Δίας – Ο Θεός των Θεών στους Διδύμους!

ASTROTEAM GUEST
23/04/2024

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της καλοτυχίας, της αισιοδοξίας και της γενναιοδωρίας, αυτός που φέρνει τη χαρά στην ζωή. Στη μυθολογία ο Δίας ήταν ο Κύριος των ουρανών, ο Θεός των Θεών. Ήταν ένας παντοδύναμος και καλόψυχος φύλακας που συμβόλιζε την τιμή, την καλή προαίρεση και την σοφία. Το βασίλειό του είναι η τύχη, η υγεία, η ευτυχία, ο πλούτος και τα επίγεια αγαθά. Κυβερνά την γνώση, την φιλοσοφία, την ανώτατη μόρφωση, το όραμα και την τιμιότητα. Η επιρροή του μας κάνει να λαχταρούμε καινούργιες εμπειρίες. Ο Δίας συμβολίζει όλα τα καλά που μας προσφέρονται με ελάχιστο κόπο, ή ακόμα μας σώνει την τελευταία στιγμή από μια καταστροφή. Όμως είναι αλήθεια πως, αν δεν κάνουμε καλή χρήση των δώρων του, τότε θα τα χάσουμε με την ίδια ταχύτητα που μας δόθηκαν.

Ο Δίας τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Μαΐου 2024 περνά στους Διδύμους όπου και θα μείνει για ένα χρόνο. Τι μπορεί να περιμένει το κάθε ζώδιο, κατά την διέλευση αυτού του μεγάλου ευεργέτη;

Κριός

Οι Κριοί θα ευνοηθείτε στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών και των σχέσεων με τον άμεσο περίγυρό σας, όπως αδέλφια, γείτονες και συγγενείς. Μέσα από αυτές τις σχέσεις μπορεί να έρθουν και ευκαιρίες για κέρδη. Θέλετε να αλλάξετε αυτοκίνητο, υπολογιστή και κινητό, και αυτές οι αλλαγές θα είναι επιτυχημένες. Αν είστε δάσκαλος, δημοσιογράφος, συγγραφέας, εκδότης ή ηθοποιός θα λάμψετε. Αλλά όλοι οι Κριοί, θα δείτε την επικοινωνία με τους άλλους να γίνεται αβίαστα, αρμονικά και ευχάριστα. Προσοχή στον παρορμητισμό, που σας κάνει να μην σκέφτεστε πριν μιλήσετε και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα έχετε την εύνοια του Δία στα οικονομικά και τις ασφάλειές σας. Επιτυχίες σε επενδύσεις, μετοχές και χρηματιστήριο. Οι πηγές των εισοδημάτων σας θα ρέουν απλόχερα. Πολλοί Ταύροι, λόγω της αγάπης σας για το ωραίο, θα θελήσετε να αγοράσετε πράγματα αξίας, όπως έργα τέχνης, αντίκες και κοσμήματα. Προσέξτε όμως: Αν και συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, αφού η οικονομική ασφάλεια είναι για σας πολύ σημαντική, η αγάπη σας για τις απολαύσεις της ζωής μπορεί να σας κάνει να σπαταλήσετε τα κέρδη σας.

Δίδυμοι

Η εύνοια του Δία για εσάς τους Διδύμους αφορά την ίδια σας την αυτο-έκφραση. Θα καταλάβετε βαθύτερα πώς ακριβώς θέλετε να εκφράσετε τον εαυτό σας ώστε να νοιώσετε πιο ζωντανοί και αυθόρμητοι. Θα αποκτήσετε όραμα για το μέλλον, θα διευρύνετε ορίζοντες, θα βελτιώσετε σχέσεις, συνεργασίες και υγεία, θα γίνετε πιο αισιόδοξοι, ενθουσιώδεις και με αυτοπεποίθηση. Θα κερδίσετε την καλή γνώμη ανθρώπων με επιρροή, που θα στηρίξουν τις πρωτότυπες ιδέες σας. Ό,τι κι αν ξεκινήσετε τώρα, θα πετύχει! Προσοχή στο υπερβολικό φαγητό, γιατί ο Δίας θα σας παχύνει!

Καρκίνος

Η δύναμη του Δία για σας τους Καρκίνους, σας βοηθά συναισθηματικά, ψυχικά, ακόμα και πνευματικά. Σας προστατεύει από κρυφούς εχθρούς, σας φανερώνει μυστικά, σας θωρακίζει βαθιά μέσα στην ψυχή σας. Θα κοιμάστε καλύτερα και υπέροχες ιδέες θα σχηματοποιηθούν, ακόμα και στα όνειρά σας! Όλα όσα περάσατε τα τελευταία 11 χρόνια, καλά και κακά, τώρα θα κατανοηθούν καλύτερα, θα κλείσουν τον κύκλο τους και του χρόνου θα περάσετε, πιο σοφοί, σε έναν νέο κύκλο. Τώρα είναι η ώρα της περισυλλογής, του απολογισμού και του θερίσματος των νέων ιδεών, που θα μπουν σε εφαρμογή, όταν ο Δίας περάσει στο δικό σας ζώδιο. Προσέξτε μόνο να μην χαθείτε μέσα στην απόσυρση και την προσευχή, δώστε χώρο στις πρακτικές καθημερινές ανάγκες σας.

Λέων

Οι Λέοντες θα υποδεχτείτε τα δώρα του Δία στον τομέα της φιλίας. Είναι σαν να έχετε ένα μαγνήτη και να ελκύετε τους άλλους. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας, που θα σας καταλάβουν και θα σας βοηθήσουν. Οι παλιότερες φιλίες θα εξελιχθούν και θα βαθύνουν, φέρνοντας νέες ευκαιρίες. Όμως και εσείς φέρνετε καλοτυχία στους φίλους σας. Ίσως, μέσα από αυτούς τους φίλους να γνωρίσετε και τον έρωτα. Θα θελήσετε να μπείτε σε ομάδες, θα συνδικαλιστείτε, θα συμμετέχετε σε ομαδικά αθλήματα. Προσοχή λίγο στην αρχηγική σας νοοτροπία, που μπορεί να σας κάνει καυχησιάρη και διεκδικητικό.

Παρθένος

Οι Παρθένοι, πάντοτε εργατικοί, τώρα θα παρατηρήσετε να αναδεύεται μέσα σας η φιλοδοξία και η θεληματικότητα. Πρόσωπα εξουσίας θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειές σας και ο μόχθος σας θα ανταμειφθεί. Θα βιώσετε μεγάλες επαγγελματικές και κοινωνικές επιτυχίες, όπως προαγωγή, δημοφιλία και ίσως και ένα καλό γάμο. Αν είστε επιχειρηματίας θα φτάσετε στην κορυφή. Θα πρέπει να προσέξετε την υπεραισιοδοξία, αλλά το αναλυτικό και γειωμένο σας μυαλό σας προστατεύει.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα νοιώσετε πως τώρα είναι η ώρα της διεύρυνσης. Διεύρυνση της διανόησης, των εμπειριών, του ¨ευ ζείν¨. Είτε με μακρινά ταξίδια και επαφή με άλλους πολιτισμούς, είτε με μεγαλόπνοα όνειρα που βάζετε σε πράξη, είτε με ανώτατες σπουδές ή εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, είτε με επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, όλα θα αποδώσουν και θα ευοδωθούν. Θα μαγευτείτε από νέες φιλοσοφίες και θα θελήσετε να εξερευνήσετε πνευματικές τάσεις και να γίνετε πιο σοφοί. Μην αφήσετε την βαθιά σας ανάγκη να συντροφεύεστε να αποτελέσει τροχοπέδη όσο θα κυνηγάτε τα όνειρά σας.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θα απολαύσετε μία υπέροχη επιρροή του Δία πάνω στον προσωπικό σας μαγνητισμό και την δύναμη της θέλησής σας. Θα νικήσετε κάθε φόβο που σας ταλαιπωρεί και θα ελευθερωθείτε συναισθηματικά, αλλά και σεξουαλικά και θα απολαύσετε τον έρωτα, σύμφωνα με τις βαθύτερες ανάγκες σας. Τα οικονομικά σας θα ανθίσουν και θα γίνετε ο ευτυχής αποδέκτης πολλών χρημάτων από τρίτους, είτε ως ευνοϊκά δάνεια, είτε ως κληρονομιές, είτε ως επενδύσεις. Αν είστε ερευνητής, πολιτικός, καλλιτέχνης, ή θεραπευτής, θα κάνετε μεγάλες επιτυχίες. Θα βιώσετε μια μεταμορφωτική περίοδο, αλλά ποιος είναι ικανότερος από τον Σκορπιό για κάτι τέτοιο;

Τοξότης

Ο Δίας αγαπητοί Τοξότες, θα σας ντύσει με γοητεία. Ελκύετε τους γύρω σας, κι αυτοί με την σειρά τους σας προσφέρουν στήριξη και βοήθεια. Γνωρίζετε νέα άτομα, κάνετε νέες σχέσεις και συνεργασίες, ή και γάμο που θα σας φέρει κοινωνική καταξίωση και πλούτο. Αν είστε ήδη παντρεμένοι και υπάρχουν προβλήματα στο γάμο σας, ο Δίας θα σας οπλίσει με την θέληση να τα ξεπεράσετε ή και να χωρίσετε με τον πιο ευνοϊκό τρόπο. Δικαστικές υποθέσεις ευοδώνονται. Ομορφαίνετε το χώρο σας και όλοι θέλουν να έρθουν στο σπίτι σας γιατί περνάνε υπέροχα μαζί σας. Καθώς όμως δεν είστε υλιστές, μπορεί να απαρνηθείτε τα δώρα του Δία ώστε να μείνετε πιστός στα ιδανικά σας.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα ευνοηθείτε από τον Δία στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Γίνεστε πιο εύστροφοι, αναλυτικοί και ανθεκτικοί. Μπορείτε να διαχειριστείτε κάθε λεπτομέρεια και βήμα-βήμα να φτάσετε στην επιτυχία. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους θα βελτιωθούν και είναι πιθανόν να πάρετε προαγωγή. Θα βρείτε τον πιο σίγουρο δρόμο για να χτίσετε ακόμα και μία αυτοκρατορία! Ίσως να ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο ζωάκι. Προσέξτε μόνο την διατροφή σας και τυχόν κακές συνήθειες, αλλά ως Αιγόκεροι ξέρετε από αυτοπειθαρχία.

Υδροχόος

Ο Δίας για σας τους Υδροχόους φέρνει εξαιρετική κοινωνική απήχηση. Eπιθυμείτε την διασκέδαση, το φλερτ, νέα χόμπι και κατακλύζεστε από δημιουργικότητα. Τα παιδιά σας είναι πηγή χαράς και υπερηφάνειας. Θα θελήσετε να ηγηθείτε και να πρωταγωνιστήσετε αυτή την χρονιά, όχι να μείνετε στο παρασκήνιο. Μεγάλες επιτυχίες, ιδίως αν είστε καλλιτέχνες, αθλητές, ή εκπαιδευτικοί. Θα πρέπει να προσέξετε γιατί μπορεί να αποζητήσετε μεγαλεία και να ξοδεύετε για επίδειξη, ή να εθιστείτε στα τυχερά παιχνίδια. Σαν πνευματικά ανεξάρτητοι Υδροχόοι όμως, σίγουρα θα ελέγξετε την κατάσταση.

Ιχθύες

Ο Δίας επηρεάζει τους Ιχθύς στον τομέα της οικογένειας. Η αισιοδοξία που σας γεμίζει, κάνει εύκολη την επίλυση οικογενειακών προβλημάτων. Τώρα θα επιτύχετε σε αγοραπωλησίες ακινήτων, σε ανακαινίσεις και εξωραϊσμούς χώρων. Θα βιώσετε βελτίωση της σχέσης σας με τους γονείς και συγκατοικήσεις με ευχάριστους και θελκτικούς ανθρώπους. Γίνεστε πιο δημοφιλείς και ανοίγουν πόρτες για σας. Προσέξτε να μην ξοδέψετε όλη την χαρά και την αισιοδοξία σας στους άλλους. Κρατήστε λίγη και για σας!

 

Από την Κωνσταντίνα – Άντα Γερομεριάτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα