ΔΙΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ 12/04 – Εκπλήρωση του Ονείρου!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
11/04/2022

Στις 12/04 πραγματοποιείται η συνάντηση του πλανήτη της τύχης Δία με τον ονειρικό Ποσειδώνα, στο ζώδιο των Ιχθύων στις 23° 58’. Μια συνάντηση πολύ σημαντική, αφού πραγματοποιείτε κάθε 12 – 13 χρόνια και θα διαρκέσει για όλο τον Απρίλιο, λόγω της αργής κίνησης αυτών των πλανητών.

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της φιλοσοφίας, μας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουμε το μυαλό μας και τους ορίζοντες μας. Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, της φαντασίας και του ονείρου, εκφράζει τη δική του άλλη πραγματικότητα και το δικό του όραμα. Οπότε αυτοί οι δύο πλανήτες σε αυτή την συνάντησή τους, δημιουργούν ένα μεγάλο θαύμα, ένα δώρο σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο.

Δύο πλανήτες χωρίς όρια που συναντιούνται στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Δίας θεωρείται παραδοσιακός κυβερνήτης και ο Ποσειδώνας σύγχρονος κυβερνήτης των Ιχθύων, εκφράζουν απόλυτα τη δυναμική τους.

Αυτή η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα θα μας ενισχύσει την πίστη, την ελπίδα και τη δύναμη να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας με ένα μαγικό τρόπο. Θα ωθήσει τη φιλανθρωπία και εμείς θα γίνουμε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί στους γύρω μας. Θα υπάρξει μεγάλη ανάπτυξη στον χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, με πολλές ανακαλύψεις φαρμάκων, ώστε να καταπολεμηθούν ασθένειες που μας έχουν ταλαιπωρήσει.

Άνοδο θα έχει η τέχνη και όλες οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Επίσης, ζητήματα που αφορούν τη θρησκεία, είτε σε μορφή φανατισμού ή σκανδάλων, μπορεί να προκύψουν. Θα είναι όμως ένα διάστημα που θα θελήσουμε να έρθουμε πιο κοντά με την προσευχή μας στον Θεό. Επίσης, θα είναι πολύ καλό διάστημα με ανάπτυξη στον χώρο της Ναυτιλίας. Από την άλλη, με τη σύνοδο Δία/Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέχουμε ό,τι έχει να κάνει με το νερό, θάλασσα (ατυχήματα, ναυάγια, πνιγμοί), δηλητηριάσεις, χημικές μολύνσεις, χημικά, εθισμούς σε καταχρήσεις, ώστε να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα, έξαρση σε ψυχικές ασθένειες που οδηγούν σε δύσκολες καταστάσεις, νοθείες, εξαπατήσεις και γενικότερα απάτες σε κάθε μορφή.

Η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και Καρκίνους, Σκορπιούς αλλά και Ταύρους, Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) από 20η έως 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα