Δίας – Ο πλανήτης των δώρων, στους Διδύμους!

ASTROTEAM GUEST
13/05/2024

Δίας, ο πλανήτης των δώρων, της γενναιοδωρίας και της χαρά. Χαράς Eυαγγέλια για όλους!

Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. Ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης, της ευκολίας, της γενναιοδωρίας. Ο αγαπημένος πλανήτης για πολλούς, γιατί περιμένουμε με αγωνία τα δώρα που θα φέρει. Ο μεγάλος πνευματικός δάσκαλος. Προστατεύει από τις κακοτοπιές, μας δίνει τα εργαλεία για να πέτυχουμε, φτάνει να αρπάξουμε τις ευκαιρίες. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Ο Δίας φεύγει από το ζώδιο του Ταύρου όπου καθόταν από τον Μάϊο του 2023, και περνά στο ζώδιο των Διδύμων στις 26 Μαΐου 2024, και θα κάτσει εκεί μέχρι τις 9 Μαΐου 2025. Ο Δίας στους Διδύμους δεν έχει καλή θέση. Βρίσκετε σε αδυναμία και σε κυριαρχία στον Τοξότη απέναντί. Στους Διδύμους πλατειάζει η σκέψη, υπάρχει υπερβολικός ενθουσιασμός -(τρελά παιδία χαρά γεμάτα)- για την επίτευξη πράγματων και η πολλή σημασία στις λεπτομέρειες δυσκολεύουν το άτομο. Από την άλλη βέβαια λόγω Διδύμων, υπάρχει ευκολία στην ομιλία και το γράψιμο. Ευνοείται το εμπόριο, οι μετακινήσεις και οι δημόσιες σχέσεις. Ο Δίας θα ευνοήσει όλα τα ζώδια σε κάποιο τομέα της ζωή μας άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Θα ευνοήσει όμως ιδιαίτερα τα ζώδια του αέρα. Δηλαδή τους Διδύμους που τον καλωσορίζουν στο ζώδιό τους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους. Επίσης, σε κάπως μικρότερο βαθμό θα ευνοήσει κριούς και Λέοντες που θα δέχονται τα εξάγωνα του.Θα σας δώσει τύχη στη προσωπική ζωή γι’ αυτό τα ματιά ανοιχτά να μην χάνεται τις ευκαιρίες.

Κριός

Κριοί μου ο Δίας θα δώσει την εύνοια του στην καλή επικοινωνία με τα αδέλφια σας, τους συγγενείς και τους κοντινούς σας ανθρώπους μιας και βρίσκεται στο 3ο οίκος σας. Βέβαια και εσείς σαν παρορμητικοί που είστε, λίγη προσοχή. Ευνοούνται οι μετακινήσεις και τα ταξίδια κάτι που θα γεμίζει τις μπαταρίες σας. Ο τρόπος σκέψης και έκφρασης θα είναι ποιο θετικός. Και τώρα είναι η στιγμή για να παρακολουθήσετε σεμινάρια. Προσοχή στη διασπορά πληροφοριών για να μην γίνει κουτσομπολιό.

Ταύρος

Ταύροι μου με τον Δία στον 2ο οίκο σας, ετοιμαστείτε να γεμίσουν οι τσέπες σας λεφτά. Εξαιρετική θέση για ότι αφορά τα αποκτήματα, τις ασφάλειες σας, ψυχολογικές και μη και ίσως σας έρχονται λεφτά από πολλές πήγες. Προσοχή στις σπατάλες και σε επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις. Δείξτε ωριμότητα για να μην έχετε απώλειες.

Δίδυμοι

Δίδυμοι μου, καλώς να τον δεχτείτε. Είσαστε οι ευνοημένοι του Δία. Για ένα ολόκληρο χρόνο θα τον έχετε στο δικό σας ζώδιο. Θα βρίσκεται στο 1ο οίκο σας και θα σας γεμίσει με αισιόδοξα, θετική ενέργεια την οποία και θα εκπέμπετε στους γύρω σας όπως και χαμόγελα. Πολλά χαμόγελα. Ο πλανήτης της επέκτασης βέβαια, θα επεκτείνει και το σώμα σας. Γι’ αυτό λίγη προσοχή στο τι τρώτε αν θέλετε να αποφύγετε τα παραπανίσια κιλά. Έρχεται για να ελαφρύνει κάπως την πίεση του παππούλη Κρόνου.

Καρκίνος

Καρκινάκια μου, ο Δίας θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας. Ο Δίας θα το κάνει ποιο εύκολο να απαρνηθείτε αυτά που σας περιορίζουν και τις εσωτερικές προσκολλήσεις. Είναι μια καλή εποχή για προσευχή και διαλογισμό. Θα βρείτε πνευματικότητα και σύνδεση μέσω της θρησκείας. Θα προσφέρετε και θα βοηθάτε τους ανθρώπους γύρω σας και κυρίως την οικογένεια σας. Ο Δίας θα σας προσφέρει επίσης προστασία από κρυφούς εχθρούς που τυχών έχετε. Καρκινάκια μου προσοχή στις καταχρήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν θέματα υγείας.

Λέων

Λέοντες μου ο Δίας θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας. Θα λάμπετε στους γύρω σας. Πολλοί φίλοι θα σας στηρίζουν σε ότι χρειαστείτε. Μπορείτε να μπείτε σε ομάδες, υπάρχει διευκόλυνση εκεί. Θέστε τους μελλοντικούς σας στόχους τώρα και θα μεγαλουργήσετε. Προσοχή όμως στους λάθος χειρισμούς από επιπολαιότητα μέσα στις ομάδες και στους φίλους. Να χειρίζεστε τα πράγματα με σωστή σκέψη και η λάμψη σας δεν θα σβήσει. Μεγάλη εύνοια στα εναλλακτικά θέματα.

Παρθένος

Ο Δίας στον 10ο οίκο σας παρθένοι μου. Θα είναι μια θετικότατη περίοδος για τα επαγγελματικά σας. Θα υπάρξει αναγνώριση και εύνοια από τους ανώτερους σας. Θα έχετε ευκαιρίες και φροντίστε να μην τις χάσετε. Ο Δίας θα ευνοήσει για επιτυχίες και φήμη στα επαγγελματικά και στον κοινωνικό σεβασμό. Κάποιοι από εσάς ίσως μαζί με την φήμη γίνουν και διάσημοι. Προσέξτε τις επιπόλαιες επιλογές στα θέματα καριέρας. Να είστε σωστοί και ηθικοί για να αποφύγετε τα σκάνδαλα.

Ζυγός

Ζυγοί μου είσαστε από τους ποιο ευνοημένους με τον δια στους διδύμους. Βρίσκεται στον 9ο οίκο σας όπου είναι και το βασίλειο του. Ιδανική θέση. Είναι μια πολύ τυχερή περίοδος για εσάς και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα εμφανίζονται. Μην τις αφήσετε να χαθούν. Ειδικά ευνοημένοι οι ζυγοί των πρώτων ημέρων γιατί με Δία στους διδύμους και Πλούτωνα στον υδροχόο δέχεστε ένα μεγάλο τρίγωνο. Υπάρχει μεγάλη βοήθεια και για εύνοια σπουδών φιλοσοφικού και ιδεολογικού περιεχομένου. Επίσης ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό. Έχετε προστασία σε νομικά θέματα αν υπάρχουν. Έχετε βαθιά αισιοδοξία και πιστή θρησκευτική.

Σκορπιός

Με τον Δία στον 8ο σας οίκο έχετε εύνοια στα οικονομικά, στα λεφτά που έρχονται από τρίτους, ίσως από κληρονομιές ή από το σύντροφο σας. Έχετε προστασία σε χειρουργεία αν χρειαστεί. Εδώ υπάρχει ή πιθανότητα επιπόλαιης ή πονηρής συμπεριφοράς που αφορά ιδιαίτερα τα οικονομικά. Επίσης επιπόλαιες και πολλές σεξουαλικές σχέσεις για αυτό δώστε προσοχή.

Τοξότης

Ο Δίας στον 7ο οίκο σας, σας δίνει πολλές ευκαιρίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Σύντροφος και συνεργάτες σημαντικοί θα κάνουν πράγματα και ευεργεσίες για εσάς. Και εσείς βέβαια ανταποδίδεται την γενναιοδωρία τους. Όλοι θα κάνουν το καλύτερο προς εσάς. Καθήστε αναπαυτικά και απολαύστε το. Όσοι σκοπεύετε να παντρευτείτε είναι ιδανική περίοδος.

Αιγόκερως

Αιγόκεροί μου ο Δίας στον 6ο οίκο σας, σας προστατεύει σε θέματα υγείας και σας ευνοεί στα εργασιακά. Όσοι δεν έχετε δουλεία σίγουρα δεν θα μείνετε χωρίς δουλεία. Θα έχετε καλές σχέσεις με ανώτερους ή υφιστάμενους. Αυτοί είναι ευεργετικοί προς εσάς, και εσείς προς αυτούς. Σημαντικό να έχετε υπεύθυνη στάση απέναντι στο σώμα σας, την διατροφή σας και στην εργασία σας. Μην φερθείτε ανώριμα και χάσετε την εύνοια.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου ο Δίας στον 5ο οίκο σας, σας ευνοεί… να χαρείτε! Διασκεδάστε, παίξτε τυχερά παιχνίδια με προσοχή βεβαια να μην υπερβάλετε. Όσοι από εσάς θέλετε να αποκτήσετε παιδί μπορείτε να το κάνετε τώρα. Οι αδέσμευτοι κυνηγάτε τον έρωτα και φλερτάρετε.

Ιχθύες

Ιχθύς μου ο Δίας στον 4ο οίκο σας, μέσα στο σπίτι σας. Επιτέλους θα ανασάνετε λίγο από την πίεση και τις υποχρεώσεις που σας επιβάλλει ο Κρόνος. Εύνοια στην οικογένεια,στην εργασία και με τους γονείς. Στο σπίτι σας θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία. Θα περνάτε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που βρίσκεστε κάτω από την ίδια στέγη και θα νιώθετε ότι ανήκετε κάπου. Ευνοείται η αγορά σπιτιού.

 

Από την Κατερίνα Αναστασίου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα