονομικά, κοινόχρηστοι πόροι, δάνεια, φόροι, σεξουαλικότητα, οικειότητα, θεραπεία, προσωπική μεταμόρφωση, έρευνα, έρευνα σε ψυχολογικά θέματα. Την περίοδο αυτή θα έχετε αυξημένη ψυχολογική κατανόηση. Μπορείτε να δουλέψετε στον οικονομικό προγραμματισμό αλλά και στην στρατηγική. Θα μπορούσατε να βοηθήσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που αντιμετωπίζουν μια κρίση. Θα είσαστε σε θέση να αποδέχεστε ότι η αντιμετώπιση των φόβων σας θα γίνει μέσω ψυχολογικής θεραπείας. Μελέτες και έρευνες που είναι σε εξέλιξη θα ολοκληρωθούν πιο εύκολα. Μπορεί κάποιοι από εσάς να δέχονται επιστροφή φόρου ή κάποια κληρονομιά ή κάποιο άλλο όφελος κατά τη διάρκεια αυτή. Τα οικονομικά οφέλη μπορεί να προκύψουν και από αύξηση εισοδήματος του ή της συζύγου. Οι σεξουαλικές ευκαιρίες μπορεί να αφθονούν. Θα μπορούσατε να καθαρίσετε τον εαυτό σας από τα «σκουπίδια» συναισθηματικά και μη. Το όφελος μπορεί να προέλθει μέσω πόρων, δανείων ή φόρων από κοινού. Ο κυβερνήτης του 3ου σας είναι ο Δίας και μας λέει ότι στη διάρκεια αυτή η επικοινωνία με τα αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες θα είναι πολύ καλή. Γενικά θα είσαστε ένας πομπός που θα φέρνει νέα στους κύκλους αυτούς ή μπορεί η γραπτή επικοινωνία να αυξηθεί. Ίσως και μικρά ταξίδια θα ευνοηθούν αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου σας επηρεάζει έντονα, καθώς ο Δίας βρίσκεται πλέον σε αντίθεση με τον Ήλιο σας και καταλαμβάνει τον ηλιακό σας έβδομο οίκο, τον τομέα της συνεργασίας σας. Για περίπου ένα χρόνο που ο Δίας θα βρίσκεται εκεί ενδέχεται να απολαμβάνετε οφέλη μέσω γάμου, σοβαρών συνεργασιών, εταιρικών σχέσεων, διαπραγματεύσεων ή και άλλων συμφωνιών. Αυτό είναι ένα έτος κατά το οποίο είναι πιο πιθανό να δημιουργήσετε ή να στερεώσετε μια σημαντική συνεργασία. ή θα μπορούσατε να ενισχύσετε μια υπάρχουσα σχέση. Τα οικονομικά οφέλη θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκύψουν μέσω συνεργασιών. Για τους περισσότερους από εσάς που είστε ήδη σε σχέση είναι πιθανό να βρείτε περισσότερη χαρά στις στενές σχέσεις και να έχετε μια πιο ανεκτική στάση απέναντι στους άλλους και γενικά στους συνεργάτες. Νομικά ζητήματα ή προκλητικά προβλήματα σχέσεων από το παρελθόν μπορεί να επιλυθούν πιο εύκολα τώρα. Μπορεί να αναλάβετε τον ρόλο του συμβούλου ή θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τη βοήθεια κάποιου συμβούλου. Επίσης, παρόλο που ο Δίας θεωρείται γενικά μια θετική και χαρούμενη ενέργεια, οι στενές σχέσεις θα μπορούσαν να τελειώσουν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, αλλά αν το κάνουν, είναι γενικά για να προχωρήσουμε σε μια πιο ευτυχισμένη, πιο υγιή, πιο ανεκτική σχέση. Μια ζεστή, ανοιχτή και ειλικρινής προσέγγιση προς τους άλλους κερδίζει θετικές νέες σχέσεις ή ενισχύει τις υπάρχουσες. Επειδή ο Δίας κυβερνά τον ηλιακό δεύτερο οίκο σας, μπορεί να υπάρξει αύξηση στο εισόδημα του συντρόφου σας. Για μερικούς από εσάς θα μπορούσαν να υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες μέσω νομικών θεμάτων.

Τοξότης

Η είσοδος του Δία στον Ταύρο τοποθετείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας. Για περίπου ένα χρόνο είναι πιθανό να δείτε οφέλη στους τομείς της εργασίας και της υγείας, καθώς και στην καθημερινή ρουτίνα. Αυτή η διέλευση ενισχύει την ικανότητά σας να χειρίζεστε τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να κάνετε μια καλή δουλειά και ίσως να συνειδητοποιήσετε περισσότερο τις δεξιότητές σας. Τα οφέλη μπορεί να προκύψουν μέσω της ίδιας της εργασίας, των συναδέλφων ή των εργαζομένων κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Θα βρίσκετε περισσότερη χαρά στην υπηρεσία. Θα έχετε μάλλον μεγαλύτερη τύχη στην πρόσληψη καλών υπαλλήλων, και μπορεί να βελτιώσετε το εργασιακό σας περιβάλλον. Βρίσκετε περισσότερη απόλαυση στη δουλειά που κάνετε ή αν είστε άνεργοι θα είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να βρείτε δουλειά τώρα. Επίσης, όσο περισσότερη ακεραιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια προσφέρετε στις υπηρεσίες και την εργασία σας, η ανταμοιβή θα είναι μεγαλύτερη. Μπορεί να υπάρχει μια τάση για αύξηση βάρους, εάν δεν προσέχετε. Μερικοί μπορεί να αποκτήσουν ένα νέο κατοικίδιο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, και αυτό τους φέρνει μεγάλη χαρά. Προσοχή να μην αναλαμβάνετε περισσότερη δουλειά από όση μπορείτε να αντέξετε, να μην χάνεστε στις λεπτομέρειες και την οργάνωση. Μπορεί να σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι θεραπευτικές τέχνες κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, ιδιαίτερα εκείνες που περιστρέφονται γύρω από την αυτο-εικόνα αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σας βρίσκεται στον πρώτο οίκο.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Δία στον Ταύρο στις 16 Μαΐου είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς, καθώς ο Δίας βρίσκεται πλέον σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας από τον δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Σας επιφυλάσσει μερίδιο διασκέδασης, ρομαντισμού και ανεμελιάς. Τα δημιουργικά έργα είναι πιθανό να τα πάνε καλά κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και θα μπορούσαν ενδεχομένως να φέρουν ακόμη και κάποιο είδος αναγνώρισης ή ανταμοιβής. Μπορεί στη διάρκεια αυτή να έχετε πολλές δυνατότητες για περιστασιακές σχέσεις και μερικοί από εσάς μπορεί να κατακλύζονται από επιλογές! Τα τυχερά παιχνίδια θα μπορούσαν να αποφέρουν κέρδη. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές τώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να συμβεί εγκυμοσύνη ή τοκετός, εάν υπάρχει. Αυτή είναι μια υπέροχη περίοδος κατά την οποία μπορείτε να κάνετε διακοπές που πάντα θέλατε να κάνετε, να δοκιμάσετε ένα νέο χόμπι και να εξερευνήσετε νέους τρόπους διασκέδασης. Όσοι έχουν καλλιτεχνικό ή αθλητικό ταλέντο μπορεί να είναι ιδιαίτερα τυχεροί αυτή τη στιγμή. Η δημιουργικότητα και η κοινωνική σας ζωή τονώνονται φέτος και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να εκφραστείτε δημιουργικά. Οι δραστηριότητες αναζήτησης ευχαρίστησης και καλοπέρασης αυξάνονται. Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης του 12ου οίκου σας, μπορεί κατά τη διάρκεια παραμονής του Δία στον 5ο σας να μοιραστείτε περισσότερο τον εσωτερικό σας κόσμο με άλλους μέσω δημιουργικών αναζητήσεων.

Υδροχόος

Η είσοδος του Δία στον Ταύρο τοποθετεί τον Δία στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Κατά τη διάρκεια παραμονής του Δία εκεί είναι πιθανό να δείτε οφέλη σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ιδιοκτησίας και οικιακής άνεσης. Στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι βελτιώσεις στη ζωή στο σπίτι, την οικογένεια και τα βασικά ψυχολογικά θεμέλια. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι εσωτερικές και προσωπικές εμπειρίες είναι πιο σημαντικές για εσάς κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου από τις πιο κοσμικές. Μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες αγοράς ή πώλησης ακινήτων για οικονομικό όφελος. Μερικοί από εσάς μπορεί να αγοράσουν ή να πουλήσουν ένα σπίτι και άλλοι μπορεί να καλωσορίσουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Μπορείτε να βελτιώσετε το υπάρχον σπίτι σας με τέτοιο τρόπο που σας κάνει να νιώθετε πιο ευτυχισμένοι, ίσως αποφορτίζοντας τον χώρο σας. Τα μακροχρόνια οικογενειακά προβλήματα μπορεί να λυθούν. Οι σχέσεις με τους γονείς και τα άλλα μέλη της οικογένειας πάνε καλά. Μπορεί να απολαύσετε την επαφή με τις ρίζες ή τις οικογενειακές σας παραδόσεις. Θα μπορούσε να υπάρξει μια οικογενειακή επανένωση, διακοπές ή άλλα χαρούμενα γεγονότα που θα σας επανασυνδέσουν με τις ρίζες σας. Οι γονείς σας μπορεί να σας βοηθήσουν οικονομικά ή είναι πιθανή μια κληρονομιά για κάποιους από εσάς. Απολαμβάνετε περισσότερη ευχαρίστηση φιλοξενώντας άλλους. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απαλλαχτείτε από τις ενοχές και τη δυσαρέσκεια που μπορεί να κουβαλάτε από την παιδική σας ηλικία. Ο Δίας κυβερνά τον ενδέκατο σας οίκο και κινείται τώρα στον τέταρτο οίκο σας, αυτό μπορεί να σας κάνει να διασκεδάζετε από το σπίτι ή φίλοι και ομάδες μπορεί να έρχονται πιο συχνά στο σπίτι σας.

Ιχθύες

Ο Δίας βρίσκεται τώρα σε ένα δημιουργικό εξάγωνο με τον Ήλιο σας και στον τρίτο οίκο σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τώρα μπορεί να παρουσιάζονται ευκαιρίες εκπαίδευσης και επικοινωνίας. Μπορείτε να αυξήσετε το σύνολο των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας και να το απολαύσετε. Κατά τη διάρκεια αυτή οι γείτονες ή οι συγγενείς θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι στη ζωή σας. Εκφράζετε τις ιδέες σας με περισσότερο ενθουσιασμό και θετικότητα και γίνονται δεκτές πιο εύκολα. Η διδασκαλία, η συγγραφή ή η παροχή πληροφοριών ευνοούνται. Σπουδές υψηλότερου επιπέδου, μαθήματα και ίσως κάποιες ευκαιρίες ταξιδιού μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Πολλοί από εσάς θα ωφεληθούν από τη λήψη μαθημάτων εάν δεν το κάνετε ήδη, και όσοι συμμετέχουν ήδη σε σπουδές θα ωφεληθούν περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο ή να παρουσιαστούν ευκαιρίες μεταφοράς, γεγονός που θα σας διευκολύνει πολύ να μεταβείτε από το σημείο Α στο σημείο Β. Τα δώρα, τα οφέλη ή άλλες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν μέσω επισκέψεων, σύντομων ταξιδιών, μηνυμάτων, email ή μέσω επαφών με αδέρφια, συμμαθητές και γείτονες. Εάν είστε συγγραφέας, δάσκαλος ή σε κάποια άλλη θέση στις επικοινωνίες, θα βρείτε περισσότερες ευκαιρίες για να προωθήσετε την δουλειά σας. Αν είσαι μαθητής, το σχολείο ευνοείται ιδιαίτερα. Εάν έχετε επιχείρηση, είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι οι πωλήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες μέσω του διαδικτύου. Γενικά, βρίσκετε μεγάλη χαρά στην επικοινωνία, τη μάθηση και την κοινωνικοποίηση. Με τον κυβερνήτη του ηλιακού σας δέκατου οίκου να κινείται τώρα στον ηλιακό τρίτο οίκο σας, η εργασία σας μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερα σύντομα ταξίδια ή μετακινήσεις ή μπορεί να εργάζεστε πιο σοβαρά στον κλάδο των επικοινωνιών.

 

Από την Ελβίρα Σαντίραϊ

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα