ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 11/05 – 28/10/22

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
07/05/2022

Αυτός ο καλός θείος του ζωδιακού ο Δίας, που συμβολίζει επέκταση, αναγνώριση ευκολία, πληρότητα, αφθονία, ανώτερο νου, περνά στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού στις 11/05 και θα παραμείνει έως τις 28/10/22. Το διάστημα όμως, από 30/07 έως 28/10/22 θα κινείται σε ανάδρομη πορεία από την 8η έως 0η μοίρα του Κριού. Οριστικά στο ζώδιο του Κριού περνά στις 20/12/22. Το διάστημα που θα κινείται σε ορθή πορεία θα μας δώσει αισιοδοξία, χαρά και πίστη για καλύτερες ημέρες. Θα νιώσουμε μεγαλοψυχία, θα αναπτύξουμε ή θα προβάλουμε τις φιλοσοφικές τοποθετήσεις και ιδεολογίες μας σε θρησκευτικά η εκπαιδευτικά ζητήματα. Θα είμαστε πιο γενναιόδωροι, θα υπάρχει η τάση για περιπέτεια και ανεξαρτησία. Είναι το διάστημα που θα πάρουμε πρωτοβουλίες για δράση και θα μπορούμε να αναπτύξουμε τα ηγετικά μας ταλέντα, αφού ο Δίας στον Κριό δίνει πολύ καλούς αρχηγούς και ο Κριός θεωρείται ένα δημιουργικό ζώδιο.

Η διέλευση του Δία στον Κριό επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Ευνοεί τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και δίνει ευκαιρίες στα ζώδια του αέρα Διδύμους, Υδροχόους αρχικά του πρώτου δεκαημέρου.

Ας δούμε πως επηρεάζει τα 12 ζώδια:

Κριός

Χαράς Ευαγγέλια για εσάς του Κριούς με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας, που είστε οι πρωταγωνιστές και σας ευνοεί σε όλους τους τομείς. Ένα διάστημα με πολλές ενάρξεις αρκετή αισιοδοξία και τύχη ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε καταστάσεις!!!

Ταύρος

Η είσοδος του Δία στον Κριό σας ευνοεί να απαλλαγείτε από φόβους η ανασφάλειες και να τα βρείτε με τον εαυτό σας μέσα από μια εσωτερική ενδοσκόπηση. Εύνοια σε θέματα υγείας αλλά και με τους κρυφούς εχθρούς σας που τώρα αλλάζουν στάση προς εσάς.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Δία στον Κριό σας φέρνει εύνοια σε θέματα φιλίας, ομάδων που ανήκετε ή θέλετε να ενταχθείτε. Γενικότερα ανοίγει ο κοινωνικός σας κύκλος και αποκτάς νέα οράματα και στόχους.

Καρκίνος

Η είσοδος του Δία στον Κριό σας ευνοεί στην επαγγελματική σας δραστηριότητα αλλά και στη δημόσια εικόνα σας. Ένα ευνοϊκό διάστημα για τους επαγγελματικούς στόχους σας, μια άνοδο, μια προαγωγή η μια επαγγελματική συμφωνία αλλά και μια άνοδο της φήμης σας είναι τα σενάρια που θα δείτε, με προσοχή τον παρορμητισμό και υπερβολική αισιοδοξία σας.

Λέων

Η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού σας ευνοεί να ανοίξετε τα φτερά σας, να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να διαμορφώσετε μια νέα φιλοσοφία. Επίσης ευνοούνται νέα εκπαιδευτικά ξεκινήματα, σπουδές, μάθηση ξένων γλωσσών αλλά και ταξίδια μακρινά.

Παρθένος

Η είσοδος του Δία στον Κριό σας ευνοεί σε θέματα διαχείρισης οικονομικών και στο να βρείτε καλύτερους τρόπους διαχείρισης σε ό,τι αφορά εκκρεμότητες που υπάρχουν προς τρίτους, είτε δάνεια, δημόσιους οργανισμούς, τραπεζικά προϊόντα, οικονομικά συζύγου αλλά και θέματα με κληρονομιές. Επίσης, βελτιώνετε η ερωτική σας ζωή εφόσον αυξάνετε η σεξουαλική σας διάθεση.

Ζυγός

Η είσοδος του Δία στον Κριό σας ευνοεί με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας αυξάνει τη διάθεση για συντροφικότητα (πολύ σημαντικό για εσάς). Τώρα μπορείτε να πετύχετε εποικοδομητικές συνεργασίες, να σας γίνει μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση. Επίσης αν είστε ελεύθερος/η να ξεκινήσετε μια πολύ καλή σχέση, αν είστε δεσμευμένος/η να επισημοποιήσετε αυτή την σχέση με προσοχή τον παρορμητισμό σας και τις υπερβολές.

Σκορπιός

Η είσοδος του Δία στον Κριό σας βελτιώνει την καθημερινότητα σας, αλλά και εσείς βρίσκεται τρόπους να διαχειριστείτε καλύτερα τα πρακτικά τις καθημερινότητα σας. Επίσης εύνοια υπάρχει και στα επαγγελματικά (αν είσαι άνεργος μπορείς τώρα να βρεις) αλλά και στην υπάρχον εργασία σας να υπάρξουν ευνοϊκότερες συνθήκες η να προωθηθείτε σε ένα άλλο έργο πιο ευχάριστο για εσάς. Εύνοια υπάρχει σε θέματα υγείας και σας δίνετε η ευκαιρία να αλλάξετε την διατροφή σας αλλά και να ξεκινήσετε πρόγραμμα γυμναστικής ώστε να νιώσετε καλύτερα.

Τοξότης

Η είσοδος του Δία στο φιλικό ζώδιο του Κριού σας αυξάνει την δημιουργικότητα σας. Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε και να αναδείξετε τα ταλέντα σας ή να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι αλλά και να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Πολύ ερωτική περίοδος με κεραυνοβόλους έρωτες που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Επίσης πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τα παιδιά σου, να μπείτε στη διαδικασία να αποκτήσετε παιδί ή να προκύψει μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Δία στον Κριό σας ευνοεί σε θέματα με την οικογένεια σας, όπου τώρα μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Σας δίνετε η δυνατότητα να ανακαινίσετε, να αλλάξετε διακόσμηση στο σπίτι σας, ακόμη να μετακομίσετε, ακόμη να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς σας ή να χρειαστεί να φιλοξενήσετε κάποιον στο σπίτι σας. Προσοχή στις υπερβολές.

Υδροχόος

Η είσοδος του Δία στον Κριό σας ευνοεί σε θέματα επικοινωνίας και επαφών. Ξεκινά ένα διάστημα που μπορεί να έχετε πολλές κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις, κοντινά ταξίδια ή εκδρομές. Επίσης ευνοούνται η αγορές σε ότι έχει να κάνει με τεχνολογία, κινητό, laptop αλλά και αυτοκίνητο. Βελτιώνονται οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες. Επίσης εύνοια σε όσους ασχολούνται με το εμπόριο, ΜΜΕ, μεταφορές.

Ιχθύες

Η είσοδος του Δία στον Κριό ως παραδοσιακός κυβερνήτης σας, σας ευνοεί σε οικονομικά θέματα βλέποντας να αυξάνετε το εισόδημα σας είτε αυτό σημαίνει αύξηση του μισθού σας ή με το να λάβετε bonus είτε να βρείτε επιπλέον τρόπους αύξησης του εισοδήματος σας. Όπως και να έχει η εύνοια υπάρχει, προσοχή στις υπερβολές.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα