Δίας – Πατέρας Θεών και ανθρώπων, στο ζώδιο των Διδύμων

ASTROTEAM GUEST
15/05/2024

Δίας, ο κορυφαίος Θεός του πανθέου, των Ολύμπιων και ο υπέρτατος Θεός των αρχαίων Ελλήνων. Επόπτευε και κυβερνούσε τον κόσμο, φρόντιζε για την ευημερία και προνοούσε για τα πάντα. Ο Δίας είναι ένας γενναιόδωρος πλανήτης, της επέκτασης, που δίνει απλόχερα τύχη, χαρά, αισιοδοξία και αγαθά στους ανθρώπους και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μας προστατεύει και μας βοηθά, φτάνει να δείξουμε κι εμείς καλή θέληση και καλό χειρισμό των καταστάσεων, για να έχει η διέλευσή του, θετικό πρόσημο και όχι αρνητικό. Και αυτό γιατί διογκώνει ότι βρει μπροστά του. Ο Δίας αγαπά τη φιλοσοφία, την ανώτερη μόρφωση, την αλήθεια, τα ταξίδια και ταυτόχρονα δίνει ψυχική και πνευματική διεύρυνση. Κυβερνήτης του Τοξότη, αλλά σε αδυναμία στο απέναντι ζώδιο των Δίδυμων. Καθώς θα διελαύνει στο ζώδιο των Δίδυμων, θα φέρει δώρα και ευκαιρίες.

Ο Δίας 26 Μαΐου του 2024 περνά στους διδύμους όπου θα ρίξει άγκυρα για ένα χρόνο. Ας δούμε λοιπόν τι δώρα θα φέρει σε κάθε ζώδιο αυτός ο γενναιόδωρος πλανήτης.

Κριός

Θα λυθούν προβλήματα που σας απασχολούν, θα υπάρξουν ευκαιρίες για καλή επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις. Εύνοια σε μεταφορές, εμπόριο και πολλές μετακινήσεις. Σχέσεις με νεαρότερα άτομα, ανανέωση και αφομοίωση νέων ιδεών, πληροφοριών και γενικά θα καταπιαστείτε με πολλά πράγματα μαζί.

Ταύρος

Το ρίσκο θα είναι στα φόρτε του για εσάς, αν και ζώδιο που αγαπά την ασφάλεια και το χρήμα, εν τούτοις θα έχετε την ευκαιρία να ρισκάρετε λίγο παραπάνω και όχι άδικα. Τα κέρδη σας φλερτάρουν το επόμενο διάστημα, γι’ αυτό και θα το ρίξετε και λίγο έξω. Προσοχή όμως να μην το παρακάνετε. «Παν Μέτρον Άριστον» έλεγαν οι αρχαίοι. Η σύνεση είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει.

Δίδυμοι

Τα δώρα του Δία για εσάς θα καταλάβουν πολλούς τομείς. Η βελτίωση θα είναι ορατή σε πολλά επίπεδα, όπως σχέσεις και συνεργασίες. Ανοίγματα και πρωτοπόρες ιδέες στα επαγγελματικά σας. Η γνώση θα έχει βάθος, δεν θα είναι επιδερμική με ότι αποφασίσετε να ασχοληθείτε.

Καρκίνος

Το καλάθι με τα δώρα θα έχει και για εσάς καλούδια. Πρώτα απ’ όλα, το ψυχολογικό κομμάτι θα είναι σε καλό δρόμο. Ο Δίας σαν φύλακας άγγελος θα σας δώσει χέρι βοηθείας, όσον αφορά κορυφαίους εχθρούς. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με το τι γίνεται μέσα σας και θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε θέματα που σας απασχολούν.

Λέων

Οι Λέοντες θα είστε κοινωνικοί, φιλικοί και με διάθεση να βρίσκεστε με κόσμο. Το διαδίκτυο και οι ομάδες θα κατέχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας το επόμενο διάστημα. Προσοχή όμως να μην επιβάλλεστε ή το παίζετε συνέχεια αρχηγοί, γιατί οι παρεξηγήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι σας, μιας και είστε τόσο εργατικοί και συνεπείς στην εργασίας σας. Σας περιμένουν μεγάλες στιγμές γιατί ο Δίας το καλό το κάνει καλύτερο.

Ζυγός

Καιρός για ταξίδια, σπουδές και γνώση με μεγαλύτερο βάθος, καθώς και ξένες γλώσσες. Πολλές επιλογές οι οποίες έχουν τα φόντα να εξελιχθούν με επιτυχία και να σας φέρουν ικανοποίηση.

Σκορπιός

Ο Τραπεζικός λογαριασμός σας θα αυξηθεί, καθώς οι καταθέσεις από τρίτους θα επιλέξουν εσάς. Φυσικά και το σεξουαλικό κομμάτι θα χτυπήσει κόκκινο, κάτι που το γνωρίζεται καλά εσείς. Το μεταφυσικό, θεραπευτικό, ψυχολογικό κομμάτι σας θα βρει έφορο μονοπάτι για εξέλιξη.

Τοξότης

Νομικά ζητήματα θα έχουν εύκολη έκβαση αυτό το διάστημα, οπότε μην το καθυστερήσετε καθόλου. Θα ευνοηθούν οι συνεργασίες στα επαγγελματικά, αλλά και οι ανθρώπινες σχέσεις. όσοι επιθυμούν να εισέλθουν εις γάμου κοινωνία, τολμήστε το.

Αιγόκερως

Ο καθημερινός τρόπος ζωής σας θα γίνει πιο ενδιαφέρον και πιο εποικοδομητικός, αφού θα ασχοληθείτε περισσότερο με εσάς. Η Διατροφή και η άσκηση θα σας γεμίσουν ευεξία. Η Εργασία θα είναι πιο ευχάριστη για εσάς.

Υδροχόος

Είναι καιρός για ξεφάντωμα, διασκέδαση και δημιουργία. Τα επαγγελματικά εάν έχετε σκοπό να κινηθείτε, θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Ο ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά σας θα είναι μεγάλο μέρος ευχαρίστησης.

Ιχθύες

Αυτό το διάστημα το θέμα σπίτι, οικογένεια είναι σε πρώτο πλάνο. Αυτό που θα θελήσετε να κάνετε, είναι να ασχοληθείτε με τα κοντινά αγαπημένα σας πρόσωπα. Να αλλάξετε κάποια πράγματα στο σπίτι σας, ίσως να αλλάξετε και σπίτι. Ό,τι κάνετε θα σας γεμίσει χαρά.

 

Από την Εύα Δημητρίου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα