Δίας στον Κριό – Ο πρώτος των Θεών του Ολύμπου

ASTROTEAM GUEST
12/05/2022

Ο πρώτος των Θεών του Ολύμπου. Για εμάς τους ανθρώπους αντιπροσωπεύει τον ίδιο τον Θεό της καλοσύνης, της πίστης, της συμπόνιας, της κατανόησης, της γενναιοδωρίας, της τύχης και των «δώρων» που τόσο πολύ περιμένουμε.

Κριός

Νέα ενδιαφέροντα, καινούργιες ενάρξεις για τους πρώτους του ζωδιακού στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σας. Η ψυχολογική σας διάθεση πάει χέρι-χέρι με την Άνοιξη. Είναι ευκαιρία ν’ αλλάξετε ακόμα και την εμφάνισή σας, να γραφτείτε στο γυμναστήριο που ίσως αναβάλλατε λόγω υποχρεώσεων και να «ορμήσετε» με νέα διάθεση στο καλοκαίρι που έρχεται, ή να βρείτε νέα χόμπυ. Η επέκταση του Δία θα φανεί και στο άμεσο περιβάλλον σας, με νέα πρόσωπα, φίλους, συνεργάτες, καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και προαγωγές. Πάρτε απόφαση να κάνετε εκείνο το μακρινό ταξίδι που ονειρευόσαστε, ή να μάθε μια καινούργια ξένη γλώσσα, ή να δώσετε εξετάσεις να πάρετε το πτυχίο που είχατε παραμελήσει. Προσοχή στις υπερβολές του Δία με φαγητό και ποτό. Επίσης προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις καθώς είστε παράτολμοι λόγω ενθουσιασμού.

Ταύρος

Ο Δίας θα σας κάνει να νιώσετε την ασφάλεια που τόσο πολύ ποθείτε μπαίνοντας στον 12ο οίκο σας. Θ’ ανακουφιστείτε από τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Στον «κρυμμένο» μας οίκο, τον οίκο του ονείρου και της απομόνωσης, η ψυχή σας θα βρει γαλήνη, περνώντας ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας. Μπορείτε επίσης ν’ ασχοληθείτε και με εθελοντική εργασία σε κάποιο νοσοκομείο ή ίδρυμα ή ακόμα να προσφέρετε τη βοήθειά σας σ’ έναν φίλο που βρίσκεται σε «απομόνωση» κι έχει ανάγκη από βοήθεια, αφού μια τέτοια ενασχόληση προσφέρει ψυχική «ανάταση».

Δίδυμοι

Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας, για εσάς τους επικοινωνιακούς του ζωδιακού, μέσω συλλόγων, ομάδων ακόμα και μέσω internet, κι επεκτείνουν τους ορίζοντές σας αφού ο Δίας μπαίνει στον 11ο οίκο σας. Θα κάνετε νέους φίλους που θα έχουν να σας πουν κάτι νέο, κάτι διαφορετικό και θα σας βοηθήσουν προσφέροντάς σας αυτή τη γνώση για κάτι που πάντα σας ενδιέφερε. Ο Δίας θα φέρει νέα πνοή στον τρόπο που συναναστρέφεστε και θα σας γεμίσει με χαρά.

Καρκίνος 

Για τους Καρκίνους ο Δίας μπαίνει στον 10ο οίκο τους. Είναι ο οίκος της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής φήμης, της καριέρας. Ήρθε η ώρα για προαγωγή και αναγνώριση! Στο ψηλότερο σημείο του χάρτη ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης θα φέρει δουλειά αλλά και ανταμοιβή. Μπορεί όμως και να φέρει το δώρο μιας νέας δουλειάς η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα για μεγάλα ταξίδια!

Λέων

Για τους Λέοντες ο Δίας μπαίνει στον 9o οίκο τους. Εδώ ο Δίας είναι ο φυσικός κυβερνήτης αυτού του οίκου. Ο οίκος της πνευματικότητας θα σας φέρει σ’ επαφή με τον «υψηλότερο» εαυτό σας και την πνευματικότητά σας. Μακρινά ταξίδια, γνώση, φιλοσοφία, ανώτερη μάθηση, σπουδές, διακοπές, ό,τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί τώρα σας προσφέρεται!  Το μεγάλο μακρινό ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν, μάλλον ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσετε!

Παρθένος

Για τους Παρθένους ο Δίας μπαίνει στον 8ο οίκο τους. Τον οίκο της αναγέννησης, όπου θα κάνουν καινούργια ξεκινήματα. Θα ευνοηθούν λοιπόν είτε με κληρονομιές, είτε με κάποιο δάνειο, είτε με χρήματα άλλων, είτε με κάποια επένδυση που θα αποδειχθεί προσοδοφόρα. Οι άνθρωποι γύρω τους θα φανούν γενναιόδωροι αλλά ακόμη κι ίδιοι θα φανούν γενναιόδωροι προσφέροντας. Το δώρο του Δία εδώ, είναι οικονομικές διευκολύνσεις!

Ζυγός

Για τους Ζυγούς ο Δίας μπαίνει στον 7ο οίκο τους. Τον οίκο των σχέσεων! Είτε επαγγελματικό, είτε ερωτικό, είτε προσωπικό. Δυνατή ένδειξη για γάμο, καινούργιοι έρωτες, καινούργιες σχέσεις. Οι πιο παλιές σχέσεις οριστικοποιούνται, οι «φθαρμένες» «πεθαίνουν». Μεγάλη εύνοια για νέες συνεργασίες αλλά και φιλίες!

Σκορπιός 

Για τους Σκορπιούς ο Δίας μπαίνοντας στον 6ο οίκο τους, θα ευνοήσει την καθημερινότητά σας, τη δουλειά σας σε επίπεδο συνθηκών, πιθανώς και με νέο συνεργάτη για να σας διευκολύνει. Θα βρεθούν λύσεις σε πιθανά προβλήματα υγείας, και η σωματική άσκηση θα μπει σε προτεραιότητα. Προσοχή στις υπερβολές σε φαγητό και ποτό γιατί ο Δίας επεκτείνει!!

Τοξότης 

Ο φυσικός σας Κυβερνήτης μπαίνοντας στον 5ο οίκο σας θα σας γεμίσει με τη χαρά της ζωής και θα φέρει τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και τη δημιουργικότητά σας στην επιφάνεια! θα φλερτάρετε, θα βγείτε, θα ερωτευτείτε, θ’ ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και θα διασκεδάσετε!

Αιγόκερως 

Θα μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι; Θα κάνετε αυτές τις αλλαγές που πάντα θέλατε μέσα στο σπίτι; Θα συγκατοικήσετε με το ταίρι σας; Θα μεγαλώσετε την οικογένειά σας; Ο Δίας στον 4ο οίκο σας θα επεκτείνει την οικογένειά σας, το σπιτικό σας. Πιθανώς να ευεργετηθείτε ακόμα και από μια κληρονομιά που περιμένατε. 

Υδροχόος

Ευκαιρίες από την επικοινωνία είτε μέσω του γραπτού λόγου, είτε μέσω internet, δημιουργώντας μια ιστοσελίδα ή ένα blog. Ακόμα κι αν δεν αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο, οι μετακινήσεις σας θα διευκολυνθούν πολύ. Θα διαβάσετε πολύ, θα μετακινηθείτε πολύ, θα επικοινωνήσετε με φίλους, παλιούς συμμαθητές, γείτονες και θα έρθετε σε στενότερη επαφή με αδέλφια, ξαδέλφια.

Ιχθύες 

Τύχη και εύνοια στα οικονομικά σας αφού ο Δίας μπαίνει στο 2ο οίκο σας. Αύξηση εισοδήματος, επενδύσεις, αναθεώρηση στις προσωπικές σας αξίες και το πόσο εκτιμάτε τον εαυτό σας!

 

Από την Λίνα Πάλλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα