ΔΙΑΣ – ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΞΑΓΩΝΟ 18/02 – Ξαφνική Τύχη!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
14/02/2022

Μια πολύ ευνοϊκή όψη έχει ξεκινήσει με κορύφωση στις 18/02, που μας κάνει να είμαστε πιο δημιουργικοί, πιο αισιόδοξοι και με πίστη στον εαυτό μας προχωράμε στους στόχους μας. Υπάρχει ισορροπία μεταξύ λογικής και πρωτοτυπίας. Καινούργια άτομα έρχονται ξαφνικά, που μπορεί να μας βοηθήσουν αλλά και νέες φιλίες που δεν έχουν σύνορα μπορεί να δημιουργηθούν.

Είναι μια περίοδος που ευνοεί τα ταξίδια, τα οποία μπορεί να βγουν πολύ εποικοδομητικά! Επίσης, αυτό το διάστημα θα γίνουν και θα ακούσουμε για εφευρέσεις που θα μας ξαφνιάσουν. Γενικότερα αυτό το διάστημα θα υπάρχει μια σειρά από επιτυχείς συμπτώσεις αλλά και τύχη, που οδηγούν τα βήματά σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σου, αφού και εσύ ο ίδιος έχεις ξαφνικές εκλάμψεις για το μέλλον σου, οπότε καλό είναι να αδράξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Ευνοϊκή όψη για τα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και τα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στα παραπάνω ζώδια.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα