ΔΙΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στους Ιχθύς

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
14/02/2022

Η μεγάλη συνάντηση 12 Απριλίου 2022

«Ζήτα και θα σου δοθεί»

Έχει να πραγματοποιηθεί από το 1856, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δούμε να επαναλαμβάνονται θέματα που απασχόλησαν την ανθρωπότητα και τότε και μάλιστα στενά συνδεδεμένα με τον πόλεμο Ανατολής-Δύσης για το «όπιο». Οι εξαιρετικές δυνάμεις των δύο πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων θα δώσουν εξαιρετικά ισχυρά ενδεχόμενα γεγονότα σε όλα τα θέματα τα οποία συμβολίζουν. Ο Δίας πλανήτης επέκτασης και ανάπτυξης, ταυτισμένος με το θεϊκό σχέδιο, χωρίς όρια και περιορισμούς θα επεκτείνει τη δράση του Ποσειδώνα που σχετίζεται τόσο με εξαιρετικά θετικά γεγονότα όσο και με απόλυτα αρνητικά. Ο Ποσειδώνας δίνει όραμα, έμπνευση και σαν ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης συμβολίζει την άδολη αγάπη, τη Θεία προσφορά, την χωρίς όρια επίσης κατάθεση συναισθημάτων χωρίς προσδοκία ανταπόδοσης. Η δυσκολία του να εκφραστεί στον πλανήτη γη είναι γνωστή μια και το υλικό πεδίο και οι ανάγκες των ανθρώπων είναι δύσκολο να αφομοιωθούν από την λεπτεπίλεπτη δράση του που αδυνατεί να ταυτιστεί με οτιδήποτε εμπεριέχει συναλλαγή. Ότι δεν μπορεί να πραγματώσει σε ύλη, απλά το διαλύει σε αόρατο σύννεφο που θολώνει τις σκέψεις και τις πράξεις ως ότου να βρεθεί τρόπος να δραπετεύσει με την υψηλότερη μορφή.

Η συναισθηματική αφθονία, η πλούσια φαντασία, η υπερβολική γενναιοδωρία και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μεταφυσική και τα θρησκευτικά θέματα θα συνυπάρξουν με την τάση για κερδοσκοπία, σπατάλη, την εξιδανίκευση, τις λανθασμένες διαγνώσεις, την υποκρισία και τα σκάνδαλα.

Λίγο περίπλοκα τα πράγματα για να αντιληφθούν οι άνθρωποι τη δράση τους… τελικά είναι για καλό ή για κακό;

Η απάντηση εξαρτάται αποκλειστικά από την εσωτερική ταύτιση που οι προσωπικότητες θα αποκτήσουν μαζί τους. Η επιδίωξη ιδεαλιστικών ενδιαφερόντων, η αγάπη για τον άνθρωπο, η φιλευσπλαχνία, τα πλούσια αισθήματα, το «κάνε» το καλό και ρίξτο στο γυαλό, η επαφή με το Θεό, η προσευχή, ο διαλογισμός θα οδηγήσουν σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που σχεδόν θα απογειώσει ψυχικά το άτομο. Από την άλλη μεριά ο λανθασμένος ή φτωχός τρόπος κερδοσκοπίας, ο εντυπωσιασμός, η αστάθεια, το ψέμα και η μη ανάληψη ευθυνών απέναντι στην κοινωνία και το συνάνθρωπο θα οδηγήσουν σε θολά μονοπάτια απογοήτευσης και εξαπάτησης (και αυτοεξαπάτησης) με αρνητικό τελικά πρόσημο για το ίδιο το άτομο και το περιβάλλον του.

ΜΕΓΑΛΗ ακρίβεια και πληθωρισμός που θα οδηγήσουν σε πολιτικές συγκρούσεις, βροχοπτώσεις και έξαρση των θεμάτων που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο, τσουνάμια και ναυάγια, υποθαλάσσιοι σεισμοί, ναρκωτικά και χημεία, φάρμακα και φαρμακοβιομηχανίες έξαρση των θανάτων από ναρκωτικά, έξαρση των αιρέσεων και εμφάνιση Σωτήρων, κερδοσκόποι και απατεώνες θα συνυπάρξουν με στροφή πολλών ανθρώπων στις καλές τέχνες και το Θεό καθώς θα παρουσιαστούν και μεγάλα επιτεύγματα καλλιτεχνικά αλλά και ιατρικά.

Επίσης, να μην ξεχνάμε ότι η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα τριγωνίζουν τους δεσμούς της Σελήνης που στους υποψιασμένους θα μπορούσε να προσφέρει αφύπνιση και ανάπτυξη της συνειδητότητας, που αποτελούν μεγάλο «κλειδί» για την αξιοποίηση των θετικών και αποφυγή κακών επιρροών.

Συγκεκριμένα για τα ζώδια και τους Ωροσκόπους

Κριός

Έμπνευση όραμα και νέες Ιδέες, κλείσιμο κύκλων που σχετίζονται με την προηγούμενη επαγγελματική ή προσωπική ζωή και προετοιμασία για νέα ξεκινήματα.

Ταύρος

Ανάπτυξη κύκλου γνωριμιών, έρωτες και νέες ελπίδες που θα αναπτερώσουν το ηθικό αλλά και την ψυχολογία προκειμένου να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές επαγγελματικά αλλά και σαν προσωπικότητες. Θα πάρετε μεγάλη δύναμη από ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα σας ανοίξουν μονοπάτια ανάπτυξης.

Δίδυμοι

Φιλόδοξα σχέδια-φήμη και δημοσιότητα που συνοδεύονται με οικονομικές απολαβές. Ενθουσιασμός και ανάπτυξη φιλόδοξων σχεδίων με κέφι και χαρά. Προσοχή να μείνετε γειωμένοι και να μην κάνετε παράτολμες κινήσεις.

Καρκίνος

Σύλληψη πετυχημένων ιδεών και δημιουργικά σχέδια οδηγούν σε ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και βελτίωση της αυτοεικόνας. Νέες ιδέες, νέες σπουδές νέα νοήματα στη ζωή σας φέρνουν ιδανικές επιτυχίες.

Λέων

Οικονομικά επιτεύγματα , κέρδη και σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Προσοχή στα ρίσκα και στις επενδύσεις που δεν έχουν ασφαλές περιβάλλον. Οι φοβίες υποχωρούν και η ψυχολογία σας ανεβαίνει σημαντικά.

Παρθένος

Ονειρεμένες σχέσεις και συνεργασίες με μια μικρή προσοχή να μην εξιδανικεύσετε πρόσωπα και πράγματα που θα σας εντυπωσιάσουν. Προχωρήστε αλλά με αργά και σταθερά βήματα.

Ζυγός

Εργασιακά επιτεύγματα, ευχάριστη καθημερινότητα και αλλαγή στον τρόπο που εκφράζεστε. Ενασχόληση με την υγεία και κόψιμο κακών συνηθειών φαίνεται να είναι απαραίτητο. Νέοι τρόποι εκγύμνασης και διατροφής.

Σκορπιός

Αυτό που πάντα ονειρευόσασταν είναι εδώ! «Μαγικοί» έρωτες και ροζ συννεφάκια θα σας απογειώσουν ενώ συνάμα γίνεστε τρομερά δημιουργικοί και συλλαμβάνετε εκπληκτικές ιδέες.

Τοξότης

Ακίνητα και οικογενειακή περιουσία θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να μετακομίσετε ή να αλλάξετε εντελώς τόπο διαμονής. Η οικογένεια θα αποτελέσει έμπνευση για σας και θα φροντίσετε εξαιρετικά τους ανθρώπους σας.

Αιγόκερως

Έμπνευση και νέες ιδέες αλλά και αλλαγή του τρόπου ομιλίας και συμπεριφοράς. Θα επικοινωνήσετε με έναν διαφορετικό τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας που θα σας δώσει καλύτερο αποτέλεσμα. Αλλαγή μέσων μεταφοράς, ταξίδια και γνώσεις.

Υδροχόος

Φιλόδοξα σχέδια θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες οικονομικές αρκεί να μείνετε συντονισμένοι και γειωμένοι στην πραγματικότητα. Όνειρα γίνονται πραγματικότητα και αναπτύσσετε αυτοπεποίθηση.

Ιχθύες

Προσωπικά όνειρα και επιδιώξεις γίνονται πραγματικότητα και απολαμβάνετε τη ζωή χωρίς ιδιαίτερο κόπο και προσπάθεια. Προσοχή στα «ξελογιάσματα» χωρίς πρακτικό υπόβαθρο και στα σκάνδαλα που θα μπορούσατε να προκαλέσετε από την ευκολοπιστία σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα