Δίας στον Κριό από τις 12/05 έως τις 27/10/2022

ASTROTEAM GUEST
14/03/2022

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, θα είναι στον Κριό από τις 12/5 έως τις 27/10/2022.

Ο Πλανήτης Δίας σχετίζεται με την τύχη, την πνευματική εξέλιξη, τις ανώτερες γνώσεις, τη φιλοσοφία. Οι γνώσεις βοηθούν στον τρόπο που σκεπτόμαστε και ενεργούμε, για να εξελιχθούμε σε ανώτερα όντα και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη φιλοσοφική στάση ζωής και εσωτερική δύναμη. Σε κάθε ζώδιο δημιουργεί ένα διαφορετικό τρόπο που εκφράζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και η επιρροή του φτάνει στο απόγειο όταν βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, γιατί είναι ο σύγχρονος κυβερνήτης του Δία και στους Ιχθύες επίσης εκφράζει την ανωτερότητά του ως παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων.

Η ευχή όλων είναι να μας άφησε από τη θέση στους Ιχθύες ένα πιο συμπονετικό τρόπο του αντιμετωπίζουμε τους συνανθρώπους μας και όλοι να ήρθαμε πιο κοντά στο Θεό με ουσιαστική πνευματική προσέγγιση.

Το διάστημα που θα είναι στο ζώδιο του Κριού από τις 12/05/ – 27/10/2022 και θα αγγίξει τις πρώτες 8 μοίρες του Κριού και θα αναδρομήσει ξανά στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό σημαίνει πως θα ευνοηθούν από τις 27/10-21/12/2022, για άλλη μια φορά οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών και όλα τα ζώδια του υγρού στοιχείου και της γης, που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες δύο μέρες των ζωδίων δηλαδή οι Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι. Στις 21/12/2022 θα περάσει οριστικά στο ζώδιο του Κριού για να ευνοήσει τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Η διέλευση του Δία στο ζώδιο του Κριού από τις 12/05/2022 θα έχει παρορμητικό χαρακτήρα όπως ακριβώς είναι και το ζώδιο του Κριού. Στη θέση αυτή θα έχει μεγάλο ενθουσιασμό, θα αναπτύξει το αίσθημα της ελευθερίας και της τολμηρής αντιμετώπιση της ζωής. Καλό είναι να αποφύγουμε επίσης να έχουμε ανταγωνισμό στις κινήσεις μας και να μερτιάσουμε την ανάγκη μας για την πρωτιά, χωρίς να χάσουμε τον ενθουσιασμό για τη βελτίωση της ζωής μας.

Η ενέργεια θα ρέει άφθονη και καλό είναι να αποφύγουμε τη σπατάλη σε όλα τα επίπεδα και σε ψυχικό επίπεδο και υλικό. Με καλή διαχείριση θα στρέψουμε τα χαρακτηριστικά του, προς όφελός μας. Η αισιοδοξία είναι φυσικό χαρακτηριστικό του ζωδίου και ο ενθουσιασμός για νέες δραστηριότητες θα είναι ασυγκράτητος. Θα αναπτύξουμε μια απόλυτα ανεξάρτητη στάση ζωής και μια απέραντη αγάπη για κάθε πρωτοποριακό γεγονός. Αγάπη για την περιπέτεια και για τον αγώνα σε κάθε τομέα που δραστηριοποιούμαστε και όλοι θα είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τις αξίες μας και τη ζωή μας! Προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό και στη βιασύνη για να αποφύγουμε επιπόλαιες κινήσεις με υπερβολικό ρίσκο!

Το πρώτο διάστημα της διέλευσής του θα επηρεάσει τις πρώτες 8 μοίρες των ζωδίων, δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο και πιο συγκεκριμένα τις πρώτες 8 μέρες!

Πως θα επηρεάσει ο Δίας στο Κριό όλα τα ζώδια;

Κριός

Να υποδεχτείτε με χαρά τον Δία στο ζώδιό σας και να ανοίξετε την αγκαλιά σας στις νέες ευκαιρίες, στην τύχη και στην προσωπική σας πρόοδο. Περισσότερο τυχεροί είναι όσοι έχετε γεννηθεί στις πρώτες 8 μέρες, γιατί ο Δίας θα περάσει δύο φορές από εκεί. Είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα σας σχέδια και κυρίως να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μια νέα αρχή στη καριέρα σας ανανεώνει. Προετοιμαστείτε σωστά με ένα καλό προγραμματισμό και αξιοποιήστε τις νέες γνωριμίες σας, για να επεκταθείτε επαγγελματικά και στο εξωτερικό. Νομικές αποφάσεις σας ευνοούν και σας βοηθούν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Οι σπουδαστές του ζωδίου θα επεκτείνετε τις γνώσεις ή θα πάρετε το πτυχίο σας. Ότι καταφέρετε τώρα θα σας ακολουθεί για 12 χρόνια.

Ταύρος

Η διέλευση του Δία θα περάσει από τον κρυμμένο οίκο σας που εκεί είναι όλες οι υπαρξιακές ανασφάλειες και οι ανεξήγητοι φόβοι σας. Μια μεγάλη ευκαιρία να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Με τη βοήθεια ψυχολόγου ή πνευματικών ανθρώπων βελτιώνετε τη ψυχολογία σας και απομακρύνετε αρνητικά συναισθήματα. Ανταγωνιστές ή πιθανοί εχθροί εξαφανίζονται. Η διαίσθησή σας αποκτά ανώτερη αξία και καλό είναι να την εμπιστεύεστε, γιατί θα έρχονται σαν ¨αόρατοι άγγελοι¨ για να σας προστατεύουν από κάθε κακό.

Δίδυμοι

Οι φιλίες θα έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας όλο το διάστημα που ο Δίας θα είναι στο Κριό. Η βοήθεια που θα σας προσφέρουν θα είναι αξιόλογη για την επαγγελματική σας πορεία. Μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις και να δουλέψετε ομαδικά, να επεκταθείτε και να καταφέρετε να κατακτήσετε σημαντικούς στόχους. Θα αποκτήσετε περισσότερη τόλμη και ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με την πολιτική ή με ομαδικούς οργανισμούς (αθλητικούς, εταιρίες κ.α) και ιδιαίτερα με το διαδίκτυο. Όλοι όσοι ασχολείστε σε αυτούς τους τομείς θα έχετε τη μεγαλύτερη εύνοια και αν θέλετε να έχετε την τύχη με το μέρος σας να δραστηριοποιηθείτε με ομαδικό πνεύμα. Θα απομακρυνθείτε από άτομα που δεν σας εμπνέουν πια και θα επιδιώξετε επαφές με έξυπνα και πρωτοπόρα άτομα, για να εξελιχθείτε.

Καρκίνος

Με την καριέρα σας θα ασχοληθείτε οι καρκίνοι γιατί είναι καιρός να βγείτε από το καβούκι σας και να προσπαθήσετε να μπείτε σε κοινωνικούς χώρους για να υποστηρίξετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Γίνεστε δημοφιλείς και αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση που την έχετε ανάγκη για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Είναι η εποχή που θα αναλάβετε θέση ανώτερη από μια προαγωγή, αλλά να μη ξεχνάτε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσετε τη σεμνότητα που σας διακρίνει, για να έχετε διάρκεια στον τομέα σας.

Λέων

Οι ανώτερες γνώσεις αποκτούν μεγάλη σημασία και σας δίνεται η δυνατότητα επισημοποίησης των γνώσεων με τίτλους και πτυχία. Έρχονται ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό ή άτομα από το εξωτερικό βοηθούν στην εξέλιξη σας. Το σημαντικότερο όλων είναι η πνευματική σας ανάπτυξη μέσω των σπουδών και των ταξιδιών. Όσοι περιμένετε μια δικαστική απόφαση να είστε αισιόδοξοι για θετικό αποτέλεσμα. Αν ασχολείστε με την ανώτερη εκπαίδευση θα αποκτήσετε πολύ καλή φήμη για τις ικανότητές σας. Μπορείτε επίσης να εκδώσετε το βιβλίο σας αν είστε συγγραφείς και να έχετε μεγάλη επιτυχία.

Παρθένος

Οικονομική άνοδο από τρίτες πηγές όπως κληρονομιές ή εύνοια από χρήματα συντρόφου. Σε πολλές περιπτώσεις είναι χρήματα από τη δουλειά όταν είναι από σύνταξη από το τέλος της επαγγελματικής σταδιοδρομίας ή από χρήματα που σας χρωστούν. Επίσης κάποιο δάνειο ή μια πολύ καλή ρύθμιση δανείου σας ευνοεί. Υπαρξιακές ανησυχίας και πιθανά προβλήματα ψυχολογικής φύσης θα βρείτε λύσεις μέσα από τη θρησκεία ή τη μεταφυσική.

Ζυγός

Οι σοβαρές σχέσεις της ζωής σας γίνονται καλύτερες και όσοι είστε αδέσμευτοι πιθανόν να βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει και να συμβιώσετε. Κάποιοι από εσάς που έχετε την επιθυμία να κάνετε ένα συνεταιρισμό, θα σταθείτε πολύ τυχεροί με το άτομο που θα βρείτε και θα έχετε την καλύτερη συνεργασία. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου αποκτάτε καλύτερη σχέση και αλληλοσεβασμό με τον σύντροφό σας, στην περίπτωση που υπήρχαν προβλήματα στο παρελθόν θα εξομαλυνθούν με τον καλύτερο τρόπο. Παντρευτείτε οι αδέσμευτοι ζυγοί, γιατί η επίδραση του Δία στον φυσικό οίκο του γάμου σας είναι η καλύτερη στιγμή, για να έχει τύχη ο γάμος.

Σκορπιός

Η καθημερινότητα καλυτερεύει σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στη εργασία σας γιατί οι συνθήκες εκεί σας ευνοούν γιατί θα έχετε την υποστήριξη των ατόμων που εκτιμούν τη δουλειά σας. Σας προσφέρουν αύξηση ή έχετε σημαντική βοήθεια που σας ξεκουράζει από την μεγάλη πίεση. Θα έχετε βελτίωση στην υγεία σας αν υπάρχουν προβλήματα και η ζωτικότητά σας επανέρχεται και αναρρώνετε απόλυτα. Προσοχή στη διατροφή σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάρετε κιλά. Καλό είναι να βάλετε γυμναστική στη καθημερινότητά σας, για καλύτερη σωματική ευεξία.

Τοξότης

Στον οίκο της χαράς και της δημιουργίας θα είναι ο Δίας για όλους εσάς τους Τοξότες, που θα νιώσετε πως η τύχη είναι ξανά εδώ γιατί σας αγαπά ιδιαίτερα. Ετοιμαστείτε να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να νιώσετε πάλι παιδιά. Φυσικά μπορείτε να αποκτήσετε δικά σας παιδιά με αυτή τη διέλευση και να επεκταθείτε με την ανώτερη δημιουργία ενός δικού σας παιδιού. Προσοχή στα τυχερά παιχνίδια όσοι ασχολείστε, για να μην υπερβάλετε. Έρχονται κέρδη από τυχερές πηγές που σας ενθουσιάζουν!

Αιγόκερως

Πολύ θετική διέλευση είναι ο Δίας στον τομέα της οικογένειας και εκεί δημιουργεί ηρεμία και χαρές. Λύνονται οικογενειακά προβλήματα και υπάρχει τύχη από ακίνητα. Ευκαιρίες για να βελτιώσετε το σπίτι σας με κάποια πιθανή ανακαίνιση. Επίσης μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας και να αποκτήσετε καλύτερη ποιότητα ζωής. Όσοι έχετε δική σας επιχείρηση μπορείτε να ελπίζετε στην επέκτασή της και στην οικονομική σας βελτίωση.

Υδροχόος

Καλύτερη σχέση με αδέλφια και συγγενείς θα έχετε όλοι οι Υδροχόοι και αν υπήρχαν προβλήματα θα υπάρξει βελτίωση στις σχέσεις. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα υπάρχει άνοδο της πελατείας σας και θα αποκτήσετε καλύτερο επικοινωνιακό τρόπο και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα συμπαθείς. Όσοι θέλετε να αγοράσετε μεταφορικό μέσο μπορείτε τώρα να πάρετε αυτό που σας αρέσει, καθώς και μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τη δουλειά σας ή για προσωπική σας ευχαρίστηση.

Ιχθύες

Οικονομική άνοδο θα έχετε οι Ιχθύες και θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες προς αυτή τη κατεύθυνση. Θα κάνετε ακριβές αγορές και θα αποκτήσετε υλικά αγαθά που επιθυμείτε. Με αυτή τη διέλευση να μην επικεντρωθείτε μόνο στις υλικές αξίες αλλά και τις προσωπικές, για να αποκτήσετε αυτοεκτίμηση. Να προσπαθήσετε επίσης να διατηρήσετε τις αξίες σας και τις ευαισθησίες σας!

Καλή τύχη!!!

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα